Afrin'deki terör örgütü YPG'ye ait hedefler ateş altına alındı
Afrin'deki terör örgütü YPG'ye ait hedefler ateş altına alındı Kilis’te konuşlu bulunan ateş destek vasıtalarıyla terör örgütü YPG hedefleri yoğun ateş altına alındı. Suriye’nin Halep kentine bağlı Afrin kırsalındaki YPG hedefleri, sınırda konuşlu birliklerde bulunan ateş destek vasıtalarıyla akşam saatlerinde de ateş altına alındı. Suriye sınırında konuşlu bulunan tank birlikleri, fırtına obüs topları, çok namlulu roketatarlar (ÇNRA) ve ateş destek vasıtalarıyla YPG’nin barınak, sığınak, mevzi ve tünelleri gün boyu yoğun ateş altına alındı. Atılan roketlerin ve obüslerin sesi Kilis kent merkezinden de duyuldu.
11.09.2019 Haberler
Tank atışları başladı
Tank atışları başladı Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin’e yönelik başlatılan operasyon birçok cepheden devam ederken, Gülbaba bölgesinde konuşlu birçok tank akşam saatlerinde Darmık Dağı arkasındaki bölgeleri vurdu.
11.09.2019 Haberler
Afrin'deki terör hedefleri vuruluyor
Afrin'deki terör hedefleri vuruluyor Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Suriye'nin Afrin bölgesinde belirlenen terör hedefleri ateş altına alındı. TSK tarafından hudutlar ile bölgede güvenlik ve istikrarı sağlamak,  Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ mensuplarını etkisiz hale getirmek,  bölge halkını terör örgütü üyelerinin baskı ve zulmünden kurtarmak amacıyla 20  Ocak'ta başlatılan Zeytin Dalı Harekatı devam ediyor. Kilis-Hatay hattının Suriye kesimindeki Şeyh Horoz bölgesi ve  çevresinde tespit edilen terör örgütü PYD/PKK'ya ait hedefler, havadan uçaklar  karadan ise fırtına obüsleri, çok namlulu roketatar ve tanklarla ateş altına alındı. Bölgeden şiddetli patlama sesleri de duyulurken sınır birliklerine  askeri araç gereç ve personel takviyesi ise sürüyor.
11.09.2019 Haberler
Terör örgütü mevzileri yerle bir ediliyor
Terör örgütü mevzileri yerle bir ediliyor Kilis’te sınırda konuşlu bulunan çok namlulu roketatarlar (ÇNRA) ile Suriye’nin Afrin bölgesindeki PKK/PYD mevzileri vuruluyor. Suriye’nin Afrin bölgesine yönelik Zeytin Dalı Harekatı sürerken, PKK/PYD mevzileri Kilis sınır karakollarında konuşlu bulunan ÇNRA tarafından vuruluyor. Yapılan atışların sesleri ve mermilerin izleri Kilis kent merkezinden dahi görülüyor. Akşam saatlerinde çok namlulu roketatar atışları yoğunlaştı.
11.09.2019 Haberler
TSK Suriye’deki PYD mevzilerini vurdu
TSK Suriye’deki PYD mevzilerini vurdu Kilis’te sınır birliklerinde konuşlu bulunan Fırtına obüs topları ve çok namlulu roketatarlar (ÇNRA) ile PYD mevzileri vuruldu. Suriye sınırına sıfır noktada bulunan Kilis’te akşam saatlerinde sınır birliklerinde konuşlu Fırtına obüs topları ve çok namlulu roketatarlar (ÇNRA) ile Suriye’nin Halep kentine bağlı Afrin ilçesindeki PKK’nın Suriye uzantısı YPG ile PYD’nin Parsa Dağı’ndaki mevzilerine 40’ye yakın atış gerçekleştirildi. Top atışlarının sesi Kilis kent merkezinden de duyuldu.
11.09.2019 Haberler