Çok Sayıda Yaralı Var

Çok Sayıda Yaralı Var

Son dakika çok sayıda yaralı var haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan çok sayıda yaralı var gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan çok sayıda yaralı var haber sayfamızda...

Çok Sayıda Yaralı Var

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.601 çok sayıda yaralı var haberi bulunmuştur.
Suadiye Mahallesi muhtarı seçilen sanatçı: Hiçbir şekilde gocunmuyorum
Suadiye Mahallesi muhtarı seçilen sanatçı: Hiçbir şekilde gocunmuyorum 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Kadıköy, Suadiye Mahallesi'ne muhtar seçilen Türk halk müziği sanatçısı Hilal Özdemir, Biz sanatçılar pandemide çok sıkıntı çektik. Devletime ve dostlarıma sığındım. Yapılan desteği, yardımları, insanlığı gördükçe muhtarlığın ne kadar özel ve önemli bir kurum olduğunu anladım. İnsanlara nasıl faydalı olabilirimin derdiyle bende bu yola girdim" dedi.
9.04.2024 Gündem
İki otomobil kafa kafaya çarpıştı! Çok sayıda yaralı var
İki otomobil kafa kafaya çarpıştı! Çok sayıda yaralı var Ordu’da iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 9 kişi yaralandı.
6.04.2024 Gündem
Mardin'de alkollü sürücü yayaya ve bir otomobile çarptı
Mardin'de alkollü sürücü yayaya ve bir otomobile çarptı Mardin'de alkollü bir sürücü ortalığı birbirine kattı. Bir yayaya ve otomobile çarpan alkollü sürücü zorla durabildi. İşte detaylar...
3.04.2024 Gündem
13 yaşındaki sürücü ortalığı savaş alanına çevirdi! Çok sayıda yaralı var
13 yaşındaki sürücü ortalığı savaş alanına çevirdi! Çok sayıda yaralı var Tekirdağ Malkara'da feci bir kaza meydana geldi. 13 yaşındaki ehliyetsiz sürücü ortalığı resmen savaş alanına çevirdi. İşte detaylar...
3.04.2024 Gündem
Seçimlerde muhtar savaşları! Çıkan kavgalarda 2 kişi hayatını kaybetti! Çok sayıda yaralı var
Seçimlerde muhtar savaşları! Çıkan kavgalarda 2 kişi hayatını kaybetti! Çok sayıda yaralı var Yerel seçimlerde zaman zaman gergin anlar da yaşandı. Bazı bölgelerde muhtarlık seçimlerindeki gerilim kavgaya dönüştü. Çıkan kavgalarda 2 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi ise yaralandı.
31.03.2024 Gündem
Sandık başında gerginlik! Silahlı, taşlı, sopalı kavga:çok sayıda yaralı var
Sandık başında gerginlik! Silahlı, taşlı, sopalı kavga:çok sayıda yaralı var Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde toplu oy kullanmak isteyen kişiler ile sandık müşahitleri arasında çıkan arbedede 3 kişi darbedildi. Olay ile ilgili tutanak tutulurken, söz konusu sandıkta oy verme işlemi durduruldu. Öte yandan Diyarbakır’da kırsal mahallede oy verme işlemi sırasında silahlı, taşlı, sopalı kavga çıktı. Çok sayıda yaralı var.
31.03.2024 Haberler
Antalya'da minibüsler çarpıştı! Çok sayıda yaralı var
Antalya'da minibüsler çarpıştı! Çok sayıda yaralı var Antalya'nın Serik ilçesinde öğrenci servis minibüsüyle işçi servis minibüsünün çarpıştığı kazada 8'i öğrenci, 9 kişi yaralandı.
20.03.2024 Gündem
Bingöl'de kontrolden çıkan yolcu otobüsü devrildi: Çok sayıda yaralı var
Bingöl'de kontrolden çıkan yolcu otobüsü devrildi: Çok sayıda yaralı var Bingöl'ün Karlıova ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsünün devrildiği kazada 21 kişi yaralandı.
15.03.2024 Gündem
Aydın'da otobüs devrildi! Çok sayıda yaralı var
Aydın'da otobüs devrildi! Çok sayıda yaralı var Aydının Efeler ilçesinde halk otobüsünün devrildiği kazada 2'si ağır 27 kişi yaralandı.
6.03.2024 Gündem
Tekirdağ’da yolcu minibüsü devrildi! Çok sayıda yaralı var
Tekirdağ’da yolcu minibüsü devrildi! Çok sayıda yaralı var Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde yolcu minibüsünün devrildiği kazada 13 kişi yaralandı. Polis ekiplerinin incelemesi sürüyor.
25.02.2024 Gündem
Osmaniye'de otobüs kazası! Çok sayıda yaralı var
Osmaniye'de otobüs kazası! Çok sayıda yaralı var Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde tünel içerisinde meydana gelen otobüs kazasında ilk belirlemelere göre çok sayıda kişi yaralandı.
3.02.2024 Haberler
Bursa’da 8 aracın karıştığı kazanın görüntüleri ortaya çıktı
Bursa’da 8 aracın karıştığı kazanın görüntüleri ortaya çıktı Bursa’da 8 aracın karıştığı zincirleme kaza, güvenlik kamerasına yansıdı.
28.01.2024 Gündem
Sivas'ta otobüs kazası! Çok sayıda yaralı var
Sivas'ta otobüs kazası! Çok sayıda yaralı var Sivas'a 45 kilometre uzaklıkta bulunan Kurtlapa Köyü yakınlarında içerisinde 40 yolcunun olduğu bir otobüs kaza yaptı. İlk bilgilere göre kaza nedeniyle çok sayıda kişi yaralandı.
26.01.2024 Gündem
Sivas'ta feci kaza: Çok sayıda yaralı var
Sivas'ta feci kaza: Çok sayıda yaralı var Sivas Zara ilçesinde, kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda hafif ticari araç ile yolcu minibüsünün çarpıştığı kazada, 1'i ağır 26 kişi yaralandı.
22.01.2024 Gündem
Minibüs şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı var
Minibüs şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı var Ardahan'ın Göle ilçesinde, kar nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkan minibüsün şarampole devrildiği kazada 15 kişi yaralandı. Kazayla ilgili jandarma tarafından inceleme başlatıldı.
5.01.2024 Gündem
Şanlıurfa'da öğretmen servisi devrildi! Çok sayıda yaralı var
Şanlıurfa'da öğretmen servisi devrildi! Çok sayıda yaralı var Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde öğretmenleri taşıyan servis aracının sis sebebiyle devrilmesi sonucu çok sayıda öğretmen yaralandı. Bölgeye sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
22.12.2023 Haberler
Şanlıurfa'da öğretmen servisi devrildi! Çok sayıda yaralı var
Şanlıurfa'da öğretmen servisi devrildi! Çok sayıda yaralı var Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yoğun siste öğretmenleri taşıyan servis minibüsü şarampole devrildi. Kazada 8 öğretmen ile sürücü yaralandı.
22.12.2023 Gündem
Çanakkale'de yolcu otobüsü kaza yaptı! 13 yaralı var
Çanakkale'de yolcu otobüsü kaza yaptı! 13 yaralı var Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde, yolcu otobüsünün kum yüklü hafriyat kamyonuna arkadan çarptığı kazada 3’ü ağır 13 kişi yaralandı.
16.12.2023 Gündem
Afyonkarahisar’da midibüs devrildi! Çok sayıda yaralı var
Afyonkarahisar’da midibüs devrildi! Çok sayıda yaralı var Afyonkarahisar’da aşırı yağmurda kontrolden çıkarak karşı şeride geçen midibüs devrildi. Kazada çok sayıda kişi yaralandı.
16.12.2023 Haberler
Afyonkarahisar’da midibüs devrildi! Çok sayıda yaralı var
Afyonkarahisar’da midibüs devrildi! Çok sayıda yaralı var Afyonkarahisar’da aşırı yağmurda kontrolden çıkarak karşı şeride geçen midibüs devrildi. Kazada çok sayıda kişi yaralandı.
16.12.2023 Gündem
Yerel meclise el bombalı saldırı! Odaya girdi cebinden çıkardı, sonrası korkunç
Yerel meclise el bombalı saldırı! Odaya girdi cebinden çıkardı, sonrası korkunç Ukrayna'da bir meclis oturumunda içeri giren kişi meslektaşlarının arasına üç adet el bombası bıraktı. Patlamalar sonrasında yaşanan dehşet ise kameraya yansıdı.
15.12.2023 Dünya
Ukrayna'da köy meclisine giren bir kişi odanın ortasına el bombalarını attı
Ukrayna'da köy meclisine giren bir kişi odanın ortasına el bombalarını attı Ukrayna'da bir meclis oturumunda içeri giren vekil, meslektaşlarının arasına üç adet el bombası bıraktı. Patlamalar sonrasında yaşanan dehşet ise kameraya yansıdı.
15.12.2023 Haberler
26 gündür her yerde aranıyordu! Ormanlık alanda cesedi bulundu
26 gündür her yerde aranıyordu! Ormanlık alanda cesedi bulundu Düzce’de ormanlık alanda erkek cesedi bulundu. Şahsın 26 gündür kayıp Gökhan Koçoğlu olduğu tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
11.12.2023 Gündem
Diyarbakır'da 'arazi' kavgası! Çok sayıda yaralı var
Diyarbakır'da 'arazi' kavgası! Çok sayıda yaralı var Diyarbakır’da, taşlı sopalı 'arazi anlaşmazlığı' kavgasında 3'ü ağır, 12 kişi yaralandı. Olayla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı.
11.12.2023 Gündem
Hizbullah'tan İsrail'e İHA saldırısı! Çok sayıda yaralı var
Hizbullah'tan İsrail'e İHA saldırısı! Çok sayıda yaralı var İsrail'e göre 7 Ekim'den bu yana ölen İsrailli asker ve subay sayısı 425.
11.12.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Çok Sayıda Yaralı Var ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.