Çöken Bina

Çöken Bina

Son dakika çöken bina haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan çöken bina gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan çöken bina haber sayfamızda...

Çöken Bina

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 898 çöken bina haberi bulunmuştur.
Ümraniye'de çöken bina ile ilgili açıklama!
Ümraniye'de çöken bina ile ilgili açıklama! İstanbul Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistem Daire Başkanı Ceyhun Avşar, Ümraniye'de metro çalışmaları sırasında çöken bina hakkında yaptığı açıklamada, "Boşalttığımız binada, çeşitli esnaf faaliyetleri görüldü, kendileri uyarıldı. Bulunmamaları gerektiği iletildi ve bina tahliye edildi. Hiçbir şekilde vatandaşımız mağdur edilmeyecek" dedi. 
18.01.2024 Gündem
Ümraniye'de metro çalışması sırasında yol çöktü! Bitişik iki bina yıkıldı
Ümraniye'de metro çalışması sırasında yol çöktü! Bitişik iki bina yıkıldı İstanbul Ümraniye'de Göztepe - Ümraniye Metro hattındaki çalışmalar sırasında hasar alan bitişik iki bina çöktü. Caddede geniş güvenlik önlemleri alındı.
18.01.2024 Gündem
İstanbul'da binada çökme
İstanbul'da binada çökme İstanbul Fatih’te 2 katlı metruk binanın bir kısmı çöktü. Binanın çöken duvarı park halindeki otomobillerin üzerine düştü. İhbar üzerine olay itfaiye ekibi sevk edildi. Ekiplerin çalışması sürüyor.
26.11.2023 Gündem
Büyük panik yaşadı! Bina bir anda çökünce...
Büyük panik yaşadı! Bina bir anda çökünce... Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde 2 katlı ağır hasarlı bina kendiliğinden çökerken, bu anı görüntülemek isteyen 1 vatandaşın yaşadığı panik kameralara yansıdı.
12.08.2023 Haberler
10 katlı bina 7 saniyede yerle bir oldu
10 katlı bina 7 saniyede yerle bir oldu Adana'da depremden dolayı ağır hasar alan 10 katlı binanın kontrollü yıkımı 7 saniye sürdü. İş makinesinin darbesiyle 7 saniyede çöken bina bir kafeye de zarar verdi.
20.07.2023 Haberler
Brezilya'da çöken bina faciasında bilanço artıyor: 14 ölü
Brezilya'da çöken bina faciasında bilanço artıyor: 14 ölü Brezilya'nın Pernambuco eyaletinde 4 katlı bir apartmanın çökmesi sonucu yaşanan felakette can kaybı 14'e yükseldi.
9.07.2023 Dünya
Avcılar'da inşaat temeli kazılırken yolda göçük oluştu
Avcılar'da inşaat temeli kazılırken yolda göçük oluştu Avcılar'da kentsel dönüşüm kapsamında bina temeli kazılırken, önünden geçen yolun yarısı çöktü. Bitişikteki başka bir binanın altında ise, göçük nedeniyle boşluk oluştu.
12.06.2023 Haberler
Avcılar'da inşaat temeli kazılırken yolda göçük oluştu
Avcılar'da inşaat temeli kazılırken yolda göçük oluştu Avcılar'da kentsel dönüşüm kapsamında bina temeli kazılırken, önünden geçen yolun yarısı çöktü. Bitişikteki başka bir binanın altında ise, göçük nedeniyle boşluk oluştu.
12.06.2023 Gündem
Avcılar'da balkonu çöken bina için tahliye kararı
Avcılar'da balkonu çöken bina için tahliye kararı Avcılar’da 4 katlı binanın birinci kat balkonu kendiliğinden çöktü. Binanın bodrum katında yapılan incelemede beton kalitesinin düşük, kullanılan demirlerin korozyona uğradığı görülünce tahliye kararı çıktı.
19.05.2023 Gündem
Son dakika... Malatya'da ağır hasarlı bir bina çöktü! Arama kurtarma ekipleri olay yerinde
Son dakika... Malatya'da ağır hasarlı bir bina çöktü! Arama kurtarma ekipleri olay yerinde Malatya'da ağır hasarlı 6 katlı bir bina, kendiliğinden çöktü. Çöken binanın molozları hafif hasar alan yan binaya zarar verirken, 7 kişi tahliye edildi.
25.04.2023 Gündem
Güngören’de 5 katlı metruk binanın çökme anı kameraya yansıdı
Güngören’de 5 katlı metruk binanın çökme anı kameraya yansıdı Güngören’de daha önce yıkım kararı verilen 5 katlı bina çöktü. Binanın enkazı altında kalan araçlardan birinin içinde bulunan Emre Öztürk yaralı olarak kurtarıldı. Binanın araçların üzerine çökme anı ise kameraya anbean yansıdı.
13.04.2023 Haberler
Güngören'de metruk bina çöktü! Bir kişi yaralı kurtarıldı
Güngören'de metruk bina çöktü! Bir kişi yaralı kurtarıldı Güngören’de daha önce yıkım kararı verilen 5 katlı bina çöktü. Binanın enkazı altında kalan araçlardan birinin içinde bulunan Emre Öztürk yaralı olarak kurtarıldı. Binanın araçların üzerine çökme anı ise kameraya anbean yansıdı.
13.04.2023 Gündem
Avcılar'da faciadan dönüldü! Merdivenleri çöken 50 yıllık bina mühürlendi
Avcılar'da faciadan dönüldü! Merdivenleri çöken 50 yıllık bina mühürlendi Avcılar’da 50 yıllık olduğu öğrenilen 5 katlı binanın merdivenleri çöktü. Beş daireli binanın bir dairesinde yaşadığı öğrenilen 10 kişi tahliye edilirken, bina mühürlendi.
12.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan dünyaya KKTC çağrısı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan dünyaya KKTC çağrısı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti için hemen şimdi diyerek buradan bir kez daha gerçekleri görerek tüm tarafları Kıbrıs Türklerinin haklarını tescil etmeye, KKTC’yi tanımaya çağırıyoruz” dedi.
14.03.2023 Haberler
Fuat Oktay: Tüm tarafları KKTC'yi tanımaya çağırıyoruz
Fuat Oktay: Tüm tarafları KKTC'yi tanımaya çağırıyoruz Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) için hemen şimdi' diyerek buradan bir kez daha gerçekleri görerek tüm tarafları Kıbrıs Türklerinin haklarını tescil etmeye, KKTC’yi tanımaya çağırıyoruz" dedi.
14.03.2023 Gündem
Bahçelievler’de balkonu çöken bina tahliye edildi! Kolonlarından deniz kabuğu çıktı
Bahçelievler’de balkonu çöken bina tahliye edildi! Kolonlarından deniz kabuğu çıktı Bahçelievler’de 5 katlı bir binanın balkonunda çökme meydana geldi. Belediye ekiplerinin incelemeleri sonunda kolonlarında çürük ve deniz kabukları tespit edilen bina tahliye edildi.
10.03.2023 Haberler
Bahçelievler’de balkonu çöken bina tahliye edildi! Kolonlarından deniz kabuğu çıktı
Bahçelievler’de balkonu çöken bina tahliye edildi! Kolonlarından deniz kabuğu çıktı Bahçelievler’de 5 katlı bir binanın balkonunda çökme meydana geldi. Belediye ekiplerinin incelemeleri sonunda kolonlarında çürük ve deniz kabukları tespit edilen bina tahliye edildi.
10.03.2023 Gündem
YAP-SAT-ÖLDÜR! Mühendisden ‘kiralık-satılık diploma
YAP-SAT-ÖLDÜR! Mühendisden ‘kiralık-satılık diploma Depreme dirençli kentler ve yapılar oluşturulması bilinciyle farkındalığın arttığı süreçte, inşaat mühendislerinin internet ortamında ‘kiralık-satılık diploma’ ilanları büyük tepki çekiyor.
10.03.2023 Gündem
Başkentte istinat duvarı çöken bina ile ilgili yeni iddialar!
Başkentte istinat duvarı çöken bina ile ilgili yeni iddialar! Ankara’nın Mamak ilçesinde, yanındaki inşaat çalışmaları sırasında daha önce istinat duvarı kısmen çöken Gül Hatun Apartmanı'nın otoparkında da yaklaşık 6 metrekarelik göçük oluştu.
6.03.2023 Gündem
Şanlıurfa'da çöken binada arama- kurtarma çalışmaları sona erdi!
Şanlıurfa'da çöken binada arama- kurtarma çalışmaları sona erdi! Şanlıurfa’da depremde ağır hasar görünce mühürlenen, dün ise çöken 7 katlı binanın enkazında yürütülen arama- kurtarma çalışmaları 9 saat sonra sona erdi. Çalışmalarda herhangi bir canlıya rastlanmadı.
6.03.2023 Gündem
Şanlıurfa’da ağır hasarlı bina çöktü! İşte son durum
Şanlıurfa’da ağır hasarlı bina çöktü! İşte son durum Şanlıurfa’da, ağır hasarlı olduğu belirtilen 6 katlı bina çöktü. Şanlıurfa Valisi Ayhan enkaz çalışmalarıyla ilgili son durumu aktardı.
6.03.2023 Gündem
30'dan fazla kişi öldü, müteahhit kendini böyle savundu: Binanın yıkılması depremin suçu
30'dan fazla kişi öldü, müteahhit kendini böyle savundu: Binanın yıkılması depremin suçu Kahramanmaraş merkezli depremlerden büyük oranda etkilenen Adıyaman’da 30'dan fazla kişinin öldüğü Hasoğlu Apartmanı’nın sorumluları ifadelerinde suçu birbirlerine attı.
2.03.2023 Gündem
Sahte diploma detayı! 'Kiralık katiller'
Sahte diploma detayı! 'Kiralık katiller' Deprem bölgesindeki acı tablonun ihmaller zincirinin sonucu olduğunu vurgulayan uzmanlar, yapı denetim firmalarının mühendis diplomalarını kiraladığını ve denetimlerin saha yerine kâğıt üstünde yapıldığını belirtti...
28.02.2023 Gündem
Malatya'da 'depreme dayanıklı' diye satılan yeni bina yerle bir oldu
Malatya'da 'depreme dayanıklı' diye satılan yeni bina yerle bir oldu Malatya'da depreme dayanıklı birinci sınıf malzeme kullanıldığı iddia edilerek yüksek fiyata satılan 1 yıllık binanın yıkılma anı böyle görüntülendi
7.02.2023 Haberler
Ürdün'de çöken binada can kaybı artıyor
Ürdün'de çöken binada can kaybı artıyor Ürdün'ün başkenti Amman'da 4 katlı bir binanın çökmesi sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı 5'e yükseldi.
14.09.2022 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Çöken Bina ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.