Çolak

Çolak

Son dakika çolak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan çolak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan çolak haber sayfamızda...

Çolak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.130 çolak haberi bulunmuştur.
Mahalle komedisi geliyor
Mahalle komedisi geliyor Başrollerinde Erkan Petekkaya, Erkan Çelik, Bülent Çolak ve geçtiğimiz yıl vefat eden usta oyuncu Yılmaz Gruda’nın yer aldığı ‘Üç Günlük Dünya’ filmi için geri sayım başladı.
10.04.2024 Cadde
Arda Turan'ın Eyüpspor'u Süper Lig'e yükseldi!
Arda Turan'ın Eyüpspor'u Süper Lig'e yükseldi! Trendyol 1. Lig'in 29'uncu haftasında Altay'ı 4-1 mağlup eden Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor, Süper Lig'e yükselmeyi garantiledi.
7.04.2024 1.Lig
Bahar festivaliyle eğitime destek
Bahar festivaliyle eğitime destek Ege İş İnsanları Derneği’nin düzenlediği “Bahar Festivali” renkli görüntülere sahne oldu. Tasarımcıların eserlerini sergilediği etkinlikte EGİAD Başkan Vekili Kaan Özhelvacı, “Doğanın uyanışını kutladık” dedi
6.04.2024 Ege
AK Parti'de Selahattin Çolak disiplin kuruluna sevk edildi
AK Parti'de Selahattin Çolak disiplin kuruluna sevk edildi AK Parti Hatay İl Başkanı Mustafa Erdoğan, seçimde Hassa Belediye Başkanlığı’nı kazanan Selahattin Çolak’ın bir toplantıda kullandığı ifadeler nedeniyle disiplin kuruluna sevk edildiğini açıkladı.
2.04.2024 Gündem
Son dakika: Hatay'da seçim sonucu! Mehmet Öntürk mü Lütfü Savaş mı?
Son dakika: Hatay'da seçim sonucu! Mehmet Öntürk mü Lütfü Savaş mı? Türkiye, 81 ilinde 31 Mart 2024 yerel seçimleri için sandığa gitti. Seçim sonuçları en merak edilen illerden biri de Hatay'dı. YSK seçim yasaklarının kaldırılmasının ardından Hatay'dan sonuçlar geldi.. İşte Hatay'da kazanan isim...
1.04.2024 Gündem
Hem söyledi hem yönetti
Hem söyledi hem yönetti Murat Balcı, müzik kariyerinde ters köşe bir sürpriz yaparak 90’ların Sezen Aksu imzalı sevilen hitlerinden ‘Gel Günaha Girelim’ isimli single’ını Nurettin Çolak prodüktörlüğünde müzikseverlerle buluşturdu.
29.03.2024 Cadde
Yapay zekâ mağazalarda
Yapay zekâ mağazalarda Türk Telekom’un ocak ayından itibaren mağazalarında kullanıcılara sunduğu yapay zekâ destekli Samsung cihaz yelpazesi, mart ayı sonunda gerçekleşecek One UI 6.1 güncellemesiyle daha da genişliyor.
26.03.2024 Teknoloji
‘Gamzeli güzel’e veda
‘Gamzeli güzel’e veda Kolon kanserine yenik düşen Bahar Öztan (61) için dün Üsküdar Şakirin Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.
23.03.2024 Cadde
'Gamzeli güzel'e Bahar Öztan'a veda! 'Çabaladı ama olmadı maalesef'
'Gamzeli güzel'e Bahar Öztan'a veda! 'Çabaladı ama olmadı maalesef' Dördüncü kez yakalandığı kanserle mücadelesine yenik düşerek, dün hayatını kaybeden Yeşilçam’ın ‘gamzeli güzel' lakaplı oyuncusu Bahar Öztan (61), Üsküdar Şakirin Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
22.03.2024 Magazin
'Gamzeli güzel' Bahar Öztan'a veda! 'Çabaladı ama olmadı maalesef'
'Gamzeli güzel' Bahar Öztan'a veda! 'Çabaladı ama olmadı maalesef' Dördüncü kez yakalandığı kanserle mücadelesine yenik düşerek, dün hayatını kaybeden Yeşilçam’ın ‘gamzeli güzel' lakaplı oyuncusu Bahar Öztan (61), Üsküdar Şakirin Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
23.03.2024 Cadde
Son dakika... Sanat dünyasının acı kaybı: Bahar Öztan hayatını kaybetti
Son dakika... Sanat dünyasının acı kaybı: Bahar Öztan hayatını kaybetti Türk sinemasının unutulmaz oyuncularından Bahar Öztan, uzun süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Daha önce üç kez kanseri yenen Yeşilçam'ın 'gamzeli güzel'i, kolon kanseri nedeniyle 61 yaşında vefat etti. Bahar Öztan'ın vefat haberi sanat dünyasını yasa boğdu.
22.03.2024 Cadde
ÖZEL | Hami Mandıralı'dan Milli futbolcuya sert tepki! 'Haddini bileceksin'
ÖZEL | Hami Mandıralı'dan Milli futbolcuya sert tepki! 'Haddini bileceksin' Trabzonspor'un unutulmaz futbolcularından Hami Mandıralı, Skorer'e özel açıklamalarda bulundu. Şampiyonluk yarışından bahseden Mandıralı, Milli futbolcuya sert tepki gösterdi. İşte detaylar...
21.03.2024 Trabzonspor
Depremin üzerinden 13 ay geçti, Kahramanmaraş böyle görüntülendi
Depremin üzerinden 13 ay geçti, Kahramanmaraş böyle görüntülendi Kahramanmaraş depremlerinin üzerinden geçen 13 ayın ardından şehir merkezi drone ile görüntülendi.
15.03.2024 Gündem
Aynı yerde defalarca TIR devrildi! Ölüm geçidi
Aynı yerde defalarca TIR devrildi! Ölüm geçidi Azami yüksekliği 4 metre olan araçların geçebildiği Marmaray üst geçidine çarparak devrilen TIR 4 can aldı. Başka şoförün kullandığı aynı TIR’ın 5 yıl önce aynı yerde devrildiği ortaya çıktı. Son yıllarda onlarca benzer kazanın yaşandığı güzergâhı TIR’ların kullanması tartışma yarattı...
13.03.2024 Gündem
Kaymakam desteğiyle okuyan Sebila, mühendis oldu
Kaymakam desteğiyle okuyan Sebila, mühendis oldu Yıllar önce Elazığ Kovancılar Kaymakamı'nın destekleriyle okula giden Sebila Çolak inşaat mühendisi oldu.
8.03.2024 Gündem
Seçil Erzan hakim karşısında! Arda Turan, Selçuk İnan, Emre Belözoğlu ve Muslera ile büyük yüzleşme
Seçil Erzan hakim karşısında! Arda Turan, Selçuk İnan, Emre Belözoğlu ve Muslera ile büyük yüzleşme Aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu toplam 21 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla 252 yıla kadar hapsi istenen banka şube müdürü Seçil Erzan ile birlikte 7 sanık bugün bir kez daha hakim karşısına çıkıyor. Duruşmada şikayetçi sporculardan Arda Turan, Emre Belözoğlu, Selçuk İnan ve Fernando Muslera'nın dinlenmesi bekleniyor. Duruşmaya ilk gelen Fernando Muslera oldu. Muslera avukatı Rezan Epözdemir’le duruşmaya geldi.
8.03.2024 Haberler
Seçil Erzan davasında yarın kritik gün! Arda, Emre ve Muslera'nın ilk kez ifade vermeleri bekleniyor
Seçil Erzan davasında yarın kritik gün! Arda, Emre ve Muslera'nın ilk kez ifade vermeleri bekleniyor Aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu toplam 21 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla 252 yıla kadar hapsi istenen banka şube müdürü Seçil Erzan ile birlikte 7 sanık yarın 3. kez hakim karşısına çıkacak. Sporculardan Turan, Belözoğlu ve Muslera'nın yarınki duruşmaya katılarak ilk kez ifade vermeleri bekleniyor.
7.03.2024 Gündem
'Vize sorununu halledince Milano'ya döneceğim'
'Vize sorununu halledince Milano'ya döneceğim' 2016 yılında Miss Turkey Güzeli seçilen sunucu ve model Buse İskenderoğlu, İzmir Fashion Week'in ilk gününde gerçekleşen defile sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
27.02.2024 Cadde
U19 Milli Takımı, Suudi Arabistan’ı 1-0 yendi!
U19 Milli Takımı, Suudi Arabistan’ı 1-0 yendi! U19 Milli Takımı, Hırvatistan'da katıldığı Uluslararası Dostluk Turnuvası'nın son maçında Suudi Arabistan'ı 1-0 mağlup etti.
16.02.2024 Futbol
Saldıray Berk, son yolculuğuna uğurlandı
Saldıray Berk, son yolculuğuna uğurlandı Ankara'da vefat eden eski 3'üncü Ordu Komutanı emekli Orgeneral Saldıray Berk (76), son yolculuğuna uğurlandı.
15.02.2024 Gündem
Asker eğlencesi dönüşü feci kaza: 2 ölü, 1 yaralı
Asker eğlencesi dönüşü feci kaza: 2 ölü, 1 yaralı Burdur'da asker eğlencesinden dönen 3 arkadaşın bulunduğu otomobil şarampole devrilirken 2 kişi hayatını kaybetti.
5.02.2024 Gündem
Burdur’da şarampole devrilen araç tanınmaz hale geldi: 2 ölü, 1 yaralı
Burdur’da şarampole devrilen araç tanınmaz hale geldi: 2 ölü, 1 yaralı Burdur’un Karamanlı ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin şarampole devrilmesi sonucu 2 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.
5.02.2024 Haberler
Burdur’da şarampole devrilen araç tanınmaz hale geldi: 2 ölü, 1 yaralı
Burdur’da şarampole devrilen araç tanınmaz hale geldi: 2 ölü, 1 yaralı Burdur’un Karamanlı ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin şarampole devrilmesi sonucu 2 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.
5.02.2024 Gündem
‘Kimsenin hakkı yerde kalmayacak’
‘Kimsenin hakkı yerde kalmayacak’ Hatay’da deprem konutlarının teslim töreninde konuşan Erdoğan, “Deprem bölgesinde 2 ay içinde 75 bin konutun teslimini bitireceğiz. Amacımız takip eden dönemde her ay 15-20 bin konut ve köy evini hak sahipleri ile buluşturmak” dedi.
4.02.2024 Gündem
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Hatay ilçe adaylarını tanıttı
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Hatay ilçe adaylarını tanıttı Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Hatay İlçe Belediye Başkan Adaylarını tanıttı. Erdoğan burada yaptığı açıklamada, "Daha düne kadar allanıp pullanarak millete dayatılan, 'altılı masa' denilen siyaset mühendisliği ürünü projenin yerinde bugün yeller esiyor" ifadelerini kullandı.
3.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çolak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.