Colorado

Colorado

Son dakika colorado haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan colorado gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan colorado haber sayfamızda...

Colorado

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.200 colorado haberi bulunmuştur.
Nefes kesen manzara! Burası ne Colorado Kanyonu ne de Kapadokya
Nefes kesen manzara! Burası ne Colorado Kanyonu ne de Kapadokya Su ve rüzgar erozyonunun etkisiyle milyonlarca yıllık doğa harikası Kırmızı Periler Diyarı, keşfedilmeyi bekliyor.
24.04.2024 Gündem
Beşiktaş, Vincent Aboubakar'ın alternatifini buldu! Samet Aybaba'dan transfer için olumlu rapor
Beşiktaş, Vincent Aboubakar'ın alternatifini buldu! Samet Aybaba'dan transfer için olumlu rapor Beşiktaş'ta gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların sürpriz bir ismi gündemine aldığı iddia edildi. Siyah-beyazlıların gündemine gelen Haitili forvet için Samet Aybaba'nın olumlu rapor verdiği aktarıldı.
16.03.2024 Beşiktaş
II. Ramses’in kayıp yarısı bulundu!
II. Ramses’in kayıp yarısı bulundu! Kral II. Ramses’in heykelinin eksik olan üst yarısı nihayet tamamlandı! Mısır’ın güneyindeki heykelin ortaya çıkarılması için Mısır Turizm ve Eski Eserler Bakanlığı ile Colorado Üniversitesi ortaklık yaptı.
12.03.2024 Kültür Sanat
ABD'de Cumhuriyetçi Parti’nin aday adayıydı... Nikki Haley'den seçim kararı
ABD'de Cumhuriyetçi Parti’nin aday adayıydı... Nikki Haley'den seçim kararı ABD’de Cumhuriyetçi Parti’nin başkan aday adayı Nikki Haley başkanlık yarışından çekildi.
6.03.2024 Dünya
'Süper Salı'nın kazananları Biden ve Trump oldu
'Süper Salı'nın kazananları Biden ve Trump oldu ABD Başkanı Joe Biden ve bir önceki başkan Donald Trump, Süper Salı olarak isimlendirilen ve ülkede 15 eyalette birden yapılan ön seçimlerle Kasım ayında yeniden başkanlık yarışında karşı karşıya gelmeyi garantilediler.
6.03.2024 Dünya
Hastalığını pinpon topuyla tedavi etti, yeniden yürüdü! 'Kanıtlarsam çığır açacak'
Hastalığını pinpon topuyla tedavi etti, yeniden yürüdü! 'Kanıtlarsam çığır açacak' Kadın hastalıkları ve jinekoloji alanında başarılı bir doktordu. Mesleğinin zirvesindeyken kendisine konan hastalık tanısıyla tüm hayatı değişse de o yılmadı. Aynı hastalığa sahip kişilerle bir araya gelerek başlattığı turnuva ise tıp dünyasında çığır açabilir!
5.03.2024 Genel Sağlık
ABD Yüksek Mahkemesi'nden Donald Trump hakkında seçim kararı
ABD Yüksek Mahkemesi'nden Donald Trump hakkında seçim kararı ABD Yüksek Mahkemesi, eski Başkan Donald Trump’ın Colorado eyaletinde yarın yapılacak olan Cumhuriyetçi Parti'nin ön seçimlerine katılabileceğine hükmetti.
4.03.2024 Dünya
Bilim insanları dev yıldız kumulların sırrını çözdü
Bilim insanları dev yıldız kumulların sırrını çözdü Dünyanın en büyük ve en karmaşık kumullarından birinin yaşı ilk kez hesaplandı.
4.03.2024 Dünya
Trump'a bir darbe daha! Illinois eyaletinde yapılacak ön seçimlerden men edildi
Trump'a bir darbe daha! Illinois eyaletinde yapılacak ön seçimlerden men edildi Eski ABD Başkanı Donald Trump, Illinois eyaletinde Cumhuriyetçi aday adaylarının yarışacağı ön seçimlerden men edildi.
29.02.2024 Dünya
Trump'ın Illinois ön seçimlerine girmesi yasaklandı,
Trump'ın Illinois ön seçimlerine girmesi yasaklandı, Eski Başkan Trump, Anayasa’nın 14'üncü maddesinde yer alan, "ayaklanmaya karışan" kişilerin görevde kalmasını engelleyen hükmü ihlal ettiği gerekçesiyle Yüksek Mahkeme'de yargılanıyor.
29.02.2024 Dünya
Trump'a şarbonlu mektup gönderdiler! ABD'yi şoke eden suikast girişimi, bir anda patladı
Trump'a şarbonlu mektup gönderdiler! ABD'yi şoke eden suikast girişimi, bir anda patladı ABD'nin 60. başkanı olmaya aday olan Trump'ın evine zehirli mektup gönderildi. Akılalmaz suikast girişimi dünyada ses getirdi.
27.02.2024 Dünya
Eyfel Kulesi önünde poz verdi, kimliği ortaya çıkınca manşet oldu
Eyfel Kulesi önünde poz verdi, kimliği ortaya çıkınca manşet oldu Adı bile korku salan kötü şöhretli kartel patronu parmaklıklar ardında cezasını çekerken, genç torununun Paris sokaklarında çekilen fotoğrafları dünya medyasında ses getirdi. 
24.02.2024 Dünya
Şöhrete kavuşmadan önce sokaklarda yaşıyordu! 'Hâlâ arabada uyuduğumuz o caddelerden geçiyorum'
Şöhrete kavuşmadan önce sokaklarda yaşıyordu! 'Hâlâ arabada uyuduğumuz o caddelerden geçiyorum' Son olarak 'The Good Mother' adlı yapımda yer alan, son dönemde geç yaşında sahip olduğu ikiz bebekleriyle konuşulan başarılı oyuncu Hilary Swank, şöhrete kavuşmadan önce annesi Judy ile Hollywood'un sessiz sakin sokaklarında, arabalarının içinde uyuduklarını anlattı. Evleri bile yokken milyonlarca dolar kazanan bir oyuncu haline gelen Swank, o günlere karşı bir özlem duyduğunu da ifade etti.
23.02.2024 Cadde
'Yok artık' dedirten son vasiyet! Bir mezar taşı da beyni de olmayacak
'Yok artık' dedirten son vasiyet! Bir mezar taşı da beyni de olmayacak Çinli akademisyen, tam 14 yıl önce bugün bile oldukça büyük tepki çeken son dileğini açıkladı. Beyninin dondurulup 300 ya da 500 yıl sonra çıkarılmasını isteyen akademisyenin dünyayı ayağa kaldıran bu isteğinin altında yatan sebep ise pek çok şeyi değiştirebilir!
20.02.2024 Yaşam
Zeki çocuk için ailecek sofraya... Beyin gelişimini destekliyor
Zeki çocuk için ailecek sofraya... Beyin gelişimini destekliyor Ailece sofraya oturmanın önemi bilimsel olarak da kanıtlandı. Araştırmaya göre, ailece birlikte yemek yemek, çocukların beyin gelişimini destekliyor.
16.02.2024 Gündem
'Babamın başını kestim' diyerek video çekti! Kan donduran sözleri sonrası hızla tutuklandı
'Babamın başını kestim' diyerek video çekti! Kan donduran sözleri sonrası hızla tutuklandı Videoyu akşam saatlerinde yayınladı. ABD hükümeti ve Joe Biden başta olmak üzere sayısız komplo teorisi sıraladı. Ardından kan donduran bir hareketle başını kestiği babasının kafasını göstererek, 'federal hükümet çalışanlarına ölüm' çağrısı yaptı. Hastalıklı adam, saatler içinde tutuklanarak gözaltına alındı.
31.01.2024 Dünya
Ünlü model dondurucu soğuğa aldırmadı! Mini elbisesiyle lüks restoranda yemek yedi
Ünlü model dondurucu soğuğa aldırmadı! Mini elbisesiyle lüks restoranda yemek yedi Geçtiğimiz ay rapçi Bad Bunny ile ilişkisini sonlandıran model Kendall Jenner, soluğu Aspen'de aldı. Ünlü isim, ailesiyle yemek yiyeceği lüks restorana giderken dışarıdaki soğuk ve karlı havaya rağmen mini elbisesi ve topuklu ayakkabılarıyla görüntülendi.
19.01.2024 Cadde
Trump’a Maine’den yeşil ışık
Trump’a Maine’den yeşil ışık ABD eski başkanı Donald Trump, Cumhuriyetçi Parti’nin Maine eyaletinde yapacağı ön seçime katılabilecek.
19.01.2024 Dünya
Maine eyaletinden Trump için seçim kararı
Maine eyaletinden Trump için seçim kararı ABD’nin eski başkanı Donald Trump, Cumhuriyetçi Parti tarafından Maine eyaletinde yapılacak olan ön seçimden men edilmesinin ardından Maine Yüksek Mahkemesi’nin söz konusu kararda yürütmeyi durdurması sonrası ön seçime katılabilecek.
17.01.2024 Dünya
ABD’de kayak merkezinde kar hortumu
ABD’de kayak merkezinde kar hortumu ABD’nin Colorado eyaletinde bulunan bir kayak merkezinde kar hortumu meydana geldi.
17.01.2024 Haberler
ABD'de Cumhuriyetçiler başkan adayını nasıl seçiyor?
ABD'de Cumhuriyetçiler başkan adayını nasıl seçiyor? Eski ABD Başkanı Donald Trump da yeniden göreve seçilmek istiyor. Beyaz Saray'a giden yol uzun ve Trump’ın başkanlık seçimlerinde yarışabilmesi için önce Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı olması gerekiyor. 2024 seçimlerinde Cumhuriyetçi Parti'nin adayı, muhtemelen Demokrat Parti'nin adayı Başkan Joe Biden ile karşılaşacak.
17.01.2024 Dünya
WLC 2024 Antalya'da başladı! Futbolda verinin önemine dikkat çekildi
WLC 2024 Antalya'da başladı! Futbolda verinin önemine dikkat çekildi Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Ticaret Bakanlığı'nın desteklediği WinterLegue Convention 2024 (WLC) Antalya'da başladı.
10.01.2024 Skorer
Yüksek Mahkeme Trump’ın kaderini belirleyecek
Yüksek Mahkeme Trump’ın kaderini belirleyecek ABD Yüksek Mahkemesi, eski başkan Donald Trump’ın, Colorado Yüksek Mahkemesinin kendisinin ön seçimlere katılmasını engelleyen kararına ilişkin itiraz başvurusunu kabul ettiğini, davanın 8 Şubat’ta görüleceğini duyurdu.
7.01.2024 Dünya
İstanbul Havalimanı en büyük 3 arasında
İstanbul Havalimanı en büyük 3 arasında İngiliz Daily Mail gazetesi dünyanın en büyük hava limanlarını sıraladı.
5.01.2024 Ekonomi
Trump, Colorado'da 'seçime katılamaz' kararına itiraz etti
Trump, Colorado'da 'seçime katılamaz' kararına itiraz etti ABD’nin eski başkanı Donald Trump, önümüzdeki yıl Cumhuriyetçi Parti'nin Colorado eyaletinde düzenlenecek ön seçimlerine katılamayacağına dair alınan kararı ABD Yüksek Mahkemesine temyize götürdü.
4.01.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Colorado ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.