Como Gölü

Como Gölü

Son dakika Como gölü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Como gölü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Como gölü haber sayfamızda...

Como Gölü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 129 como gölü haberi bulunmuştur.
Liam Payne ile Kate Cassidy'nin tatiline hastalık engeli!
Liam Payne ile Kate Cassidy'nin tatiline hastalık engeli! Sevgilisi Kate Cassidy ile aşklarının birinci yıl dönümünü kutlamak için İtalya'nın Como Gölü kıyılarında tatile çıkan Liam Payne, kısa bir süre sonra sağlık problemleri yaşayınca hastaneye kaldırıldı. Doktorlar, tedavi altına alınan Payne'in evine yani İngiltere'ye dönmesine izin vermedi.
15.09.2023 Cadde
Biden'a soğuk duş! Oğluyla ilgili iddiaların belgeleri ortaya çıktı
Biden'a soğuk duş! Oğluyla ilgili iddiaların belgeleri ortaya çıktı ABD Başkanı Joe Biden’ın oğlu Hunter Biden'ın ile ilgili ortaya çıkan iddia dünya basınına bomba gibi düştü. Hunter ile ilgili çok kritik belgeler yayınlandı.
9.08.2023 Dünya
Pizza yiyen Venüs İtalyanları kızdırdı
Pizza yiyen Venüs İtalyanları kızdırdı İtalya’da 500 yıl sonra diriltilen Venüs, ortalığı ayağa kaldırdı.
28.04.2023 Kültür Sanat
Galatasaray taraftarına Mauro Icardi'den müjde: Mutlu dönüyorum
Galatasaray taraftarına Mauro Icardi'den müjde: Mutlu dönüyorum Sezon başında PSG'den, Galatasaray'a kiralık olarak gelen Mauro Icardi saha içi performansından çok özel hayatıyla gündem oldu. Kritik Adana Demirspor maçında takımını yalnız bırakan ve eşiyle barışmak için ülkesi Arjantin'e giden 29 yaşındaki futbolcu, Sarı-kırmızılı camiaya müjdeyi verdi. Yıldız oyuncu, uçaktan paylaştığı fotoğrafa "Mutlu dönüyorum" yazdı.
4.10.2022 Galatasaray
Wanda Nara'dan Icardi patlaması: Bencil olmak zorundaydım, kendimi seçtim
Wanda Nara'dan Icardi patlaması: Bencil olmak zorundaydım, kendimi seçtim Galatasaray'a transferi büyük ses getiren Mauro Icardi evliklik hayatında zor günler yaşıyor. Hem menajeri hem eşi Wanda Nara ayrılık kararı alırken Arjantinli isim yeni açıklama yaptı. Öte yandan sarı-kırmızılı kulübü endişelendiren durum ortaya çıktı.
25.09.2022 Galatasaray
Şok iddia: 'Icardi'nin tüm mal varlığı Wanda Nara'ya aktarıldı'
Şok iddia: 'Icardi'nin tüm mal varlığı Wanda Nara'ya aktarıldı' Galatasaray'ın yıldız transferi Mauro Icardi ile Wanda Nara arasındaki birliktelik dün sona erdi. İkili arasında 2021 yılında imzalandığı iddia edilen bir anlaşma gündeme bomba gibi düştü.
23.09.2022 Galatasaray
Sular çekilince ortaya çıktılar
Sular çekilince ortaya çıktılar Avrupa’daki kuraklıkla nehirlerde su seviyeleri tehlikeli seviyelere düşerken çekilen sular Roma kalıntılarından hayalet köylere kadar saklı kalmış kalıntıları ortaya çıkardı.
4.09.2022 Dünya
İtalyan  aşıklar
İtalyan aşıklar Megan Fox ile Machine Gun Kelly, İtalya’daki Como Gölü’ne gitti.
22.01.2022 Cadde
Megan Fox-Machine Gun Kelly'nin romantik tatili
Megan Fox-Machine Gun Kelly'nin romantik tatili Film setinde tanışan ve bir yılı aşkın bir süredir birlikte olan ABD'li oyuncu Megan Fox ile Machine Gun Kelly, geçtiğimiz hafta nişanlanmıştı. İkili, İtalya'daki Como Gölü'ne gitti.
21.01.2022 Cadde
Hayallerinizi yüksek tutun başrolde siz varsınız!
Hayallerinizi yüksek tutun başrolde siz varsınız! Dilerseniz yeni yıla Kevin'ın tuzaklarla dolu evinde girin ya da "Gucci Ailesi"nin Como Gölü manzaralı malikânesinde konaklayın. Bir geceliğine zengin ve ünlü hissetmek mümkün!
12.12.2021 Kültür Sanat
İtalyalı oluyor
İtalyalı oluyor Hadise, geçtiğimiz günlerde İtalyan mücevher firması Pomellato’nun ilk Türk marka elçisi olduğu için gittiği Milano’ya bir kez daha aşık oldu.
8.10.2021 Cadde
Alfa Romeo özel serilerini tanıttı
Alfa Romeo özel serilerini tanıttı Alfa Romeo Giulia ve Stelvio’nun ‘6C Villa d'Este’ özel serileri tanıtıldı. Alfa Romeo DNA’sının zarafet, sportiflik gibi bileşenlerine atıfta bulunan özel versiyonlar; marka mirasını yansıtırken, ikonik 6C 2500 SS 'Villa d'Este modeline de hatırlatma yapıyor.
6.10.2021 Otomobil
George Clooney selden zarar gören komşularının evlerini temizledi
George Clooney selden zarar gören komşularının evlerini temizledi İtalya’daki Como Gölü kıyısında yazlık villası bulunan George Clooney, geçen hafta meydana gelen selin ardından kalan izleri temizlemek için komşularına yardım ederken görüldü.
3.08.2021 Cadde
Üçüncü bebek mi geliyor?
Üçüncü bebek mi geliyor? Hollywood yıldızı George Clooney ile avukat eşi Amal Clooney’nin bebek beklediği iddia edildi.
31.07.2021 Dünya
Clooney ve ailesi selin ortasında kaldı
Clooney ve ailesi selin ortasında kaldı İtalya’nın ünlü Como Gölü çevresinde 72 saat yağan yağmur, aralarında Hollywood aktörü George Clooney’nin  de bulunduğu onlarca kişiyi olumsuz etkiledi.
30.07.2021 Dünya
George Clooney'nin lüks malikanesi sele kapıldı!
George Clooney'nin lüks malikanesi sele kapıldı! İtalya'yı vuran ve çok sayıda kişiyi evsiz bırakan selden ünlü oyuncu George Clooney ile eşi Amal Clooney ve ikiz çocukları da etkilendi.
29.07.2021 Cadde
Hollywood'un partileyenleri
Hollywood'un partileyenleri 3 Nisan Dünya Parti Günü kutlu olsun! 1996’da kutlanmaya başlanan ve daha iyi bir dünyayla, istenilen geleceğin yaratılması amaçlanan bu özel günde, en çılgın partileyen Hollywood ünlülerini sizler için derledik
3.04.2021 Cadde
Elettra Lamborghini ile Nick van de Wall evlendi
Elettra Lamborghini ile Nick van de Wall evlendi Şarkıcı Elettra Lamborghini ile DJ Nick van de Wall, Como Gölü kenarında romantik bir düğünle dünyaevine girdi. Gelin, giydiği topuklu ayakkabılara rağmen damat ile arasındaki boy farkını kapatamadı.
28.09.2020 Cadde
Como Gölü Nerede, Hangi Ülkede? Gölün Özellikleri, Oluşumu Ve Tarihçesi
Como Gölü Nerede, Hangi Ülkede? Gölün Özellikleri, Oluşumu Ve Tarihçesi Günümüzde Como Gölü son dönemlerde oldukça popüler hale gelmiş olan olağanüstü bir görünüme sahip olan bir göldür. Como Gölü nerededir? Como Gölü hangi ülkededir? Gölün özellikleri, oluşumu ve tarihçesi nasıldır? Sizler için detaylı bir şekilde araştırdık ve derledik.
24.09.2020 Tatil
Gez... Çek... Yaz...
Gez... Çek... Yaz... Seyahatlerinizden fotoğraflarınızı, yazılarınızı gönderin yayımlayalım: facebook.com/milliyetrota, twitter.com/milliyetrota, instagram.com/milliyetrota, rota@milliyet.com.tr
9.08.2020 Gündem
Ruşen Eşref portresi İtalya’ya gidiyor
Ruşen Eşref portresi İtalya’ya gidiyor Nâzım Hikmet Ran’ın 1938 yılında cezaevindeyken yaptığı Ruşen Eşref Koca’nın portresi, Ata Müzayede tarafından geçen hafta sonu düzenlenen online açık artırmada 220 bin TL’ye satıldı.
28.04.2020 Kültür Sanat
Dünya yıldızlarına komşu olacak
Dünya yıldızlarına komşu olacak Hadise, George Clooney ve Madonna gibi dünya yıldızlarının oturduğu Como Gölü’nden ev almak için 20 milyon TL’yi gözden çıkardı.
5.01.2020 Cadde
Ismaili’nin otopsi raporu açıklandı
Ismaili’nin otopsi raporu açıklandı Como Gölü’nde cesedine ulaşılan İsviçreli milli futbolcu Florijana Ismaili’ye otopsi yapıldı, ölüm nedeni boğulma olarak gösterilirken, buna yol açtığı düşünülen faktör dikkat çekti.
1.07.2020 Futbol
İsviçreli futbolcu Como Gölü'nden sağ çıkamadı
İsviçreli futbolcu Como Gölü'nden sağ çıkamadı İtalya'daki Como Gölü'ne yüzmek için girmesinin ardından bir daha kendisinden haber alınamayan 24 yaşındaki İsviçreli milli futbolcu Florijana Ismaili'nin cesedi, 200 metre derinlikte bulundu.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Evlilik yıl dönümünde kesenin ağzını açtı
Evlilik yıl dönümünde kesenin ağzını açtı Siren Ertan ile iş insanı Ersin Kayalar, Ocak 2016'da aşk yaşamaya başlamış, 28 Nisan 2018'de Bodrum'da evlenmişti.
30.04.2019 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Como Gölü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.