Condor

Condor

Son dakika Condor haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Condor gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Condor haber sayfamızda...

Condor

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 50 condor haberi bulunmuştur.
Saddam'ın playstation'ları! 'Dünyayı ele geçirecek'
Saddam'ın playstation'ları! 'Dünyayı ele geçirecek' Oyun konsolları hayatımıza girdiğinden bu yana 7'den 70'e birçok kişinin favori eğlence aracı haline gelmiş durumda. Ancak bu konsolların farklı amaçlar için kullanıldığı da oldu. Bunlardan biri, 2000’li yılların başında Irak’ta yaşandı. İddialara göre eski Irak diktatörü Saddam Hüseyin, yaklaşık 4 bin adet PlayStation 2 oyun konsolu alınmasını emretmişti. Peki, bu ilginç durumun arkasında yatan sebep neydi?
3.02.2024 Dünya
Yeni e-Ticaret yönetmeliği
Yeni e-Ticaret yönetmeliği Rekabet Kurumu, Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde bulunan, merkezi yurt dışında bulunan teşebbüsler hakkında inceleme yürütebilmekte, tebligat yapabilmekte ve idari yaptırım kararı verebilmektedir.
12.07.2023 Milliyet Rekabet
Alman havayolu şirketi Süleymaniye uçuşlarını askıya aldı!
Alman havayolu şirketi Süleymaniye uçuşlarını askıya aldı! Türkiye’nin hava sahasını Irak'ın kuzeyindeki Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ndeki (IKBY) Süleymaniye Uluslararası Havalimanı’nı iniş/kalkış için kullanacak hava araçlarının kullanımına kapatmasının ardından Alman Condor Havayolu şirketi Düsseldorf-Süleymaniye uçuşlarını askıya aldı.
6.04.2023 Dünya
Pierre Loti: İstanbul aşığı Fransız yazar
Pierre Loti: İstanbul aşığı Fransız yazar İstanbul'daki bir tepeye adı verilmiş olan, İstanbul'a gelip bu şehre hayran olan yazarlardan biri olan Pierre Loti'nin hayatına Molatik oluyoruz...
10.06.2021 Sanat
Polonyalı LOT, Alman tatil hava yolu Condor’u satın alıyor
Polonyalı LOT, Alman tatil hava yolu Condor’u satın alıyor Polonya'nın milli hava yolu şirketi LOT'un, iflas eden Thomas Cook'a ait Alman tatil hava yolu markası Condor'u satın aldığı bildirildi.
24.01.2020 Ekonomi
Concorde nedir?
Concorde nedir? Tarihin en hızlı yolcu uçağı unvanını taşıyan Concorde bir döneme damga vurmuştu. Farklı tarzı ve hızıyla adından söz ettiren Concorde neden piyasadan çekildi? Concorde nedir? Concorde’un özellikleri nelerdir?
28.11.2019 Teknoloji
AB'den Almanya'nın Condor desteğine onay
AB'den Almanya'nın Condor desteğine onay Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, iflas eden Thomas Cook'un iştiraki Condor'a Almanya'nın 380 milyon avroluk kredi vermesine onay verdi.
14.10.2019 Ekonomi
Thomas Cook için hava köprüsü
Thomas Cook için hava köprüsü Dünyanın en büyük seyahat şirketlerinden İngiliz tur operatörü Thomas Cook’un İngiltere ayağının iflasının ardından İngiliz turistlerin eve dönüşü sürüyor.
26.09.2019 Ekonomi
Alman hükümetinden Condor'a 380 milyon euroluk destek kredisi
Alman hükümetinden Condor'a 380 milyon euroluk destek kredisi Dünyanın en büyük seyahat şirketlerinden İngiliz tur operatörü Thomas Cook'un iflasını açıklanmasının ardından Almanya'da federal hükümet ile Hessen eyalet yönetiminin, şirketin ülkedeki hava yolu iştiraki olan Condor’a 380 milyon euroluk destek vereceği bildirildi.
25.09.2019 Ekonomi
Bu hafta ne var ne yok?
Bu hafta ne var ne yok? Hafta sonu plan yapmadıysanız; konser, tiyatro, sinema gibi aktivite planlarının yer aldığı haftanın etkinlik programına göz atmanızı tavsiye ediyoruz...
22.06.2018 Cumartesi
'Condor’un ilk bölümü yayınlandı
'Condor’un ilk bölümü yayınlandı Oyuncu kadrosunda Max Irons, Mira Sorvino ve Brendan Fraser’ın yer aldığı Amerikan yapımı 'Condor' dizisi, BluTV’de yayınlanmaya başladı.
13.06.2018 Cadde
Arjantin’in son diktatörü Reynaldo Bignone öldü!
Arjantin’in son diktatörü Reynaldo Bignone öldü! Arjantin’de 1976-83 yıllarındaki kirli savaş  döneminin son diktatörü Reynaldo Bignone, başkent Buenos Aires’teki bir askeri  hastanede 90 yaşında öldü.
7.03.2018 Dünya
Arjantin'de cunta komutanı general öldü
Arjantin'de cunta komutanı general öldü Yüzlerce ölüm ve kaçırmadan sorumlu tutulan diktatörlük komutanı Menendez, hapishaneden sevk edildiği hastanede 90 yaşında öldü. 'Kirli Savaşı'ın en önemli yüzlerinden biri olan general hakkında 13 kez müebbet hapis cezası verilmişti.
28.02.2018 Dünya
Rezalet! Pilotlar seks yapan hostesleri gizlice görüntüledi ve...
Rezalet! Pilotlar seks yapan hostesleri gizlice görüntüledi ve... Alman havayolu şirketi Condor'da bazı pilotların hostesleri uçakta veya dışarıda seks yaparken fotoğrafladığı ortaya çıktı.
16.09.2017 Dünya
Arjantin’de son diktatöre 20 yıl hapis
Arjantin’de son diktatöre 20 yıl hapis Arjantin’de eski cunta lideri Reynaldo Benito Bignone, 1970’li yıllarda Güney Amerika ülkelerinde ABD destekli yürütülen Condor Operasyonu'nda işlediği suçlar nedeniyle 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
28.05.2016 Dünya
Yurtbay'dan yeni seriler
Yurtbay'dan yeni seriler Yurtbay Seramik’in sunduğu Rose Wood, Soho, Condor, Jüpiter serileriyle hayalini kurduğunuz evi gerçeğe dönüştürmeye başlayın.
18.03.2021 Dekorasyon
Yurtbay'dan yeni seriler
Yurtbay'dan yeni seriler Yurtbay Seramik’in sunduğu Rose Wood, Soho, Condor, Jüpiter serileriyle hayalini kurduğunuz evi gerçeğe dönüştürmeye başlayın.
8.03.2016 Konut
Berlin uçağında bomba ihbarı
Berlin uçağında bomba ihbarı Berlin’den Mısır’a giden Condor uçağı bomba ihbarı üzerine Budapeşte’ye acil iniş yaptı.
7.12.2015 Dünya
‘Esad’la işbirliği sır değil’
‘Esad’la işbirliği sır değil’ Rusya Dışişleri Bakanlığı, Batılı güçleri Rusya’nın Suriye’deki faaliyetlerine ilişkin ‘garip bir histeri’ yaratmakla suçladı.
9.09.2015 Gündem
Yerli e-kitapta 1 milyon hedefi
Yerli e-kitapta 1 milyon hedefi E-kitap okuyucu pazarında yerli markaların oranı artıyor. Reeder’ın 2015’te 1 milyon adetin üzerinde satılması bekleniyor.
28.12.2014 Ekonomi
Kabin basıncı arızası uçağı indirdi
Kabin basıncı arızası uçağı indirdi Antalya - Schonefeld seferi için havalanan Condor Hava Yolları'nın uçağı, kabin basınçlandırma sistemi arızası nedeniyle Atatürk Havalimanı'na iniş yaptı.
11.09.2019 Haberler
Sanatçı ve aydınlar fişlenmiş
Sanatçı ve aydınlar fişlenmiş Arjantin’de darbe dönemi yöneticilerinin, ülkenin tüm sanatçı ve aydınlarını siyasi görüşlerine göre fişlediği ortaya çıktı.
9.11.2013 Dünya
Gaz üreticilerine onbinlerce e-posta
Gaz üreticilerine onbinlerce e-posta Taksim Gezi Parkı’nda başlayan olayların pek çok kentte devam etmesi üzerine kullanılan biber gazının Türkiye’ye ihracatının durdurulması için kampanya başlatıldı.
15.06.2013 Gündem
Arjantinli diktatör Videla öldü
Arjantinli diktatör Videla öldü Arjantin'de 30 bin kişinin gözaltında kaybedildiği 1976 askeri diktatörlüğünün de facto başkanı Jorge Rafael Videla öldü...
17.05.2013 Dünya
60 bin solcuyu yok eden cuntacılar hesap veriyor
60 bin solcuyu yok eden cuntacılar hesap veriyor Darbeci geçmişiyle hesaplaşan Arjantin’de eski cuntacıların yargılanacağı davada 400’den fazla tanık dinlenecek. İki yıldan uzun sürmesi beklenen duruşmalara Henry Kissinger da tanık olarak çağrıldı
7.03.2013 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Condor ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.