Conmebol

Conmebol

Son dakika CONMEBOL haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan CONMEBOL gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan CONMEBOL haber sayfamızda...

Conmebol

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 254 conmebol haberi bulunmuştur.
Vinicius gözyaşlarını tutamadı: Siyahi insanların acı çektiğini görmek istemiyorum
Vinicius gözyaşlarını tutamadı: Siyahi insanların acı çektiğini görmek istemiyorum Real Madrid'in Brezilyalı yıldızı Vinicius Jr. İspanya ile oynayacakları hazırlık karşılaşması öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu. İspanya'da ırkçılığa maruz kalan yıldız oyuncu basın toplantısında gözyaşları içinde "Siyahi insanların acı çektiğini görmek istemiyorum." ifadelerini kullandı.
25.03.2024 Dünyadan Futbol
Angel Di Maria'dan veda mesajı! 'Ruhumda bir acı'
Angel Di Maria'dan veda mesajı! 'Ruhumda bir acı' Angel Di Maria, Copa America'nın ardından Arjantin Milli Takımı'nda forma giymeyeceğini açıkladı.
23.11.2023 Dünyadan Futbol
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın!
19.07.2023 Diğer
FIFA Kadınlar Dünya Kupası'nda ilklerin turnuvası! Milyar dolarlık kaynak
FIFA Kadınlar Dünya Kupası'nda ilklerin turnuvası! Milyar dolarlık kaynak İlk kez 32 takımla gerçekleştirilecek olan FIFA Kadınlar Dünya Kupası; yayıncılık, seyirciler ve finansal açıdan da ilklere sahne olacak. Avustralya-Yeni Zelanda ev sahipliğindeki dev organizasyon, kadın futbolunda tarihe bir sıçrama tahtası olarak geçecek.
30.04.2023 Futbol
FIFA'dan devrim niteliğinde Dünya Kupası kararı! 2030'dan sonra devreye girecek
FIFA'dan devrim niteliğinde Dünya Kupası kararı! 2030'dan sonra devreye girecek Katar'da oynanan ve Arjantin'in mutlu sona ulaştığı 2022 Dünya Kupası sonrası FIFA devrim gibi bir karar imza atıyor. Başkan Infantino'nun düşündüğü sistem 2030 Dünya Kupası'nda devreye girecek.
21.12.2022 Dünya Kupası
FIFA Başkanı Infantino açıkladı! Kulüpler Dünya Kupası'nda yeni dönem
FIFA Başkanı Infantino açıkladı! Kulüpler Dünya Kupası'nda yeni dönem 2022 Dünya Kupası'nda final heyecanı merakla beklenirken FIFA Başkanı Gianni Infantino, Kulüpler Dünya Kupası'nın yeni formatı hakkında dikkat çeken bir açıklamada bulundu.
16.12.2022 Dünyadan Futbol
2022 Dünya Kupası'na gidemeyen megastarlar! Turnuvayı evden takip edecekler
2022 Dünya Kupası'na gidemeyen megastarlar! Turnuvayı evden takip edecekler Katar'da düzenlenecek 2022 Dünya Kupası için geri sayıma geçildi. Dev organizasyonun başlamasına kısa bir süre kala turnuva kadroları açıklanmaya başladı. Katar'da düzenlenecek dev organizasyonda yer alamayacak ve maçları muhtemelen evden takip edecek futbolcular belli oldu. İşte Katar 2022 Dünya Kupası'na gidemeyen megastalar...
9.11.2022 Dünya Kupası
Arjantin'den finalde farklı zafer! İtalya yıkıldı
Arjantin'den finalde farklı zafer! İtalya yıkıldı Finalissima 2022'de şampiyon belli oldu. İtalya ile Arjantin dev finalde kozlarını paylaştı. Dev müsabaka Arjantin'in 3-0'lık galibiyetiyle sona erdi.
2.06.2022 Futbol
Nasser Al-Khelaifi'den başarısızlıkla sonuçlanan Süper Lig projesine eleştiri
Nasser Al-Khelaifi'den başarısızlıkla sonuçlanan Süper Lig projesine eleştiri Nasser Al-Khelaifi, Avrupa Kulüpler Birliği’nin Viyana’daki Genel Kurulu’nda açıklamalarda bulundu.
28.03.2022 Dünyadan Futbol
İtalya ve Arjantin, Finalissima'da karşı karşıya gelecek
İtalya ve Arjantin, Finalissima'da karşı karşıya gelecek UEFA EURO 2020 şampiyonu İtalya ve CONMEBOL Copa America 2021 şampiyonu Arjantin, Finalissima'yı kazanmak için mücadele edecek.
22.03.2022 Futbol
Güney Amerika ülkeleri, Dünya Kupası'na iki yılda bir düzenlenirse katılmayacak
Güney Amerika ülkeleri, Dünya Kupası'na iki yılda bir düzenlenirse katılmayacak Güney Amerika Futbol Konfederasyonundaki (CONMEBOL) 10 ülke federasyonu, FIFA Dünya Kupası'nın dört yıl yerine iki yılda bir yapılması planına karşı çıkarak, Dünya Kupası'nın iki yılda bir düzenlenmesi durumunda turnuvaya katılmayacaklarını duyurdu.
28.10.2021 Futbol
Son dakika haberi: Infantino'dan Dünya Kupası'nda "reform" çağrısı
Son dakika haberi: Infantino'dan Dünya Kupası'nda "reform" çağrısı FIFA Başkanı Gianni Infantino, FIFA Dünya Kupası'nın dört yerine iki yılda bir düzenlenmesi konusunu görüşmek adına tüm taraflarla diyaloğa açık olduğunu söyledi.
30.09.2021 Dünya Kupası
Son dakika haberi: Felipe Melo'dan canlı yayında yatak odası gafı!
Son dakika haberi: Felipe Melo'dan canlı yayında yatak odası gafı! Libertadores Kupası'nda Palmeiras ile finale yükselen Galatasaray'ın eski futbolcusu Felipe Melo canlı yayında yatak odası gafında bulundu.
30.09.2021 Galatasaray
Son dakika - Libertadores Kupası'nda Palmeiras finale yükseldi
Son dakika - Libertadores Kupası'nda Palmeiras finale yükseldi Güney Amerika Futbol Konfederasyonu (CONMEBOL) tarafından düzenlenen Libertadores Kupası'nın ilk finalisti, Palmeiras oldu.
29.09.2021 Futbol
Flamengo, sahasında Barcelona SC'yi 2-0 yendi
Flamengo, sahasında Barcelona SC'yi 2-0 yendi Güney Amerika Futbol Konfederasyonu (CONMEBOL) tarafından düzenlenen Libertadores Kupası'nın yarı final ilk maçında Flamengo, sahasında Barcelona SC'yi 2-0 mağlup etti.
23.09.2021 Dünyadan Futbol
Palmeiras ile Atletico Mineiro yenişemedi
Palmeiras ile Atletico Mineiro yenişemedi Yarı final ilk maçında Palmeiras ile Atletico Mineiro golsüz berabere kaldı.  
22.09.2021 Dünyadan Futbol
FIFA maç takvimi için 30 Eylül'de toplanacak
FIFA maç takvimi için 30 Eylül'de toplanacak FIFA, kadınlar ve erkekler futbolunda uluslararası maç  takvimi konusunu görüşmek amacıyla 30 Eylül Perşembe günü çevrim içi toplanacak. 
20.09.2021 Dünyadan Futbol
Son dakika haberi: Lionel Messi bir rekor daha kırdı
Son dakika haberi: Lionel Messi bir rekor daha kırdı 2022 Dünya Kupası Güney Amerika Elemelerinde Arjantin, Bolivya’yı 3-0 yendi. Karşılaşmada karşı hat-trick yapan Arjantinli yıldız Lionel Messi, uluslararası maçlarda en çok gol atan Güney Amerikalı futbolcu oldu.
11.09.2021 Futbol
Son dakika haberi: CONMEBOL, FIFA'nın fikrine sıcak bakmadı
Son dakika haberi: CONMEBOL, FIFA'nın fikrine sıcak bakmadı Güney Amerika Futbol Konfederasyonu (CONMEBOL), FIFA'nın Dünya Kupası'nı iki yılda bir düzenlenme fikrine, turnuvanın kalitesini düşüreceği gerekçesiyle sıcak bakmadıklarını açıkladı.
10.09.2021 Dünya Kupası
Son dakika haberi: La Liga'da 2 maç ertelendi
Son dakika haberi: La Liga'da 2 maç ertelendi İspanya'da Spor Yüksek Konseyi (CSD), 2022 Dünya Kupası'nın Güney Amerika elemelerinde forma giyen milli futbolcuların maç programlarından dolayı İspanya'ya geç gelecek olmalarından, bu hafta sonu La Liga'da oynanacak iki karşılaşmayı erteledi.
7.09.2021 İspanya La Liga
Brezilya Futbol Federasyonu: Sağlık görevlilerinin tutumu karşısında şaşkınız
Brezilya Futbol Federasyonu: Sağlık görevlilerinin tutumu karşısında şaşkınız Brezilya Futbol Federasyonu (CBF), 2022 Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri'ndeki Brezilya-Arjantin maçının ertelenmesine neden olan Brezilya Sağlık Gözetim Ajansının (ANVISA) tutumu nedeniyle "şaşkın" olduklarını açıkladı.
6.09.2021 Dünyadan Futbol
Son dakika haberi: Brezilya-Arjantin maçında görülmemiş olay! Messi ve arkadaşları şoka girdi, sınır dışı istediler
Son dakika haberi: Brezilya-Arjantin maçında görülmemiş olay! Messi ve arkadaşları şoka girdi, sınır dışı istediler Brezilya ile Arjantin arasında oynanan maç normal şekilde başlamışken, tarihi bir olay yaşandı. Maçın 6. dakikasında ulusal sağlık kurulu yetkilileri, İngiltere'den gelen Arjantinli oyuncular Emiliano Martinez, Lo Celso, Romero ve Buendia'yı sınır dışı etme işlemini yapmak için sahaya girdi, Arjantin tarafı karşı çıktı ve soyunma odasına gitti. Dev karşılaşma askıya alınırken Arjantin'in dünyaca ünlü yıldızı Lionel Messi, sahadan çekilme kararının ardından çok sert açıklamalarda bulundu.
6.09.2021 Dünya Kupası
ABD'deki futbolda yolsuzluk davasının sanıklarına 201 milyon dolar ceza
ABD'deki futbolda yolsuzluk davasının sanıklarına 201 milyon dolar ceza ABD Adalet Bakanlığı, Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği'ndeki (FIFA) yolsuzluk skandalıyla ilgili davanın sanıklarına 201 milyon dolar para cezası verildiğini açıkladı.
25.08.2021 Dünyadan Futbol
Kupadan elenen Boca Juniors'lı oyuncular polisle çatıştı
Kupadan elenen Boca Juniors'lı oyuncular polisle çatıştı Penaltılarda elendikleri son 16 turu maçının ardından hakem ile rakip takım Atletico Mineiro'nun soyunma odasına girmeye çalışan Boca Juniorslı oyuncuları polis, göz yaşartıcı gaz kullanarak durdurdu.  
21.07.2021 Dünyadan Futbol
Arjantin - Brezilya: 1-0
Arjantin - Brezilya: 1-0 Copa America'da Dünya devi Arjantin ve Brezilya karşı karşıya geldi. Maçı 1-0 kazanan Arjantin şampiyonluğa ulaştı. Barcelona kariyerinde sayısız kupalar kazanan Arjantinli yıldız Lionel Messi, milli takım formasıyla ilk resmi kupasını elde etti. Arjantin 28 yıl sonra şampiyonluk yaşadı.
11.07.2021 Skorer

Benzer Haber Etiketleri

Conmebol ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.