Copa America

Copa America

Son dakika copa america haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan copa america gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan copa america haber sayfamızda...

Copa America

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 795 copa america haberi bulunmuştur.
Lionel Messi'nin yeni mesleği belli oldu! Sözleşme detaylarını açıkladı
Lionel Messi'nin yeni mesleği belli oldu! Sözleşme detaylarını açıkladı Paris Saint Germain'den ayrıldıktan sonra sürpriz bir kararla MLS ekibi Inter Miami'ye imza atan Lionel Messi ile ilgili çarpıcı bir açıklama geldi. Arjantinli yıldızın yeşil sahalara veda ettikten sonraki muhtemel mesleği netlik kazandı.
8.04.2024 Dünyadan Futbol
Neymar yeni takımını soyunma odasında açıkladı! Tarih verdi
Neymar yeni takımını soyunma odasında açıkladı! Tarih verdi Barcelona ve PSG'nin eski yıldızı Neymar, bir başka eski kulübü olan Santos'u ziyaret etti. Final maçında seremonide kupayı taşıyan Brezilyalı yıldıza tribünlerden büyük destek ve 'geri dön' çağrısı vardı. 32 yaşındaki futbolcu, müjdeyi ise soyunma odasında verdi.
1.04.2024 Dünyadan Futbol
Jose Mourinho'nun hedefi Portekiz Milli Takımı!
Jose Mourinho'nun hedefi Portekiz Milli Takımı! Portekizli teknik direktör Jose Mourinho, ülkesinin milli takımından aldığı teklifi dile getirdi.
27.03.2024 Dünyadan Futbol
Pep Guardiola, milli takım hedefini açıkladı! 'Beni kim ister'
Pep Guardiola, milli takım hedefini açıkladı! 'Beni kim ister' Manchester City'nin dünyaca ünlü teknik direktörü Pep Guardiola, milli takım çalıştırmak istediğini açıkladı.
SON DAKİKA: Real Madrid'den şaşırtan talep! Arda Güler'e bildirildi
SON DAKİKA: Real Madrid'den şaşırtan talep! Arda Güler'e bildirildi Real Madrid'de forma şansı bulmakta zorlanan Arda Güler için yeni sezon öncesi flaş bir karar alındı. Kulüp yetkilileri Arda Güler ile görüşme gerçekleştirdi.
21.02.2024 İspanya La Liga
Roberto Firmino bombası! Suudi Arabistan'a vedaya hazırlanıyor
Roberto Firmino bombası! Suudi Arabistan'a vedaya hazırlanıyor Suudi Arabistan ekiplerinden Al Ahli'de forma giyen Roberto Firmino'ya Türkiye'den kulüplerin ilgi gösterdiği iddia edildi. Brezilyalı santrforun, Suudi Arabistan'dan ayrılmaya hazırlandığı aktarıldı.
30.12.2023 Dünyadan Futbol
Luis Suarez ve Lionel Messi yeniden buluşuyor! İşte sözleşme detayları
Luis Suarez ve Lionel Messi yeniden buluşuyor! İşte sözleşme detayları MLS ekiplerinden Inter Miami, Luis Suarez'i kadrosuna kattığını açıkladı. Uruguaylı santrforun sözleşme detayları netlik kazandı.
22.12.2023 Dünyadan Futbol
Angel Di Maria'dan veda mesajı! 'Ruhumda bir acı'
Angel Di Maria'dan veda mesajı! 'Ruhumda bir acı' Angel Di Maria, Copa America'nın ardından Arjantin Milli Takımı'nda forma giymeyeceğini açıkladı.
23.11.2023 Dünyadan Futbol
Galatasaray'da Fernando Muslera kararını verdi! İndirime hazır
Galatasaray'da Fernando Muslera kararını verdi! İndirime hazır Galatasaray'da uzun yıllardır forma giyen Fernando Muslera'nın kararını verdiği öğrenildi. Uruguaylı eldivenin ücretinde fedakarlık yapmaya hazır olduğu vurgulandı.
23.11.2023 Galatasaray
Icardi için Arjantin Milli Takımı iddiası! 'O akşam kaderi Galatasaray'ı takip etmeye başladı'
Icardi için Arjantin Milli Takımı iddiası! 'O akşam kaderi Galatasaray'ı takip etmeye başladı' İtalyan La Gazzetta dello Sport, Mauro Icardi'nin PSG'de yaşadığı düşüş sonrası Galatasaray'da yeniden Avrupa sahnesine dönüşünü ve inanılmaz yükselişini kaleme aldı. Icardi için Arjantin Milli Takımı iddiasına da yer verildi.
5.10.2023 Galatasaray
Süper Lig deviyle anılıyordu! Veda sinyali: Acı çekmek istemiyorum
Süper Lig deviyle anılıyordu! Veda sinyali: Acı çekmek istemiyorum Sevilla ile sözleşmesinin bitmesinin ardından boşa çıkan Papu Gomez çarpıcı açıklamalarda bulundu. Süper Lig devleriyle de anılan Arjantinli on numara, futbolu bırakabileceğini dile getirdi.
23.09.2023 İspanya La Liga
Arturo Vidal patladı! 'Milanlı aptallar beni hasta etti'
Arturo Vidal patladı! 'Milanlı aptallar beni hasta etti' Athletico Paranaense forması giyen Arturo Vidal, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde geride kalan haftanın maçlarını değerlendirdi. Şilili futbolcu, Milan ile Newcastle United arasındaki müsabaka hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.
22.09.2023 Şampiyonlar Ligi
Mauro Icardi transfer için devreye girdi! Okan Buruk'un istediği yıldız ortaya çıktı
Mauro Icardi transfer için devreye girdi! Okan Buruk'un istediği yıldız ortaya çıktı UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Olimpija Ljubljana ile karşı karşıya gelecek Galatasaray'da gözler bir yandan da transfer çalışmalarına çevrildi. Okan Buruk'un raporu doğrultusunda hareket eden sarı-kırmızılıların gündemindeki yıldız futbolcunun transferi için Mauro Icardi'nin de devreye girdiği öğrenildi.
7.08.2023 Galatasaray
Diego Godin, futbola veda etti! Sosyal medyadan açıkladı
Diego Godin, futbola veda etti! Sosyal medyadan açıkladı Uruguaylı savunma oyuncusu Diego Godin, futbola veda ettiğini sosyal medya hesabından açıkladı.
31.07.2023 Dünyadan Futbol
Galatasaray'da Fernando Muslera'ya transfer kancası! Temasa geçildi
Galatasaray'da Fernando Muslera'ya transfer kancası! Temasa geçildi Erden Timur'un "Bu sene son sene. Her oyuncu yaşı ilerledikçe kendi planlarını yapıyor" dediği Fernando Muslera'ya talip çıktı. Güney Amerika ekibinin, 37 yaşındaki file bekçisiyle temasa geçtiği iddia edildi.
30.07.2023 Galatasaray
Arda Güler'in yeni hocasını duyurdular! İşte Ancelotti'nin yerine gelecek isim
Arda Güler'in yeni hocasını duyurdular! İşte Ancelotti'nin yerine gelecek isim Real Madrid, Brezilya Milli Takımı ile anlaşma sağlayan ve 2024'ten itibaren Sambacılar'ı çalıştıracak olan İtalyan teknik adam Carlo Ancelotti'nin yerini doldurmak adına çalışmalarını sürdürüyor. Bellingham ve Arda Güler transferleriyle yeni sezona hazırlanan Real Madrid'in yeni teknik direktörünü duyurdular.
11.07.2023 İspanya La Liga
Angel Di Maria, Benfica'ya geri döndü
Angel Di Maria, Benfica'ya geri döndü Juventus'tan ayrılan Angel Di Maria, Benfica ile anlaşma sağladı. 35 yaşındaki yıldızın transferi resmen açıklandı.
5.07.2023 Dünyadan Futbol
Arda Güler'i kadrosuna katan Real Madrid'de Carlo Ancelotti dönemi sona eriyor! İşte yeni adresi
Arda Güler'i kadrosuna katan Real Madrid'de Carlo Ancelotti dönemi sona eriyor! İşte yeni adresi Fenerbahçe ve Türk futbolunun en büyük yeteneklerinden biri olarak kabul edilen Arda Güler'i renklerine bağlamak üzere olan Real Madrid'de Carlo Ancelotti gelişmesi yaşandı.
5.07.2023 İspanya La Liga
Juventus'un yıldızı Fenerbahçe'ye önerildi! Sakatlık sorunları gözden düşürmüştü
Juventus'un yıldızı Fenerbahçe'ye önerildi! Sakatlık sorunları gözden düşürmüştü Ryan Kent ve Edin Dzeko'yu kadrosuna katarak transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe'ye şaşırtan bir öneri geldi. Juventus'ta yaşadığı sakatlık sorunları nedeniyle gözden düşen yıldız oyuncunun, sarı-lacivertlilere önerildiği iddia edildi.
28.06.2023 Fenerbahçe
Sergio Agüero canlı yayında kalp sorunu yaşadı! Binlerce kişiyi korkuttu
Sergio Agüero canlı yayında kalp sorunu yaşadı! Binlerce kişiyi korkuttu Yaşadığı kalp sorunları nedeniyle futbolu bırakmak zorunda kalan Arjantinli yıldız Sergio Agüero canlı yayında sevenlerini korkuttu.
31.03.2023 Magazin
Efsane isimden Jorge Jesus iddialarına yanıt! Gündeme bomba gibi düşmüştü
Efsane isimden Jorge Jesus iddialarına yanıt! Gündeme bomba gibi düşmüştü Fenerbahçe'nin tecrübeli teknik direktörü Jorge Jesus, bu sezon sarı-lacivertli takım ile aldığı başarılar ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Son zamanlarda ismi sık sık Brezilya Milli Takımı ile geçen Jesus için flaş bir gelişme yaşandı.
27.03.2023 Fenerbahçe
Emiliano Martinez, skandal hareketinin nedenini itiraf etti! Dünya Kupası'na damga vurmuştu
Emiliano Martinez, skandal hareketinin nedenini itiraf etti! Dünya Kupası'na damga vurmuştu Arjantin'in şampiyonluğuyla tamamlanan 2022 Dünya Kupası'nda Emiliano Martinez'in kupa seremonisinde yaşadığı sevinç ortalığı karıştırmıştı. Tecrübeli file bekçisi bu hareketi neden yaptığını itiraf etti.
3.03.2023 Dünya Kupası
Arjantin, Lionel Scaloni’nin sözleşmesini 2026’ya kadar uzattı
Arjantin, Lionel Scaloni’nin sözleşmesini 2026’ya kadar uzattı Son dünya şampiyonu Arjantin, Teknik Direktör Lionel Scaloni ile 3 yıllık yeni sözleşme imzaladı.
27.02.2023 Dünyadan Futbol
Günün bomba transfer haberleri (19 Şubat 2023)
Günün bomba transfer haberleri (19 Şubat 2023) TFF, ikinci transfer tescil döneminin 5 Mart tarihine kadar uzatıldığını açıkladı. Süper Lig kulüpleri bu haberin ardından transfer girişimlerini hızlandırdı.
19.02.2023 Süper Lig
Günün bomba transfer haberleri (18 Şubat 2023)
Günün bomba transfer haberleri (18 Şubat 2023) Süper Lig'de transfer dönemi uzatılırken takımlar, kadrolarına takviye için çalışmalarını sürdürüyor. Süper Lig'deki tüm transfer gelişmelerini sizler için derledik.
18.02.2023 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Copa America ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.