Son dakika | Akılalmaz görüntüler... Minibüste üst üste cesetler!
Son dakika | Akılalmaz görüntüler... Minibüste üst üste cesetler! SARS salgınının Çin'de öldürdüğü kişi sayısını aşan ve şu ana kadar 361 kişinin ölümüne sebep olan koronavirüsle ilgili dehşet verici haberler gelmeye devam ediyor. Hastalığın sıfır noktası olan Wuhan'da bulunan hastanede, ceset yığınlarını gizli kamerayla kaydeden adam, görüntüleri paylşmasından kısa süre sonra gözaltına alındı.
3.02.2020 Dünya
Son dakika | Koronavirüs dört ülkeye daha sıçradı! Dünya şokta...
Son dakika | Koronavirüs dört ülkeye daha sıçradı! Dünya şokta... Gelen son dakika haberine göre, Çin’de dünyaya yayılan koronavirüsün bugün Singapur, İngiltere, Vietnam ve Suudi Arabistan'a da sıçradığı resmen açıklandı. SARS benzerliği bulunan yeni tip koronavirüs (2019-nCoV) bulaşan sayısı 571 kişiye yükseldi. Çin genelindeki 25 farklı eyalet ve kentte yeni koronavirüs bulaşan kişilerden 95’inin durumu ağır. Bugüne kadar virüsten hayatını kaybedenlerin sayısı ise 17’e ulaştı. Wuhan'da tüm toplu taşıma seferleri ile hava yolu ve demiryollarının dış hat seferleri durdu. Çin'in Huanggang ve Icou kenti de, vatandaşlara istisnai acil durumlar olmadıkça, şehrin terk edilmemesi gerektiğini bildirdi. Öte yandan yayınlanan bir makalede, salgının nedeninin Çin'de sıkça tüketilen "yarasa çorbası" olabileceği ileri sürüldü. Bu arada koronavirüs taşıyan bir kişinin özel bir tüp içerisinde götürülürken görüldüğü tüyler ürperten video, sosyal medyada binlerce kez paylaşıldı. İşte tüm detaylar...
23.01.2020 Dünya
Corana virüs nedir? Corona virüs belirtileri nelerdir? Çin'de ortaya çıkan Korona virüs nasıl bulaşır?
Corana virüs nedir? Corona virüs belirtileri nelerdir? Çin'de ortaya çıkan Korona virüs nasıl bulaşır? Corana virüs dünyanın gündeminde! Aralık ayı içerisinde Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan Zatürre'ye benzeyen belirtiler gösteren Corana virüs vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Çin'in ardından dört ülkede daha ortaya çıkan virüs son olarak ABD'de tespit edildi. Korona virüs hakkında Dünya Sağlık Örgütü hızla yayılmasından korkulan virüse ilişkin harekete geçti. Peki Corana virüs nedir, belirtileri neledir? Virüs insana nasıl bulaşıyor?
22.01.2020 Gündem
Son dakika | Dünya diken üstünde! ABD'ye de sıçramıştı, ölü sayısı artıyor!
Son dakika | Dünya diken üstünde! ABD'ye de sıçramıştı, ölü sayısı artıyor! Çin'de ortaya çıkan koronavirüsüyle ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ederken endişe de artıyor. Reuters haber ajansının geçtiği son dakika haberine göre, bu sabah itibariyle ölü sayısı 9'a yükseldi. Virüsten etkilenenlerin sayısı da 440 olarak güncellendi. Öte yandan salgının ABD'ye de sıçradığı, koronovirüse yakalanmış bir kişinin ABD'de tedavi altına alındığı açıklandı.
22.01.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri