Çorbacı

Çorbacı

Son dakika çorbacı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan çorbacı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan çorbacı haber sayfamızda...

Çorbacı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 214 çorbacı haberi bulunmuştur.
Seçil Erzan'ın ardından şimdi de Ponzi Ümit vurgunu! Kimi villasını kimi arsasını sattı
Seçil Erzan'ın ardından şimdi de Ponzi Ümit vurgunu! Kimi villasını kimi arsasını sattı Futbol dünyasını ‘ponzi’ sistemiyle dolandıran Seçil Erzan’ın ardından bu kez de ‘Ponzi Ümit’ vakası ortaya çıktı. Bir bankada çalışan Ümit Gönek’in, kendi akrabalarını ve arkadaşlarını milyonlarca lira dolandırdığı iddia edildi.
20.12.2023 Gündem
Aşk ilişkisi mi iş birliği mi? Fon dolandırıcılığı davası pembe dizi gibi...
Aşk ilişkisi mi iş birliği mi? Fon dolandırıcılığı davası pembe dizi gibi... Yüksek gelir getiren fon vaadiyle çok sayıda kişiyi dolandırdığı öne sürülen Bankacı Seçil Erzan hakkında duygusal ilişki iddiaları da ortaya atıldı. Bu ilişkilerin dolandırıcılık olayıyla bağlantısı mercek altında.
1.12.2023 Gündem
Ev yapımı mantının tarifini Kayserili usta verdi! Hamuru topak topak olmuyor
Ev yapımı mantının tarifini Kayserili usta verdi! Hamuru topak topak olmuyor Mantı, Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biridir. Her yörede farklı şekillerde yapılan mantıların iç harcı ve hamurunun yapılışı da buna bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Ancak, Kayseri mantısı Türk mutfağında özel bir yere sahiptir. İşte, Kayserili bir ustanın ev yapımı mantı tarifi…
24.11.2023 Yemek
Browni tadında ıslak kek tarifi! İçi kuru kalmıyor
Browni tadında ıslak kek tarifi! İçi kuru kalmıyor Browni tadında, içi yumuşacık ve lezzet patlaması yaşatan ıslak kek bu tarifleri damaklarınızı şenlendirecek. Klasik ıslak kek tarifinin ötesine geçerek, içi kuru kalmayan, ağızda dağılan bir lezzet sunar. Evde kolayca hazırlanabilen bu tarif, çay saatlerinizin veya özel günlerinizin vazgeçilmezi olmaya aday. İşte, tam da aradığınız browni tadında ıslak kek tarifi…
24.11.2023 Yemek
Tam kıvamında yayla çorbası tarifi! Usta çorbacı kesilmeyen çorbanın tarifini verdi
Tam kıvamında yayla çorbası tarifi! Usta çorbacı kesilmeyen çorbanın tarifini verdi Gastronomik zenginliğimizin bir yansıması olan çorbalar, sofralarımızı şenlendiren ve damaklarımızı şımartan muazzam lezzetlerden biridir. Özellikle soğuk kış günlerinde içimizi ısıtan, bedenimize şifa olan bu mucizevi lezzetlerden biri de yayla çorbasıdır. Usta bir çorbacının elinden çıkan tam kıvamında yayla çorbası tarifini keşfetmeye hazır mısınız?
23.11.2023 Yemek
Usta çorbacıdan domates çorbası tarifi! Bu yöntemle tam kıvamında oluyor
Usta çorbacıdan domates çorbası tarifi! Bu yöntemle tam kıvamında oluyor Domates, C vitamini, likopen ve antioksidanlar açısından zengin bir sebzedir. Kendisi gibi çorbası da oldukça faydalıdır. Özellikle kış aylarında tercih edilen bu çorbanın kıvamını doğru tutturmak zordur. İşte usta çorbacı domates çorbasına dair püf noktalarını paylaştı…
13.11.2023 Yemek
Kan donduran olay! Katili arkadaşı çıktı
Kan donduran olay! Katili arkadaşı çıktı Kütahya'da 62 yaşındaki Kemal Kaplan'ın arkadaşları tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.
13.10.2023 Gündem
71 gün sonra teslim oldu, neden kaçtığını anlattı! Bisikletli Güzelgün'ün ölümünde yeni detaylar
71 gün sonra teslim oldu, neden kaçtığını anlattı! Bisikletli Güzelgün'ün ölümünde yeni detaylar Kadıköy'de bisikletli Doğanay Güzelgün'e çarparak ölümüne neden olan sürücü Temel Ünlü'nün ifadesi ortaya çıktı. 71 günün ardından teslim olan Ünlü neden kaçtığını da açıkladı.
29.09.2023 Gündem
Demet Akalın'ın 'enişteci' yorumuna Gülden Karaböcek'in kızından cevap!
Demet Akalın'ın 'enişteci' yorumuna Gülden Karaböcek'in kızından cevap! Ünlü popçu Demet Akalın, Konya’da bir çorbacıda şarkı söylerken çekilen görüntüleri çok konuşulan Gülden Karaböcek'e yaptığı yorumla adından söz ettirdi. Akalın'ın en az Karaböcek'in çorbacı görüntüleri kadar gündem olan yorumuna; usta sanatçının kızı Nur Düzgit'ten yanıt gecikmedi.
18.08.2023 Cadde
‘Çorbacıya düştü’ imajını zedeledi
‘Çorbacıya düştü’ imajını zedeledi Usta sanatçı Gülden Karaböcek’in bir çorbacıda sahne aldığı görüntüler hızla yayıldı. Konya’da çeklien görüntüleri sosyal medyada gündem olan Gülden Karaböcek’in kızı Nur, “Konser değil, imza günüydü. ‘Çorbacıya düştü’ yorumları annemin imajını zedeledi” dedi.
18.08.2023 Cadde
2'si kız 3 garsonu tekme-tokat dövdüler
2'si kız 3 garsonu tekme-tokat dövdüler Iğdır'da, iş yerlerinden gece, evlerine giden 2'si kız 3 garson, 3 kişinin saldırısına uğradı. "Açık çorbacı var mı?" sorusuna erkek garsonun cevap vermesine sinirlenen şüpheliler, "Biz sana değil, kızlara sorduk" diyerek tekme tokat saldırdı.
15.07.2023 Haberler
2'si kız 3 garsonu tekme-tokat dövdüler
2'si kız 3 garsonu tekme-tokat dövdüler Iğdır'da, iş yerlerinden gece, evlerine giden 2'si kız 3 garson, 3 kişinin saldırısına uğradı. "Açık çorbacı var mı?" sorusuna erkek garsonun cevap vermesine sinirlenen şüpheliler, "Biz sana değil, kızlara sorduk" diyerek tekme tokat saldırdı.
15.07.2023 Gündem
İSTANBUL ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ İL MÜDÜRLÜĞÜ AVRUPA YAKASI MİLLİ EMLAK DAİRESİ BAŞKANLIĞINDAN SATILIK TAŞINMAZLAR
İSTANBUL ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ İL MÜDÜRLÜĞÜ AVRUPA YAKASI MİLLİ EMLAK DAİRESİ BAŞKANLIĞINDAN SATILIK TAŞINMAZLAR HALİÇ EMLAK MÜDÜRLÜĞÜNDEN SATILIK TAŞINMAZLAR (Bu Taşınmazlardan Bağcılardaki Taşınmazı Satış İhalesi 2886 Sayılı Kanunun 36...
16.05.2023 Resmi İlanlar
Avrupa Bilardo Şampiyonası’nda Türk takımlarının finalinde kazanan Sinop Spor Kulübü
Avrupa Bilardo Şampiyonası’nda Türk takımlarının finalinde kazanan Sinop Spor Kulübü Sinop Spor Kulübü, Avrupa Bilardo Şampiyonası 3 bant kulüpler küçük masa finalinde Göztepe’yi mağlup ederek Avrupa şampiyonu oldu.
16.04.2023 Diğer
Mutfaktaki hayaletler!
Mutfaktaki hayaletler! Bulut ya da hayalet mutfak... Pandemide ivme kazanan bu trendin Türkiye’deki temsilcilerinden biri Rafinera. Kurucusu Didem Altınbaşak Tulgan, bu uygulamayla dışarıdan yemek yemenin yüzde 30 daha uygun fiyatlı olacağını söylüyor.
10.01.2023 Milliyet Executive
Oğlunun bıçaklandığı çorbacıyı bastı! 2 kişiyi bıçakladı
Oğlunun bıçaklandığı çorbacıyı bastı! 2 kişiyi bıçakladı Bursa’nın İnegöl ilçesindeki bir çorbacıda çıkan alacak kavgasında Uğur K. (16), iş yeri çalışanı Hakkı G. (20) tarafından bıçakla elinden yaralandı. Oğlunun bıçaklandığını duyan Fuat K. (45), kardeşi Murat K. (43) ile birlikte bastığı çorbacıda çalışan Berkay A. (20) ile Cemal D.’yi (21) bıçakla yaraladı.
30.12.2022 Gündem
Kıbrıs gazisi 72 yaşında hayatını kaybetti
Kıbrıs gazisi 72 yaşında hayatını kaybetti Karabük'te 72 yaşında hayatını kaybeden Kıbrıs Gazisi Necati Çankaya düzenlenen törenle toprağa verildi.
26.11.2022 Gündem
Kaçırdığı kızın yakınlarının kapıları kilitleyip ateşe verdiği dükkandan son anda kurtuldu
Kaçırdığı kızın yakınlarının kapıları kilitleyip ateşe verdiği dükkandan son anda kurtuldu Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde meydana gelen olayda, kız arkadaşını kaçıran kişinin çalıştırdığı dükkan ateşe verildi. Dükkanın kapıları kapatılırken, çevredekilerin yardımıyla kurtarıldı.
9.11.2022 Haberler
Kaçırdığı kızın yakınları tarafından dükkanı yakılmak istendi
Kaçırdığı kızın yakınları tarafından dükkanı yakılmak istendi Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde meydana gelen olayda, kız arkadaşını kaçıran kişinin çalıştırdığı dükkan ateşe verildi.
9.11.2022 Gündem
Çorbacı çıkışı kanlı pusu! İş insanı kardeşlerden biri öldü
Çorbacı çıkışı kanlı pusu! İş insanı kardeşlerden biri öldü İstanbul Büyükçekmece’de gece saatlerinde çorbacı çıkışında iki iş adamı kardeşe silahlı saldırı düzenlendi. Kardeşlerden ağır yaralanan Mahmut Bayram hayatını kaybetti.
25.10.2022 Gündem
110 milyon dolarlık tabloya patates püreli saldırı
110 milyon dolarlık tabloya patates püreli saldırı Almanya’da 2 iklim aktivisti, Claude Monet'in 2019’da 110 milyon dolara satılan Les Meules (Tahıl Yığını) adlı tablosuna patates püresi fırlatarak, ellerini tablonun asılı olduğu duvara yapıştırdı.
23.10.2022 Dünya
Çorbacı aktivistler serbest bırakıldı
Çorbacı aktivistler serbest bırakıldı İklim aktivistlerinin yeni eyleminin hedefi ressam Vincent van Gogh’un Londra’da sergilenen “Ayçiçekleri” adlı ünlü tablosu olmuştu.
17.10.2022 Kültür Sanat
Tekirdağ'da feci olay! Araba alev alev yandı: Baba öldü, oğlu ağır yaralı
Tekirdağ'da feci olay! Araba alev alev yandı: Baba öldü, oğlu ağır yaralı Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde Barış Çorbacı (27), otomobille KOAH hastası babası Yaşar Çorbacı'yı (55) hastaneye götürürken, araçta babasının kullandığı oksijen tüpü patladı. Baba Çorbacı alev alıp yanan otomobilde yanarak can verirken, oğlu ise ağır yaralandı.
6.10.2022 Gündem
Bursa'da çorbacıda yan bakma kavgası
Bursa'da çorbacıda yan bakma kavgası Bursa'da bir çorbacıda yan bakma tartışması sonrası 2 grup sokakta kavgaya tutuştu. Kameraya yansıyan kavga sonrası bir kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
22.08.2022 Haberler
Şampiyon motosikletçi çorbacıda vuruldu
Şampiyon motosikletçi çorbacıda vuruldu Türkiye Motosiklet Drag Yarışları eski şampiyonu Mustafa Adım’ı (43), gittiği çorbacıda vurarak öldüren çalışanı Yusuf Sivridağ (36) tutuklandı. Olay anına ilişkin ise güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
23.05.2022 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Çorbacı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.