Corona Testi

Corona Testi

Son dakika corona testi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan corona testi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan corona testi haber sayfamızda...

Corona Testi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.170 corona testi haberi bulunmuştur.
e Nabız giriş yap, e nabız test sonucu | Corona test sonucu nasıl sorgulanır?
e Nabız giriş yap, e nabız test sonucu | Corona test sonucu nasıl sorgulanır? e Nabız nedir, nasıl giriş yapılır? Korona testinin sonuçları e nabız üzerinden öğreniliyor. Koronavirüs salgınındaki vaka sayılarında yaşanan hızlı artışın ardından corona testi yaptıran vatandaşlar test sonuçlarını sorgulamak istiyorlar. Yapılan corona testinin sonucu kaç günde belli oluyor? Corona test sonucu nasıl sorgulanıyor? İşte e nabız uygulaması ve test sonucu sorgulama ile ilgili merak edilen ayrıntılar.
16.12.2020 Gündem
Korona teşhisi kondu! 3 gün sonra gelen telefonla hayatları altüst oldu
Korona teşhisi kondu! 3 gün sonra gelen telefonla hayatları altüst oldu Gaziantep’te yaşayan Ayşe Şahin hastalanınca, Yeşilçam'ın unutulmaz oyunculardan Kemal Sunal’ın başrolünü oynadığı Korkusuz Korkak filmini aratmayan olaylar yaşadı. Korona virüs testi yapılan Ayşe Şahin ve ailesinden temas ettiği 19 kişi evlerinde karantinaya alınırken, günler sonra gelen telefonda, test sonuçlarının karıştığı belirtildi.
16.09.2020 Gündem
Malatya'da başhekimin corona testi pozitif çıktı!
Malatya'da başhekimin corona testi pozitif çıktı! Malatya Turgut Özal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Erdal Aktürk’ün Covid-19 testi pozitif çıktı.
14.09.2020 Gündem
Eskişehir’de 2 doktor ve 2 hemşirede corona testi pozitif çıktı!
Eskişehir’de 2 doktor ve 2 hemşirede corona testi pozitif çıktı! Gelen bir son dakika haberine göre, Eskişehir'deki görevli iki doktor ve iki hemşirede Covid-19 tespit edildi.
20.08.2020 Gündem
Belediye başkanının corona testi pozitif çıktı
Belediye başkanının corona testi pozitif çıktı Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın corona virüs testi pozitif çıktı. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen Şerifoğulları, evde kendisini izole etti.
8.08.2020 Gündem
Ceylan hemşireyi bıçaklayan sanığın corona testi pozitif çıktı! Duruşmaya getirmediler
Ceylan hemşireyi bıçaklayan sanığın corona testi pozitif çıktı! Duruşmaya getirmediler Gelen bir son dakika haberine göre, İstanbul Beşiktaş'ta eski kız arkadaşı hemşire Ceylan Gündüz’ün yolunu kesip bıçakla saldıran Nazir Ilgın hakkında açılan davanın ilk duruşmasına coronavirüs olduğu ve karantinada bulunduğu gerekçesiyle getirilmedi.
10.07.2020 Gündem
Eşi öldü corona testi pozitif çıktı! Mahalle karantinaya alındı
Eşi öldü corona testi pozitif çıktı! Mahalle karantinaya alındı Manisa’nın Kula ilçesine bağlı Narıncalıpıtrak mahallesinde kalp krizi sonrası ölen kadın cenazesi toprağa verildikten sonra eşine yapılan corona virüs testi (Covid-19) pozitif çıktı. Mahallede filyasyon çalışmaları başlatılırken, cenazeye katılan birinci derece akrabalardan 19 kişi karantinaya alındı. Öte yandan filyasyon çalışmalarının sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için, mahallede ikamet eden vatandaşların 24 saat boyunca evden çıkmaması istendi.
30.06.2020 Gündem
3 HDP'li vekilin corona testi pozitif çıktı
3 HDP'li vekilin corona testi pozitif çıktı HDP, şu ana kadar yapılan testlerde 3 milletvekilinde Covid-19 tespit edildiğini duyurdu.
27.06.2020 Gündem
Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürü ve ailesinin corona testi pozitif çıktı!
Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürü ve ailesinin corona testi pozitif çıktı! Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürü Mustafa Koç ile eşi ve 2 çocuğunun Covid-19 testleri pozitif çıktı.
23.06.2020 Gündem
6 kişinin corona testi pozitif çıktı! Apartman girişine bu uyarı asıldı
6 kişinin corona testi pozitif çıktı! Apartman girişine bu uyarı asıldı İzmit'te 3 katlı bir binada oturan 6 kişide corona virüs tespit edilmesi üzerine 12 dairenin bulunduğu 26 kişinin yaşadığı blok karantinaya alındı.
20.06.2020 Gündem
Dalgıcın sel sularında kurtardığı yaşlı kadının corona testi negatif çıktı
Dalgıcın sel sularında kurtardığı yaşlı kadının corona testi negatif çıktı Adana'da, özel tıp merkezinin bodrum katına dolan sudan dalgıç polisler tarafından kurtarıldıktan sonra corona virüs bulgularına rastlanan Elife Canatar'a yapılan Covid-19 testi negatif çıktı. Yoğun bakım servisine yatırılan Canatar'ın gözetim altında tutulacağı, önümüzdeki günlerde yeniden yapılacak testin sonucunun da 'negatif' çıkması üzerine taburcu edileceği öğrenildi.
20.06.2020 Gündem
Erkek arkadaşına kezzap atmıştı corona testi pozitif çıktı
Erkek arkadaşına kezzap atmıştı corona testi pozitif çıktı Kahramanmaraş'ta eski erkek arkadaşının yüzüne kezzap attığı için tutuklanan Fatma Özdaş'ın (43) koronavirüs testinin pozitif çıkmasından sonra aralarında ifadeyi alan cumhuriyet savcısının da olduğu 11 kişi, evlerinde karantinaya alındı. Filyasyon ekiplerinin Özdaş'ın temas ettiği kişilere yönelik tarama çalışmasının devam ettiği bildirildi.
17.06.2020 Haberler
Adresler belirlendi! Kapı kapı gezip corona testi yapıyorlar
Adresler belirlendi! Kapı kapı gezip corona testi yapıyorlar  Corona virüste (Covid-19) bağışıklık oranının tespit edilmesini amaçlayan antikor testi uygulaması kapsamında toplam 153 bin haneye yapılacak testlerin, 8 bin 118 tanesi İstanbul’da gerçekleştiriliyor.
15.06.2020 Gündem
Asker uğurlamasına katılmanın sonu! 3 kişinin corona testi pozitif çıktı, sokak karantinada!
Asker uğurlamasına katılmanın sonu! 3 kişinin corona testi pozitif çıktı, sokak karantinada! Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde asker uğurlamasına katılan aynı aileden 3 kişinin korona virüs testleri pozitif çıkması sonrasında, uğurlamaya katılan yakınlarının da aralarında olduğu 150 kişinin yaşadığı sokak karantinaya alındı.
13.06.2020 Gündem
Corona testi pozitif çıktı! Doğum günü partisinde yakalandı
Corona testi pozitif çıktı! Doğum günü partisinde yakalandı Gelen bir son dakika haberine göre, Hakkari'de, yeni tip corona virüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan ve izolasyon kurallarına uymayan kişi, bir iş yerinde arkadaşlarıyla düzenlediği doğum günü partisinde yakalandı.
3.06.2020 Gündem
Asker adaylarının corona testi kuyruğu
Asker adaylarının corona testi kuyruğu Adana'da, normalleşme sürecine geçilmesinin ardından askere gidecek olan gençler, Seyhan Devlet Hastanesi'ne gelerek, corona virüs testi yaptırdı.
2.06.2020 Gündem
Tüm turizm çalışanlarına corona testi
Tüm turizm çalışanlarına corona testi Avrupa corona virüs salgınında yaralarını sarmaya başladı. Vaka ve vefat sayılarındaki düşüşle birlikte yeni normale geçiş çalışmaları da başladı. Pek çok Avrupa ülkesi bu süreçte hayatı yeni kurallarla yeniden başlatıyor. Bunlardan biri de Avusturya. 1 Haziran'dan itibaren turist ağırlamaya başlayacak olan ülkede 65 bin turizm çalışanı her hafta corona virüs testine tabi tutulacak.
1.06.2020 Tatil
Rize'de corona testi pozitif çıkan çay üreticisi sayısı 15’e yükseldi
Rize'de corona testi pozitif çıkan çay üreticisi sayısı 15’e yükseldi Rize’de, corona virüs tedbirleri kapsamında çay hasadı için özel seyahat izin belgesiyle memleketlerine gelen üreticilerden 8 bin 55’ine test yapıldı. 15 kişinin testi pozitif çıkarken, temas ettikleri belirlenen 75 kişilik aileleri de karantinaya alındı.
28.05.2020 Haberler
Son dakika... Rize'de corona testi pozitif çıkan çay üreticisi sayısı 15’e yükseldi
Son dakika... Rize'de corona testi pozitif çıkan çay üreticisi sayısı 15’e yükseldi Rize’de, corona virüs tedbirleri kapsamında çay hasadı için özel seyahat izin belgesiyle memleketlerine gelen üreticilerden 8 bin 55’ine test yapıldı. 15 kişinin testi pozitif çıkarken, temas ettikleri belirlenen 75 kişilik aileleri de karantinaya alındı.
28.05.2020 Gündem
Papiss Cisse'nin corona testi sırasındaki zor anları...
Papiss Cisse'nin corona testi sırasındaki zor anları... Aytemiz Alanyaspor’un golcü oyuncusu Papiss Cisse'nin corona virüs testi sırasındaki komik anları sosyal medyaya yansıdı.
22.05.2020 Futbol
Son dakika... 12 kargo çalışanının corona testi pozitif çıktı!
Son dakika... 12 kargo çalışanının corona testi pozitif çıktı! Gelen bir son dakika haberine göre, Kayseri’de aynı kargo firmasında çalışan 12 kişide corona virüs tespit edildi, filyasyon çalışması sonucu çalışanlarla temas ettiği belirlenen 65 kişi evlerinde karantinaya alındı.
21.05.2020 Gündem
Bu kez taziye evinde bir araya geldiler! 12 kişinin corona testi pozitif
Bu kez taziye evinde bir araya geldiler! 12 kişinin corona testi pozitif Van'ın Edremit ilçesinde kaybettikleri yakınları için taziye evinde bir araya gelen 12 kişinin yeni tip coronavirüs (Covid-19) testinin pozitif çıktığı bildirildi.
17.05.2020 Gündem
Sahte belgeyle Bartın'a geldiler! Bir kişinin corona testi pozitif çıktı
Sahte belgeyle Bartın'a geldiler! Bir kişinin corona testi pozitif çıktı Bartın'a, sahte seyahat belgesi ile girmeye çalışan 12 kişi yurtta karantinaya alınırken, yapılan test sonucu 1 kişinin testi pozitif çıktı. Kocaeli'den gelen 12 işçinin karantinaya alınmasıyla virüsün yayılması engellendi.
16.05.2020 Gündem
Son dakika | İtalya'da ligler 13 Haziran'da başlıyor!
Son dakika | İtalya'da ligler 13 Haziran'da başlıyor! İtalya'da liglerin başlama tarihi netlik kazandı. Serie A yönetimi, ligin potansiyel başlama tarihini 13 Haziran olarak belirledi.
1.07.2020 İtalya Serie A
Tek bir futbolcunun corona testi pozitif çıkarsa lig iptal edilecek!
Tek bir futbolcunun corona testi pozitif çıkarsa lig iptal edilecek! Corona virüs salgını sonrası futbola geri dönüş başladı. Tüm takımlara test yapılırken hükumet flaş bir karara imza attı.
1.07.2020 İtalya Serie A

Benzer Haber Etiketleri

Corona Testi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.