Galatasaray, iç saha maçını bekliyor
Galatasaray, iç saha maçını bekliyor Koronavirüs tedbirleri kapsamında ertelenen Süper Lig, bu hafta tekrar başlıyor. Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) açıkladığı talimatlar doğrultusunda 12 Haziran'da maçlara başlayacak olan kulüpler de son hazırlıklarını tamamlıyor. Galatasaray Kulübü, 21 Haziran'da evinde oynayacağı karşılaşma öncesi stadını hazır hale getirdi.
30.06.2020 Galatasaray
Son dakika... Pazartesi iş yerine döneceklere ortak alan kullanımı uyarısı!
Son dakika... Pazartesi iş yerine döneceklere ortak alan kullanımı uyarısı! Bir son dakika haberine göre, Yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgını kapsamında kontrollü sosyal hayata geçilmesiyle evden çalışan birçok kişi uzun bir aradan sonra pazartesi işbaşı yapacak. Uzmanlar toplu taşımada ve iş yerlerinde maske kullanımı, sosyal mesafeye uyulması, kapalı alanların sıklıkla havalandırılması ve el hijyenine dikkat edilmesi konusunda vatandaşları uyarıyor.
31.05.2020 Gündem
Kadıköy'de esnaf korona virüse karşı pet şişeden maske yaptı
Kadıköy'de esnaf korona virüse karşı pet şişeden maske yaptı Kadıköy’de bir esnaf, korona virüsünden korunmak için 5 litrelik pet şişeden kendi maskesini üretti. Pet şişeden maskeyle gezen esnafı gören vatandaşlar şaşkınlığını gizleyemedi. Zihni Sinir projesini tanıtan esnaf pet şişenin ağız kısmındaki kapağa delik açarak nefes aldığını söyledi.
27.03.2020 Haberler