Corona Virüs Ölü

Corona Virüs Ölü

Son dakika Corona Virüs ölü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Corona Virüs ölü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Corona Virüs ölü haber sayfamızda...

Corona Virüs Ölü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 742 corona virüs ölü haberi bulunmuştur.
Bolsonaro'ya New York'ta şok! Alınmadı...
Bolsonaro'ya New York'ta şok! Alınmadı... Brezilya'nın aşı karşıtı aşırı sağcı lideri Jair Bolsonaro bir kez daha dünya gündemine bomba gibi düştü. Tropik Trump lakaplı lider, New York'ta pizzacıya alınmadı ve pizzasını sokakta yemek zorunda kaldı.
21.09.2021 Dünya
26 Haziran koronavirüs vaka sayısı kaç oldu? Türkiye'de bugün corona virüs ölü sayısı kaç oldu?
26 Haziran koronavirüs vaka sayısı kaç oldu? Türkiye'de bugün corona virüs ölü sayısı kaç oldu? Corona virüs vaka sayısı ile ilgili bilgiler her gün açıklanıyor.. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, mart ayında Türkiye'de görülmeye başlanan corona virüs ile ilgili son tabloyu sosyal medya hesabından paylaştı. Peki Türkiye'de 26 Haziran corona virüs vaka sayısı ve ölü sayısında son durum nedir?
26.06.2020 Gündem
Bugün (24 Haziran) koronavirüs vaka sayısı kaç oldu? Corona virüs ölü sayısı kaç oldu?
Bugün (24 Haziran) koronavirüs vaka sayısı kaç oldu? Corona virüs ölü sayısı kaç oldu? Haziran ayı ile birlikte koronavirüs vaka ve ölü sayıları da yükselişe geçti. Kontrollü sosyal hayatla birlikte artan vaka ve ölü sayılarının ardından her gün koronavirüs son durumu araştırılıyor. Peki, 24 Haziran vaka ve ölü sayısı kaç oldu?
24.06.2020 Gündem
Son dakika... Reuters: İngiltere'de can kaybı 54 binden fazla
Son dakika... Reuters: İngiltere'de can kaybı 54 binden fazla Uluslararası ajans, resmi verilere göre şüpheli ölümlerle birlikte İngiltere'de corona virüs can kaybının 12 bin daha fazla olacağını duyurdu.
23.06.2020 Dünya
Son dakika... İkinci dalga patladı! Resmen 8 milyonu geçti...
Son dakika... İkinci dalga patladı! Resmen 8 milyonu geçti... Çin'de corona virüsün hortlamasıyla birçok mahalle yeniden kapatıldı, Brezilya ve Hindistan'da hastanelerde yer kalmadı. ABD'de kalabalık gösterilerin vaka sayılarında artışa yol açmasından korkuluyor.
15.06.2020 Dünya
Son dakika: Tüyler ürperten görüntüler! Dünyayı kasıp kavuran felaketin yeri değişti
Son dakika: Tüyler ürperten görüntüler! Dünyayı kasıp kavuran felaketin yeri değişti Son dakika haberlere göre, Doğudan batıya ilerledi, tüm dünyayı kasıp kavuran felaketin merkez üssü tamamen değişti. Tüyler ürperten görüntülere yenileri eklendi.
30.05.2020 Dünya
27 Mayıs corona virüs tablosu! Türkiye'de corona virüs vaka sayısı ve can kaybında son durum nedir? Son dakika bugün vaka sayısı kaç oldu?
27 Mayıs corona virüs tablosu! Türkiye'de corona virüs vaka sayısı ve can kaybında son durum nedir? Son dakika bugün vaka sayısı kaç oldu? Dünyanın gündeminde corona virüs ile ilgili son dakika gelişmeleri yer alıyor. Türkiye'de corona virüs tablosu ile ilgili detayları Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, açıklıyor. Dünyada binlerce kişinin yaşamını yitirdiği corona virüsün Türkiye'deki durumu ise vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki 27 Mayıs corona virüs vaka ve can kaybı sayısı açıklandı mı?
27.05.2020 Galeri
Son dakika... Arada yalnızca perde var! Korkunç...
Son dakika... Arada yalnızca perde var! Korkunç... Corona virüsten ölenlerin teknelerle taşınıdığı ülkede, tıklım tıklım olan hastanelerde cesetler ve tedavi gören hastalar aynı odada. Bir başka ülkede ise, cesetlerden geriye yalnızca küller kalıyor.
26.05.2020 Dünya
Son dakika haber! Kelimenin tam anlamıyla rezalet... Sahile akın ettiler...
Son dakika haber! Kelimenin tam anlamıyla rezalet... Sahile akın ettiler... Hafta sonunda sahiller ve havuzlara koşanlar kelimenin tam anlamıyla rezalet görüntülere yol açtı, karantina karşıtı gösteride ise yine benzer manzaralar ortaya çıktı.
25.05.2020 Dünya
Son dakika... Bu halde beklediler! Yalnızca iç çamaşırıyla...
Son dakika... Bu halde beklediler! Yalnızca iç çamaşırıyla... Corona virüsten ölenlerin evlerinden toplandığı ülkeden gelen fotoğraflar, dünyada şok etkisi yarattı. Beyaz Saray önüne ceset torbası yığdılar, Rusya'da çıplak kontroller vardı, virüsün ortaya çıktığı Wuhan kentinde vahşi hayvan eti yemek yasaklandı.
21.05.2020 Dünya
20 Mayıs corona virüs vaka ve can kaybı sayısı açıklandı mı? Corona virüs tablosunda son durum nedir?
20 Mayıs corona virüs vaka ve can kaybı sayısı açıklandı mı? Corona virüs tablosunda son durum nedir? Corona virüs vaka ve can kaybı sayısı ile ilgili bilgiler her gün paylaşılıyor. Corona virüsle ilgili günlük verileri Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklıyor. Günlük veriler dışında corona virüs verilerinin yer aldığı tabloda toplam durumla ilgili de bilgiler bulunuyor. Peki 20 Mayıs corona virüs vaka ve can kaybı sayısı açıklandı mı?
20.05.2020 Gündem
Son dakika... ABD'de corona virüsten ölenlerin sayısı 1530 daha arttı
Son dakika... ABD'de corona virüsten ölenlerin sayısı 1530 daha arttı Son dakika gelen habere göre; ABD'de corona virüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 1530 artarak 93 bin 594'e yükseldi.
20.05.2020 Dünya
Son dakika... Ülkede sağlık sistemi çökmek üzere, hastaneler dolup taşıyor!
Son dakika... Ülkede sağlık sistemi çökmek üzere, hastaneler dolup taşıyor! 241 bin 80 vaka ile dünyada en çok corona virüs vakasının görüldüğü 5. ülke olan Brezilya'da zor günler yaşanıyor. 16 bin 118 kişinin yaşamını yitirdiği ülkede sağlık sistemi çökmek üzere. Corona virüs salgınını başından beri önemsemeyen aşırı sağcı Devlet Başkanı Jair Bolsonaro, geçen hafta 30 misafiriyle bir yatta mangal yapıp, gölde jet skiye binmişti.
18.05.2020 Dünya
Son dakika...Bu fotoğraflara iyi bakın! Dünya sarsıldı...
Son dakika...Bu fotoğraflara iyi bakın! Dünya sarsıldı... New York'un ardından bir kıtanın en büyük kentinde çekilen kareler kan dondurdu, mavi ceset torbaları dikkat çekiyor. Dünyanın gözü, çevresiyle birlikte 22 milyon insanın yaşadığı şehre çevrildi.
14.05.2020 Dünya
Son dakika... Canlı Blog: ABD'de ölü sayısı 82 bine dayandı!
Son dakika... Canlı Blog: ABD'de ölü sayısı 82 bine dayandı! Son dakika haberlere göre, DSÖ corona virüs çeşitlerinin aldatıcılığı yüzünden aşı geliştirmenin oldukça zor olduğunu duyurdu. İspanya'da bir günde 176 hasta yaşamını yitirdi. Güney Kore'de barlara eğlenmeye giden corona virüs hastası ülkeyi tepetaklak etti. Rusya'da yeni vakalar rekor kırmaya devam ederken, son bir haftada üçüncü bir hastanede çıkan yangın ise faciaya yol açtı. ABD'deki can kaybı ise son 24 saatte 1931 artarak 81 bin 987’ye ulaştı.
12.05.2020 Dünya
Son dakika... Jet ski rezaleti! Mangal yapıp...
Son dakika... Jet ski rezaleti! Mangal yapıp... Cep telefonuyla çekilen görüntüler sosyal medyada bomba gibi patladı. 30 misafiriyle bir yatta mangal yapıp, gölde jet skiye de bindi.
11.05.2020 Dünya
Son dakika... ABD, kadın kuaförü konuşuyor! Tüm uyarılara rağmen kapatmadı
Son dakika... ABD, kadın kuaförü konuşuyor! Tüm uyarılara rağmen kapatmadı Son dakika haberlere göre, Kraliçe süpermarket gezdi, online oturumda 'sifon' sesi duyuldu, hemşire Instagram hesabından fotoğraflarını paylaşıncaya kadar kim olduğu bilinmiyordu, salonunu açan bir kadın kuaför ise ABD gündemini değiştirdi.. Corona virüs salgını dünyayı kasıp kavuruyor.
7.05.2020 Dünya
Son dakika... Bu fotoğrafın izahı yok! Cep telefonuyla çekti...
Son dakika... Bu fotoğrafın izahı yok! Cep telefonuyla çekti... Son dakika haberlere göre, dünyayı dehşete düşüren görüntüler yeniden ortaya çıktı, olay yerine koşanlar gözyaşlarına boğuldu. Toplu mezarların dolduğu bir başka kentte ise kaldırıma yığılıp ölen kurbanın yakınları cesedi cep telefonuyla görüntüledi.
6.05.2020 Dünya
Son dakika... Canlı Blog: New York Times gizli belgeye ulaştı! Haziran cehenneme dönecek
Son dakika... Canlı Blog: New York Times gizli belgeye ulaştı! Haziran cehenneme dönecek Son dakika haberlere göre, ABD lideri Trump'ın masasına konulan gizli belge paniğe yol açtı, bilim insanları ise İtalya'da ikinci dalga bir salgının ortaya çıkabileceğini bildiriyor. Rusya'da üst üste üç gün 10 bini aşkın vaka belirlendi, İspanya'da ölü sayısı 200'ün altında kaldı.
5.05.2020 Dünya
Son dakika... Bir ülke topyekûn tertemiz delirdi!
Son dakika... Bir ülke topyekûn tertemiz delirdi! Aşırı sağcı Devlet Başkanı karantinanın kaldırılmasını isteyen gösteriye katıldı, haftalar sonra sokağa çıkanlar berberlere koştu, ülkenin en önemli bayramı yalnızca havadan kutlandı.
4.05.2020 Dünya
Son dakika... Günün fotoğrafı! Plajı açtılar...
Son dakika... Günün fotoğrafı! Plajı açtılar... İki haftadır hiçbir yerel vakanın kayıtlara geçmediği şehirde hafta sonu plajlar doldu taştı, karantina önlemlerinin kaldırılmasını isteyen silahlı göstericiler sokağa indi, askeri helikopterler sağlık çalışanlarının üzerine çiçek yağdırdı.
3.05.2020 Dünya
Son dakika... Kan donduran fotoğraflar!
Son dakika... Kan donduran fotoğraflar! Son dakika haberlere göre, İran'dan ABD'ye, Brezilya'dan Almanya'ya yeryüzünün dört bir yanından dehşete düşüren corona virüs kareleri geliyor.
30.04.2020 Dünya
Son dakika haberler: 40 gün sonra bir ilk! Corona virüs aşısının ilk sonuçları...
Son dakika haberler: 40 gün sonra bir ilk! Corona virüs aşısının ilk sonuçları... Son dakika haberine göre, İspanya'da yaklaşık altı hafta sonra en düşük can kaybı görüldü. 7 bin günlük pozitif testle yeni bir rekor kırarak 100 bin vakayı aşan Rusya'da, solunum cihazları karaborsaya düştü. Aşı denemelerine başlayan Oxford Üniversitesi, ilk sonuçların Haziran ayında alınacağını açıkladı. İngiltere'de son 24 saatte hastanelerde ölenlerin sayısı 473.
30.04.2020 Dünya
Corona virüs son dakika haberleri Türkiye | Corona virüs ölü - vaka sayısı 29 Nisan
Corona virüs son dakika haberleri Türkiye | Corona virüs ölü - vaka sayısı 29 Nisan Corona virüsten ölen ve vaka sayısı verileri açıklandı mı? Bugüne ait merakla beklenen corona virüs tablosu ne durumda? Gelen bir son dakika haberine göre; Bilim Kurulu, saat 14.00 sıralarında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında, video konferans yöntemiyle toplandı. Peki 29 Nisan 2020 Çarşamba günü corona virüsten ölen sayısı kaç oldu? corona virüs vaka sayısı kaç, corona virüs iyileşen sayısı kaç? İşte corona virüs son dakika haberleri Türkiye...
29.04.2020 Gündem
Son dakika... 2020'de kabus bitmiyor! NASA duyurdu
Son dakika... 2020'de kabus bitmiyor! NASA duyurdu Son dakika haberlere göre, çatıya çıkıp 'Covid-19 testi istiyoruz' pankartı açtılar, savaş uçakları sağlık çalışanları için havalandı, yaz mevsiminde ise dünya bir başka felaketle yüzleşecek.
29.04.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Corona Virüs Ölü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.