Doğru nefes yaşam kalitesini nasıl değiştiriyor?
Doğru nefes yaşam kalitesini nasıl değiştiriyor? Araştırma Görevlisi, İletişimci ve Nefes Terapisti Canan Karakul ve Aynur Yüce, doğru nefesin yaşam kalitesini nasıl değiştirdiğini, doğru nefes almanın püf noktasını ve çok daha fazlasını Eda Özdemir'e anlattı.
23.03.2020 Yaşam
Numeroloji nedir? Ne işe yarar? Doğum tarihinize göre kader yılınızı öğrenin
Numeroloji nedir? Ne işe yarar? Doğum tarihinize göre kader yılınızı öğrenin Öğretim Görevlisi, Nefes Eğitmeni ve İletişim Danışmanı hocalarımız Canan Karakul ve Aynur Yüce, numeroloji hakkında her şeyi PembeNar ile paylaştı. Karakul ve Yüce, Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya, Hadise ve Kaan Yıldırım, Beren Saat ve Kenan Doğulu çiftlerinin de numerolojik analizlerini yaparken, kişisel yıl hesabının nasıl yapılacağını detayları ile anlattı.
4.05.2021 Astroloji
PembeNar’dan Kadınlar Günü’ne özel söyleşi
PembeNar’dan Kadınlar Günü’ne özel söyleşi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesinde Milliyet PembeNar ekibi tarafından düzenlenen etkinlikte renkli anlar yaşandı. Demirören Medya binası Erdoğan Demirören Konferans Salonu’nda, #Sanaözel mottosuyla gerçekleştirilen söyleşide PembeNar ekibi, okuyucuları ile buluştu.
7.03.2020 Gündem
PembeNar kadınları Kadınlar Günü özel söyleşisinde bir araya geldi
PembeNar kadınları Kadınlar Günü özel söyleşisinde bir araya geldi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesinde PembeNar ve Milliyet ailesi olarak çok özel bir etkinlikte okurlarımız, köşe yazarlarımız, çalışma arkadaşlarımız ve iş ortaklarımızla bir araya geldik.
7.03.2020 Kültür Sanat
Helikopter ebeveynler hakkında tüm detaylar!
Helikopter ebeveynler hakkında tüm detaylar! Okulların açılmasıyla birlikte helikopter ebeveynlerin yaptıkları hatalar neler? Aynur Yüce 'Helikopter Ebeveynler'i yazdı...
3.10.2019 Ebeveyn
Hepsiburada, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü, hayallerini gerçekleştiren girişimci kadın hikayesiyle kutluyor
Hepsiburada, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü, hayallerini gerçekleştiren girişimci kadın hikayesiyle kutluyor Hepsiburada, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü”nü özel bir filmle kutluyor.
7.03.2024 Advertorial
A ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
A ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne baba olmaya hazırlanan çiftler bebeklerinin cinsiyetini öğrendikten sonra derin bir isim araştırmasına girer. Çiftler hayatları boyunca taşıyacakları ismi çocukları için seçerken oldukça seçici davranırlar. Anne ve baba adayları kız bebekleri için nadir bulunan, keşfedilmemiş ve duyulmamış, kula hoş gelen isimleri tercih etmek isterler. Bu konuda uzun soluklu bir araştırma içerisine giren çiftlerin kız bebek isimlerinin anlamlarına da dikkat ederler. A harfi ile başlayan kız bebek isimleri ve anlamları nelerdir? “A ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. Dönem İYİ Parti milletvekili adayları kimler?
İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. Dönem İYİ Parti milletvekili adayları kimler? Partilerin milletvekili aday listeleri belli oldu. Son olarak İyi Parti'nin de milletvekili aday listesi kesinleşti. Şimdi seçmeler sıkça "İYİ Parti milletvekili adayları kimler?" sorusuna cevap arıyor. İşte açıklanan isimler...
9.04.2023 Bilgi Rehberi
İYİ Parti milletvekili aday listesi kesinleşti! İşte il il o isimler
İYİ Parti milletvekili aday listesi kesinleşti! İşte il il o isimler 14 Mayıs seçimlerine gidilirken İYİ Parti aday listesi kesinleşti. İdris Naim Şahin Ordu 1. sırada yer alırken, Gökhan Zan da listede yer buldu. İYİ Parti 9 ilde aday çıkarmadı.
11.04.2023 Gündem
2020 Kasım ayında bizi neler bekliyor?
2020 Kasım ayında bizi neler bekliyor? "2020 yılı tüm ağırlığıyla dünyanın kalbinin üstüne oturmuş gibi. Yaşamsal alanlarda ağırlık, korku ve zor ilerleyen bir enerji herkes tarafından hissedilmekte" diyen Öğretim Görevlisi - İletişimci Aynur Miraz Yüce, 2020 Kasım ayını ve 2021 yılını yorumladı.
4.05.2021 Astroloji
Eylül ayının enerjisi hepimizi etkiliyor
Eylül ayının enerjisi hepimizi etkiliyor Sararan yapraklar ve yazın bittiğini haber veren sonbaharın habercisi Eylül ayı geldi. Numerolojik olarak eylül ayı dünyaya ve Türkiye’ye nasıl bir etki yapacak bununla ilgili Zohara ekibi olarak bir analiz yaptık.
4.05.2021 Astroloji
Elon Musk nasıl bir ruh ve titreşime sahip?
Elon Musk nasıl bir ruh ve titreşime sahip? 21. yüzyıla damgasını vuran mucit ve girişimci Elon Musk numerolojik olarak nasıl bir ruh ve titreşime sahip? Tüm dünyanın merak ve ilgiyle izlediği bir kişilik olarak ön plana çıkmaktadır. Zohara ekibi olarak yaptığımız analizini sizlerle paylaşıyoruz.
4.05.2021 Astroloji
En güzel kız bebek isimleri ve anlamları
En güzel kız bebek isimleri ve anlamları Her gün ülkemizde binlerce aile bebek heyecanı yaşıyor. Doğum sürecinde en fazla araştırılan konuların başında ise isim geliyor. En modern, yeni ve güzel kız bebek isimlerini anlamları ile beraber sizler için derledik. İşte en güzel kız bebek isimleri...
29.10.2017 Gündem
Sıfır noktasında  hain saldırı: 8 şehit
Sıfır noktasında hain saldırı: 8 şehit Hakkari sınırındaki Çığlı Üs Bölgesi’ne PKK’lı teröristler tarafından düzenlenen roketli ve havanlı saldırıda altı asker, desteğe giden Kobra taarruz helikopterinin düşmesi sonucunda da iki pilot şehit oldu
13.05.2016 Gündem
Kurtlar Vadisi Pusu 266. son bölümde şok! - İzle
Kurtlar Vadisi Pusu 266. son bölümde şok! - İzle Heyecanın dorukta olduğu Kurtlar Vadisi Pusu son bölümü ile kaldığı yerden devam etti. Merakla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu 266. bölüm ile izleyiciyi heyecanlandırdı. Kurtlar Vadisi Pusu 266. son bölümünde, Polat Alemdar, karanlık ilişkileri deşifre etti...
9.10.2015 Gündem
Kurtlar Vadisi Pusu 266. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle
Kurtlar Vadisi Pusu 266. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle Kanal D’nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu, bu hafta yine dopdolu bir yeni bölümü ile ekrana geliyor. Yayınlandığı her sezon reyting rekorları kıran Kurtlar Vadisi Pusu 266. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecanın dorukta olduğu Kurtlar Vadisi Pusu dizisi yeni bölümünde, Polat Alemdar, karanlık ilişkileri deşifre ediyor...
7.10.2015 Gündem
Kurtlar Vadisi Pusu 265. son bölüm nefes kesti - İzle
Kurtlar Vadisi Pusu 265. son bölüm nefes kesti - İzle Türk televizyonlarının reyting rekorları kıran dizisi Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta da çok konuşulacak bir bölümle ekranlara geldi. Kurtlar Vadisi Pusu'da Polat acısını yaşayamadan bir üzücü haberle daha sarsılacaktır. Polat’la Zeynep arasındaki esrar perdesi de yavaş yavaş kalkıyor. İşte Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde yaşananlar.
5.10.2015 Gündem
Kurtlar Vadisi Pusu 265. bölümde sinsi plan!-izle
Kurtlar Vadisi Pusu 265. bölümde sinsi plan!-izle Kurtlar Vadisi Pusu son bölümü ile ekrana kilitledi. Kanal D'nin izlenme rekorları kıran dizisi Kurtlar Vadisi'nde Defne Samyeli rüzgarı esti. Polat ve Zeynep arasındaki gizem çözüldü mü? Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm detayları haberimizde.
2.10.2015 Gündem
İşte MHP'nin milletvekili aday listesi!
İşte MHP'nin milletvekili aday listesi! MHP Lideri Devlet Bahçeli, partisinin milletvekili adaylarını yazılı basın açıklaması yaparak duyurdu.
18.09.2015 Siyaset
Gaziler karargâhta
Gaziler karargâhta Yurdun dört bir yanında kutlanan Gaziler Günü için Genelkurmay karargâhında ilk defa tören düzenlendi. Mayın patlamasında gözlerini ve ellerini kaybeden Gazi Binbaşı Aluçlu ilgisizlikten yakındı
19.09.2014 Gündem
Halis Toprak bulundu!
Halis Toprak bulundu! İşadamı Halis Toprak'ın kızı Aynur Doğan'ın babasının kayıp olduğu ve hayatından endişe ettiği yönündeki polise başvurusu üzerine harekete geçen Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri işadamını özel bir hastanede buldu. İş adamı kayıp olmadığı ve tedavisi için rızasıyla hastanede kaldığını beyan etti.
27.05.2014 Gündem
Bahçeli'ye göre AK Parti'nin yüz akıydı
Bahçeli'ye göre AK Parti'nin yüz akıydı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK ‘ millet gerçeğini anlamadığını, milli kimliği özümseyemediğini ifade ederek, “MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK Partinin millet gerçeğini anlamadığını, milli kimliği özümseyemediğini ifade ederek, “AKP’nin hedefinde Türklük ve Türk milleti gerçeği bulunmadığından kendisinden olmayanlara ırkçılık çamurunu pervasızca sıçratmaktadır” dedi...
29.01.2013 Siyaset
Doğan Kitap’tan etkinlik şöleni
Doğan Kitap’tan etkinlik şöleni Bu yıl 16. kez düzenlenen İzmir Kitap Fuarı’nın en gözde stantlarından birine sahip olan Doğan Kitap, imza günü etkinliklerini sürdürüyor.
17.04.2011 Ege
CHP?listesinde ilginç isimler
CHP?listesinde ilginç isimler CHP’nin sır olan İzmir milletvekili aday adayı listesi sonunda açıklandı.
7.04.2011 Ege
Recep gider terör biter
Recep gider terör biter Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın, “gerekirse çekiliriz” sözünü değerlendirdi: Bunu denemenin basit bir yolu var. İki satırlık bir dilekçe yazsın
31.07.2010 Siyaset