Corona virüsü belirtileri neler? Corona virüs aşı bulundu mu? Tedavisi var mı?
Corona virüsü belirtileri neler? Corona virüs aşı bulundu mu? Tedavisi var mı? Corona virüsü etkisini yitirmezken her gün dünyadan ölüm haberleri geliyor. Virüsün aşısı ve tedavisi henüz net bulunmazken Türkiye'de de vaka ve ölü sayısı artıyor. Eve kapandığımız bugünlerde Corona virüsü belirtileri neler? Corona virüs aşı bulundu mu? Tedavisi var mı? soruları da hala aratılmaya devam ediyor.
10.04.2020 Gündem
Corona virüsü belirtileri nelerdir? Corona virüsü kendini nasıl belli eder, hastalık nasıl başlar süreç nasıl devam eder?
Corona virüsü belirtileri nelerdir? Corona virüsü kendini nasıl belli eder, hastalık nasıl başlar süreç nasıl devam eder? Çin'de ortaya çıkan kısa süre içerisinde tüm dünyaya yayılan dünyayı durma noktasına getiren Corona virüsü nedeniyle milyarlarca insan evlerinden dışarı çıkmıyor. Türkiye başta olmak üzere vaka sayılarının her geçen gün arttığı dünyada vaka sayısı 471 bine ulaştı. Bugüne kadar corona virüsü nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı ise 21.306 olarak açıklandı. Peki Corona virüsü belirtileri nelerdir, nasıl bulaşır?
26.03.2020 Gündem
Corona Virüsü ilacı bulundu mu, adı nedir? Türkiye'de Korona Virüsü aşısı ne zaman uygulanacak? İşte son durum
Corona Virüsü ilacı bulundu mu, adı nedir? Türkiye'de Korona Virüsü aşısı ne zaman uygulanacak? İşte son durum Tüm dünyayı yakından ilgilendiren Corona Virüsü ile ilgili araştırmalar sürüyor. Vatandaşlar bir yandan virüsten kaçınmak için olabildiğince önlem almaya devam ederken bir yandan da Corona Virüsünün aşısının bulunup bulunmadığına ilişkin araştırmalarını sürdürüyor. İşte konuyla ilgili olarak son olarak dün BBC'ye konuşan Dünya Sağlık Örgütü'den Mike Ryan ve bugün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıklamaları...
23.03.2020 Gündem
Corona Virüsü aşısı bulundu mu, uygulama ne zaman başlayacak? Çin başkolonsu açıkladı! - Korona Virüsü son durum nedir, tedavisi nasıl yapılıyor?
Corona Virüsü aşısı bulundu mu, uygulama ne zaman başlayacak? Çin başkolonsu açıkladı! - Korona Virüsü son durum nedir, tedavisi nasıl yapılıyor? Çin İstanbul Başkansolosu Cui Wei CNN Türk'te corona virüsüyle ilgili olarak canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Peki, Çin Corona Virüsü aşısını buldu mu? İşte konuyla ilgili aşı ve tedaviye dair son durum...
20.03.2020 Gündem
Corona Virüsü aşısı bulundu mu? Çin başkolonsundan Resmi açıklama! - Korona Virüsü tedavisi nasıl yapılır, son durum nedir?
Corona Virüsü aşısı bulundu mu? Çin başkolonsundan Resmi açıklama! - Korona Virüsü tedavisi nasıl yapılır, son durum nedir? Tüm dünyayı yakından ilgilendiren Corona Virüsü ile ilgili araştırmalar sürüyor. Vatandaşlar bir yandan virüsten kaçınmak için olabildiğince önlem almaya devam ederken bir yandan da Corona Virüsünün aşısının bulunup bulunmadığına ilişkin araştırmalarını sürdürüyor. İşte konuyla ilgili olarak son olarak bugün Çin İstanbul Başkansolosu Cui Wei CNN Türk'te yaptığı açıklamaların ayrıntıları...
19.03.2020 Gündem