Çorum Valiliği

Çorum Valiliği

Son dakika Çorum Valiliği haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Çorum Valiliği gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Çorum Valiliği haber sayfamızda...

Çorum Valiliği

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 293 çorum valiliği haberi bulunmuştur.
Mustafa Çiftçi kimdir? Yeni Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi kaç yaşında, nereli?
Mustafa Çiftçi kimdir? Yeni Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi kaç yaşında, nereli? Vali atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Karara göre 57 ile yeni vali ataması yapıldı. Mustafa Çiftçi, Erzurum Valisi olarak atandı. Yeni Erzurum Mustafa Çiftçi'nin yaşamı ile ilgili bilgiler merak konusu oldu. Peki Yeni Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi kimdir, kaç yaşında?
10.08.2023 Bilgi Rehberi
57 ile yeni vali atandı: AFAD Başkanı Sezer'e yeni görev
57 ile yeni vali atandı: AFAD Başkanı Sezer'e yeni görev Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasını taşıyan atama kararları ile 57 ile yeni vali atandı.
10.08.2023 Gündem
57 ile yeni vali atandı! Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı
57 ile yeni vali atandı! Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi'ne göre; 57 ile yeni vali atandı. İşte il il atanan yeni valiler...
9.08.2023 Gündem
AK Parti Çorum İl Başkanı, 5 kişi tarafından darbedildi
AK Parti Çorum İl Başkanı, 5 kişi tarafından darbedildi AK Parti Çorum İl Başkanı Murat Günay, 5 kişinin saldırısına uğrayıp, darbedildi. Olay, güvenlik kamerasına yansıdı.
5.04.2023 Haberler
AK Parti Çorum İl Başkanı, 5 kişi tarafından darbedildi
AK Parti Çorum İl Başkanı, 5 kişi tarafından darbedildi AK Parti Çorum İl Başkanı Murat Günay, 5 kişinin saldırısına uğrayıp, darbedildi. Olay, güvenlik kamerasına yansıdı.
5.04.2023 Gündem
Cirit: Göztepe-Altay maçında yaşananlar Türkiye'yi üzmüştür
Cirit: Göztepe-Altay maçında yaşananlar Türkiye'yi üzmüştür Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu Başkanı İsmail Rüştü Cirit, Göztepe - Altay maçında yaşananlarla ilgili, "Köklü iki kulübün maçında yaşanan hadise hem bizi hem de spor camiasını çok üzmüştür. Türkiye’yi üzmüştür" dedi.
1.12.2022 1.Lig
Pençe-Kilit bölgesinden acı haber! 1 şehit, 2 asker yaralı
Pençe-Kilit bölgesinden acı haber! 1 şehit, 2 asker yaralı Milli Savunma Bakanlığı, Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde üs bölgesine teröristlerce açılan taciz atışı sonucu İstihkam Uzman Onbaşı Muhammed Karaçam'ın şehit olduğunu, 2 askerin yaralandığını açıkladı.
21.09.2022 Gündem
Çorum'da DEAŞ operasyonu! 5 kişi yakalandı
Çorum'da DEAŞ operasyonu! 5 kişi yakalandı Çorum’da, MİT ve emniyet tarafından terör örgütü DEAŞ'a yönelik düzenlenen ortak operasyonda, 5 kişi yakalandı.
21.02.2022 Gündem
Bir il daha duyurdu! 30 Ağustos'a kadar giriş yasak
Bir il daha duyurdu! 30 Ağustos'a kadar giriş yasak Çorum Valiliği, kentte ormanlık alanlara girişlerin yanı sıra anız ve bahçe atıklarının yakılmasını 30 Ağustos'a kadar yasaklandığını duyurdu.
1.08.2021 Gündem
Tarlasını sürerken buldu! Hemen telefona sarıldı
Tarlasını sürerken buldu! Hemen telefona sarıldı Çorum'da tarlasını süren çiftçinin pulluğuna 2 parçadan oluşan aslan ve kartal figürlü nesne takıldı. Çiftçinin ihbarı üzerine bölgeye gelen ekipler, objelerin hangi dönemi ait olduğunu tespit etmek için çalışma başlattı. 
12.07.2021 Gündem
Kentte heyecan dolu an! Gören telefonuna kaydetti
Kentte heyecan dolu an! Gören telefonuna kaydetti Türk Hava Kuvvetleri'nin akrobasi timi 'Türk Yıldızları', Çorum semalarında selamlama uçuşu gerçekleştirdi. 6 uçaktan oluşan tim, gökyüzünde ay yıldız çizdi.
2.07.2021 Gündem
'Türk Yıldızları' Çorum semalarında
'Türk Yıldızları' Çorum semalarında Türk Hava Kuvvetleri'nin akrobasi timi 'Türk Yıldızları', Çorum semalarında selamlama uçuşu gerçekleştirdi. 6 uçaktan oluşan tim, gökyüzünde ay yıldız çizdi.
2.07.2021 Gündem
Kırmızıya dönen iller ne olacak?
Kırmızıya dönen iller ne olacak? Türkiye’de Kovid-19 risk değerlendirme haritası önceki gün yenilendi. Buna göre çok yüksek riskli il sayısı 58’e yükseldi. Bu durum, okullarda yüz yüze eğitim ne olacak sorusunu da akıllara getirdi. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) son yaptığı açıklamada, valiliklerin, il hıfzıssıhha kurulları ile farklı bir karar almadığı müddetçe okulların mevcut durumlarını koruyarak, yüz yüze eğitime devam edeceklerini bildirdi. Yani bir il sarıdan kırmızıya dönse bile yeni bir karar alınana kadar sarı kategorisindeki kriterlere göre eğitim faaliyetleri devam edecek. İller bazında alınan kararlar valilikler tarafından duyurulacak.
31.03.2021 Eğitim
Tarlasında tarihi 'damga mührü' bulan çiftçi, ödüllendirilecek
Tarlasında tarihi 'damga mührü' bulan çiftçi, ödüllendirilecek Çorum'un Ortaköy ilçesine bağlı Şapinuva beldesinde traktörle tarlasını süren çifti tarafından bulunan Hitit dönemine ait 3 bin 500 yıllık 'çekiş başlı damga mührü', gazetecilere tanıtıldı. Ön incelemesinin ardından, sonuçların raporlanması için kent müzesi bünyesinde komisyon kurulan mührü teslim eden çiftinin de ikramiyeyle ödüllendirileceği belirtildi.
20.03.2021 Gündem
Son dakika... Bakan Ziya Selçuk duyurdu! Öğretmenlere koronavirüs aşılaması başladı
Son dakika... Bakan Ziya Selçuk duyurdu! Öğretmenlere koronavirüs aşılaması başladı Gelen son dakika haberine göre; Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, öğretmenlere koronavirüs aşılamasının başlandığını belirterek, 'Öğretmenlerimizle beraberiz. Öğretmenlerimizle beraber aşının ilk dozunu olduk' dedi. Bakan Selçuk, öğretmenlerin sağlık kuruluşlarında aşılarını yaptırabileceklerini bildirdi. İşte haberin ayrıntıları...
24.02.2021 Gündem
Corona virüs tedavisi gören kişilerin kimlik bilgilerinin sızdırıldığı iddiasına inceleme başlatıldı
Corona virüs tedavisi gören kişilerin kimlik bilgilerinin sızdırıldığı iddiasına inceleme başlatıldı Çorum'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedavisi gören kişilerin isim ve adres bilgilerini içeren listenin paylaşılmasıyla ilgili tahkikat ve inceleme başlatıldı.
21.08.2020 Gündem
Son dakika...Çorum’da bir köy karantinaya alındı!
Son dakika...Çorum’da bir köy karantinaya alındı! Gelen bir son dakika haberine göre, Çorum’un Oğuzlar ilçesinde bir köy korona virüs tedbirleri kapsamında karantinaya alındı.
6.08.2020 Gündem
Müftü yardımcısı, karantina yurdundaki vatandaşlara konser verdi
Müftü yardımcısı, karantina yurdundaki vatandaşlara konser verdi Çorum Müftü Yardımcısı Adnan Zeki Bıyık, yeni tip corona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında Suudi Arabistan'dan getirilerek Çorum'daki yurtta karantinaya alınan vatandaşlar için yurt bahçesinde konser verdi.
15.05.2020 Gündem
Valilik duyurdu! 1 köy daha karantinaya alındı!
Valilik duyurdu! 1 köy daha karantinaya alındı! Çorum’un Kargı ilçesine bağlı Yeşilköy, corona virüs önlemleri kapsamında karantinaya alındı.
10.04.2020 Gündem
Çorum Valiliği’nden corona virüs açıklaması! 1 kişi vefat ettiği, 22 kişi tedavi altında
Çorum Valiliği’nden corona virüs açıklaması! 1 kişi vefat ettiği, 22 kişi tedavi altında Çorum’da corana virüsle mücadele kapsamında 497 kişiye test uygulandığı, 29 kişide pozitif vaka tespit edilirken, 6 kişinin taburcu olduğu, 1 kişi vefat ettiği, 22 kişinin de tedavisine devam edildiği bildirildi.
2.04.2020 Gündem
Çorum Valiliği: 497 koronavirüs testinin 29'u pozitif, 1 can kaybı var
Çorum Valiliği: 497 koronavirüs testinin 29'u pozitif, 1 can kaybı var Çorum'da corona virüs nedeniyle 1 kişinin hayatını kaybettiği, 22 kişinin tedavi altında olduğu açıklandı. Kentte hastalığı yenen 6 kişinin ise taburcu edildiği belirtildi.
2.04.2020 Gündem
Çorum Valiliği'nden 'corona virüs' açıklaması
Çorum Valiliği'nden 'corona virüs' açıklaması Çorum Valiliği, kentte şu ana kadar yeni tip corona virüs (Kovid-19) testi yapılan 35 kişinin sonuçlarının negatif olduğunu, 5 kişinin sonuçlarının beklendiğini bildirdi.
16.03.2020 Gündem
Zehirlenme şüphesiyle hastanelik olan öğrencilerden 100'ü taburcu edildi
Zehirlenme şüphesiyle hastanelik olan öğrencilerden 100'ü taburcu edildi Çorum'un Osmancık ilçesindeki kız öğrenci yurdunda, doğal gaz bacasının yerinden çıkmasıyla içeri sızan karbonmonoksitten etkilenip, zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırılan 103 öğrenciden 100'ü, tedavilerinin ardından taburcu edildi. Yoğun bakım servisindeki 3 öğrencinin sağlık durumunun iyi olduğu, 'ihmal' iddialarına ilişkin başlatılan adli ve idari soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.
13.12.2019 Gündem
Kız öğrenci yurdundaki zehirlenmeye çok yönlü soruşturma
Kız öğrenci yurdundaki zehirlenmeye çok yönlü soruşturma Çorum'un Osmancık ilçesinde kız öğrenci yurdunda zehirlenme şüphesiyle 2 öğretmen ve 103 öğrenci hastaneye kaldırıldı. Olayda 'ihmal' iddialarına ilişkin Çorum Valiliği tarafından açılan idari soruşturmanın yanı sıra Çorum Başsavcılığı'nca da çok yönlü adli soruşturma başlatıldığı belirtildi.
12.12.2019 Gündem
Kız öğrenci yurdunda panik! Apar topar hastaneye kaldırıldılar
Kız öğrenci yurdunda panik! Apar topar hastaneye kaldırıldılar Çorum'un Osmancık ilçesinde kız öğrenci yurdunda zehirlenme şüphesiyle 2 öğretmen ve 103 öğrenci hastaneye kaldırıldı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çorum Valisi Mustafa Çiftçi'yi arayarak olayla ilgili bilgi aldı.
12.12.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çorum Valiliği ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.