Corona virüsü canlı (anlık) takip: Covid-19 vaka ve ölüm haritası...
Corona virüsü canlı (anlık) takip: Covid-19 vaka ve ölüm haritası... Corona virüsü dünyada yayılmaya devam ederken birçok ülke gibi Türkiye'nin de en önemli gündem maddesi... Türkiye'de de vaka sayısı artarken vatandaşlar dünya genelinde corona virüsü ölüm sayısını, vaka sayısını araştırmak için Corona virüsü canlı takibi yapmak istiyor. İşte corona virüsü anlık takip linkleri...
9.04.2020 Gündem
ABD'de ölü ve vaka sayısı katlanıyor
ABD'de ölü ve vaka sayısı katlanıyor Corona virüs salgınının merkez üssüne dönüşen ülkede bir haftada vaka sayısı iki kattan fazla artarak 400 bine, ölü sayısı ise üç kattan fazla artarak 13 bine yaklaştı. Başkan Trump, vakalar ve can kayıplarının gelecek iki hafta en yüksek seviyeye ulaşacağını tahmin ediyor. Beyaz Saray, bütün önlemlerin uygulanması durumunda dahi ölü sayısının 100 bini bulabileceğini tahmin ediyor.
8.04.2020 Dünya
Son dakika haberler: Ruslar dünyaya duyurdu! Corona virüs ilacı geliştirildi
Son dakika haberler: Ruslar dünyaya duyurdu! Corona virüs ilacı geliştirildi Son dakika haberlere göre,Dünya genelinde corona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 30 bini aştı. İtalya'da corona virüs nedeniyle son 24 saatte 889 kişi daha hayatını kaybetti. Toplam ölü sayısı 10 bin 23 oldu. Ülkedeki vaka sayısı ise 92 bin 472 Rusya, sıtmaya karşı kullanılan Meflokin bazlı yeni ilacı tanıttı. İtalya'dan ise üzücü haberler gelmeye devam ediyor. Son 24 saatte 889 kişi daha hayatını kaybetti.
29.03.2020 Dünya