Covid 19 Testi

Covid 19 Testi

Son dakika covid 19 testi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan covid 19 testi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan covid 19 testi haber sayfamızda...

Covid 19 Testi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.244 covid 19 testi haberi bulunmuştur.
2 aylık  Alihan aynı anda Covid ve boğmacaya yakalandı
2 aylık Alihan aynı anda Covid ve boğmacaya yakalandı Ankara'da 2 aylık Alihan Gülsün, aynı anda Covid-19 ve boğmaca hastalığına yakalandı. Alihan bebek, 10 günlük tedaviyle Covid-19'u yenerken, boğmaca ile ilgili rahatsızlıkları da azaldı.
6.01.2024 Gündem
Amerika Vizesi Nasıl Alınır? (2024) - Gerekli Evraklar Ve Vize Ücreti
Amerika Vizesi Nasıl Alınır? (2024) - Gerekli Evraklar Ve Vize Ücreti Amerika en çok ziyaret edilen ve dünyanın en önemli ülkeleri arasında yer almaktadır. Hem ziyaret hem de ticari açıdan önemli olduğundan dolayı, yıl içerisinde yoğun şekilde insan ülkeye ulaşım sağlıyor. Peki, Amerika vizesi nasıl alınır? (2024) - Gerekli evraklar ve vize ücreti.
1.01.2024 Tatil
ABD Başkanı Biden'ın eşi Jill Biden bir kez daha Kovid-19'a yakalandı
ABD Başkanı Biden'ın eşi Jill Biden bir kez daha Kovid-19'a yakalandı Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada ise First Lady'nin testinin pozitif çıkmasının ardından Başkan Biden'a test yapıldığı duyuruldu.
5.09.2023 Dünya
Koronavirüs can aldı!
Koronavirüs can aldı! Almanya’da, koronavirüsten hayatını kaybeden İrfan Dinç (66), dün İzmit'te toprağa verildi.
18.08.2023 Gündem
Meksika Devlet Başkanı Obrador, 3’üncü kez Covid-19’a yakalandı
Meksika Devlet Başkanı Obrador, 3’üncü kez Covid-19’a yakalandı Meksika Devlet Başkanı Andres Manuel Lopez Obrador’un 3’üncü kez Covid-19 testi pozitif çıktı.
24.04.2023 Dünya
Japonya'da maske kullanımı kişisel tercihe bırakıldı
Japonya'da maske kullanımı kişisel tercihe bırakıldı Japonya'da kapalı alanlarda zorunlu olan maske kullanımı hükümetin kısıtlamaları gevşetmesinin ardından kişilerin kendi inisiyatifine bırakıldı.
13.03.2023 Dünya
Çin'den Japonya'ya koronavirüs misillemesi! Askıya aldı
Çin'den Japonya'ya koronavirüs misillemesi! Askıya aldı Çin, Japonya’nın uyguladığı Covid-19 kısıtlamalarına tepki olarak Japonya’dan gelecek yolculara vize verilmesinin askıya alınacağını duyurdu.
10.01.2023 Dünya
Çin'den Güney Kore'ye vize yasağı
Çin'den Güney Kore'ye vize yasağı Çin, Güney Kore'den ülkeye seyahat edecek yolcuların kısa süreli vizelerini askıya aldı.
10.01.2023 Dünya
DSÖ: Çin tarafından paylaşılan güncel verilerin doğru olduğuna inanmıyoruz
DSÖ: Çin tarafından paylaşılan güncel verilerin doğru olduğuna inanmıyoruz Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Çin'de hızla artan Covid-19 vakalarına karşı endişe duyulduğunu belirterek, "Çin tarafından paylaşılan güncel verilerin doğru olduğuna inanmıyoruz" açıklamasını yaptı.
4.01.2023 Dünya
AB Çin'den gelen yolculara zorunlu koronavirüs testi yapılmasını 'haksız' buldu
AB Çin'den gelen yolculara zorunlu koronavirüs testi yapılmasını 'haksız' buldu Avrupa Hastalık Önleme ve Kontrol Merkezi (ECDC), bazı ülkelerin Çin'den gelen yolculara zorunlu Covid-19 testi yapmasını "haksız" olarak nitelendirdi.
29.12.2022 Dünya
Bakanlığı arayarak tehdit ettiği doktora 6 bin lira tazminat ödeyecek
Bakanlığı arayarak tehdit ettiği doktora 6 bin lira tazminat ödeyecek Kahramanmaraş'ta, gittiği aile sağlığı merkezinde doktor Lütfi Tiyekli’ye hakaret edip, ardından Sağlık Bakanlığı'nı arayarak, "Bu adamı dövsem haklı mıyım, haksız mıyım? Sonra doktorları neden dövüyorlar? Doktor dayak yemeyi hak ediyor, gırtlaklamamak için kendimi zor tutuyorum” dediği gerekçesiyle tehdit ve hakaretten yargılandığı davada 13 bin 600 lira adli para cezası verilen Ömer Özbiner, hakkında açılan tazminat davasında da 6 bin lira para cezasına çarptırıldı.
29.12.2022 Gündem
Vakalar rekor seviyelere ulaştı! Çok sayıda ülkeden 'Çin' kararı
Vakalar rekor seviyelere ulaştı! Çok sayıda ülkeden 'Çin' kararı Çin, 8 Ocak 2023’te sınırlarını yeniden açmaya hazırlanırken, İtalya, Japonya, Malezya, Tayvan ve Hindistan’ın aralarında bulunduğu çok sayıda ülke Çin’deki Covid-19 vakalarındaki artış nedeniyle Çin’den gelen yolculara test ve karantina zorunluluğu getirdi.
28.12.2022 Dünya
Kıvanç Tatlıtuğ'dan Kurt Efe dövmesi!
Kıvanç Tatlıtuğ'dan Kurt Efe dövmesi! Kıvanç Tatlıtuğ, iki hafta önce yüksek ateş belirtisiyle yaptırdığı Covid-19 testi pozitif çıkınca, ailesiyle birlikte Bodrum'daki evlerinde karantinaya girmişti. Sağlık durumu hakkında bilgi veren oyuncu, yedi aylık oğlu Kurt Efe hakkında konuştu. "Baba olduktan sonra hayatınızda neler değişti?" sorusunu yanıtlayan Tatlıtuğ'un, çocuğunun doğduğu gün elini tutarken çektirdiği fotoğrafı koluna dövdürdüğü ortaya çıktı.
16.11.2022 Cadde
G20 için Bali’ye gelen Kamboçya Başbakanı Hun Sen, Kovid-19'a yakalandı
G20 için Bali’ye gelen Kamboçya Başbakanı Hun Sen, Kovid-19'a yakalandı Kamboçya Başbakanı Hun Sen, G20 Zirvesi için geldiği Endonezya'da Covid-19'a yakalandığını açıkladı. ASEAN liderleriyle temaslarda bulunan Hun Sen, bu hafta Bangkok'ta yapılacak APEC zirvesinde Çin Devlet Başkanı Xi Jinping ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile yapacağı toplantıları da iptal etti.
15.11.2022 Dünya
Binali Yıldırım koronavirüse yakalandığını açıkladı
Binali Yıldırım koronavirüse yakalandığını açıkladı Düzce Üniversitesi 2022-2023 Akademik yılı açılış törenine katılan AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, semptomlar üzerine yaptırdığı Covid-19 testinin pozitif çıktığını açıkladı.
4.10.2022 Gündem
ABD First Lady'si Biden, ikinci kez Covid-19'a yakalandı
ABD First Lady'si Biden, ikinci kez Covid-19'a yakalandı ABD Başkanı Joe Biden'ın eşi Jill Biden'ın 21 Ağustos'ta negatife dönen korona virüs testi yeniden pozitif çıktı.
24.08.2022 Dünya
ABD First Lady'si Biden’ın Covid-19 testi negatife döndü
ABD First Lady'si Biden’ın Covid-19 testi negatife döndü ABD Başkanı Joe Biden'ın eşi Jill Biden'a yapılan Covid-19 testlerinin negatif çıkmasının ardından Biden’ın karantinasının sona erdiği bildirildi.
21.08.2022 Dünya
Japonya Başbakanı Fumio Kishida koronavirüse yakalandı
Japonya Başbakanı Fumio Kishida koronavirüse yakalandı Japonya Başbakanı Fumio Kishida'nın Covid-19 testi pozitif çıktı. Kishida'nın resmi konutta istirahate çekildiği öğrenilirken, enfeksiyonun bulaşma yolunun henüz bilinmediği kaydedildi.
21.08.2022 Dünya
ABD Başkanı Biden'ın testi negatife döndü! Karantinadan çıkıyor
ABD Başkanı Biden'ın testi negatife döndü! Karantinadan çıkıyor ABD Başkanı Joe Biden'ın Covid-19 testinin negatif çıkmasının ardından karantinasının sona erdiği açıklandı.
7.08.2022 Dünya
Biden'ın koronavirüs testi negatif çıktı
Biden'ın koronavirüs testi negatif çıktı ABD Başkanı Joe Biden'ın bugün yapılan Covid-19 testinin negatif çıktığı bildirildi.
7.08.2022 Dünya
Başhekim Cantürk: Karantinaya girmemek için test yaptırmıyorlar
Başhekim Cantürk: Karantinaya girmemek için test yaptırmıyorlar Kocaeli Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Zafer Cantürk, bazı hastaların koronavirüsü grip gibi geçirdikleri için test yaptırmadıklarını belirterek, "O arada da bir diğerine bulaştırıyor ve sayı artıyor. Bir kesim ‘Testim pozitif çıkarsa karantinaya girmem gerekecek’ diyerek, komik yaklaşımlara girerek, test yaptırmıyor" dedi.  
5.08.2022 Gündem
Biden’ın son koronavirüs testi de pozitif çıktı
Biden’ın son koronavirüs testi de pozitif çıktı ABD Başkanı Joe Biden’a 30 Temmuz’da yapılan Covid-19’un testinin de pozitif çıkmasının ardından yeniden karantinaya girmişti. Biden'a yapılan son Covid-19 testinin pozitif çıktığı aktarıldı.
3.08.2022 Dünya
Ajanslar son dakika duyurdu! Biden'ın korona testi yeniden pozitif
Ajanslar son dakika duyurdu! Biden'ın korona testi yeniden pozitif ABD Başkanı Joe Biden'ın koronavirüs testinin yeniden pozitif çıktığı açıklandı. Biden'ın tekrardan koronavirüs nedeniyle karantinaya gireceği aktarıldı.
30.07.2022 Dünya
Dünya merakla takip ediyordu! Çin'den ABD'ye açık tehdit: Ateşle oynama
Dünya merakla takip ediyordu! Çin'den ABD'ye açık tehdit: Ateşle oynama Dünyanın merakla takip ettiği ABD Başkan Biden ile Çin lideri Şi görüşmesi sonrası ilk yorum Çin tarafından geldi. Çin medyası görüşme için 'Samimi ve derin' yorumunda bulundu. Yine Çin medyasında yer alan habere göre Şi, Biden'ı Tayvan meselesinde 'ateşle oynamaması' konusunda uyardı.
28.07.2022 Dünya
Sertab Erener Covid-19'a yakalandı! Harbiye konseri ertelendi
Sertab Erener Covid-19'a yakalandı! Harbiye konseri ertelendi Şarkıcı Sertab Erener, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Sanatçının 27 Temmuz'da düzenlenecek olan konserinin ertelendiği duyuruldu.
27.07.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Covid 19 Testi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.