Otomatik silahlı soyguncularla çatışma
Otomatik silahlı soyguncularla çatışma Brezilya Criciuma’da 30 soyguncu 20 araçla gelip banka soydu.
3.12.2020 Dünya
Brezilya’da film gibi banka soygunu
Brezilya’da film gibi banka soygunu Brezilya’da ağır silahlı soyguncular, birden fazla banka şubesini soydu. Polisle çatışan hırsızlar, kaçarken çaldıkları paranın bir kısmını da sokaklara saçtı.
1.12.2020 Haberler
Brezilya'da banka hırsızları terör estirdi
Brezilya'da banka hırsızları terör estirdi Bir banka şubesine gece yarısı saldıran onlarca soyguncu, ülkenin güneyindeki Criciuma kentini savaş alanına çevirdi.
1.12.2020 Dünya
Genç stoperin talihsiz anı!
Genç stoperin talihsiz anı! Brezilya Serie B'de oynanan ve CSA'NIN 3-1 kazandığı Criciuma-CSA maçında ev sahibi ekibin 21 yaşındaki stoperi Nino, kendi kalesine attığı golle büyük üzüntü yaşadı
2.05.2018 Futbol
Rakip futbolcuya harika asist!
Rakip futbolcuya harika asist! Brezilya'da Bragantino ile Criciuma arasında oynanan maçta Bragantino forması giyen Léo Gago rakip futbolcuya yaptığı harika asist ile maça damgasını vurdu!
24.04.2015 Futbol
Brezilyalı yıldız tekli mücadeleden saygısızca ayrıldı!
Brezilyalı yıldız tekli mücadeleden saygısızca ayrıldı! Bir dönem Galatasaray'ın da transfer listesinde olan Brezilyalı yıldız golcü Leandro Damiao, Brezilya'da Criciuma ile Santos arasındaki maçta yaptığı inanılmaz hareket ile tartışma yarattı. Centilmenliğe aykırı şekilde hakemi kandırmak isteyen Damiao kameralara böyle yakalandı.
13.10.2014 Futbol
Kaptan gemisini kurtardı!
Kaptan gemisini kurtardı! Brezilya Serie A'Da Coritiba ve Criciuma arasındaki maçta Coritiba eski F.Bahçeli Alex de Souza'nın yaptığı müthiş asistle sahadan 1-0 galip ayrıldı. Maçın teki golünü Luccas Claro kaydetti...
9.10.2014 Futbol
Kaka'dan ilginç bir gol!
Kaka'dan ilginç bir gol! Copa Sudamericana 2.tur maçında Sao Paulo ile Criciuma karşı karşıya gelirken Kaka'nın da gol attığı maçı Sao Paulo 2-0 kazandı ve tur atladı.
5.09.2014 Futbol
Yeni Neymar deliye çevirdi! İşte sonuç...
Yeni Neymar deliye çevirdi! İşte sonuç... Brezilya'da Santos'tan ayrılarak Barcelona'ya transfer olan Neymar'ın ardından 'Yeni Neymar' olarak lanse edilen Neilton, Criciuma karşısında attığı çalımlarla rakiplerini adeta çılgına çevirdi. İşte o çalımlardan biri ve öfke patlaması!
23.11.2013 Futbol
Bile bile lades bu olsa gerek!
Bile bile lades bu olsa gerek! Brezilya'da oynanan  Criciuma - Vasco da Gama maçında konuk ekip Vasco da Gama forması giyen Willie yaklaşık 10 saniye içinde gördüğü iki sarı kart sonucu oyundan atıldı.
15.10.2013 Futbol
Brezilya'da Ümit Karan golü!
Brezilya'da Ümit Karan golü! Brezilya'da Botafogo ile Criciuma arasında oynanan maçta Botafogo'nun başarılı ismi Elias attığı harika gol ile izleyenleri kendine hayran bıraktı.
9.09.2013 Futbol
Alex'i yıkan müthiş gol!
Alex'i yıkan müthiş gol! Criciuma ile Alex de Souza'nın formasını giydiği Coritiba arasında oynanan Brezilya 1. Lig maçında Criciuma forması giyen Fabinho müthiş bir rövaşata golüyle takımını öne geçiren isim oldu.
25.08.2013 Futbol
Bu da kaçar mı ?
Bu da kaçar mı ? Brezilya Kupa 2.Tur maçında Criciuma'nın Sao Bernardo FC'yi 3-1 yendiği maçta Tarta bu kadar da olmaz denilecek bir gol kaçırdı...
17.05.2013 Futbol
Dünya tarihinin en kötü korner atışı!
Dünya tarihinin en kötü korner atışı! Brezilya'da oynanan Avai - Criciuma maçında konuk ekip oyuncusu Marlon kullandığı kornere kendi bile inanamadı. İşte o korner...
21.03.2013 Futbol