Crr

Crr

Son dakika CRR haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan CRR gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan CRR haber sayfamızda...

Crr

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 863 crr haberi bulunmuştur.
Pinokyo çocuklarla buluşmayı bekliyor
Pinokyo çocuklarla buluşmayı bekliyor 141 yaşındaki kuklanın dünyası müzikle yeniden canlanıyor.
21.03.2024 Kültür Sanat
Sahne gençler için kuruluyor
Sahne gençler için kuruluyor Cumhuriyetin ilk yıllarında, Batı müziğinin temellerini öğrenmeleri için yurt dışına gönderilen öğrencilerle başlayan müzikal yolculuk, İBB Kültür aracılığıyla “İBB Genç Müzisyenlere Destek Programı” ile devam ediyor.
25.02.2024 Kültür Sanat
Murat Aygen kızı Nil'den bahsetti: Sekiz yaşında bir sürü bestesi var!
Murat Aygen kızı Nil'den bahsetti: Sekiz yaşında bir sürü bestesi var! Murat Aygen, eşi Nihan Aslı Elmas ile görüntülendiği Nişantaşı'nda muhabirlerle sohbet etti. Kızı Nil'den bahseden Aygen, "Dört yaşından beri beste yapıyor. Nihan'ın kitabında çocuk besteleri var. Klasik müziğe meraklı" dedi.
17.02.2024 Cadde
İstanbul’da bir centilmen
İstanbul’da bir centilmen KÜLTÜR SANAT SERVİSİ - Evliya Çelebi’nin “Seyahatname”sin- den esinlenerek bestelediği “A Gentleman of Istanbul” albümüyle Grammy’ye “En İyi Klasik Müzik Kaydı” dalında aday gösterilen Mehmet Ali Sanlıkol, 24 Şubat’ta CRR Konser Salonu’nda! Müzikal mirası ve kültürel kökenleri arasında köprüler kuran Sanlıkol’a konserde Murat Cem Orhan yönetimindeki CRR Senfoni Orkestrası eşlik edecek...
9.02.2024 Kültür Sanat
‘İstanbul’da yeni bir devir açıldı’
‘İstanbul’da yeni bir devir açıldı’ İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve CHP’nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu dün Harbiye’deki Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu’nda düzenlenen Enstitü İstanbul İSMEK 2. Eğitmenler Zirvesine katıldı.
23.01.2024 Gündem
Yılın ilk sürprizi ‘Köroğlu Balesi’
Yılın ilk sürprizi ‘Köroğlu Balesi’ İstanbul’un program çeşitliliği ve erişilebilirliği ile önemli konser salonlarından Cemal Reşit Rey’de yeni sezon dün akşam CRR Orkestrası’nın “Doğaya Övgü” konseriyle başladı.
21.01.2024 Kültür Sanat
Ödüllü yarışma için son gün 1 Aralık
Ödüllü yarışma için son gün 1 Aralık Notre-Dame de Sion Fransız Lisesi tarafından 2013’ten bu yana her 2  yılda bir düzenlenen İstanbul Orchestra’Sion Uluslararası Piyano Yarışması verdiği ödüllerle dikkat çekiyor.
27.11.2023 Kültür Sanat
Mehveş Emeç tüm kadınlar için sahnede
Mehveş Emeç tüm kadınlar için sahnede Piyanist Mehveş Emeç, Dünya Kadın Hakları Günü için için 5 Aralık’ta Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda (CRR) şef Tolga Atalay Ün yönetimindeki Senfoni Orkestrası eşliğinde bir konser verecek.
24.11.2023 Kültür Sanat
Suç ve Ceza’ya az kaldı
Suç ve Ceza’ya az kaldı 13.Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali 17-23 Kasım 2023 tarihlerinde, Atlas 1948 Sineması, Kadıköy Sineması ve İBB Beyoğlu Sineması’nda gerçekleşecek. “İfade özgürlüğü” temasıyla gerçekleştirilecek akademik program ise İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde yapılacak. Tam biletler; gündüz (11.30 - 13.30) seanslarında 40 TL, akşam (16.30 - 19.00 - 21.30) seanslarında 60 TL olarak belirlendi.
14.11.2023 Kültür Sanat
Bu sezon yürek ısıtacak
Bu sezon yürek ısıtacak İstanbul Büyükşehir Belediyesi Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu, sezonu “Yürek Isıtan Sanat Işığı” başlıklı konserle açtı.
10.10.2023 Kültür Sanat
Son dönemin trendi: Senfonik konserler
Son dönemin trendi: Senfonik konserler Şebnem Ferah’tan Bulutsuzluk Özlemi’ne, mor ve ötesi’nden Cem Adrian’a pek çok ismin senfonik konserleri pek sevildi. Eleştirmenlere göre bu sentez riskli ama başarılı örnekleri de var.
27.09.2023 Kültür Sanat
Darbeye karşı ilk direniş
Darbeye karşı ilk direniş Nijer’de gerçekleşen darbe sonrası ülkenin geleceğiyle ilgili soru işaretleri sürerken, ülke içinde de tartışmalar farklı bir hal almaya başladı.
10.08.2023 Dünya
‘Umut Notaları’yla  7 milyon euro’luk alkış
‘Umut Notaları’yla  7 milyon euro’luk alkış Toplam 72 sanatçıdan oluşan Fransız Metz-Grand Est Ulusal Orkestrası, Şubat 2023 depremlerinden etkilenen müzisyenlerle dayanışma için David Reilland şefliğinde özel bir konser için Türkiye’ye geldi.
8.07.2023 Kültür Sanat
30. İstanbul Caz Festivali müzikseverlere kapılarını açtı
30. İstanbul Caz Festivali müzikseverlere kapılarını açtı İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen 30. İstanbul Caz Festivali, popüler ve yeni isimlerle dolu zengin bir programla başladı. Takeshı's Cashew: Florıan Feıt grubuyla açılışı yapılan festival 07-19 Temmuz tarihleri arasında devam edecek.
7.07.2023 Gündem
Fransa’ya uzanan umut notaları
Fransa’ya uzanan umut notaları Fransa’nın önde gelen klasik müzik topluluklarından Metz - Grand Est Ulusal Orkestrası, 6 Şubat’ta yaşadığımız depremlerin ardından Institut français Türkiye ve İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın iş birliğiyle yaraları sarmak için sahneye çıkacak.
2.07.2023 Kültür Sanat
‘Umut Notaları’ dayanışma için
‘Umut Notaları’ dayanışma için Fransız Metz-Grand Est Ulusal Orkestrası, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen müzisyenlerle dayanışma için Türkiye’ye geliyor.
26.06.2023 Kültür Sanat
Leyla Gencer anılıyor
Leyla Gencer anılıyor 20.yüzyılın en önemli sopranolarından; La Diva Turca, La Gencer, La Regina olarak bilinen Leyla Gencer vefatının 15. yılında özel konserlerle anıyor.
9.05.2023 Kültür Sanat
Kaan Yıldırım: Pınar'ı izlemek benim için büyük bir keyif
Kaan Yıldırım: Pınar'ı izlemek benim için büyük bir keyif Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz ile aşk yaşayan oyuncu Kaan Yıldırım, önceki gece sevgilisinin başrolünde yer aldığı 'Karanlık Gece' filminin galasına katıldı. Gazetecilerle bir araya gelen ünlü isim, Deniz'le ilgili konuşarak dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
26.04.2023 Cadde
‘Pınar’ı izlemek keyif’
‘Pınar’ı izlemek keyif’  Berkay Ateş, Cem Yiğit Üzümoğlu, Taner Birsel, Pınar Deniz ve Sibel Kekilli’nin başrolünü paylaştığı ‘Karanlık Gece’ filminin galası, önceki akşam Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu’nda gerçekleşti.
26.04.2023 Cadde
Keman virtüozü Maxim Vengerov depremzedeler için çaldı
Keman virtüozü Maxim Vengerov depremzedeler için çaldı Dünyanın en iyi kemancılarından biri olarak kabul edilen Grammy Ödüllü virtüoz ve orkestra şefi Maxim Vengerov, Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu'nda depremzedeler için çaldı. Konserin sanatçı gelirleri, depremzede gençlerin sanat eğitimi için kullanılacak.
20.04.2023 Cadde
Virtüözler dayanışma için buluşuyor
Virtüözler dayanışma için buluşuyor Dünyanın en iyi kemancıları arasında gösterilen, aynı zamanda Unicef Barış Elçisi olan Grammy Ödüllü Maxim Vengerov, “Dayanışma” için İstanbul’a geliyor.
15.04.2023 Kültür Sanat
'En Güzel Emanet İstanbul' filminin galası yapıldı
'En Güzel Emanet İstanbul' filminin galası yapıldı İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan 'Şehremanetinden Büyükşehire En Güzel Emanet İstanbul' filminin galası, Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu'nda gerçekleşti. İBB Başkanı İmamoğlu, "İstanbul geçmiş yıllardan, tarihin derinliklerinden bugüne önemli medeniyetlere başkentlik yapmış şehirdir. Dünyanın bize göre en önemli, en mühim kenti olduğunu her zaman söylüyoruz" dedi.
29.03.2023 Kültür Sanat
‘Acıları sanatla belgeleyip umudu yaratmak istiyoruz’
‘Acıları sanatla belgeleyip umudu yaratmak istiyoruz’ ‘Dayanışmanın Müziği’ ile CRR Konser Salonu’nda sahne alacak Antakya Medeniyetler Korosu ve Hatay Akademi Orkestrası’nın şefleri depremlerde yaşadıklarını anlattı.
19.03.2023 Kültür Sanat
Zamana yenilmeyen bir yaşam felsefesi
Zamana yenilmeyen bir yaşam felsefesi Soft Machine, İstanbul’da ilk kez konser verecek. Soft Machine’in gitaristi John Etheridge grubun ruhunun hep taze kaldığını söyleyerek “Bunu şu niteliklerle karakterize edebilirim; ilerici, deneysel bir içgüdü, çağdaş caza yakınlık ve ondan etkilenme ile müzikte güçlü bir doğaçlama unsuru” diyor.
7.12.2022 Kültür Sanat
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde ‘Özlediğim biri gibi...
30.11.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Crr ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.