Çukur 3. sezon 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yamaç bu kez...
Çukur 3. sezon 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yamaç bu kez... SHOW TV'nin 3. sezonuyla da büyük ilgi görmeye devam eden dizisi Çukur, 71. yeni bölümüyle bu akşam izleyicilerinin karşısına çıktı. Sevilen dizinin bu akşamki bölümüne Aliço ve Yamaç arasındaki gelişme damga vurdu. Peki merakla araştırılan Çukur 3. sezon 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
7.10.2019 Gündem
Çukur fragman! 71. Yeni bölümde Yamaç'tan büyük hamle...
Çukur fragman! 71. Yeni bölümde Yamaç'tan büyük hamle... Çukur 71. yeni bölüm fragmanını yayınladı. SHOW TV'de yayınlanan Çukur dizisinin yeni bölümünde izleyici tarafından Yamaç’ın atacağı hamleler merakla beklenecek. İşte Çukur71. yeni bölüm fragmanı...
7.10.2019 Gündem
Çukur 71. yeni bölüm fragmanı... 'Çukur evimiz Yamaç babamız'
Çukur 71. yeni bölüm fragmanı... 'Çukur evimiz Yamaç babamız' Çukur 71. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Koçovalılara cezaevinde saldırı düzenleniyor. Akın pazarda dolaştığı sırada hiç umulmadık bir sürprizle karşılaşıyor.
4.10.2019 Gündem
Çukur 71. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Aliço kimle şifreli konuştu?
Çukur 71. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Aliço kimle şifreli konuştu? Çukur 71. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm ilk sahnede Aliço gizli bir şekilde Yamaç'tan yardım istiyor. Yamaç'a ulaşamayan Aliço daha sonra farklı bir numarayı arayarak şifreli mesaj gönderiyor. Aliço kimle şifreli konuştu?
2.10.2019 Gündem