Çukur bugün var mı, yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? 6 Nisan Show TV yayın akışı!
Çukur bugün var mı, yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? 6 Nisan Show TV yayın akışı! Çukur dizisinin yeni bölümü geçen hafta yayınlanmadı. Corona virüs nedeniyle bazı setler çekimlere ara verdi. Pazartesi akşamları izleyicilerle buluşan Çukur'un bu hafta yayınlanıp yayınlanmayacağı izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki Çukur bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?
6.04.2020 Gündem
Çukur 77. son bölümde Vartolu ve Ziya'nın olay karşılaşması!  3. sezon 11. yeni bölüm fragmanı
Çukur 77. son bölümde Vartolu ve Ziya'nın olay karşılaşması! 3. sezon 11. yeni bölüm fragmanı Show TV'nin 3. sezonuyla da oldukça ilgi görmeye devam eden dizisi Çukur, 10. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Fenomen dizinin son bölümüne Çukurluların hiç beklemedikleri bir yerden vurulmaları damga vurdu. Peki dizinin hayranlarının merakla beklediği Çukur 3. sezon 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
25.11.2019 Gündem
Çukur 35. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Çukur 2. sezon 2. bölüm önizleme
Çukur 35. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Çukur 2. sezon 2. bölüm önizleme SHOW TV'nin reyting rekortmeni dizisi Çukur, bu akşam 2. sezonuyla ekranlara geri döndü. Büyük bir heyecanla beklenen dizi, sezona fırtına gibi girdi. İşte eski düzenin bozulduğu Çukur 2. sezon 2. yeni bölüm fragmanı...
17.09.2018 Gündem