Çukurova

Çukurova

Son dakika Çukurova haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Çukurova gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Çukurova haber sayfamızda...

Çukurova

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 9.536 çukurova haberi bulunmuştur.
Dikkat çeken uyarı! Depremde ölenlerin sayısından 100 kat daha fazla
Dikkat çeken uyarı! Depremde ölenlerin sayısından 100 kat daha fazla Çukurova Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mesut Başıbüyük, meteorolojik afetlerin kapıda olduğuna değinip, “Meteorolojik afetlerde hayatlarını kaybeden insanların sayısı, depremde hayatını kaybedenlerin sayısına göre 100 kat daha fazla” diyerek uyarıda bulundu.
15.04.2024 Gündem
Yer: Adana! Köpeklerin kovaladığı genç kıza otomobil çarptı
Yer: Adana! Köpeklerin kovaladığı genç kıza otomobil çarptı Adana’da köpeklerin kovaladığı genç kız otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Bayramın 3. günü de 4 yaşındaki bir kız çocuğu köpek ısırması sonucu yaralanmıştı.
14.04.2024 Haberler
Yer: Adana! Köpeklerin kovaladığı genç kıza otomobil çarptı
Yer: Adana! Köpeklerin kovaladığı genç kıza otomobil çarptı Adana’da köpeklerin kovaladığı genç kız otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Bayramın 3. günü de 4 yaşındaki bir kız çocuğu köpek ısırması sonucu yaralanmıştı.
14.04.2024 Gündem
Fenerbahçe Alagöz, Avrupa şampiyonluğu için parkeye çıkıyor
Fenerbahçe Alagöz, Avrupa şampiyonluğu için parkeye çıkıyor Temsilcimiz Fenerbahçe, FIBA Kadınlar Euroleague Final Four'da (Dörtlü Final) yarın Villeneuve d’Asvq LM karşısında şampiyonluk için parkeye çıkacak.
13.04.2024 Basketbol
'Atatürk en büyük zaafım' dedi, hakaret edenle uzlaşmadı
'Atatürk en büyük zaafım' dedi, hakaret edenle uzlaşmadı Tartıştığı veteriner teknikeri Melek Nida Şahin'i darbedip, ona ve klinikteki Mustafa Kemal Atatürk portresine hakarette bulunmaktan tutuklanan Bülent Yılmaz hakkındaki dosya uzlaştırmaya gitti. Şahin uzlaşmayı reddederek açıklamalarda bulundu.
13.04.2024 Gündem
Çukurova Basketbol Başkanı Serdar Çevirgen'den anlamlı mesaj!
Çukurova Basketbol Başkanı Serdar Çevirgen'den anlamlı mesaj! Çukurova Basketbol Başkanı Serdar Çevirgen, Mersin halkını finalde Fenerbahçe Alagöz Holding'e destek olmaya davet etti.
12.04.2024 Basketbol
Emma Meesseman: 10 sene sonra buradaki atmosferi hatırlayacağım!
Emma Meesseman: 10 sene sonra buradaki atmosferi hatırlayacağım! Fenerbahçe Alagöz Holding'in yıldızlarından Emma Meesseman, Çukurova Basketbol maçının ardından konuştu.
12.04.2024 Basketbol
Kayla McBride: Önümüzde bir 40 dakika daha var!
Kayla McBride: Önümüzde bir 40 dakika daha var! Fenerbahçe Alagöz Holding'in yıldızı Kayla McBride, Çukurova Basketbol maçının ardından konuştu.
12.04.2024 Basketbol
Bakan Bak'tan Fenerbahçe Alagöz Holding'e tebrik mesajı!
Bakan Bak'tan Fenerbahçe Alagöz Holding'e tebrik mesajı! Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, EuroLeague Women'da finale yükselen Fenerbahçe Alagöz Holding'i tebrik etti.
12.04.2024 Basketbol
Gabi Guimaraes: Sezonu bir kupayla bitirmek istiyorduk!
Gabi Guimaraes: Sezonu bir kupayla bitirmek istiyorduk! VakıfBank'ın yıldızı Gabi Guimaraes, Türk Hava Yolları maçının ardından konuştu.
12.04.2024 Voleybol
Fenerbahçe Alagöz Holding, Çukurova Basketbol'u mağlup etti! EuroLeague Women'da finale yükseldi
Fenerbahçe Alagöz Holding, Çukurova Basketbol'u mağlup etti! EuroLeague Women'da finale yükseldi Fenerbahçe Alagöz Holding, Çukurova Basketbol'u 89-80 mağlup etti ve EuroLeague Women'da finale yükseldi.
12.04.2024 Basketbol
Yasemin Güveli, Galatasaray Daikin'le anlaşma sağladı!
Yasemin Güveli, Galatasaray Daikin'le anlaşma sağladı! Vodafone Sultanlar Ligi ekiplerinden Galatasaray Daikin'in Çukurova Belediyesi'nden Yasemin Güveli ile anlaştığı öğrenildi.
12.04.2024 Voleybol
Fenerbahçe Alagöz Holding - Çukurova Basketbol maçından kareler
Fenerbahçe Alagöz Holding - Çukurova Basketbol maçından kareler Fenerbahçe Alagöz Holding, EuroLeague Women Final Four yarı final maçında Çukurova Basketbol ile karşı karşıya geldi.
12.04.2024 Basketbol
Oyuncu Murat Ünalmış baba oldu! 'Çifte bayram yaşadık'
Oyuncu Murat Ünalmış baba oldu! 'Çifte bayram yaşadık' Ünlü oyuncu Murat Ünalmış, üç yıldır aşk yaşadığı Albena İlieva ile geçtiğimiz sene dünyaevine girmişti. Ünlü çift anne ve baba olma mutluluğu yaşadı. Ünalmış, sosyal medya hesabından oğluyla beraber fotoğraflarını paylaştı.
12.04.2024 Cadde
EuroLeague Women'da ilk finalist belli oldu!
EuroLeague Women'da ilk finalist belli oldu! EuroLeague Women Final Four yarı final maçında Villeneuve, USK Praha'yı 84-78 mağlup etti.
12.04.2024 Basketbol
EuroLeague Women'da Final Four heyecanı başlıyor!
EuroLeague Women'da Final Four heyecanı başlıyor! Mersin'de düzenlenecek EuroLeague Women Final Four'unda mücadele edecek takımların başantrenörleri basın mensuplarıyla buluştu.
11.04.2024 Basketbol
3 yıl önce 35 santimetrelik havuzda boğuldu! Deniz’in ölümünde şoke eden rapor
3 yıl önce 35 santimetrelik havuzda boğuldu! Deniz’in ölümünde şoke eden rapor Adana’da 3 yıl önce 35 santimetrelik havuzda boğulan Deniz’in ailesi adalet isterken, baba Yusuf Karslı, "Havuzun ruhsatının olmadığını, aslında orada havuz olmadığını, kaçak yapı olduğunu, mekanik sistemlerin yanlış olduğunu öğrendik" dedi.
11.04.2024 Gündem
Fenerbahçe Alagöz Holding, Mersin'de ilk antrenmanını yaptı!
Fenerbahçe Alagöz Holding, Mersin'de ilk antrenmanını yaptı! EuroLeague Women Final Four'u için Mersin'e giden Fenerbahçe Alagöz Holding ilk antrenmanını yaptı.
10.04.2024 Basketbol
Alperi Onar: Organizasyonun Türkiye’de olması da bir avantaj!
Alperi Onar: Organizasyonun Türkiye’de olması da bir avantaj! EuroLeague Women Final Four yarı final maçında Çukurova Basketbol ile karşı karşıya gelecek Fenerbahçe Alagöz Holding'de Alperi Onar açıklamalarda bulundu.
10.04.2024 Basketbol
Çukurova Basketbol'da Serdar Çevirgen'den taraftara destek çağrısı!
Çukurova Basketbol'da Serdar Çevirgen'den taraftara destek çağrısı! EuroLeague Women Final Four'una ev sahipliği yapacak Çukurova Basketbol'da Başkan Serdar Çevirgen taraftardan destek istedi.
9.04.2024 Basketbol
Adana'da üniversiteli genç silahlı saldırıya uğradı
Adana'da üniversiteli genç silahlı saldırıya uğradı Adana'da üniversite öğrencisi Serbu Ece, otomobiline bindiği sırada kimliği belirsiz 1 şüphelinin tabancalı saldırısında ayağından yaralandı. Ece hastaneye kaldırılırken, olay yerinde 15 adet boş kovan bulundu.
6.04.2024 Gündem
Sultanlar Ligi'nde final maçlarının programı belli oldu!
Sultanlar Ligi'nde final maçlarının programı belli oldu! Vodafone Sultanlar Ligi'nde Fenerbahçe Opet ile Eczacıbaşı Dynavit arasında oynanacak final serisinin programı açıklandı.
5.04.2024 Voleybol
Fenerbahçe Alagöz Holding, Çukurova Basketbol engeline takılmadı!
Fenerbahçe Alagöz Holding, Çukurova Basketbol engeline takılmadı! Fenerbahçe Alagöz Holding, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off final serisi ilk maçında Çukurova Basketbol'u 99-76 mağlup etti.
5.04.2024 Basketbol
Sadri Alışık'sız 29 yıl! 'Babalar dua gibidir'
Sadri Alışık'sız 29 yıl! 'Babalar dua gibidir' Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden Sadri Alışık, doğum tarihi olan 5 Nisan’da Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı. Yeşilçam efsanesinin oğlu Kerem Alışık, "Babamın hasreti uçurum gibi büyüyor içimde" dedi.
6.04.2024 Cadde
Yer: Adana! Arkadaşlarının gözü önünde boğularak can verdi
Yer: Adana! Arkadaşlarının gözü önünde boğularak can verdi Adana'da Seyhan Baraj Gölü'ne giren 25 yaşındaki genç boğularak hayatını kaybetti. Ceset otopsisi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
5.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çukurova ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.