Şule Çet davasında HTS raporu: 01.48- 02.16 arasında iletişim yok
Şule Çet davasında HTS raporu: 01.48- 02.16 arasında iletişim yok Ankara'da, üniversite öğrencisi Şule Çet'in (23), cinsel saldırıya uğradığı iddia edilen plazanın 20'nci katından düşerek ölmesiyle ilgili davada dosyaya giren HTS (telefon görüşme) raporunda, sanıklar ve Şule Çet'in, saat 01.48 ile 02.16 arasında telefon ve internet kullanmadığı belirtildi. Saat 02.39'da ise sanık Berk Akand'ın kız arkadaşı tanık Pınar T.'ye 'çok kötü şeyler oldu' şeklinde gönderdiği mesaj raporda yer aldı. Şule Çet'in ailesinin avukatı Umur Yıldırım, söz konusu raporun tecavüzü ispatladığını ileri sürdü.
8.02.2019 Gündem
Son dakika: Şule Çet davası başladı
Son dakika: Şule Çet davası başladı Ankara'da bir plazanın 20. katından düşerek hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Şule Çet'in ölümüne ilişkin 2 sanık hakkında açılan davanın ilk celsesi başladı. Sanık Çağatay Aksu, hakkındaki suçlamaları reddederek, "Böyle bir suçlamayla karşınızda olduğum için üzgünüm. Hiçbir suçu kabul etmiyorum. Öncelikle Allah'ın vicdanına, sonra da sizin vicdanınıza güvendiğimi söylemek istiyorum. Cinayet söz konusu değildir. Ona dokunmadık bile. Şu anda bile şoktayım. Bu kadar insan halen neden üstüme geliyor farkında değilim. Herkes ya gösteriş amacında ya da bilmeden bir şeyler yapıyorlar" dedi.
6.02.2019 Gündem
Şule Çet'in ölümüyle ilgili hazırlanan iddianame kabul edildi
Şule Çet'in ölümüyle ilgili hazırlanan iddianame kabul edildi Üniversite öğrencisi Şule Çet'in ölümüyle ilgili yürütülen soruşturma çerçevesinde hazırlanan iddianame kabul edildi.
17.12.2018 Gündem
Şule Çet'in ölümüyle ilgili iddianamede ifadeler ortaya çıktı
Şule Çet'in ölümüyle ilgili iddianamede ifadeler ortaya çıktı Üniversite öğrencisi Şule Çet'in (23) ölümüyle ilgili soruşturmada iddianame tamamlandı. Şüpheliler Çağatay Aksu ve Berk Akand için ayrı ayrı ağırlaştırılmış ömür boyu ve 39 yıla kadar hapis cezası istendi. Şüphelilerin ifadelerindeki çelişkilere vurgu yapılan iddianamede, genç kızın cinsel saldırıya uğradığı, daha sonra darp edilerek öldürüldüğü, cansız bedeninin de delilleri karartmak amacıyla plazadan aşağı atıldığı iddia edildi.
4.12.2018 Gündem