Cumali

Cumali

Son dakika Cumali haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Cumali gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Cumali haber sayfamızda...

Cumali

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.302 cumali haberi bulunmuştur.
Şehit Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan toprağa verildi
Şehit Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan toprağa verildi Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde PKK'lı teröristlerin taciz ateşinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan'ın (26) cenazesi, memleketi Niğde'de toprağa verildi. Kübra Aslan, kucağındaki 1 yaşındaki kızı Rüveyda ile birlikte şehit eşinin tabutuna sarılıp, Bugün bizim bayramımız Rüveyda. Hikmet'im, Allah'ım seni benden çok seviyormuş diyerek gözyaşı döktü.
10.04.2024 Haberler
Şehit eşini 1 yaşındaki kızıyla uğurladı: Bugün bizim bayramımız Rüveyda
Şehit eşini 1 yaşındaki kızıyla uğurladı: Bugün bizim bayramımız Rüveyda Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde PKK'lı teröristlerin taciz ateşinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan'ın (26) cenazesi, memleketi Niğde'de toprağa verildi.
10.04.2024 Gündem
Şanlıurfaspor, Ümraniyespor deplasmanında galip!
Şanlıurfaspor, Ümraniyespor deplasmanında galip! Trendyol 1. Lig'in 29'uncu haftasında Ümraniyespor, Şanlıurfaspor'a 1-0 mağlup oldu.
6.04.2024 1.Lig
68 yıl sonra Yeni Yücel
68 yıl sonra Yeni Yücel 1935’te Muhtar Fehmi Enata öncülüğünde yayımlanan, Behçet Kemal Çağlar, Orhan Burian, Cahit Sıtkı Tarancı, Necati Cumalı, Cevdet Kudret Solok, Yaşar Nabi Nayır gibi isimlerin yolunun geçtiği “Yücel” dergisi 68 yıl sonra yoluna devam ediyor.
6.04.2024 Kültür Sanat
Sakaryaspor, Şanlıurfaspor'a yenildi! Eyüpspor kazanırsa Süper Lig vizesi alacak
Sakaryaspor, Şanlıurfaspor'a yenildi! Eyüpspor kazanırsa Süper Lig vizesi alacak Trendyol 1. Lig'in 28. haftasında Şanlıurfaspor evinde karşılaştığı Sakaryaspor’u 2-0 yendi. Bu sonuç sonrası lider Eyüpspor yarın Adanaspor'u deplasmanda mağlup ettiği takdirde Süper Lig'e adını yazdıracak.
2.04.2024 1.Lig
İYİ Parti lideri Akşener kararını açıkladı: Olağanüstü seçimli kongre toplanacak
İYİ Parti lideri Akşener kararını açıkladı: Olağanüstü seçimli kongre toplanacak İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçim sonuçlarının ardından olağanüstü seçimli kongre kararı aldıklarını duyurdu. Akşener'in seçim sonuçlarının ardından istifa edeceği konuşuluyordu.
1.04.2024 Haberler
İYİ Parti lideri Akşener kararını açıkladı: Olağanüstü seçimli kongre toplanacak
İYİ Parti lideri Akşener kararını açıkladı: Olağanüstü seçimli kongre toplanacak İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçim sonuçlarının ardından olağanüstü seçimli kongre kararı aldıklarını duyurdu. Akşener'in seçim sonuçlarının ardından istifa edeceği konuşuluyordu.
1.04.2024 Gündem
Kıskançlık bahanesi bir kadının daha canına mal oldu!
Kıskançlık bahanesi bir kadının daha canına mal oldu! Bağcılar'da hemşire Sibel Kavıllı (43) evinde silahla vurularak öldürüldü. Kavıllı, olay yerinde hayatını kaybederken Cumali V., gözaltına alındı.
30.03.2024 Haberler
'Kıskançlık' bahanesi bir kadının daha canına mal oldu!
'Kıskançlık' bahanesi bir kadının daha canına mal oldu! Bağcılar'da, Cumali Varan, ayrılma aşamasında olduğu sevgilisi hemşire Sibel Kavılı'yı silahla öldürdü. Olay yerinden kaçan şüpheli, yakalanarak gözaltına alındı.
30.03.2024 Gündem
Direksiyon eğitmeninin öldürdüğü Hilal'in davasında gerginlik!
Direksiyon eğitmeninin öldürdüğü Hilal'in davasında gerginlik! Manisa’da, kaçırmaya çalıştığı üniversite öğrencisi Hilal Sultan Kırgöz'ü (21) sırtından tabancayla ateş edip öldüren direksiyon eğitmeni Önder Lafçı'nın (45) yargılandığı davada, Kırgöz'ün ailesi Lafçı'ya fiziki müdahalede bulundu. Lafçı'nın ailesinin söylemleri üzerine mahkeme salonundaki gerginlik dışarıya da taştı. Polisin müdahalesiyle gerginlik son buldu.
19.03.2024 Gündem
Erol Güney’i hatırlamak
Erol Güney’i hatırlamak Erol Güney’in “Erol Güney’in Ke(n)disi” adlı kitabını Everest yeniden yayımlandı.
19.03.2024 Kültür Sanat
Şanlıurfaspor, Giresunspor deplasmanında 6 attı!
Şanlıurfaspor, Giresunspor deplasmanında 6 attı! Trendyol 1. Lig'in 27'nci haftasında Şanlıurfaspor, Giresunspor deplasmanından 6-0 galip ayrıldı.
17.03.2024 1.Lig
Mesut insanlar fotoğrafhanesi
Mesut insanlar fotoğrafhanesi Ozan Sağdıç’ın eşsiz karelerinden oluşan “Fotoğrafçının Tanıklığı” sergisi Türkiye’nin 70 yıllık siyasi, sosyal ve kültürel hayatından bir panorama.
17.03.2024 Kültür Sanat
Galatasaray'ın yıldızı Kerem Demirbay, Necip Memili ile buluştu
Galatasaray'ın yıldızı Kerem Demirbay, Necip Memili ile buluştu Galatasaray'ın son haftalarda yükselen performansıyla dikkat çeken 'Dayı' lakaplı yıldızı, hayranı olduğu sinema ve dizi oyuncusu Necip Memili ile bir araya geldi.
6.03.2024 Magazin
Adana'da dehşet! Kendisini darp eden kocasını 'meyve' bıçağı ile bıçakladı
Adana'da dehşet! Kendisini darp eden kocasını 'meyve' bıçağı ile bıçakladı Adana’da bir kadın kendisini sürekli darp ettiğini ileri sürerek dini nikahlı eşini meyve bıçağı ile karnından bıçakladı. Öte yandan, çiftin 1 çocuğu olduğu öğrenildi.
20.02.2024 Gündem
30 yıl hapis cezasıyla aranıyordu! Cinayet zanlısı kardeşinin kimliği ile yakalandı
30 yıl hapis cezasıyla aranıyordu! Cinayet zanlısı kardeşinin kimliği ile yakalandı Adana’da "kasten adam öldürmek" suçundan 30 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan firari, kardeşinin kimlik numarasını verince yakalandı.
16.02.2024 Gündem
Meral Akşener ablası Mualla Özen'i son yolculuğuna uğurladı
Meral Akşener ablası Mualla Özen'i son yolculuğuna uğurladı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ablası Mualla Özen'i Kocaeli'de son yolculuğa uğurladı. Cenazeye çok sayıda siyasi ve bürokrat da katıldı.
3.02.2024 Gündem
Şanlıurfaspor, Adanaspor'u 4 golle devirdi!
Şanlıurfaspor, Adanaspor'u 4 golle devirdi! Şanlıurfaspor, Trendyol 1. Lig'in 19'uncu haftasında Adanaspor'u 4-0 mağlup etti.
21.01.2024 1.Lig
Kazada ölen polis memuru için tören düzenlendi
Kazada ölen polis memuru için tören düzenlendi Niğde’de aracıyla traktöre arkadan çarpan polis memuru Sabri Turhan'ın (49) cenazesi, emniyette düzenlenen törenin ardından memleketi Aksaray'a gönderildi.
19.01.2024 Gündem
Altay, Şanlıurfaspor'u tek golle geçti!
Altay, Şanlıurfaspor'u tek golle geçti! Trendyol 1. Lig'in 18'inci haftasında Altay, Şanlıurfaspor'u 1-0 mağlup etti.
15.01.2024 1.Lig
C ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: C Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
C ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: C Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen anne ve baba adaylarını heyecanın yanında bir de isim telaşı sarıyor. Evlatlarına en güzel, en eşsiz isimleri vermek isteyen aileler derin bir araştırma sürecine giriyorlar. Erkek bebek bekleyen çiftler isim seçme konusunda zorlanıyor. Kulağa hoş gelmesinin yanında aileler keşfedilmemiş, modern çağa uygun, popüler, duyulmamış ve nadir bulunan isimleri tercih ediyor. Aileler isimlerin anlamlarına dikkat ediyor. C harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “C ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Aşk Şiirleri 2024: Sevgilinize, Eşinize Gönderebileceğiniz Duygusal, Romantik, Anlamlı, Manalı Ünlü Şairlerin En Güzel Aşk Şiirleri
Aşk Şiirleri 2024: Sevgilinize, Eşinize Gönderebileceğiniz Duygusal, Romantik, Anlamlı, Manalı Ünlü Şairlerin En Güzel Aşk Şiirleri Duyguları ifade etmenin en güzel yöntemlerinden birisi de hiç şüphesiz sözler ve şiirlerdir. Karışındaki kişiye hislerini aktarırken zorlanan kişilerin aklına ilk olarak şiirler gelir. Sevgiliye, eşe cümleleri bir araya getirip söylemediği şeyleri aşk şiirleri ile aktarmak isteyen kişiler için birbirinden güzel şiirler ve sözler vardır. Uzun, kısa, anlamlı, etkileyici sözleri içerin ile ünlü şairlerin çok güzel şiirleri bulunur. Özellikle Türk edebiyatının en popüler ve en iyi isimleri arasında Nazım Hikmet, Cemal Süreya, Özdemir Asaf ve Can Yücel gibi isimler bulunur. 2024 Sevgiliye en güzel, kısa, en iyi, uzun, ünlü şairlerin anlamlı aşk şiirleri için içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Bilgi Rehberi
Düğün Halay Şarkıları Listesi 2024 - Düğünde Çalınabilecek Halay Müzikleri Ve İsimleri
Düğün Halay Şarkıları Listesi 2024 - Düğünde Çalınabilecek Halay Müzikleri Ve İsimleri Düğünlerde romantik şarkılar kadar hareketli şarkı seçimleri de oldukça önemlidir. Düğününüze gelen misafirlerinizin kendini tutamayıp piste koşmasını istiyorsanız listemizi incelemelisiniz. En güzel düğün halay şarkılarını sizler için derledik.
2.01.2024 İlişkiler

Benzer Haber Etiketleri

Cumali ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.