Kırgızistan Kültür Bakanından Başdanışman Topçu'ya ziyaret
Kırgızistan Kültür Bakanından Başdanışman Topçu'ya ziyaret Kırgızistan Kültür, Turizm ve Enformasyon Bakanı Azamat Camankulov ve beraberindeki heyet, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu’yu Cumhurbaşkanlığı külliyesindeki makamında ziyaret etti.
3.04.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Topçu konuştu! İsteyenle sahada isteyenle masada konuşuruz
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Topçu konuştu! İsteyenle sahada isteyenle masada konuşuruz Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, “İsteyenle masada, isteyenle sahada buluşarak, konuşmak isteyenle konuşur, gömülmek isteyeni gömer, dökülmek isteyeni dökeriz” dedi.
7.09.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Topçu Kazakistan Bağımsızlık Günü resepsiyonuna katıldı
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Topçu Kazakistan Bağımsızlık Günü resepsiyonuna katıldı Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, “Kazakistan’a kısa ömür biçen bedhahlar hayal kırıklığına uğramıştır” dedi.
12.12.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu:  Bir de bakarsınız ki siyasetin çöplüğünde yerinizi almışsınız
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu:  Bir de bakarsınız ki siyasetin çöplüğünde yerinizi almışsınız Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, son günlerde siyasetin bir ucundan diğer ucuna geçişlerle ilgili gelen bir soru üzerine, "'Abidik gubidik' siyaset içinde itibarsız bir şekilde; üç vakti bile tamamlama garantinizin olmadığı bir ömürde bir de bakarsınız ki siyasetin çöplüğünde yerinizi alırsınız” dedi.
7.05.2018 Siyaset