Cumhurbaşkanı Yardımcısı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı

Son dakika Cumhurbaşkanı Yardımcısı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Cumhurbaşkanı Yardımcısı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Cumhurbaşkanı Yardımcısı haber sayfamızda...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 20.025 cumhurbaşkanı yardımcısı haberi bulunmuştur.
“Türkiye ve Tanzanya arasında yıllık 1 milyar dolar ticaret hedefi belirlendi”
“Türkiye ve Tanzanya arasında yıllık 1 milyar dolar ticaret hedefi belirlendi” Türkiye-Tanzanya İş Forumu'nda konuşan Ticaret Bakanı Ömer Bolat, “İki ülke arasından yıllık 1 milyar dolar ticaret hedefi belirlendi. Geçen yıl 350 milyon dolar olan karşılıklı ticaretimizin 1 milyar dolar hedefini yakalaması konusunda tarım, sanayi, tekstil-giyim, ilaç sektörü gibi önemli fırsatlar bulunuyor” dedi.
19.04.2024 Ekonomi
“21’inci Yüzyıl Afrika ve Türkiye yüzyılı olacaktır”
“21’inci Yüzyıl Afrika ve Türkiye yüzyılı olacaktır” Türkiye-Tanzanya İş Forumu’nda konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Tanzanya ile 2003 yılında yaklaşık 11 milyon dolar olan ikili ticaret hacmimiz, 2023 yılında 350 milyon dolar seviyesine yaklaşmıştır. Hedefimiz ise 1 milyar dolar olarak belirlendi. 21’inci Yüzyıl Afrika ve Türkiye yüzyılı olacaktır” dedi.
19.04.2024 Ekonomi
Kamuda tasarruf
Kamuda tasarruf Kamuda tasarrufun öncelikli bir konu olduğunu dile getiren Cevdet Yılmaz, bu konudaki çalışmaların süzgeçten geçirip uygulamaya konulacağını duyurdu.
18.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez AK Parti Meclis grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçim sonuçlarına ilişkin net mesajlar verdi. 'Biz bitti demeden bitmez' diyen Erdoğan, AK Parti teşkilatlarına talimat verdi. Erdoğan'ın gündeminde Filistin meselesi de vardı.
17.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan ekonomi mesajı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan ekonomi mesajı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Seçim sonrası dediklerinin tam aksi oldu. Normal programımız devam ediyor daha kararlı, güçlü bir şekilde. Yol haritamız belli. Merkez Bankası epey bir rezerv biriktirdi bu süreçte" dedi.
17.04.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan ekonomi mesajı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan ekonomi mesajı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Seçim sonrası dediklerinin tam aksi oldu. Normal programımız devam ediyor daha kararlı, güçlü bir şekilde. Yol haritamız belli. Merkez Bankası epey bir rezerv biriktirdi bu süreçte" dedi.
17.04.2024 Ekonomi
'İşsizlik verisi OVP beklentilerimizde iyi performans gösterdi'
'İşsizlik verisi OVP beklentilerimizde iyi performans gösterdi' Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, şubat ayı işsizlik verisinin yüzde 8,7 oranla bir önceki aya ve Orta Vadeli Program (OVP) beklentilerine göre iyi performans gösterdiğini belirtti.
15.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Euroleague'de şampiyon olan Fenerbahçe'ye tebrik
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Euroleague'de şampiyon olan Fenerbahçe'ye tebrik Cumhurbaşkanı Erdoğan, FIBA Kadınlar Euroleague'de şampiyon olan Fenerbahçe'yi tebrik etti.
14.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan İsrail'e destek olan ülkelere tepki
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan İsrail'e destek olan ülkelere tepki Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bölgemizde artan gerilimin biran önce düşmesini ve dikkatlerin Gazze'de yaşanan insanlık suçlarına yoğunlaşmasını diliyoruz" dedi.
14.04.2024 Gündem
TRT Arabi kameramanı ağır yaralı
TRT Arabi kameramanı ağır yaralı İsrail ordusunun Gazze Şeridi’ndeki Nuseyrat Mülteci Kampı’na gerçekleştirdiği saldırı sonucu TRT Arabi kameramanı Sami Şahada ağır yaralandı, bir ayağı ampute edildi.
13.04.2024 Dünya
Cevdet Yılmaz: İsrail, basın mensuplarına yaptığı saldırılarla katliamlarını örtemeyecek
Cevdet Yılmaz: İsrail, basın mensuplarına yaptığı saldırılarla katliamlarını örtemeyecek Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "İsrail, basın mensuplarına yaptığı saldırılarla katliamlarını ve insanlığa karşı suçlarını örtemeyecek” dedi.
12.04.2024 Gündem
İsrail ordusunun hedefinde bu kez TRT Arabi ekibi vardı
İsrail ordusunun hedefinde bu kez TRT Arabi ekibi vardı Gazze’deki Nuseyrat kampında yayın hazırlığı yapan TRT Arabi ekibi aracı İsrail ordusu tarafından hava saldırısına uğradı. Bağımsız kameraman olarak çalışan Sami Şahada ağır yaralandı, ameliyata alındı. TRT Arabi muhabiri Sami Berhum olaydan yara almadan kurtuldu.
12.04.2024 Dünya
Türkiye'den Hamas Lideri Haniye'ye başsağlığı! 'İsrail hesabını verecek'
Türkiye'den Hamas Lideri Haniye'ye başsağlığı! 'İsrail hesabını verecek' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın, İsrail saldırısında şehit olan 3 oğlu ve torunları için Hamas Lideri Haniye'ye arayarak başsağlığı diledi. İsmail Haniye ile bir telefon görüşmesi gerçekleştiren Erdoğan, İsrail’in işlediği insanlık suçlarının hesabını hukuk önünde mutlaka vereceğini ifade etti.
10.04.2024 Gündem
Sanayiden büyüme için olumlu sinyal
Sanayiden büyüme için olumlu sinyal Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) rakamlarına göre, sanayi üretimi şubat ayında aylık yüzde 3.2, yıllık yüzde 11.5 artış gösterdi.
9.04.2024 Ekonomi
'Sürdürülebilir büyümeyi sağlamaya kararlıyız'
'Sürdürülebilir büyümeyi sağlamaya kararlıyız' Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, sanayi üretimi verileri hakkında açıklama yaparak "Önümüzdeki dönemde enflasyonla kararlılıkla mücadele ederken üretime, yatırıma ve ihracata vereceğimiz desteklerle daha dengeli ve sürdürülebilir büyümeyi sağlamaya kararlıyız." dedi.
8.04.2024 Ekonomi
‘Üç devlet tek milletiz’
‘Üç devlet tek milletiz’ Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Azerbaycan ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Dostluk Grubu kurulduğunu belirterek,”İki kardeş devletimize hayırlı olmasını diliyoruz...
6.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Bir kapıyı kaparlar, biz 10 tane başka kapı açarız
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Bir kapıyı kaparlar, biz 10 tane başka kapı açarız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, temaslarda bulunmak üzere geldiği Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde iftar programına katıldı. Güzelyurt’ta düzenlenen program öncesinde açıklamalarda bulunan Yılmaz, buruk bir Ramazan yaşadıklarını belirterek, “Gazze'de Ramazan'da dahi katliamlarla karşı karşıya kalan Gazzeli kardeşlerimizin de acısını buradan bir kez daha paylaşıyoruz. Bu acıların yaşanmaması adına Türkiye Cumhuriyeti olarak her türlü gayreti sarf ediyoruz. Bundan sonra da sarf edeceğiz. Öncelikle insani yardımların ulaştırılması ardından da kalıcı bir barışın, huzurun sağlanması için her türlü çabayı sarf ediyoruz” dedi.
5.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Adalet milletin hak kapısı olmalıdır
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Adalet milletin hak kapısı olmalıdır Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Adalet herhangi bir ideolojik grubun elinde olan enstrüman değil milletin hak kapısı olmalıdır” dedi.
4.04.2024 Haberler
Bakan Tunç'tan  'Avukatlık Kanunu' açıklaması: Taslak çalışmamız var
Bakan Tunç'tan 'Avukatlık Kanunu' açıklaması: Taslak çalışmamız var Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 'Avukatlık Kanunu'yla ilgili çalışmalarının olduğunu belirterek, "Bir taslak çalışmamız var. Bilim kurulu üzerinde çalışıyor. Avukat meslektaşlarımızın, barolarımızın da görüşlerini almaya devam ediyoruz. İnşallah 28'inci dönem parlamentosunun takdirlerine taslağımızı önce Cumhurbaşkanlığı'mıza ve sonrasında da meclis grubumuza ve milletvekillerimize, takdirlerine sunmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.
4.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Adalet milletin hak kapısı olmalıdır
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Adalet milletin hak kapısı olmalıdır Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Adalet herhangi bir ideolojik grubun elinde olan enstrüman değil milletin hak kapısı olmalıdır” dedi.
4.04.2024 Gündem
Ekonomi Koordinasyon Kurulu'ndan sosyal refah ve enflasyonla mücadele açıklaması
Ekonomi Koordinasyon Kurulu'ndan sosyal refah ve enflasyonla mücadele açıklaması Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK), Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında bir araya geldi. Yapılan açıklamada, "Temel önceliğimiz olan enflasyon ile mücadelemizi sürdürecek, Türkiye Yüzyılı vizyonu ile sürdürülebilir büyümeyi sağlayarak, sosyal refahı kalıcı olarak artıracağız." denildi.
3.04.2024 Gündem
Cevdet Yılmaz'dan enflasyon mesajı: Kalıcı refah artışı sağlayacağız
Cevdet Yılmaz'dan enflasyon mesajı: Kalıcı refah artışı sağlayacağız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 'Bu yılın ikinci yarısından itibaren enflasyonla mücadelemizin sonuçlarını belirgin bir şekilde görmeye başlayacağız. Böylece, yapılan ücret artışlarının zamanla erimesini önleyecek, kalıcı refah artışı sağlayacağız.' dedi.
1.04.2024 Ekonomi
'Seçimin demokratik olgunluk içinde tamamlanması önemli'
'Seçimin demokratik olgunluk içinde tamamlanması önemli' Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ankara’da oyunu kullandı. Yılmaz, seçimin demokratik olgunluk içinde tamamlanmasının önemli olduğunu söyledi.
31.03.2024 Ekonomi
Murat Kurum: 5 yıldır verdikleri hiçbir sözü yerine getirmediler
Murat Kurum: 5 yıldır verdikleri hiçbir sözü yerine getirmediler AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Güngören'de vatandaşlara hitap etti.
30.03.2024 Gündem
Kurum'dan mevcut İBB yönetimine tepki: İstanbul'a tek bir çivi çakmadılar
Kurum'dan mevcut İBB yönetimine tepki: İstanbul'a tek bir çivi çakmadılar Mevcut İBB yönetimine tepki gösteren AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum, 'Bu şehri depreme hazırlayacağız' dediler, tek bir çivi çakmadılar. Reklama, algıya ayırdıkları bütçeyi depreme ayırmadılar. 'Ulaşım sorununu çözeceğiz' dediler, tam bir çileye dönüştürdüler.' dedi.
30.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cumhurbaşkanı Yardımcısı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.