Cumhurbaşkanlığı Genelgesi

Cumhurbaşkanlığı Genelgesi

Son dakika Cumhurbaşkanlığı genelgesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Cumhurbaşkanlığı genelgesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Cumhurbaşkanlığı genelgesi haber sayfamızda...

Cumhurbaşkanlığı Genelgesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 261 cumhurbaşkanlığı genelgesi haberi bulunmuştur.
Yerel seçimlere ilişkin Cumhurbaşkanlığı Genelgesi, Resmi Gazete'de yayımlandı
Yerel seçimlere ilişkin Cumhurbaşkanlığı Genelgesi, Resmi Gazete'de yayımlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile yerel seçimlere ilişkin Cumhurbaşkanlığı Genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı.
6.01.2024 Gündem
Kamu binalarıyla her yıl 5.7 milyar TL tasarruf
Kamu binalarıyla her yıl 5.7 milyar TL tasarruf Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, yürürlüğe aldığı “Kamu Binalarında Tasarruf Hedefi ve Uygulama Rehberi” ile 2024-2030 yılları arasında kamu binalarının enerji verimliliği projeleri ile toplamda ne kadar tasarruf edeceğini hesapladı.
27.11.2023 Ekonomi
Şiddete sıfır tolerans için kamuda işbirliği
Şiddete sıfır tolerans için kamuda işbirliği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ile İlgili Cumhurbaşkanlığı Genelgesi” Resmi Gazete’de yayımlandı.
26.11.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya: Kadına yönelik her türlü şiddetin karşısındayız
Bakan Yerlikaya: Kadına yönelik her türlü şiddetin karşısındayız Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ile ilgili Cumhurbaşkanlığı Genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.
25.11.2023 Gündem
Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele genelgesi Resmi Gazete'de
Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele genelgesi Resmi Gazete'de Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ile ilgili Cumhurbaşkanlığı Genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte detaylar...
25.11.2023 Gündem
Bakanlıktan devlet dairelerine 22 derecelik tasarruf rehberi
Bakanlıktan devlet dairelerine 22 derecelik tasarruf rehberi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, devlet dairelerinin kışın en fazla 22 dereceye ısıtılmasını, çatılarına güneş paneli kurulmasını, kamu kurumlarının kampüs içi ulaşımında bisiklet kullanılmasını öngören bir tasarruf rehberi hazırladı.
10.11.2023 Ekonomi
Aşık Veysel portresi 25 bin avuç toprakla Bodrum’da anıldı
Aşık Veysel portresi 25 bin avuç toprakla Bodrum’da anıldı Aşık Veysel, vefatının 50’nci yılında Bodrum’da anıldı. Anma etkinlikleri kapsamında 25 bin avuç toprakla Aşık Veysel’in dev portresi oluşturuldu. 
1.09.2023 Gündem
Karbon vergisiyle lojistik sektörü yeniden şekillenecek
Karbon vergisiyle lojistik sektörü yeniden şekillenecek Sınırda Karbon Düzenlenmesi Mekanizması, lojistik sektörünün neredeyse her alanına temas edecek veya dönüşüme uğratacak. Mekanizma’nın en geç 2030’a kadar AB Emisyon Ticaret Sistemi içindeki tüm sektörleri içermesinin kuvvetle muhtemel olduğunu düşünüyorum. Lojistik sektörünün de bu plan takviminde 2030’a kalmadan SKDM’ye dahil olması sürpriz olmayacaktır.
4.08.2023 Milliyet Enerji
Kamuda tavizsiz tasarruf dönemi! Taşıt, tören,harcama...
Kamuda tavizsiz tasarruf dönemi! Taşıt, tören,harcama... Bakan Mehmet Şimşek imzasıyla kamu kurumlarına gönderilen genelgeye göre, harcamalar gözden geçirilecek, tasarruf raporu hazırlanacak. Taşıt kullanımı, tören ve ağırlama faaliyetleri mercek altında. Şimşek sosyal medyadan da, “Kamu harcamalarını da rasyonelleştireceğiz” dedi.
18.07.2023 Ekonomi
Bakan Şimşek'ten kamu kurumlarına genelge
Bakan Şimşek'ten kamu kurumlarına genelge Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kamu kurumlarına 'tasarruf' genelgesi gönderdi. Bakan Şimşek, "Kamu harcamalarını da rasyonelleştireceğiz" dedi.
17.07.2023 Uzmanpara
Bakan Şimşek’ten 'tasarruf' genelgesi
Bakan Şimşek’ten 'tasarruf' genelgesi Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kamu kurumlarına 'tasarruf' genelgesi gönderdi. Bakan Şimşek, "Kamu harcamalarını da rasyonelleştireceğiz" dedi.
17.07.2023 Haberler
Bakan Şimşek’ten 'tasarruf' genelgesi
Bakan Şimşek’ten 'tasarruf' genelgesi Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kamu kurumlarına 'tasarruf' genelgesi gönderdi. Bakan Şimşek, "Kamu harcamalarını da rasyonelleştireceğiz" dedi.
17.07.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kentsel dönüşüm çağrısı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kentsel dönüşüm çağrısı Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı programda vatandaşlara kentsel dönüşüm konusunda önemli bir çağrıda bulundu.
8.06.2023 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kentsel dönüşüm çağrısı: Hiç vakit kaybetmeden süreci başlatın
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kentsel dönüşüm çağrısı: Hiç vakit kaybetmeden süreci başlatın Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı programda vatandaşlara kentsel dönüşüm konusunda önemli bir çağrıda bulundu.
8.06.2023 Gündem
'Türkiye Çevre Haftası' için 81 ile genelge gönderildi
'Türkiye Çevre Haftası' için 81 ile genelge gönderildi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla 21 Mayıs 2022'de Resmi Gazete'de yayımlanan, "Türkiye Çevre Haftası" konulu Cumhurbaşkanlığı Genelgesi uyarınca, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca 81 ilde yapılacak etkinliklere ilişkin usul ve esaslar belirlendi.
24.05.2023 Ekonomi
‘Taşkın Fonu’ oluşturulacak
‘Taşkın Fonu’ oluşturulacak Seçimlerin ardından çıkarılması hedeflenen Taşkın Kanunu’na yönelik çalışma kapsamında, bu alandaki yatırımların büyüklüğü ve finansman ihtiyacı dikkate alınarak bir “Taşkın Fonu” oluşturulması planlanıyor.
9.05.2023 Gündem
Bakan Yanık: Engelliler hakkında, kanun alanında çığır açtık
Bakan Yanık: Engelliler hakkında, kanun alanında çığır açtık AİLE ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Engelli vatandaşlarımıza yönelik sosyal politikalarımızı yardım değil, hak eksenli bir anlayışla şekillendiriyoruz. İktidara geldiğimiz ilk günden bugüne engelli bireylere fırsat eşitliği sağlamaya yönelik çabalarımızı, pozitif tedbirlerle güçlendirdik. Engelliler hakkında, kanun alanında bir çığır açtık" dedi.
4.05.2023 Ekonomi
Deprem Komisyonu raporu: Yeni imar kanunu hazırlanmalı
Deprem Komisyonu raporu: Yeni imar kanunu hazırlanmalı TBMM Deprem Araştırma Komisyonu raporunda; tüm bakanlıklar ve belediyelerde Afet ve Acil Durum Yönetimi birimleri, valiliklerde 'üst kurul' kurulması, ayrıca yeni bir imar kanunu hazırlanması gerektiği belirtildi.
27.04.2023 Gündem
TBMM'den 926 sayfalık deprem raporu! Ne kadar hazırız?
TBMM'den 926 sayfalık deprem raporu! Ne kadar hazırız? TBMM Deprem Araştırma Komisyonu, 6 Şubat depremleriyle ilgili raporunda, yaşanacak deprem felaketlerinde kayıpların nasıl azaltılacağı konusunda önerilerde bulundu. İşte detaylar...
20.04.2023 Gündem
Bakan Kirişci: "Suyun verimli kullanımı, milli ve küresel bir mevzudur"
Bakan Kirişci: "Suyun verimli kullanımı, milli ve küresel bir mevzudur" Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, “Hayatımızdaki yeri ve önemi tartışılmaz olan suyun verimli kullanımı, kurumsal değil milli ve küresel bir mevzudur. Tatlı su kaynaklarının korunması ile su kaynaklarının verimli ve sürdürülebilir şekilde kullanılması hayati öneme sahiptir” dedi.
22.03.2023 Ekonomi
Seçime ilişkin Cumhurbaşkanlığı Genelgesi, Resmi Gazete'de
Seçime ilişkin Cumhurbaşkanlığı Genelgesi, Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne ilişkin Cumhurbaşkanlığı Genelgesi, Resmi Gazete'de yayımlandı.
15.03.2023 Gündem
7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde 11. gün! İşte bölgede son durum...
7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde 11. gün! İşte bölgede son durum... Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem felaketinde 11. güne girildi. Sahada çalışmalar devam ediyor.
15.02.2023 Gündem
Afet bölgesindeki kamu çalışanlarına ilişkin genelge yayımlandı
Afet bölgesindeki kamu çalışanlarına ilişkin genelge yayımlandı Afet bölgesindeki kamu çalışanlarına ilişkin Cumhurbaşkanlığı Genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Genelgeye göre, idari izinli sayılan kamu çalışanları, görevlerini fiilen yerine getirmiş sayılacak. Çalışanların mali, sosyal hak ve yardımlarıyla diğer özlük hakları saklı tutulacak.
15.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurmuştu! Resmi Gazete'de yayımlandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurmuştu! Resmi Gazete'de yayımlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Roman Vatandaşlara Yönelik Strateji Belgesi ve 1'inci Aşama Eylem Planı' ile ilgili genelge yayımladı.
21.01.2023 Gündem
2023 'Aşık Veysel Yılı' ilan edildi
2023 'Aşık Veysel Yılı' ilan edildi 2023 yılının 'Aşık Veysel Yılı' olarak kutlanması ile ilgili Cumhurbaşkanlığı Genelgesi Resmi Gazete’de yayımlandı.
28.12.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cumhurbaşkanlığı Genelgesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.