Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı

Son dakika Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı haber sayfamızda...

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 962 cumhurbaşkanlığı kabine toplantısı haberi bulunmuştur.
Müfredatın yüzde 80’i tamamlandı
Müfredatın yüzde 80’i tamamlandı Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı’nın ardından gazetecilerin sorularını cevapladı.
6.03.2024 Gündem
AİLE GENÇLİK FONU BAŞVURU EKRANI 2024: Aile ve Gençlik Fonu Bankası başvurusu başladı mı, şartları neler, kimler başvurabilir? Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu!
AİLE GENÇLİK FONU BAŞVURU EKRANI 2024: Aile ve Gençlik Fonu Bankası başvurusu başladı mı, şartları neler, kimler başvurabilir? Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Hükümetin 14-28 Mayıs seçim döneminde taahhüt ettiği Aile ve Gençlik Fonu resmen kuruldu. Evlilik kredisi düzenlemesinden faydalanmak için gün sayan gençlerin gündeminde olan Aile Gençlik Bankası için süreç sonlandı. Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulun Recep Tayyip Erdoğan Aile ve Gençlik Fonu başvuru tarihini ve sürecini açıkladı. Gençlere destek sağlamak, aile müessesini güçlendirmek ve desteklemek amacıyla kurulan Aile ve Gençlik Fonu başvuruları başladı mı, ne zaman başlıyor ve şartları neler?
12.02.2024 Bilgi Rehberi
En düşük emekli maaşı alanlar dikkat: Kök maaş değişecek mi? Ekonomist Muhammet Bayram cevapladı
En düşük emekli maaşı alanlar dikkat: Kök maaş değişecek mi? Ekonomist Muhammet Bayram cevapladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, SSK ve Bağ-Kur emeklisine ilave yüzde 5 artış yapılacağı müjdesini verdi, artış oranı yüzde 42,6'ya yükseldi. Erdoğan, emekli maaşı alt sınırını 7 bin 500 liradan 10 bin liraya çıkarıldığını da açıkladı. Peki emeklinin kök maaşında bir değişiklik olacak mı? İşte detaylar...
17.01.2024 Ekonomi
SON DAKİKA KABİNE TOPLANTISI KARALARI AÇIKLANDI! EMEKLİ ZAMMI KARARI NE OLDU? 📢 16 Ocak 2024 bugünkü kabine toplantısı kararları neler oldu? Yılın ilk Cumhurbaşkanlığı kabine toplantısı sona erdi!
SON DAKİKA KABİNE TOPLANTISI KARALARI AÇIKLANDI! EMEKLİ ZAMMI KARARI NE OLDU? 📢 16 Ocak 2024 bugünkü kabine toplantısı kararları neler oldu? Yılın ilk Cumhurbaşkanlığı kabine toplantısı sona erdi! Kabine toplantısı için beklenen gün geldi. Yılın ilk kabine toplantısı 16 Ocak günü gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanlığı kabine toplantısında emekliye ek zam ve terörle mücadele konularının görüşüldü. Milyonlarca emekli, emekliye ek zam konusu ile ilgili kabine toplantısından çıkan kararlar belli oldu. Peki bugün kabine toplantısı kararları neler olacak, emekli maaşı ek zammı çıktı mı?
16.01.2024 Bilgi Rehberi
KABİNE TOPLANTISI GÜNÜ GELDİ📌 Cumhurbaşkanlığı kabine toplantısı ne zaman, bugün saat kaçta? Kabine toplantısının kararları neler olacak?
KABİNE TOPLANTISI GÜNÜ GELDİ📌 Cumhurbaşkanlığı kabine toplantısı ne zaman, bugün saat kaçta? Kabine toplantısının kararları neler olacak? Kabine toplantısı için gündemde araştırmalar yapılıyor. 6 aylık enflasyon farkının belli olmasıyla beraber emekli zammı oranı ortaya çıktı. Gözler emekliye ek zam gelip gelmeyeceğine çevrildi. Bunun için ise kabine toplantısı bekleniyor. Peki kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? Kabine toplantısı kararları neler olacak?
16.01.2024 Bilgi Rehberi
GÖZLER KABİNE KARARLARINDA! Kabine toplantısı ne zaman, bu hafta var mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması bekleniyor
GÖZLER KABİNE KARARLARINDA! Kabine toplantısı ne zaman, bu hafta var mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması bekleniyor Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı iki haftada bir düzenleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleşen Kabine toplantısı ardından yeni kararlar bir bir açıklanıyor. Ülke ve dünya gündemine ilişkin bir dizi konu ele alınarak yeni kararlar da gündeme geliyor. Peki, yeni Kabine toplantısı ne zaman, bu hafta var mı?
24.10.2023 Bilgi Rehberi
Bakan Işıkhan'dan emekli ikramiyesi ile ilgili açıklama
Bakan Işıkhan'dan emekli ikramiyesi ile ilgili açıklama Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emekliye verilecek olan 5 bin TL'lik ikramiyeye ilişkin açıklama yaptı.
11.10.2023 Haberler
Bakan Işıkhan'dan emekli ikramiyesi ile ilgili açıklama
Bakan Işıkhan'dan emekli ikramiyesi ile ilgili açıklama Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emekliye verilecek olan 5 bin TL'lik ikramiyeye ilişkin açıklama yaptı.
11.10.2023 Ekonomi
BİR SONRAKİ KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN? Vergisiz telefon ve bilgisayar için Yeni Kabine toplantısı tarihi bekleniyor!
BİR SONRAKİ KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN? Vergisiz telefon ve bilgisayar için Yeni Kabine toplantısı tarihi bekleniyor! Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı iki haftada bir düzenleniyor. Toplantıda önemli konular görüşülüyor ve kararlar alınıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, vergisiz telefon ve bilgisayar için bir sonraki Kabine toplantısını işaret etti. Peki, yeni Kabine toplantısı ne zaman?
5.09.2023 Bilgi Rehberi
KABİNE TOPLANTISI SON BULDU! 7 Ağustos Kabine toplantısı kararları neler? Cumhurbaşkanlığı Kabine ToplantısI açıklamaları...
KABİNE TOPLANTISI SON BULDU! 7 Ağustos Kabine toplantısı kararları neler? Cumhurbaşkanlığı Kabine ToplantısI açıklamaları... Kabine toplantısı gelişmeleri gündemde bulunuyor. Ağustos ayının yeni haftasının başlamasıyla beraber gözler Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısına çevrildi. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarda bulundu. Peki 7 Ağustos Kabine toplantısı kararları neler?
7.08.2023 Bilgi Rehberi
KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, saat kaçta? Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasında...
KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, saat kaçta? Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasında... Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı için nefesler tutuldu! Dünya ve ülke gündemine dair değerlendirmelerin yapıldığı, kritik kararların görüşüldüğü Kabine ne zaman toplanıyor? Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında 15 günde bir gerçekleşen Kabine toplantısı bugün mü?
7.08.2023 Bilgi Rehberi
Yeni Kabine toplantısı ne zaman, bu hafta var mı? Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı kararları neler olacak?
Yeni Kabine toplantısı ne zaman, bu hafta var mı? Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı kararları neler olacak? Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı için gözler son dakika açıklamalarda! Son Kabine toplantısı 3 Temmuz günü Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleşmiş ve alınan kararlar toplantı ardından açıklanmıştı. Gündemdeki sorular ise ''Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta?'' oldu. Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapacağı açıklamalarda...
17.07.2023 Bilgi Rehberi
Bakan Koca'dan 'SMA' açıklaması: Yakında uygulamaya geçecek
Bakan Koca'dan 'SMA' açıklaması: Yakında uygulamaya geçecek Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Nadir hastalıkların tedavisi için İstanbul’da yeni bir hastane kuruyoruz. Bu hastane hücre ve gen terapilerinin uygulanmasına özel olacak” dedi.
7.06.2023 Haberler
Son dakika! Bakan Koca'dan 'SMA' açıklaması: Yakında uygulamaya geçecek
Son dakika! Bakan Koca'dan 'SMA' açıklaması: Yakında uygulamaya geçecek Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Nadir hastalıkların tedavisi için İstanbul’da yeni bir hastane kuruyoruz. Bu hastane hücre ve gen terapilerinin uygulanmasına özel olacak” dedi.
7.06.2023 Gündem
Kabine Toplantısı ne zaman, bugün mü toplanacak? 3 Nisan (Bugün) Kabine var mı?
Kabine Toplantısı ne zaman, bugün mü toplanacak? 3 Nisan (Bugün) Kabine var mı? Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı için nefesler tutuldu. Kritik birçok konunun ele alındığı Kabine'nin gündeminde ilk olarak deprem felaketi yer alıyor. İki haftada bir gerçekleştirilen Kabine toplantısı bugün var mı, yeni Kabine toplantısı ne zaman?
3.04.2023 Bilgi Rehberi
Kabine, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı
Kabine, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.
6.03.2023 Gündem
Bakan Dönmez, arama kurtarma faaliyetlerine destek veren madencileri ziyaret etti
Bakan Dönmez, arama kurtarma faaliyetlerine destek veren madencileri ziyaret etti Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Hatay’ın Kırıkhan ilçesindeki arama kurtarma faaliyetlerine destek veren madencilerle bir araya geldi.
15.02.2023 Gündem
Bakan Ersoy: “Hedefimiz önümüzdeki yıl 60 milyon turist, 56 milyar dolar”
Bakan Ersoy: “Hedefimiz önümüzdeki yıl 60 milyon turist, 56 milyar dolar” Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, gelecek yıl turist sayısı ve gelir beklentisi hedeflerine ilişkin, “Hedefimiz önümüzdeki yıl 60 milyon turist, 56 milyar dolar” dedi.
24.01.2023 Ekonomi
Kabine toplantısı başladı! İşte yapılandırılacak borçlar
Kabine toplantısı başladı! İşte yapılandırılacak borçlar Gözlerin çevrildiği Cumhurbaşkanlığı Kabinesi başladı. Toplantıda ana gündem, Cumhuriyet tarihinin en büyük borç yapılandırma paketi olacak.
23.01.2023 Haberler
Gözler Kabine Toplantısı'na çevrildi! Tarihin en büyük borç yapılandırma paketi masada
Gözler Kabine Toplantısı'na çevrildi! Tarihin en büyük borç yapılandırma paketi masada Tüm gözlerin çevrildiği Kabine Toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de toplandı. Toplantıda ana gündem, Cumhuriyet tarihinin en büyük borç yapılandırma paketi.
23.01.2023 Gündem
EYT'liler yasanın çıkacağı günü merakla bekliyor: 2 soru 2 cevap!
EYT'liler yasanın çıkacağı günü merakla bekliyor: 2 soru 2 cevap! Milyonlarca vatandaş emekli olmak için heyecanla bekliyor. EYT'de şimdi yasal süreç işleyecek. Hemen emekli olacakların sayısı 2 milyon 250 bin. Peki EYT ne zaman yasalaşacak? İlk maaşlar ne zaman ödenecek? Merak edilen iki soruyu Ekonomist Muhammet Bayram cevapladı. İşte detaylar...
10.01.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı ne zaman? Sözleşmeliye kadro için gözler Kabine'de...
Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı ne zaman? Sözleşmeliye kadro için gözler Kabine'de... Kabine toplantısı ne zaman? Gündeme ilişkin derğerlendirmelerin yapıldığı, kritik Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı için gözler pazartesi gününe çevrildi! Genellikle 15 günde bir düzenlenen toplantıda alınan kararlar heyecanla bekleniyor. Bakan Bilgin'in, sözleşmeliye kadro konusunun masada olduğunu Kabine toplantısını işaret etmesiyle gündemde ''yeni Kabine toplantısı ne zaman, bu hafta mı?'' sorusu yer aldı.
24.11.2022 Bilgi Rehberi
Kabine Toplantısı başladı
Kabine Toplantısı başladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı başladı.
10.10.2022 Haberler
Kabine toplantısı başladı! İşte masadaki kritik başlıklar
Kabine toplantısı başladı! İşte masadaki kritik başlıklar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı başladı. Masada kritik başlıklar var.
10.10.2022 Siyaset
Orta gelir grubu için konut kampanyası! Müjdeyi Bakan Kurum verdi...
Orta gelir grubu için konut kampanyası! Müjdeyi Bakan Kurum verdi... Yeni emlak konut kampanyasının detayları araştırılıyor. TOKİ sosyal konut projesinin ardından orta gelir grubu için yeni konut kampanyası geliyor. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yeni konut kampanyası ile ilgili müjdeyi açıkladı.
28.09.2022 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.