Cumhurbaşkanlığı Kabinesi

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi

Son dakika Cumhurbaşkanlığı Kabinesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi haber sayfamızda...

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 858 cumhurbaşkanlığı kabinesi haberi bulunmuştur.
‘Kınanması gereken Netanyahu’dur’
‘Kınanması gereken Netanyahu’dur’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından yaptığı konuşmada İsrail-İran gerilimine değindi. Erdoğan, “İsrail hükümeti ateşi bölgeye yaymak için provokatif adımlar atmaktadır. Gerilimin müsebbibi Netanyahu ve gözünü kan bürümüş yönetimidir” dedi.
17.04.2024 Gündem
‘Yerelde iktidar olduk’ diyenler hayâl aleminde
‘Yerelde iktidar olduk’ diyenler hayâl aleminde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda, iç ve dış gündemi değerlendirdi.
17.04.2024 Gündem
KABİNE NE ZAMAN toplanacak, bugün Kabine var mı? 2024 Kabine Toplantısı kararları bekleniyor!
KABİNE NE ZAMAN toplanacak, bugün Kabine var mı? 2024 Kabine Toplantısı kararları bekleniyor! Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, kritik gündem başlıkları ile bir araya geliyor. 31 Mart seçim süreci nedeniyle bir süredir gerçekleşmeyen Kabine toplantısı için tarih arayışı başladı. Peki, Kabine bu hafta var mı, ne zaman?
16.04.2024 Bilgi Rehberi
Kabine yarın toplanıyor! İşte masadaki kritik başlıklar
Kabine yarın toplanıyor! İşte masadaki kritik başlıklar Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yarın toplanacak.
15.04.2024 Haberler
Yerel seçim sonrası Kabine ilk kez toplanıyor! İşte masadaki kritik başlıklar
Yerel seçim sonrası Kabine ilk kez toplanıyor! İşte masadaki kritik başlıklar Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Pazartesi günü toplanacak. Kabine'de 4 başlık büyük önem taşıyor. İşte detaylar...
15.04.2024 Gündem
‘Milletimizin mesajını aldık’
‘Milletimizin mesajını aldık’ MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nin geçici sonuçlarına ilişkin yazılı açıklama yaptı.
2.04.2024 Gündem
Bahçeli'den 31 Mart açıklaması: Erken seçim yaygarası aymazlıktır
Bahçeli'den 31 Mart açıklaması: Erken seçim yaygarası aymazlıktır Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından açıklama yaptı. Erken seçim yaygarasının aymazlık olduğunu söyleyen Bahçeli, 'Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan devletin başıdır ve desteğimiz sonuna kadar arkasındadır.' dedi.
1.04.2024 Haberler
Bahçeli'den 31 Mart açıklaması: Erken seçim yaygarası aymazlıktır
Bahçeli'den 31 Mart açıklaması: Erken seçim yaygarası aymazlıktır Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından açıklama yaptı. Erken seçim yaygarasının aymazlık olduğunu söyleyen Bahçeli, 'Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan devletin başıdır ve desteğimiz sonuna kadar arkasındadır.' dedi.
1.04.2024 Gündem
KABİNE TOPLANTISI bugün mü, ne zaman, saat kaçta (Mart 2024)? 💢 Yeni Kabine Toplantısı kararları neler olacak? Kabine tarihi...
KABİNE TOPLANTISI bugün mü, ne zaman, saat kaçta (Mart 2024)? 💢 Yeni Kabine Toplantısı kararları neler olacak? Kabine tarihi... Kabine Toplantısı takvimi yakından takip ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında düzenlenen Kabine Toplantısı, her iki haftada bir gerçekleşiyor. Gündeme ilişkin bir dizi konu ele alınarak yeni kararlar değerlendiriliyor. Peki, bir sonraki Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta?
25.03.2024 Bilgi Rehberi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sınır ötesi operasyon mesajı! Bu yaz çember tamamlanacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sınır ötesi operasyon mesajı! Bu yaz çember tamamlanacak Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada sınır ötesi operasyon mesajı vererek, "Irak sınırlarımızı güven altına alacak çemberi tamamlamak üzereyiz. Bu yazın Irak sınırlarımızla ilgili meseleyi kalıcı olarak çözüme kavuşturmuş olacağız." dedi. Erdoğan ayrıca savunma sanayi, emekli ve çalışanların maaşlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
4.03.2024 Gündem
KABİNE TOPLANTISI var mı? Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? Gözler Kabine kararlarında...
KABİNE TOPLANTISI var mı? Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? Gözler Kabine kararlarında... Cumhurbaşkanlığı Kabinesi çeşitli gündem maddeleri ile bir araya geliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine, her iki haftada bir düzenleniyor. Yeni Kabine Toplantısı için gözler tarih açıklamasında. Peki, Kabine toplantısı bugün mü, ne zaman?
28.02.2024 Bilgi Rehberi
BİR SONRAKİ KABİNE TOPLANTISI ne zaman 2024? Kabine toplantısı kararları neler olacak? Gözler açıklamalarda...
BİR SONRAKİ KABİNE TOPLANTISI ne zaman 2024? Kabine toplantısı kararları neler olacak? Gözler açıklamalarda... Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, iki haftada bir Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında düzenleniyor. Toplantıda önemli başlıklar değerlendiriliyor ve bir dizi kararlar alınıyor. Peki, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Kabine ne zaman?
19.02.2024 Bilgi Rehberi
KABİNE TOPLANTISI ŞUBAT 2024 📍 Yılın ikinci Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? Öğretmen ataması için gözler Kabine Toplantısı kararlarında...
KABİNE TOPLANTISI ŞUBAT 2024 📍 Yılın ikinci Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? Öğretmen ataması için gözler Kabine Toplantısı kararlarında... Kabine Toplantısı, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında her iki haftada bir düzenleniyor ve kritik konular değerlendiriliyor. Yılın ilk Kabinesi ise 16 Ocak tarihinde düzenlenmişti. Seçim maratonunun da takvime dahil olmasıyla Kabine Toplantısı'nın ertelenmesi söz konusu olabilir. Peki, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi ne zaman toplanıyor?
11.02.2024 Bilgi Rehberi
Bahçeli: Devletimiz kısa süre içinde muazzam işler yaptı
Bahçeli: Devletimiz kısa süre içinde muazzam işler yaptı Asrın felaketinin birinci yıl dönümünde Kahramanmaraş'ta konuşan MHP lideri Bahçeli, "2 ay içinde 75 bin konutun teslim edilmesi takdire şayandır. Devletimiz kısa süre içinde muazzam işler yaptı. Bizim meselemiz vatan meselesidir." dedi.
6.02.2024 Gündem
“Türkiye yüzyılını emeğin, üretimin ve istihdamın yüzyılı yapmakta kararlıyız”
“Türkiye yüzyılını emeğin, üretimin ve istihdamın yüzyılı yapmakta kararlıyız” Antalya’da düzenlenen istişare toplantısında konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, “Dünya'ya rol model olan, sürekli takip edilen, gıptayla bakılan ve örnek alınan bir Sosyal Güvenlik Sistemi'ni yönetiyoruz. Sosyal Güvenlik Kurumumuz 85 milyon vatandaşımızın güvencesi, umudu ve geleceğinin teminatıdır. Türkiye yüzyılını emeğin, üretimin ve istihdamın yüzyılı yapmakta kararlıyız” dedi.
3.02.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni adımları muhakkak atacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni adımları muhakkak atacağız Terörle mücadeleye yönelik yurtiçi ve sınırötesi operasyonlardan geri adım atılmayacağını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yeni harekatlarla yitirdiğimiz canların hesabını sormakla kalmayacak geleceğimizi de güvence altına alacağız” dedi.
17.01.2024 Gündem
Bahçeli'den öneri: Sınırda huzur hattı kurulmalı
Bahçeli'den öneri: Sınırda huzur hattı kurulmalı Terörle mücadeleye ilişkin açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sınır hattı için yeni bir öneride bulundu.
16.01.2024 Gündem
Son dakika! Emekliye ek zam için gözler Kabine’de! Erdoğan açıklayacak...
Son dakika! Emekliye ek zam için gözler Kabine’de! Erdoğan açıklayacak... Milyonlarca SSK ve Bağ-Kur emeklisini ilgilendiren “emekliye ek zam” düzenlemesinde artık gözler Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısına çevrilmişti. Kabine toplantısı saat 14.30 itibarıyla başladı. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın bugün gerçekleştirilecek kabine toplantısının ardından ek zam oranını bizzat açıklaması bekleniyor.
16.01.2024 Ekonomi
Yılın ilk Kabine toplantısı yapılacak! Emekliler ve terörle mücadele gündemde
Yılın ilk Kabine toplantısı yapılacak! Emekliler ve terörle mücadele gündemde Yeni yılın ilk Kabine toplantısı yarın yapılacak. Emekli maaşlarına yönelik düzenleme ve terörle mücadele toplantının öncelikli gündem maddeleri olacak.
15.01.2024 Ekonomi
‘Hesabı mahşere bırakılmayacak’
‘Hesabı mahşere bırakılmayacak’ MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Pençe Kilit Harekat bölgesinde şehit düşen Mehmetçikler için yaptığı paylaşımda “Elbette tertemiz şehit kanları yerde kalmayacak, sorulacak hesap mahşere bırakılmayacaktır” dedi. -
14.01.2024 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Son terörist ele geçirilinceye kadar geri adım yoktur
MHP lideri Bahçeli: Son terörist ele geçirilinceye kadar geri adım yoktur MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Pençe Kilit bölgesinde bölücü terör örgütü tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan 9 asker için taziye mesajı yayımladı. Bahçeli, "Son terörist ele geçirilinceye veya etkisiz hale getirilinceye kadar yılgınlık, yorgunluk, geri adım yoktur" dedi.
13.01.2024 Haberler
MHP lideri Bahçeli: Son terörist ele geçirilinceye kadar geri adım yoktur
MHP lideri Bahçeli: Son terörist ele geçirilinceye kadar geri adım yoktur MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Pençe Kilit bölgesinde bölücü terör örgütü tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan 9 asker için taziye mesajı yayımladı. Bahçeli, "Son terörist ele geçirilinceye veya etkisiz hale getirilinceye kadar yılgınlık, yorgunluk, geri adım yoktur" dedi.
13.01.2024 Gündem
KABİNE 2024 💥Ocak ayı KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN yapılacak? Yılı ilk Kabine Toplantısı Kararları bekleniyor!
KABİNE 2024 💥Ocak ayı KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN yapılacak? Yılı ilk Kabine Toplantısı Kararları bekleniyor! Kabine toplantısı, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında 15 günde bir olarak düzenleniyor. Son görüşme ise 6 Aralık tarihinde olmuştu. Enflasyon rakamları ardından belli olan memur ve emekli maaş zamları sonrasında ilk Kabine düzenlenecek! Peki, Kabine toplantısı ne zaman, bu hafta var mı?
5.01.2024 Bilgi Rehberi
KABİNE BUGÜN MÜ, NE ZAMAN? 📍 YILIN SON KABİNE TOPLANTISI saat kaçta yapılacak? Kabine kararları neler olacak?
KABİNE BUGÜN MÜ, NE ZAMAN? 📍 YILIN SON KABİNE TOPLANTISI saat kaçta yapılacak? Kabine kararları neler olacak? Kabine toplantısı kararları hakkında son dakika gelişmeleri takip ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi son olarak 6 Aralık tarihinde düzenlenmişti. Asgari ücret, memur ve emekli maaşları, terörle mücadele gibi kritik gündem maddeleri ile gerçekleştirilmesi beklenen Kabine toplantısı bugün mü, ne zaman?
28.12.2023 Bilgi Rehberi
KABİNE TOPLANTISI 📌Aralık 2023? Yarın (Çarşamba) Kabine toplanıyor mu, ne zaman? Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni açıklamasında!
KABİNE TOPLANTISI 📌Aralık 2023? Yarın (Çarşamba) Kabine toplanıyor mu, ne zaman? Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni açıklamasında! Cumhurbaşkanlığı Kabinesi iki haftada bir toplanıyor ve kritik birçok konuyu değerlendiriyor. Son toplantı 6 Aralık tarihinde düzenlenmişti. Asgari ücret, memur ve emekli zammı gibi konular için gözler yeni Kabine tarihinde! Böylece yılın son Kabine toplantısı da gerçekleşmiş olacak. Peki, Kabine toplantısı ne zaman, yarın mı?
26.12.2023 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.