Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı sona erdi. Toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türkiye, ne zaman küresel gündemlere ilişkin bir irade ortaya koysa ne zaman bölgesel hakları ile ilgili adımlar atsa ekonomi üzerinden bir hesaplaşmanın devreye sokulduğunu görüyoruz. Türkiye, ekonomide bu suni rüzgarlarla eğilip bükülebilecek bir ülke değildir."
10.08.2020 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan turizm açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan turizm açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı sona erdi. Toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Koronavirüs sebebiyle maalesef bir sıkıntı içerisindeyiz ama toparlanmaya başladık. Şimdi Almanya, Rusya hepsi bugün itibari ile kapılarını açtı''
10.08.2020 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Doğu Akdeniz açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Doğu Akdeniz açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı sona erdi. Toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarda bulundu Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(Doğu Akdeniz) Anlaşmazlıkların hakkaniyet temelinde çözümü için biz her zaman varız"
10.08.2020 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Biz Bize Yeteriz Türkiyem kampanyasında bağış tutarı 2 milyar lirayı buldu."
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Biz Bize Yeteriz Türkiyem kampanyasında bağış tutarı 2 milyar lirayı buldu." Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu.
11.05.2020 Haberler