Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi

Son dakika Cumhurbaşkanlığı kararnamesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi haber sayfamızda...

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 851 cumhurbaşkanlığı kararnamesi haberi bulunmuştur.
İlk adım atıldı! Dışişleri’nde ‘reform’
İlk adım atıldı! Dışişleri’nde ‘reform’ Hakan Fidan’ın MİT Başkanlığından bakanlığa geçmesinin ardından Dışişleri Bakanlığı teşkilat yapılanmasında yapılması beklenen reformun ilk adımı atıldı. Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Türkiye’nin diplomaside küresel bir aktör haline gelmesi dikkate alınarak bakanlığın teşkilat yapılanmasında, dünyadaki gelişmelere paralel değişikliklere gidildi.
7.04.2024 Gündem
Amos Antik Kenti’ndeki kazı çalışmalarında bulundu! Heyecanlandıran keşif
Amos Antik Kenti’ndeki kazı çalışmalarında bulundu! Heyecanlandıran keşif Marmaris’in kültürel mirası Amos Antik Kenti’nde devam eden kazı çalışmaları sonucunda yeni bir keşif daha yapıldı. Yaklaşık 3 bin yıllık tarihe sahip antik kentte yapılan kazı çalışmaları sonucunda 10 adet amfora bulundu.
17.01.2024 Gündem
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcılığı'na Yavuz Selim Kıran atandı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcılığı'na Yavuz Selim Kıran atandı Yavuz Selim Kıran’ın Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcılığına atanmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
5.01.2024 Gündem
Kamuda çalışanlar dikkat: Doğum sonrası yarı zamanlı çalışma hakkı kazandı
Kamuda çalışanlar dikkat: Doğum sonrası yarı zamanlı çalışma hakkı kazandı Kamu Denetçiliği Kurumu (KDK), doğum sonrası çocuğu ilköğretime başlayana kadar yarı zamanlı çalışma talebi kabul edilmeyen zabıt katibini haklı bularak, Adalet Bakanlığı'na tavsiye kararı verdi. Bakanlık tarafından, başvurucuya yarı zamanlı çalışma izni verildi.
25.11.2023 Ekonomi
Bakan Tunç'tan kira sözleşmeleriyle ilgili açıklama
Bakan Tunç'tan kira sözleşmeleriyle ilgili açıklama Adalet Bakanı Tunç, "Kira uyuşmazlıklarında bakımından 19 bin 737’si anlaşma sonuçlanmıştır. Yani yaklaşık 40 bin kişi adliye kapısına düşmeden karşılıklı uzlaşarak sonuca ulaşmıştır." dedi.
21.11.2023 Gündem
Bakan Tunç: 750 günde bitecek dava 168 günde tamamlanacak
Bakan Tunç: 750 günde bitecek dava 168 günde tamamlanacak Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Kilis'te deprem bölgesine özel bir karar aldıklarını açıkladı.
17.11.2023 Gündem
MİLLİ YAS nedir, Ulusal yas ne zaman bitecek? Milli yas (ulusal yas) ilan edilince ne olur?
MİLLİ YAS nedir, Ulusal yas ne zaman bitecek? Milli yas (ulusal yas) ilan edilince ne olur? Milli yas ne zaman bitecek? Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Gazze'de 500 kişinin hayatını kaybettiği hastane saldırısının ardından Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Gazze için Türkiye'de 3 günlük Milli yas ilan edildi. Peki, Milli yas nedir, Ulusal yas ilan edilince ne olur?
21.10.2023 Bilgi Rehberi
AK Parti'li Zengin açıkladı! 3 günlük milli yas ilan edilecek
AK Parti'li Zengin açıkladı! 3 günlük milli yas ilan edilecek AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, Gazze'de 500 kişinin hayatını kaybettiği hastane saldırısı nedeniyle 3 gün süreyle milli yas ilan edileceğini açıkladı.
18.10.2023 Gündem
Bakan Tunç'tan Yargı Reformu Strateji Belgesi açıklaması
Bakan Tunç'tan Yargı Reformu Strateji Belgesi açıklaması Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, çocukların adli süreçlerde korunmasının devletin en asli vazifesi olduğunu belirterek, 'Yargı Reformu Strateji Belgesi' ile ilgili yapılacak düzenlemeleri anlattı.
16.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok net 'üniversite' mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok net 'üniversite' mesajı Yükseköğretim Kurulu 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Töreni’nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Üniversitelerimizin bir daha asla yasakla, baskıyla, kavgayla veya ideolojik dayatmalarla anılmasına müsaade etmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.
9.10.2023 Gündem
Depremzedelere kredi desteği Resmi Gazete'de
Depremzedelere kredi desteği Resmi Gazete'de Olağanüstü Hal Kapsamında Yerleşme ve Yapılaşmaya İlişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı.
6.10.2023 Ekonomi
Son dakika... Deprem bölgesindeki üniversiteler için 'uzaktan eğitim' kararı
Son dakika... Deprem bölgesindeki üniversiteler için 'uzaktan eğitim' kararı 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaşandığı 4 il için uzaktan eğitim kararı alındı.
22.09.2023 Gündem
HÜSEYİN AKSOY KİMDİR? Yeni Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy kaç yaşında, nereli?
HÜSEYİN AKSOY KİMDİR? Yeni Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy kaç yaşında, nereli? Valiler Kararnamesi, Resmi Gazetede yayımlandı. 57 ile yeni vali atandı. Atama kararına göre Eskişehir’in yeni Valisi Hüseyin Aksoy oldu. Vali atamaları sonrasında valilerin yaşamları ile ilgili detaylar arasında konular arasında bulunuyor. Peki Yeni Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy kimdir, kaç yaşında?
10.08.2023 Bilgi Rehberi
YÖK üyeliğine 5 üye ataması Resmi Gazete'de
YÖK üyeliğine 5 üye ataması Resmi Gazete'de Yükseköğretim Kurulu (YÖK) üyeliğine 5 kişinin atanmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
1.08.2023 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan 20 üniversiteye rektör atadı
Cumhurbaşkanı Erdoğan 20 üniversiteye rektör atadı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. 20 üniversiteye rektör atandı. Yükseköğretim Kurulu üyeliklerine de 5 yeni isim getirildi.
1.08.2023 Eğitim
5 ülkeye büyükelçi atandı: Karar Resmi Gazete'de yayımlandı
5 ülkeye büyükelçi atandı: Karar Resmi Gazete'de yayımlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bazı büyükelçilerin atanmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
22.07.2023 Gündem
Bakan Şimşek'ten kamu kurumlarına genelge
Bakan Şimşek'ten kamu kurumlarına genelge Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kamu kurumlarına 'tasarruf' genelgesi gönderdi. Bakan Şimşek, "Kamu harcamalarını da rasyonelleştireceğiz" dedi.
17.07.2023 Uzmanpara
Bakan Şimşek’ten 'tasarruf' genelgesi
Bakan Şimşek’ten 'tasarruf' genelgesi Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kamu kurumlarına 'tasarruf' genelgesi gönderdi. Bakan Şimşek, "Kamu harcamalarını da rasyonelleştireceğiz" dedi.
17.07.2023 Haberler
Bakan Şimşek’ten 'tasarruf' genelgesi
Bakan Şimşek’ten 'tasarruf' genelgesi Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kamu kurumlarına 'tasarruf' genelgesi gönderdi. Bakan Şimşek, "Kamu harcamalarını da rasyonelleştireceğiz" dedi.
17.07.2023 Ekonomi
Taha Akgül ve Rıza Kayaalp yöneticiliğe adım attılar
Taha Akgül ve Rıza Kayaalp yöneticiliğe adım attılar 2024 Paris Olimpiyatları'ndan sonra aktif sporu bırakacaklarını açıklayan ağır sıklette dünyanın en iyi güreşçileri olan Taha Akgül ve Rıza Kayaalp, Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Spor Kulübü'nde yöneticiliğe ilk adımı attılar.
30.06.2023 Güreş
Emniyet Genel Müdürü olarak atanan Erol Ayyıldız göreve başladı
Emniyet Genel Müdürü olarak atanan Erol Ayyıldız göreve başladı Emniyet Genel Müdürü olarak atanan Erol Ayyıldız, görevi Mehmet Aktaş'tan devraldı.
27.06.2023 Gündem
Emniyet Genel Müdürlüğüne Erol Ayyıldız atandı! 3 ile yeni vali
Emniyet Genel Müdürlüğüne Erol Ayyıldız atandı! 3 ile yeni vali Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarına göre Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, Emniyet Genel Müdürü olurken deprem bölgesinde üç ilin valisi değişti.
26.06.2023 Gündem
KPSS Ortaöğretim ve Önlisans başvuruları ne zaman? Bu yıl KPSS lise sınavı yok mu?
KPSS Ortaöğretim ve Önlisans başvuruları ne zaman? Bu yıl KPSS lise sınavı yok mu? KPSS lisans mezunları bu yıl sınava girecekler... Lise mezunları ve 2 yıllık üniversite mezunları "KPSS Ortaöğretim ve Önlisans başvuruları ne zaman?" sorusunu yöneltiyor. İşte yanıtı...
25.06.2023 Bilgi Rehberi
Asgari Ücret Tespit Komisyonu kararı Resmi Gazete’de
Asgari Ücret Tespit Komisyonu kararı Resmi Gazete’de Asgari Ücret Tespit Komisyonu Kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
24.06.2023 Ekonomi
İstanbul Valisi Davut Gül göreve başladı
İstanbul Valisi Davut Gül göreve başladı Cumhurbaşkanı kararnamesi ile İstanbul Valiliğine atanan Davut Gül görevine başladı. Valilik önünde yapılan karşılama töreninin ardından konuşan Gül, "Bu şehrin daha güvenli ve huzurlu bir şehir olması için gece gündüz çalışmak boynumuzun borcudur" dedi.
8.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.