Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı

Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı

Son dakika Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı haber sayfamızda...

Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 464 cumhurbaşkanlığı muhafız alayı haberi bulunmuştur.
Bakan Güler'den Azerbaycan açıklaması! 'Desteklemeye devam ediyoruz'
Bakan Güler'den Azerbaycan açıklaması! 'Desteklemeye devam ediyoruz' Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Kafkasya’daki istikrara büyük önem verdiklerini belirterek, “Bölgede bir an evvel kalıcı barışın tesis edilmesi için büyük gayret sarf ediyor, can kardeşimiz Azerbaycan’ı ‘iki devlet, tek millet’ anlayışıyla desteklemeye devam ediyoruz” açıklamasında bulundu. Bakan Güler, " Karadeniz Tahıl Anlaşması'nın yeniden aktif hale gelmesi için yapıcı girişimlerimizi sürdürüyoruz." açıklamasında bulundu.
15.09.2023 Gündem
'Yükselişimiz devam edecek'
'Yükselişimiz devam edecek' Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki Zafer Bayramı kutlamalarında konuşan Erdoğan, “Günümüzde Türkiye Cumhuriyeti bir asır önce olduğundan, siyasi, ekonomik, askeri imkanlarıyla daha güçlü ve daha ileridedir. Güvenliği ve refahı konusundaki tehditleri bertaraf etmiş, gücünü dostlarıyla paylaşan Türkiye’nin yükselişi devam edecek” dedi.
31.08.2023 Gündem
Devletin zirvesi Anıtkabir’de buluştu
Devletin zirvesi Anıtkabir’de buluştu Başkent Ankara’daki 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü kutlamaları, Anıtkabir ziyaretiyle başladı.
31.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkânı Anıtkabir'de
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkânı Anıtkabir'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, beraberindeki heyet ile 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret etti.
30.08.2023 Gündem
30 Ağustos’a 1071 kişilik orkestra
30 Ağustos’a 1071 kişilik orkestra Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) tarafından bestelenen 100’üncü Yıl Marşı, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında bugün ilk kez seslendirilecek. Cumhurbaşkanlığı Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde Zafer Bayramı nedeniyle bugün bir dizi etkinlik gerçekleşecek.
30.08.2023 Gündem
100. yıl heyecanı! 30 Ağustos'ta ilk kez seslendirilecek
100. yıl heyecanı! 30 Ağustos'ta ilk kez seslendirilecek Cumhurbaşkanlığı Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle gerçekleştirilecek etkinliklerin hazırlıkları tamamlandı.
29.08.2023 Gündem
Nijer’de darbeciler kabineyi açıkladı
Nijer’de darbeciler kabineyi açıkladı Darbe gerçekleştirilen Nijer’de cunta yönetimi, geçici yeni kabineyi açıkladı.
11.08.2023 Dünya
THY Nijer'deki Türk vatandaşları için havalandı! İstanbul'a geldiler
THY Nijer'deki Türk vatandaşları için havalandı! İstanbul'a geldiler Askeri darbe yönetimi tarafından hava sahası kapatılan Nijer'de bulunan Türk vatandaşları, özel izinle gerçekleşen bir uçuşla Türkiye'ye getirildi.
9.08.2023 Gündem
Darbe üstüne darbe kıtası Afrika
Darbe üstüne darbe kıtası Afrika Afrika’da sadece son iki yılda 14 darbe ya da darbe girişimi oldu. Mali, Burkina Faso, Çad, Gine, Sudan, Guinea Bisau, Sao Tome ve Principe, Gambia ve en son Nijer’in ortak özelliği eski sömürge ülkeleri olmaları. ORSAM Kuzey Afrika Çalışmaları Uzmanı Kaan Devecioğlu, ‘Sömürgeci arka plan ve engellenemeyen terör Fransa’ya olumsuz bakışa sebep oldu’ diyor.
6.08.2023 Dünya
Afrika'daki darbede Wagner detayı! Rusya ve Batı'nın yeni savaş alanı
Afrika'daki darbede Wagner detayı! Rusya ve Batı'nın yeni savaş alanı Nijer Genelkurmay Başkanı darbeci askerlere desteğini açıkladı, gözaltındaki Cumhurbaşkanı Bazoum ve hükümet ise cuntaya meydan okuyor. Rus Wagner Grubu'nun üç ülkeye yerleşmesiyle ortaya çıkan denklemde gerçekleşen darbe, Mali'den Nijer'e çekilen Fransız güçleri ve Batılı ülkeler için bir başka kötü haber.
27.07.2023 Dünya
Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı'nın 4 atı, artık Manisa zabıtasında görev yapacak
Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı'nın 4 atı, artık Manisa zabıtasında görev yapacak Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı bünyesinde, yabancı devlet başkanlarını karşılama törenlerinde kullanılan ve 4 yıllık görev süresini tamamlayan 'Gemlik ırkı' yerli atlar, imzalanan protokolle Manisa'ya getirilerek, Büyükşehir Belediyesi’nin yeni kurduğu atlı zabıta biriminde göreve başladı. Yeşil alanlarda halkın ziyaret edebileceği atlarla vatandaşlara hayvan sevgisi aşılanması hedefleniyor.
19.11.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tebriklerini kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tebriklerini kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde tebrikleri kabul etti. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Anıtkabir'deki törene katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan daha sonra Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne geçti.
29.10.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı'ndan konser ve nöbet değişim gösterisi
Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı'ndan konser ve nöbet değişim gösterisi Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı Tüfekli Gösteri Bölüğü nöbet değişimi gösterisi gerçekleştirildi.
2.09.2022 Haberler
Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı'ndan konser ve nöbet değişim gösterisi
Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı'ndan konser ve nöbet değişim gösterisi Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı'nın bando konseri ve nöbet değişimi gösterisi, halka açık gerçekleştirildi.
2.09.2022 Gündem
Erdoğan'dan ABD'ye F-35 tepkisi: Umrumuzda değil
Erdoğan'dan ABD'ye F-35 tepkisi: Umrumuzda değil Cumhurbaşkanı Erdoğan, 30 Ağustos - Büyük Zafer’in 100. Yılı Özel Programı'ndaki açıklamalarında, ABD'nin F-35 tavrına dikkat çekti. Erdoğan'ın gündeminde Yunanistan'ın S-300'lü tacizi de vardı.
31.08.2022 Siyaset
Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde tebrikleri kabul etti
Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde tebrikleri kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde tebrikleri kabul etti. Zaferin 100'üncü yılı kutlamaları çerçevesinde Anıtkabir'deki törene katılan ve Devlet Mezarlığını ziyaret eden Erdoğan, buradan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne geçti.
30.08.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı'ndan konser ve nöbet değişim gösterisi
Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı'ndan konser ve nöbet değişim gösterisi Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı Bando Konseri ve nöbet değişimi gösterisi halka açık gerçekleştirildi.
19.08.2022 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Tüfekli Gösteri Bölüğü ve Mehteran Birliği'nden görkemli gösteri
Cumhurbaşkanlığı Tüfekli Gösteri Bölüğü ve Mehteran Birliği'nden görkemli gösteri Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı Tüfekli Gösteri Bölüğü ve Milli Savunma Bakanlığı Mehteran Birliği tarafından bando konseri ve nöbet değişimi gösterisi halka açık olarak gerçekleştirildi.
5.08.2022 Haberler
Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı'nın gösterisine vatandaşlardan yoğun ilgi
Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı'nın gösterisine vatandaşlardan yoğun ilgi Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı Bando Konseri ve nöbet değişimi gösterisi halka açık gerçekleştirildi. Ankaralılar, müzik ve marşlar eşliğindeki gösteriyi ilgiliyle takip etti.
5.08.2022 Gündem
Ankara'da '29 Ekim' yürüyüşü
Ankara'da '29 Ekim' yürüyüşü Ankara'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) önünden Ulus'taki ilk Meclis binasına 'kortej yürüyüşü' düzenlendi.
29.10.2021 Gündem
'Haklarını asla ödeyemeyiz'
'Haklarını asla ödeyemeyiz' Meclis bahçesindeki 15 Temmuz Şehitler Anıtı önünde düzenlenen törende konuşan Erdoğan “Yurdu yaşatmak için can veren ama canından aziz bildiği vatanından vazgeçmeyen kahramanların haklarını ödeyemeyiz” dedi
16.07.2021 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop: 15 Temmuz milletimizin varlık yokluk mücadelesidir
TBMM Başkanı Şentop: 15 Temmuz milletimizin varlık yokluk mücadelesidir TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "15 Temmuz siyasi bir tartışma başlığı değil, milletimizin varlık yokluk mücadelesidir." dedi.
15.07.2021 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu, Çadlı mevkidaşı Zeyn'i yeni görevi dolayısıyla kutladı
Bakan Çavuşoğlu, Çadlı mevkidaşı Zeyn'i yeni görevi dolayısıyla kutladı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Çad Dışişleri Bakanı Şerif Muhammed Zeyn'i telefonla arayarak tebrik etti.
8.05.2021 Siyaset
32 yıllık başkan savaş meydanında öldü
32 yıllık başkan savaş meydanında öldü Kuzey Afrika ülkesi Çad’ı 1990 yılından beri yöneten Cumhurbaşkanı İdris Deby Itno’nun, “savaş meydanında” yaralanmasının ardından hayatını kaybettiği açıklandı. Deby’nin ölümünün ardından yönetime oğlu Mahamat İdris Deby’nin geçtiği belirtildi.
21.04.2021 Dünya
144 sanığa ceza yağdı
144 sanığa ceza yağdı FETÖ’nün Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı’ndaki eylemlerine ilişkin davada 497 sanıktan altısına ağırlaştırılmış müebbet, 32’sine müebbet hapis, 106 sanık hakkında da 6 yıl 3’er aydan 16 yıl 8’er aya kadar değişen hapis cezası verildi
8.04.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.