Cumhurbaşkanlığı Seçimleri

Cumhurbaşkanlığı Seçimleri

Son dakika Cumhurbaşkanlığı seçimleri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Cumhurbaşkanlığı seçimleri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri haber sayfamızda...

Cumhurbaşkanlığı Seçimleri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.610 cumhurbaşkanlığı seçimleri haberi bulunmuştur.
Aliyev, Savunma Sanayii Başkanı Görgün’ü kabul etti
Aliyev, Savunma Sanayii Başkanı Görgün’ü kabul etti Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün’ü kabul etti.
2.04.2024 Ekonomi
'Türkler için hayati bir mesele!' Yunan basını '2017'den sonra bir ilk' diyerek duyurdu: 6 başlık saydılar
'Türkler için hayati bir mesele!' Yunan basını '2017'den sonra bir ilk' diyerek duyurdu: 6 başlık saydılar Yunan basını, 9 Mayıs tarihinde ABD Başkanı Joe Biden ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüşmesinin arka planı ve iki liderin masaya yatıracağı konuları yazdı.
28.03.2024 Dünya
Muharrem İnce'den Özgür Özel’e sert tepki! HDP barajı aşınca sevinç çığlıkları attın
Muharrem İnce'den Özgür Özel’e sert tepki! HDP barajı aşınca sevinç çığlıkları attın Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e seslenerek, “Bak İzmir’i kaybeden CHP Genel Başkanı olursun, dikkat et” dedi.
27.03.2024 Gündem
Seçimleri kazandığı açıklanan Putin'e göre Rusya’da demokrasi Batılı birçok ülkeden daha şeffaf
Seçimleri kazandığı açıklanan Putin'e göre Rusya’da demokrasi Batılı birçok ülkeden daha şeffaf Yüzde 88 oy oranı alan Vladimir Putin, beşinci kez Rusya’nın devlet başkanı oldu. Amerika ise, ülkedeki seçimlerin özgür veya adil olmadığını söyledi.
18.03.2024 Dünya
‘Çık gel aday ol’ demekle olmaz’
‘Çık gel aday ol’ demekle olmaz’ Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, katıldığı TV yayınında Akşener’in Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi kendisine yönelik adaylık çağrısına ilişkin şunları söyledi:
8.03.2024 Gündem
Moldova Cumhurbaşkanı Sandu: AB’ye üyelik konusunda bir referandum gerçekleştireceğiz
Moldova Cumhurbaşkanı Sandu: AB’ye üyelik konusunda bir referandum gerçekleştireceğiz Moldova ve Fransa arasında askeri işbirliğini öngören savunma anlaşması imzaladı. Fransa Savunma Bakanlığı, Moldova’nın başkenti Kişinev’de askeri temsilcilik açacak.
7.03.2024 Dünya
Akşener'den Mansur Yavaş'a adaylık yanıtı: Bugün itiraf etti
Akşener'den Mansur Yavaş'a adaylık yanıtı: Bugün itiraf etti İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den, ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın cumhurbaşkanlığı seçimleri sürecine ilişkin yaptığı açıklamalarına yanıt geldi.
7.03.2024 Gündem
Turgut Altınok'tan Mansur Yavaş'a 'Apo Bey' tepkisi
Turgut Altınok'tan Mansur Yavaş'a 'Apo Bey' tepkisi "Televizyonda bunca insanımızın katili için ‘Apo Bey’ diyen bir Büyükşehir Belediye Başkan’ı var." diyerek Mansur Yavaş'ı eleştiren AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, ‘Demirtaş bırakılmalı’ diyor. Bir Türk milliyetçisi bunu söyleyebilir mi?" dedi.
4.03.2024 Gündem
Erdoğan ve Aliyev'den son dakika açıklamaları: Tarihi bir fırsat penceresi!
Erdoğan ve Aliyev'den son dakika açıklamaları: Tarihi bir fırsat penceresi! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile ortak basın toplantısında konuşma yaptı.
19.02.2024 Haberler
Erdoğan ve Aliyev'den son dakika açıklamaları: Tarihi bir fırsat penceresi!
Erdoğan ve Aliyev'den son dakika açıklamaları: Tarihi bir fırsat penceresi! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Aliyev Ankara'da basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Türkiye ile Azerbaycan arasında 3 yeni anlaşma imzalanırken Erdoğan, Karabağ'da işgalin sona ermesiyle birlikte kalıcı barış için tarihi bir fırsat penceresinin açıldığına vurgu yaptı.
19.02.2024 Gündem
Finlandiya’nın yeni cumhurbaşkanı belli oldu
Finlandiya’nın yeni cumhurbaşkanı belli oldu Finlandiya’da cumhurbaşkanlığı seçimleri için yapılan ikinci turda resmi olmayan sonuçlara göre oyların yüzde 51,6’sını alan eski Başbakan Alexander Stubb, ülkenin yeni cumhurbaşkanı oldu.
11.02.2024 Dünya
Küresel güçlerin Kafkasya planı! 4 ülke Ermenistan'ı silahlandırıyor... Uzman isim 'çok kritik' diyerek tarih verdi
Küresel güçlerin Kafkasya planı! 4 ülke Ermenistan'ı silahlandırıyor... Uzman isim 'çok kritik' diyerek tarih verdi Azerbaycan'da geçtiğimiz gün yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimleri İlham Aliyev'in zaferiyle sonuçlandı. İşgalden kurtarılan bölgelerde de 23 bini aşkın seçmen oy kullandı. Peki bu bölgelerde son durum nasıldı? Ermenistan yeniden Azerbaycan'a saldırabilir mi? Milliyet.com.tr'ye açıklamalarda bulunan Dr. Eray Güçlüer, küresel güçlerin Kafkaslardaki planına dikkat çekti.
11.02.2024 Dünya
3 kritik başlık! Tarihi zafer sonrası Karabağ'da ilk sandık
3 kritik başlık! Tarihi zafer sonrası Karabağ'da ilk sandık 30 yıl sonra Ermenistan işgalinden kurtarılan Karabağ'da ilk kez sandık kurulacak. Uluslararası Analizler Merkezi Daire Başkanı Türkiye Sorumlusu Dr. Cavid Veliyev, yarın yapılacak seçimlerin önemine dikkat çekerek bölgedeki gelişmeler, Karabağ zaferi, Türkiye ile ilişkiler, enerji ve birçok konu hakkında açıklamalarda bulundu.
6.02.2024 Gündem
Bakan Tunç: İzmir’e yeni bir adalet sarayı kazandıracağız
Bakan Tunç: İzmir’e yeni bir adalet sarayı kazandıracağız Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, bir dizi program için geldiği İzmir’de partililerle buluştu. Bakan Tunç, "İzmir AK belediyecilik için hazır. İnşallah hep beraber, İzmirlilerle beraber başaracağımıza yürekten inanıyorum" dedi.
5.01.2024 Gündem
Cumhuriyetin Kaçıncı Yılındayız? 2024'de Kaçıncı Yılına Giriyoruz?
Cumhuriyetin Kaçıncı Yılındayız? 2024'de Kaçıncı Yılına Giriyoruz? Cumhuriyet en önemli yönetim biçimidir. Cumhuriyet insanlara eşit haklar ve özgürlük kazandırmaktadır. Türkiye Cumhuriyeti kurulalı oldukça uzun zaman geçmiştir. Türkiye Cumhuriyeti ne zaman kuruldu? Cumhuriyet hangi gün kuruldu? Türkiye Cumhuriyeti 2024 yılında kaç yaşını kutlayacak? Türkiye Cumhuriyeti’nin ne zaman kurulduğunu ve bu yıl kaç yaşına gireceğini sizler için derledik.
2.01.2024 Eğitim
Google'da 2023'te dünyada ve Türkiye'de en çok neler arandı?
Google'da 2023'te dünyada ve Türkiye'de en çok neler arandı?  Google, 2023 yılı arama trendlerini paylaştı.
12.12.2023 Dünya
Google’da 2023’ün merak edilenleri
Google’da 2023’ün merak edilenleri Google bu yıl da 2023’ün öne çıkan aramalarını yayınladı. Bu yıl hem Türkiye’de hem dünyada açıklanan 2023 arama trendlerine ek olarak Google Arama’nın 25. yılı dolayısıyla dünya çapında 25 yıla yayılan popüler arama trendleri paylaşıldı.
12.12.2023 Gündem
Sisi seçimlerde yine favori
Sisi seçimlerde yine favori Mısır’da cumhurbaşkanlığı seçimleri 10-12 Aralık tarihleri arasında yapılıyor. Seçimleri 69 yaşındaki Cumhurbaşkanı Abdülfettah es-Sisi’nin kazanması beklenirken, onun 3. dönem cumhurbaşkanlığının yaklaşık 113 milyon nüfuslu ülkede bir ilk olacak.
10.12.2023 Dünya
'Testere Milei' seçimi kazandı! Dünya şaşkın, akılalmaz vaatlerle devlet başkanı oldu
'Testere Milei' seçimi kazandı! Dünya şaşkın, akılalmaz vaatlerle devlet başkanı oldu Arjantin'de ikinci turu dün yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimini aşırı sağcı aday Javier Milei kazandı. Oyların yaklaşık yüzde 90'ı sayıldı. Resmi olmayan sonuçlara göre oyların yüzde 56'sını Milei, yüzde 44'ünü ise Ekonomi Bakanı Sergio Massa aldı.
20.11.2023 Dünya
Bahçeli: Anayasa Mahkemesi hukuk düzeninin safrası ve sancısıdır
Bahçeli: Anayasa Mahkemesi hukuk düzeninin safrası ve sancısıdır AYM-Yargıtay polemiğiyle ilgili konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Kriz bekleyenlere açık söylüyorum ki avuçlarını yalayacaklar, hevesleri kursaklarında kalacaktır. Anayasa Mahkemesi sağlıklı hukuk düzeninin safrası ve sancıdır." ifadelerini kullandı.
14.11.2023 Haberler
CHP’nin Ankara İl Başkanı Erkol oldu
CHP’nin Ankara İl Başkanı Erkol oldu Genel merkeze yakınlığı ile bilinen Ümit Erkol ile değişimcilerin desteklediği ABB Başkanvekili Sercan Çığgın’ın aday olduğu kongrede Erkol, 340 oyla başkan oldu.
24.09.2023 Gündem
Azerbaycan: Ermenistan üçlü bildiriyi açıkça ihlal ediyor
Azerbaycan: Ermenistan üçlü bildiriyi açıkça ihlal ediyor Azerbaycan, Karabağ’daki durumla ilgili yabancı diplomatik temsilcilere brifing verdi. Ermenistan’ın Rus barış gücünün konuşlandırılmasına paralel olarak Ermeni silahlı kuvvetlerinin çıkarılması talebinin 4. paragrafta açıkça ifade edildiği 10 Kasım 2020 tarihli üçlü bildiriyi açıkça ihlal ettiği bildirildi.
18.09.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Kılıç'tan Kıbrıs'taki olaylarla ilgili flaş açıklama
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Kılıç'tan Kıbrıs'taki olaylarla ilgili flaş açıklama Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç, CNN TÜRK'te Hakan Çelik'in sunduğu Hafta Sonu programında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
19.08.2023 Gündem
‘Ticaret hacmimiz 40 milyar $’ı aştı’
‘Ticaret hacmimiz 40 milyar $’ı aştı’ Türkiye’nin Afrika’daki imajının çok olumlu olduğunu vurgulayan Büyükelçi Şebnem Cenk, 2002’de 5 milyar dolar olan ticaret hacminin 2022 sonunda 40 milyar doları aştığını, kıtada yeni elçilikler açılacağını söyledi...
13.08.2023 Gündem
Özbekistan'da Mirziyoyev, yeniden cumhurbaşkanı seçildi
Özbekistan'da Mirziyoyev, yeniden cumhurbaşkanı seçildi Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev, oyların yüzde 87,05’ini alarak tekrar ülkenin cumhurbaşkanı seçildi.
10.07.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Cumhurbaşkanlığı Seçimleri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.