Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu

Son dakika Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu haber sayfamızda...

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 309 cumhurbaşkanlığı yüksek istişare kurulu haberi bulunmuştur.
Şehitlerimize son görev! 6 şehirde 6 veda
Şehitlerimize son görev! 6 şehirde 6 veda Pençe-Kilit bölgesinde dün üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Cebrail Dündar’ın (25) cenazesi Mardin’de, Piyade Uzman Çavuş Abdulkadir İyem'in (25) cenazesi Gaziantep'te, Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan (22)'ın cezaesi Elazığ’da, Piyade Uzman Çavuş Ahmet Arslan'ın (25) cenazesi, memleketi Yozgat'ın Sorgun ilçesinde toprağa verildi.
24.12.2023 Gündem
Yıldırım, Şentop ve Yılmaz YİK üyesi oldu
Yıldırım, Şentop ve Yılmaz YİK üyesi oldu Ağırlıklı olarak daha önce TBMM Başkanlığı yapan isimlerden oluşan Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu’nun (YİK) yeni üyeleri Binali Yıldırım, Mustafa Şentop ve İsmet Yılmaz oldu.
23.11.2023 Gündem
AYM töreninde ‘sessiz’ gerilim
AYM töreninde ‘sessiz’ gerilim Anayasa Mahkemesi’nin (AYM) 61. Kuruluş Yıl Dönümü Töreni’nde, Cumhur İttifakı’nın adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Millet İttifakı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasında soğuk rüzgarlar esti.
26.04.2023 Gündem
YİK toplantısı sonrası açıklama! Türkiye Yüzyılı vurgusu
YİK toplantısı sonrası açıklama! Türkiye Yüzyılı vurgusu Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşti.
29.11.2022 Siyaset
İki fotoğrafın sırrı! Uşak'tan Gemlik'e 'Yaşasın Cumhuriyet'
İki fotoğrafın sırrı! Uşak'tan Gemlik'e 'Yaşasın Cumhuriyet' Bir otomobilden daha fazlası diyerek yola çıkan Togg’un Gemlik’teki kampüsünün açılışı, tarihe yönelik göndermeler ve tarihi karşılaştırmalara sahne oldu. Cumhuriyet’in 10’uncu yılında Uşak’ta çekilen, "Cumhuriyeti biz böyle kazandık.” pankartının yer aldığı unutulmaz fotoğraf ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Gemlik’te “Yaşasın Cumhuriyet” yazısı önündeki karesi, törenin simgesel anlamına değer kattı.
31.10.2022 Haberler
İki fotoğrafın sırrı! Uşak'tan Gemlik'e 'Yaşasın Cumhuriyet'
İki fotoğrafın sırrı! Uşak'tan Gemlik'e 'Yaşasın Cumhuriyet' Bir otomobilden daha fazlası diyerek yola çıkan Togg’un Gemlik’teki kampüsünün açılışı, tarihe yönelik göndermeler ve tarihi karşılaştırmalara sahne oldu. Cumhuriyet’in 10’uncu yılında Uşak’ta çekilen, "Cumhuriyeti biz böyle kazandık.” pankartının yer aldığı unutulmaz fotoğraf ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Gemlik’te “Yaşasın Cumhuriyet” yazısı önündeki karesi, törenin simgesel anlamına değer kattı.
31.10.2022 Ekonomi
Hisarcıklıoğlu: 60 sene önce yarım kalan rüyanın gerçekleşmesine az kaldı
Hisarcıklıoğlu: 60 sene önce yarım kalan rüyanın gerçekleşmesine az kaldı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, 60 sene önce yarım kalan bir rüyanın gerçekleşmesine az bir süre kaldığını belirterek, "Türkiye’nin otomobili biz görevi üstlendikten sonra değerli kardeşlerim, sizlere müjdeyi vereyim; Allah nasip verirse 29 Ekim’de tüm hakları bizim olan otomobil fabrikasının açılışını yapacağız" dedi.
23.09.2022 Ekonomi
Bakan Özer: Yardımcı kaynakla ilgili problemi, eğitim sistemimizden köklü olarak kaldırdık
Bakan Özer: Yardımcı kaynakla ilgili problemi, eğitim sistemimizden köklü olarak kaldırdık Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, son 20 yılda eğitimde fırsat eşitliğini güçlendirmek için ders kitaplarını ücretsiz verdiklerini belirterek, "Dün itibarıyla 153 milyon ders kitabı ücretsiz sıralarda öğrencileri bekliyorsa, yaklaşık 136 milyon yardımcı kaynağı da ücretsiz olarak öğrencilerimize ulaştırdık. Yardımcı kaynakla ilgili problemi, eğitim sistemimizden köklü olarak kaldırmış olduk" dedi.
13.09.2022 Siyaset
Bakan Özer: Yardımcı kaynakla ilgili problemi, eğitim sistemimizden köklü olarak kaldırdık
Bakan Özer: Yardımcı kaynakla ilgili problemi, eğitim sistemimizden köklü olarak kaldırdık Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, son 20 yılda eğitimde fırsat eşitliğini güçlendirmek için ders kitaplarını ücretsiz verdiklerini belirterek, "Dün itibarıyla 153 milyon ders kitabı ücretsiz sıralarda öğrencileri bekliyorsa, yaklaşık 136 milyon yardımcı kaynağı da ücretsiz olarak öğrencilerimize ulaştırdık. Yardımcı kaynakla ilgili problemi, eğitim sistemimizden köklü olarak kaldırmış olduk" dedi.
13.09.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşa müjdeyi verdi: Temel gıdalarda fiyatlar inecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşa müjdeyi verdi: Temel gıdalarda fiyatlar inecek Tarım Kredi Kooperatiflerinin koyun- kuzu etinin ardından büyükbaş eti fiyatında da yüzde 30-35 indirime gideceğini açıklayan Erdoğan, şeker, buğday, un, zeytinyağı, ayçiçek yağı gibi temel ürünlerin fiyatlarının da düşeceğini söyledi.
12.08.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu toplandı
Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu toplandı Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de toplandı.
11.08.2022 Siyaset
Karadeniz gazı için tarihi adım! Erdoğan: 2023'te sistemde olacak
Karadeniz gazı için tarihi adım! Erdoğan: 2023'te sistemde olacak Zonguldak’ta Karadeniz gazı denize ilk boru indirme ve kaynak töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "2023’ün ilk çeyreğinde ilk fazda üretilecek günlük 10 milyon metreküplük doğal gazı milli iletim tesisimize aktaracağız" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dördüncü sondaj gemisinin adını da açıkladı.
13.06.2022 Siyaset
Bakan Bozdağ: Kira ihtilaflarının tamamını ara bulucuya göndereceğiz
Bakan Bozdağ: Kira ihtilaflarının tamamını ara bulucuya göndereceğiz Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Kira ihtilaflarının tamamını ara bulucuya gönderme konusunda kararlıyız. Hazırlıklar bittiğinde TBMM'de de değerlendirilecek ve kabulü halinde de yasalaşacaktır" dedi.
31.05.2022 Ekonomi
Bakan Bozdağ: Hakim ve savcılarımız kimsenin şamar oğlanı değildir
Bakan Bozdağ: Hakim ve savcılarımız kimsenin şamar oğlanı değildir Yozgat Personel Eğitim Merkezi’nin açılışında konuşan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, “Hakim ve savcılarımız kimsenin şamar oğlanı değildir” dedi.
31.05.2022 Siyaset
YİK’te gündem Suriyelilerin geri dönüşü
YİK’te gündem Suriyelilerin geri dönüşü Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) toplantısının gündeminde Suriyelilerin ülkelerine gönüllü ve güvenli bir şekilde geri dönüşü vardı.
25.05.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör baronlarına nefes aldırmıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör baronlarına nefes aldırmıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde Devlet Övünç Madalyası Tevcih Töreni'nde konuşma yaptı. Erdoğan, 'Teröristlerin tepelerine tepelerine biniyor, nerede olursa olsun inlerini tek tek başlarına geçiriyoruz. Dünya harp tarihini yeniden yazan yerli ve milli İHA'larla Suriye'deki, Irak'taki terör baronlarına nefes aldırmıyoruz. Şehitlerimizin kanını yerde bırakmadık, bundan sonra da bırakmayacağız' dedi.
16.03.2022 Siyaset
YİK’te gündem iklim değişikliği
YİK’te gündem iklim değişikliği Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirildi.
3.12.2021 Siyaset
YİK'te gündem iklim değişikliği! Köklü anlayış değişikliği vurgusu
YİK'te gündem iklim değişikliği! Köklü anlayış değişikliği vurgusu Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesindeki toplantıda, Türkiye’nin Paris İklim Anlaşmasını Meclis’te onaylayarak sürece dahil olmasının ardından yaşanacak gelişmeler ele alındı.
2.12.2021 Haberler
Son dakika: YİK'te gündem iklim değişikliği! Köklü anlayış değişikliği vurgusu...
Son dakika: YİK'te gündem iklim değişikliği! Köklü anlayış değişikliği vurgusu... Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesindeki toplantıda, Türkiye’nin Paris İklim Anlaşmasını Meclis’te onaylayarak sürece dahil olmasının ardından yaşanacak gelişmeler ele alındı.
2.12.2021 Siyaset
Erdoğan ve Bahçeli’nin sürpriz görüşmesi
Erdoğan ve Bahçeli’nin sürpriz görüşmesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı ortağı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile dün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmenin, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili yüzde 50 artı 1 tartışmasına ilişkin tarafların yaptığı açıklamaların hemen ardından gelmesi dikkat çekti.
18.11.2021 Siyaset
‘Menderes’le, Dersim’le nasıl helâlleşecek?’
‘Menderes’le, Dersim’le nasıl helâlleşecek?’ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti MKYK toplantısında CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun “helâlleşme” açıklamasına tepki göstererek, “Sadece günü kurtarmak istiyor. Hangi biriyle helâlleşecekmiş? Menderes ile nasıl helâlleşecek? Dersim’le, Kürtlerle nasıl helâlleşecek?” ifadelerini kullandı.
17.11.2021 Siyaset
Son dakika! MHP Genel Başkanı Bahçeli'den 'yüzde 50+1' tartışmasıyla ilgili açıklama
Son dakika! MHP Genel Başkanı Bahçeli'den 'yüzde 50+1' tartışmasıyla ilgili açıklama Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'yüzde 50+1' tartışmasıyla ilgili, "Bu tartışma yersizdir, şu an için gereksizdir. Yüzde 50+1 oy sistemini eleştirenleri makul görmemiz mümkün değildir. Cemil Çiçek'in sözlerinin tahrip gücü yüksektir. Sayın Çiçek sizin dilinizin altında sakladığınız bir oran var mı? Varsa söyleyin de bilelim, niyetinizi görelim. FETÖ'cü Fehmi Koru ile aynı şeyleri söylüyorsunuz." dedi.
16.11.2021 Siyaset
Son dakika! Ömer Çelik'ten AK Parti'deki görev değişimiyle ilgili açıklama
Son dakika! Ömer Çelik'ten AK Parti'deki görev değişimiyle ilgili açıklama Partisinin MKYK gündemine ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı’nın Genel Merkez'de başka bir göreve geçmesiyle ilgili "Kendi iradesiyle gerçekleşmiştir. Değerlendirmelerimizde, İsmet Yılmaz Bey’in ismi öne çıktı. Asıl takdir makamı gruptur. Kararı milletvekillerimiz verecektir." dedi. Kılıçdaroğlu'nun helalleşme çağrısıyla ilgili de konuşan Çelik, "Darbelere destek vererek ülkeye yaşatılan acılarla nasıl helalleşecekler" ifadelerini kullandı.
15.11.2021 Siyaset
İsmet Uçma'ya veda! Cumhurbaşkanı Erdoğan da cenaze törenine katıldı
İsmet Uçma'ya veda! Cumhurbaşkanı Erdoğan da cenaze törenine katıldı Hayatını kaybeden AK Partili vekil İsmet Uçma son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.
12.10.2021 Haberler
İsmet Uçma'ya veda! Cumhurbaşkanı Erdoğan da cenaze törenine katıldı
İsmet Uçma'ya veda! Cumhurbaşkanı Erdoğan da cenaze törenine katıldı Hayatını kaybeden AK Partili vekil İsmet Uçma son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.
12.10.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.