Cumhuriyet Caddesi

Cumhuriyet Caddesi

Son dakika Cumhuriyet Caddesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Cumhuriyet Caddesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Cumhuriyet Caddesi haber sayfamızda...

Cumhuriyet Caddesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.504 cumhuriyet caddesi haberi bulunmuştur.
AKRA Gran Fondo’da görme engelli sporcular yarışacak
AKRA Gran Fondo’da görme engelli sporcular yarışacak AKRA Gran Fondo Antalya powered by AG Tohum, engelleri ortadan kaldırarak görme engelli sporculara yarışma imkanı tanıyacak.
20.04.2024 Diğer
İstanbul'da pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak
İstanbul'da pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak İstanbul Valiliğinden 21 Nisan Pazar günü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve BTC TÜRK Boğa Koşusu etkinliği kapsamında bazı yolların trafiğe kapatılacağı duyurdu.
19.04.2024 Gündem
Eşi tarafından öldürülen 4 çocuk annesi Neşe Gümüş son yolculuğuna uğurlandı
Eşi tarafından öldürülen 4 çocuk annesi Neşe Gümüş son yolculuğuna uğurlandı Muğla'nın Ortaca ilçesinde, sokak ortasında tartıştığı boşanma aşamasındaki kocası Vedat Gülmüş (39) tarafından tabancayla başından vurularak öldürülen 4 çocuk annesi Neşe Gülmüş (34) memleketi Samsun’un Tekkeköy ilçesinde toprağa verildi.
30.03.2024 Gündem
Muğla'da koca dehşeti! Sokak ortasında öldürdü
Muğla'da koca dehşeti! Sokak ortasında öldürdü Muğla'nın Ortaca ilçesinde, sokak ortasında tartıştığı 4 çocuk annesi Neşe Gülmüş'ü (34), tabancayla başından vurarak öldüren Vedat Gülmüş (39), polisteki ifadesinde eşinin kendisini aldatması nedeniyle cinayeti işlediğini ileri sürdü. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Gülmüş, tutuklandı.
29.03.2024 Gündem
Meral Akşener: Ekonominin esası emekli
Meral Akşener: Ekonominin esası emekli İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Bu seçim boyunca emeklileri konuştum ve Sayın Erdoğan'a seslendim. 2023 seçimlerine giderken herkes bol keseden söyledi. Şimdi bir emekli maaşı 10 bin liraysa 4 bin lira da kira verdiğini düşünün. 6 bin lirayla geçinebilmesi imkansız" dedi.
25.03.2024 Gündem
Motosikletin yayaya çarpma anı kamerada!
Motosikletin yayaya çarpma anı kamerada! Burdur’un Gölhisar ilçesinde, yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya motosikletin çarpması sonucu 2 kişinin yaralandığı kazanın güvenlik kamerası ortaya çıktı. Görüntüde, yola çıkan yayanın tereddüt etmesi sebebiyle çıkan kaza anbean yer aldı.
20.02.2024 Haberler
17 yaşındaki liselinin kahreden ölümü!
17 yaşındaki liselinin kahreden ölümü! Denizli’nin Acıpayam ilçesine bağlı Yeşilyuva Mahallesi’nde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 17 yaşındaki lise öğrencisi Ali Mert Ayöz yaşamını yitirdi.
19.02.2024 Gündem
Ankara'da bazı yollar trafiğe kapatılacak
Ankara'da bazı yollar trafiğe kapatılacak Ankara Emniyet Müdürlüğü, şehirde düzenlenecek bazı organizasyonlar nedeniyle trafiğe kapatılacak yolları açıkladı.
9.02.2024 Gündem
Bir hafıza kaybı
Bir hafıza kaybı Hatay, depremden en çok etkilenen şehirlerin başında geliyor. Özellikle Antakya, bu büyük depremde yitip giden canların, yıkılan konutların ötesinde, bir “hafıza” kaybı da yaşıyor. Şehrin birçok simgesi bugün ayakta değil. Kaybolan, boşalan mekânla birlikte geçmiş zaman da siliniyor; hatıralar ve tarih, bir enkaza dönüşüyor.
6.02.2024 Gündem
Sürücü fren yerine gaza basınca iş yerine çarptı
Sürücü fren yerine gaza basınca iş yerine çarptı Sakarya’nın Kocaali ilçesinde sürücüsünün manevra yaparken fren yerine gaza bastığı otomobil, iş yerine çarptı. Hasar gören iş yerinin çalışanları, büyük korku yaşadı.
1.02.2024 Haberler
Yer: Sakarya! Sürücüsü fren yerine gaza basınca iş yerine çarptı
Yer: Sakarya! Sürücüsü fren yerine gaza basınca iş yerine çarptı Sakarya’nın Kocaali ilçesinde sürücüsünün manevra yaparken fren yerine gaza bastığı otomobil, iş yerine çarptı. Hasar gören iş yerinin çalışanları, büyük korku yaşadı.
1.02.2024 Gündem
6 katlı binanın yerle bir olduğu anlar kamerada
6 katlı binanın yerle bir olduğu anlar kamerada Depremin vurduğu Hatay’da kontrollü olarak iş makinasıyla yıkılan 6 katlı binanın yerle bir olma anı cep telefonu kamerasına yansıdı.
1.02.2024 Haberler
Kontrolden çıkan otomobil iki dükkana çarptı: Dükkan camları paramparça oldu
Kontrolden çıkan otomobil iki dükkana çarptı: Dükkan camları paramparça oldu Bolu’da Cumhuriyet Caddesi’nde alkollü olduğu iddia edilen 26 yaşındaki otomobil sürücüsü H.K. idaresindeki otomobil kontrolden çıkarak 2 dükkana çarptı.
26.01.2024 Haberler
Yolda aniden durup geri hareket eden araç, motosikletliyi eziyordu
Yolda aniden durup geri hareket eden araç, motosikletliyi eziyordu Samsun’da yolda aniden durup geri hareket eden sürücü, az daha arkasından gelen motosikletliyi eziyordu. Motosiklet sürücüsünün hayat kurtaran refleksi kameraya yansıdı.
4.01.2024 Haberler
7 kişilik aile adeta yok oldu: Ölüler mi, diriler mi ve neredeler bilmiyoruz
7 kişilik aile adeta yok oldu: Ölüler mi, diriler mi ve neredeler bilmiyoruz Asrın felaketine Hatay’da yakalanan 7 kişilik Yapar ailesinden depremden bu yana haber alınamıyor. Kendilerinden geriye kalan aile fotoğraflarına bakarak teselli bulan yakınlarıysa, Yapar ailesinden gelecek haberi umutla bekliyor.
3.01.2024 Haberler
7 kişilik aile adeta yok oldu: Ölüler mi, diriler mi ve neredeler bilmiyoruz
7 kişilik aile adeta yok oldu: Ölüler mi, diriler mi ve neredeler bilmiyoruz  Asrın felaketine Hatay’da yakalanan 7 kişilik Yapar ailesinden depremden bu yana haber alınamıyor. Kendilerinden geriye kalan aile fotoğraflarına bakarak teselli bulan yakınlarıysa, Yapar ailesinden gelecek haberi umutla bekliyor.
3.01.2024 Gündem
İstanbul'da yılbaşı tedbirleri! İşte kapatılacak yollar
İstanbul'da yılbaşı tedbirleri! İşte kapatılacak yollar İstanbul Valiliği, yılbaşı tedbirleri çerçevesinde bazı ilçelerde geçici olarak trafiğe kapatılacak cadde ve sokakları açıkladı. Öte yandan alternatif yollar da belirlendi.
30.12.2023 Gündem
Bolu'da tekstil atölyesinde korkutan yangın
Bolu'da tekstil atölyesinde korkutan yangın Bolu’nun Sümer Mahallesi’nde bulunan tekstil atölyesinde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.
28.12.2023 Haberler
İstanbul'da emniyet müdürüne darp şikayeti! Görüntüler ortaya çıktı
İstanbul'da emniyet müdürüne darp şikayeti! Görüntüler ortaya çıktı Avcılar Emniyet Müdürü Murat Özburun; iddiaya göre kendisine küfür eden eski polis memuru Abidin Beytullah Öztürk'ü iş yerinde darbetti. Görüntüler ortaya çıkarken olayla ilgili adli ve idari işlem başlatıldığı belirtildi.
22.12.2023 Haberler
İstanbul'da emniyet müdürüne darp şikayeti! Görüntüler ortaya çıktı
İstanbul'da emniyet müdürüne darp şikayeti! Görüntüler ortaya çıktı Avcılar Emniyet Müdürü Murat Özburun; iddiaya göre kendisine küfür eden eski polis memuru Abidin Beytullah Öztürk'ü iş yerinde darbetti. Görüntüler ortaya çıkarken olayla ilgili adli ve idari işlem başlatıldığı belirtildi.
22.12.2023 Gündem
İnsan Hakları Günü İsrail’e lanet günü oldu
İnsan Hakları Günü İsrail’e lanet günü oldu Yurdun çeşitli illerinde STK temsilcilerinin de destek verdiği on binlerce kişi, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü’nde Filistin’e destek vermek ve İsrail’i kınamak amacıyla protesto gösterileri düzenledi.
11.12.2023 Gündem
Park ettiği arabanın son hali şaşkına çevirdi!
Park ettiği arabanın son hali şaşkına çevirdi! Erzurum’da birkaç gün önce etkili olan yoğun kar yağışı sonrası şehirde kışa dair ilginç görüntüler ortaya çıktı.
24.11.2023 Haberler
Park ettiği arabanın son hali şaşkına çevirdi!
Park ettiği arabanın son hali şaşkına çevirdi! Erzurum’da birkaç gün önce etkili olan yoğun kar yağışı sonrası şehirde kışa dair ilginç görüntüler ortaya çıktı.
24.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cumhuriyet Caddesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.