Avrupa Şampiyonası Özel
Avrupa Şampiyonası Özel - Finalin en büyük adayı Cüneyt Çakır! Portekiz-İzlanda maçının ardından Belçika-İrlanda mücadelesini de sıfıra yakın hatayla yöneten deneyimli hakem,aldığı yüksek notlarla finalin en büyük adayı olarak gösteriliyor.    - Bir futbol maçının hiçbir oyuncu için kolay geçmediğini vurgulayan Polonyalı file bekçisi Szczesny, bacağındaki yara ve morlukları paylaştı.    - Polonya'nın yıldızı Robert Lewandowski ile İsveç'in yıldızı Zlatan Ibrahimovic formalarını değiştirdiler, ancak bu kez sahada değil!    - Ronaldo'nun çorapları olay oldu! Euro 2016’da favori olduğu F Grubu’nda oynadığı 2 maçta da galibiyetle buluşamayan Portekiz’in süper yıldızı Cristiano Ronaldo’nun Avusturya maçının ardından objektiflere takılan görüntüsü herkesi şaşırttı.    - Euro 2016'da Türkiye Milli Takımı'nın en dikkat çeken ismi olan Emre Mor'a bir övgü de Arsenal menajeri Arsene Wenger'den geldi.
20.06.2016 Futbol
Skorer TV - Spor Bülteni | 12 Ekim 2015
Skorer TV - Spor Bülteni | 12 Ekim 2015 - Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'ndaki 10. ve son maçında yarın akşam İzlanda ile Konya'da karşılaşacak. Millilerin EURO 2016'ya direkt gitme ihtimali ise sürüyor.   - Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Barcelona'ya transfer olan ancak ocak ayına kadar forma giyemeyecek Arda Turan için çarpıcı bir değerlendirme yaptı.   - 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Polonya ile İrlanda Cumhuriyetini karşı karşıya getiren karşılaşma, Fransa biletini direkt olarak cebine koyacak takımı belirledi. Türk hakem Cüneyt Çakır'ın kararı ise çok tartışıldı.   - Galatasaray, sezon başında bonservis bedeli vermeden transfer ettiği Jose Rodriguez'i, 3 yıl içinde 10-14 milyon Euro gelir getirecek bir rakama satmanın hayalini kuruyor.
12.10.2015 Programlar
Burak ve Cüneyt Çakır arasındaki o diyalog!
Burak ve Cüneyt Çakır arasındaki o diyalog! İşte Türk Telekom Arena'da 90+'da Burak Yılmaz'ın Cüneyt Çakır'a söylediği söz...
30.06.2020 Galatasaray