Çüngüş

Çüngüş

Son dakika Çüngüş haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Çüngüş gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Çüngüş haber sayfamızda...

Çüngüş

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 143 çüngüş haberi bulunmuştur.
Yerel Seçim Sonuçları 2024 | Diyarbakır’da DEM Parti’li Küçük başkan seçildi
Yerel Seçim Sonuçları 2024 | Diyarbakır’da DEM Parti’li Küçük başkan seçildi Diyarbakır’da Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na DEM Parti'nin Adayı Ayşe Serra Bucak Küçük seçildi. 13 ilçeyi DEM Parti, 4 ilçeyi ise AK Parti kazandı.
1.04.2024 Gündem
DEM Parti aynı kentleri yine kazandı
DEM Parti aynı kentleri yine kazandı Mayıs seçimlerinin ardından kapsamlı bir iç hesaplaşma yapan DEM Parti, dün saat 22.30 itibarıyla ülke genelinde belediye başkanlığı seçiminde dördüncü parti konumundaydı.
1.04.2024 Gündem
2024 ÇÜNGÜŞ SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Diyarbakır Çüngüş Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 ÇÜNGÜŞ SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Diyarbakır Çüngüş Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Diyarbakır Çüngüş Yerel Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Çüngüş ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Diyarbakır Çüngüş Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Diyarbakır-Batman arası yeni otoyol! Bakan Uraloğlu: 57 milyon lira tasarruf edeceğiz
Diyarbakır-Batman arası yeni otoyol! Bakan Uraloğlu: 57 milyon lira tasarruf edeceğiz Diyarbakır’a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Bu bölgeden, biraz güneyimizden geçecek olan Irak’ın Fav Limanı’ndan başlayıp, Ovaköy Sınır Kapısı’ndan girecek olan 1200 kilometrelik demir yolu ve otoyol, ülkemizi baştan başa katederek Kapıkule’den Avrupa’ya çıkacak olan hattımızda da çalışmaları çok yakından takip ediyoruz. İnşallah Irak tarafında bu sene içerisinde çalışmalara fiili olarak başlayabilirsek, bir ilki gerçekleştirmiş olacağız. Dolayısıyla bu bölgenin gelişimine çok ciddi bir destek verecek” dedi.
5.03.2024 Ekonomi
13 ŞUBAT SON DEPREMLER SON DAKİKA BUGÜNKÜ Kandilli Rasathanesi/AFAD: Deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde oldu?
13 ŞUBAT SON DEPREMLER SON DAKİKA BUGÜNKÜ Kandilli Rasathanesi/AFAD: Deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? Son dakika deprem haberleri. Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen depremleri listelemeye devam ediyor. Bulunduğu bölgede deprem olup olmadığını merak eden vatandaşlar son depremler listesine bakarak en son nerede, kaç şiddetinde deprem olduğunu görüntüleyebiliyor. Peki, bugün deprem oldu mu? İşte 13 Şubat 2024 son depremler.
13.02.2024 Bilgi Rehberi
Diyarbakır'da kardan kapanan 22 mahalle yolu ulaşıma açıldı
Diyarbakır'da kardan kapanan 22 mahalle yolu ulaşıma açıldı Diyarbakır’ın 22 kırsal mahallesinde kar nedeniyle kapanan 474 kilometrelik yol, karla mücadele ekiplerinin çalışmasıyla açıldı. 8 kırsal mahallenin yolunun açılması için de çalışmalar sürüyor. 
29.01.2024 Gündem
Yeniden Refah Partisi'nin belediye başkan adayları netleşti! İşte tam liste
Yeniden Refah Partisi'nin belediye başkan adayları netleşti! İşte tam liste Yeniden Refah Partisi 31 Mart yerel seçimlerinde il, ilçe ve belde başkan adaylarını düzenledikleri tanıtım toplantısıyla duyurdu.
2.12.2023 Gündem
BUGÜNKÜ SON DEPREMLER RASATHANESİ/AFAD: 25 Kasım 2023 Az önce deprem mi oldu? Nerede, kaç şiddetinde deprem oldu?
BUGÜNKÜ SON DEPREMLER RASATHANESİ/AFAD: 25 Kasım 2023 Az önce deprem mi oldu? Nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? Son dakika depremler. Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye'de meydana gelen son depremleri listeliyor. Dün akşam Malatya'da peş peşe meydana gelen depremler çevre illerde de hissedildi. Peki, bugün deprem oldu mu? İşte Kandilli Rasathanesi son depremler listesi.
25.11.2023 Bilgi Rehberi
AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? 12 Ekim son dakika son depremler listesi! AFAD-Kandilli Rasathanesi son depremler takip ekranı (anlık güncel liste)!
AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? 12 Ekim son dakika son depremler listesi! AFAD-Kandilli Rasathanesi son depremler takip ekranı (anlık güncel liste)! Son depremler listesi AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşılıyor. 12 Ekim tarihinde Van'da 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Van’ın merkez Tuşba ilçesinde 4.7 büyüklüğünde olan deprem sonrasında en son olan depremler listesi bireyler tarafından ziyaret ediliyor. Peki 12 Ekim bugün deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi...
12.10.2023 Bilgi Rehberi
Diyarbakır'da İtalyan köyü! 'Ana dilimiz gibi öğrendik, firmalar bizi işe aldı'
Diyarbakır'da İtalyan köyü! 'Ana dilimiz gibi öğrendik, firmalar bizi işe aldı' 3 ili birbirine bağlayan Diyarbakır'ın Çüngüş ilçesi tam 11 yıl 'İtalyan köyü'ne ev sahipliği yaptı. Burada kendi dünyalarını kuran İtalyanlar bölge halkıyla çok kısa sürede kaynaştı. Onlarla birlikte Karakaya Barajı'nın yapımında çalışanlar, bugün bile ana dil seviyesinde İtalyanca konuşabiliyor. Hatta aralarında İtalyan firmalar tarafından yürütülen birçok projede çalışma fırsatı yakayalanlar da var.
11.09.2023 Yaşam
Diyarbakır'da 3.8 büyüklüğünde deprem
Diyarbakır'da 3.8 büyüklüğünde deprem Diyarbakır'ın Çüngüş ilçesinde, Richter ölçeğine göre 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
7.06.2023 Gündem
Son dakika... Diyarbakır'da deprem! Naci Görür'den iki kent için yeni uyarı: Deprem tehlikesi var
Son dakika... Diyarbakır'da deprem! Naci Görür'den iki kent için yeni uyarı: Deprem tehlikesi var Diyarbakır'ın Çüngüş ilçesinde, saat 01.25'te 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depreme ilişkin Prof. Dr. Naci Görür, benzer depremler için iki kentte daha dikkat çekip uyardı.
4.06.2023 Gündem
Diyarbakır'da 4.2 büyüklüğünde deprem
Diyarbakır'da 4.2 büyüklüğünde deprem Diyarbakır'ın Çüngüş ilçesinde, saat 01.25'te 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
3.06.2023 Gündem
YKS’ye girmek için şehir değiştirecekler! Yol parasını AFAD ödeyecek
YKS’ye girmek için şehir değiştirecekler! Yol parasını AFAD ödeyecek Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nin (ÖSYM), Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için sınava giriş belgelerini açıklamasıyla deprem bölgesindeki adayların bir kısmı bulundukları şehirlerden başka şehirlerde sınava gireceklerini öğrendiler.
2.06.2023 Eğitim
Çüngüş Seçim Sonuçları 28 Mayıs 2023: 2. Tur Seçimleri Cumhurbaşkanlığı Oy Oranları Milliyet.com.tr'de
Çüngüş Seçim Sonuçları 28 Mayıs 2023: 2. Tur Seçimleri Cumhurbaşkanlığı Oy Oranları Milliyet.com.tr'de 28 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı 2. Tur seçimlerinin ardından Çüngüş Seçim Sonuçları 2023 sayfasından Çüngüş için seçim istatistiklerine ulaşabileceğiniz gibi, diğer Diyarbakır ilçeleri ile birlikte Türkiye’nin toplam 973 ilçesi için de 2. tur seçim sonuçları verilerine ulaşabilirsiniz. 2. Tur Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türkiye genelinde aldığı oy sayıları ile birlikte il il seçim istatistiklerini görmek isterseniz; 1. Tur 14 Mayıs 2023 seçimlerinde hangi aday ne kadar seçmenden toplamda kaç oy aldı, 2. Tur seçim sonuçları tamamen ne zaman açıklanacak, ilk açıklanan tahmini verilere göre en çok oy alan Cumhurbaşkanı adayı kimdir gibi soruların da yanıtları ile birlikte şehir şehir ve bölge bölge ayrıntılı olarak Milliyet.com.tr’nin 2023 Seçim sayfasında bulabilirsiniz.
26.05.2023 Bilgi Rehberi
Diyarbakır, Şanlıurfa ve Elazığ için 'çok kuvvetli yağış' uyarısı
Diyarbakır, Şanlıurfa ve Elazığ için 'çok kuvvetli yağış' uyarısı Meteoroloji 13 ve 15’inci bölge müdürlükleri, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Elazığ'da beklenen 'çok kuvvetli yağış'a karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyardı.
17.03.2023 Haberler
Meteoroloji'den 'çok kuvvetli yağış' uyarısı uyarısı! Bu iller dikkat
Meteoroloji'den 'çok kuvvetli yağış' uyarısı uyarısı! Bu iller dikkat Meteoroloji 13 ve 15’inci bölge müdürlükleri 3 il için şiddetli yağış uyarısı yaptı. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen ise; "Bu yağış sel, taşkın yapabilir. Büyük bir ihtimalle de öyle olacak. O nedenle dikkat etmemiz gerekiyor. Yağış pazar gününden itibaren bölgeyi terk edecek" dedi.
17.03.2023 Gündem
ADANA'DA DEPREM Mİ OLDU? (21 ŞUBAT) || Adana'da yeni deprem oldu mu? Bugün Kandilli - AFAD son depremler listesi...
ADANA'DA DEPREM Mİ OLDU? (21 ŞUBAT) || Adana'da yeni deprem oldu mu? Bugün Kandilli - AFAD son depremler listesi... Kahramanmaraş'taki depremler sonrası dün Hatay'da da 6.4 ve 5.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem birçok ilde hissedilirken Adana'da halkı da büyük panik yaşadı. Şimdi Adana'da deprem olup olmadığı sorgulanıyor. İşte Kandilli/AFAD son depremler listesi...
21.02.2023 Bilgi Rehberi
Açıklamalar peş peşe geldi! Eğitime kar engeli
Açıklamalar peş peşe geldi! Eğitime kar engeli Milyonlarca öğrencinin merakla beklediği kar tatili haberleri gelmeye başladı! Diyarbakır, Adıyaman, Gaziantep başta olmak üzere olumsuz hava şartları nedeniyle sömestr tatili uzatıldı. İşte eğitime ara verilen o iller...
5.02.2023 Gündem
Prof. Dr. Orhan Şen paylaştı! Yoğun kar yağışı geliyor
Prof. Dr. Orhan Şen paylaştı! Yoğun kar yağışı geliyor Türkiye geneli bugün yağışlı bir haftanın etkisi altına girecek. Prof. Dr. Orhan Şen yoğun kar yağışlarının olacağını söylerken 'İstanbul'da kar yağışı olacak mı?' sorusuna da çarpıcı bir yanıt verdi. Öte yandan İstanbul’da ilk kar Silivri’ye düşmeye başladı.
28.01.2023 Gündem
Bakan Soylu: Erdoğan’ın Türkiye’sinde imkansız denilen bir şey söz konusu değildir
Bakan Soylu: Erdoğan’ın Türkiye’sinde imkansız denilen bir şey söz konusu değildir İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'sinde imkansız denilen bir şey söz konusu değildir. Vatandaşa hizmette sonuna kadar emrinize amade. Birlikte daha güçlü olacağız. 20 yıldır bu ülkenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu ülkeye yanlış istikamet göstermedi. 20 yıldır hiçbir sıkıntının altına sinmedi, korkmadı, ürkmedi" dedi.
13.10.2022 Siyaset
Şehit Uzman Çavuş Abdullah Bayram Diyarbakır’da son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Uzman Çavuş Abdullah Bayram Diyarbakır’da son yolculuğuna uğurlandı Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde teröristlerce yapılan taciz ateşi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Abdullah Bayram, Diyarbakır’da gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.
28.06.2022 Haberler
MSB acı haberi duyurdu! 1 askerimiz şehit oldu
MSB acı haberi duyurdu! 1 askerimiz şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde teröristlerin taciz ateşi sonucu İs.Uzm.Çvş. Abdullah Bayram'ın şehit olduğunu duyurdu.
28.06.2022 Gündem
Diyarbakır İlçesi Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada
Diyarbakır İlçesi Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada Bulmacalar zihinsel gelişime katkı sağlayan aktivitelerin başında gelmektedir. Bulmacalarda yer alan sorular insanların yeni bilgiler edinmesine ya da var olan bilgilerini kullanmasına olanak sağlamaktadır. Yer adları bulmacalarda sık rastlanan soruların başında gelmektedir. Peki, Diyarbakır ilçesi bulmaca cevabı nedir? Harf harf bulmacada Diyarbakır ilçesi yanıtları neler olmaktadır. İşte, Diyarbakır ilçesi bulmaca cevabı hakkında bilinmesi gerekenleri derledik.
7.04.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Çüngüş ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.