Cybertruck'ı mermi yağmuruna tuttu! Elon Musk haklıymış: 'Hâlâ tek parça halinde'
Cybertruck'ı mermi yağmuruna tuttu! Elon Musk haklıymış: 'Hâlâ tek parça halinde' Tanıtıldığı günden bu yana gerek ilginç tasarımı ve reklam çalışmalarıyla zaman zaman gündem olan Tesla Cybertruck, birçok dünyaca ismin garajında görmek istediği bir akıma dönüştü. Dayanıklılık konusunda da oldukça iddialı olan ve Elon Musk tarafından kurşun geçirmez olarak tanımlanan Cybertruck, çeşitli testlerde de başrolü oynuyor.
13.03.2024 Yaşam
Tesla Cybertruck rekora imza attı
Tesla Cybertruck rekora imza attı Tesla, fütüristik tasarıma sahip elektrikli pick-up modeli Cybertruck modelinin sipariş sayısının 1.25 milyonu geçtiğini duyurdu.
12.08.2021 Otomobil
Tesla’ya Balkanlar'dan rakip
Tesla’ya Balkanlar'dan rakip Tesla'nın merak uyandıran elektrikli pick-up modeli Cybertruck'a, Balkanlar'dan rakip geldi. Bosnalı bir mühendislik şirketi, Ford F150 modelini modifiye ederek, Cybertruck benzeri bir araç yarattı. Tesla'nın aksine içten yanmalı bir motora sahip olan araç testleri Mostar'da devam ederken, aracın satışa sunulması için yapılan girişimlerin devam ettiği bildirildi
10.09.2020 Otomobil
Tesla Cybertuck Elon Musk'ın tünellerinde görüldü!
Tesla Cybertuck Elon Musk'ın tünellerinde görüldü! Uzun zamandır fütüristik tasarımı ile gündeme gelen Tesla Cybertruck, Jay Leno ve Elon Musk'ın bir araya gelmesiyle birlikte Boring Company'nin açtığı tünellerde sürüldü.
29.05.2020 Teknoloji
Elon Musk’tan Cybertruck için flaş iddia
Elon Musk’tan Cybertruck için flaş iddia Elektrikli otomobil üreticisi Tesla’nın CEO’su Elon Musk şirketin ilk pickup modeli Cybertruck suda bir süre yüzebileceğini iddia etti.
23.04.2020 Otomobil