D-Smart Go

D-Smart Go

Son dakika D-Smart Go haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan D-Smart Go gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan D-Smart Go haber sayfamızda...

D-Smart Go

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 109 d-smart go haberi bulunmuştur.
Portekiz'de şampiyonluk maçı D Smart ve D-Smart Go'da
Portekiz'de şampiyonluk maçı D Smart ve D-Smart Go'da Portekiz Ligi'nde yarın şampiyonluk düğümü çözülüyor. Derbide liderlik koltuğunda oturan Sporting, takipçisi Benfica’yı ağırlayacak.
5.04.2024 Dünyadan Futbol
D-Smart GO ve Togg güçlerini birleştirdi
D-Smart GO ve Togg güçlerini birleştirdi Türkiye’nin küresel teknoloji markası Togg ile D-Smart GO, güçlerini birleştirdi. 100’ü aşkın canlı TV kanalı, Togg’un dijital deneyim platformu Trumore’un uygulama mağazası Tru.Store üzerinden T10X kullanıcılarıyla buluştu. Böylelikle, Türkiye’de ilk kez Togg T10X sınıfının en büyük bilgi&eğlence ekranından canlı TV kanalları izlenebilecek.
5.04.2024 Ekonomi
Türkiye’de bir ilk! D-Smart GO, T10X kullanıcılarının hizmetinde
Türkiye’de bir ilk! D-Smart GO, T10X kullanıcılarının hizmetinde Türkiye’nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası Togg ile D-Smart GO, güçlerini birleştirdi. D-Smart GO, 100’ü aşkın canlı TV kanalı Togg’un dijital deneyim platformu Trumore’un uygulama mağazası Tru.Store üzerinden T10X kullanıcılarıyla buluştu. Böylelikle, Türkiye’de ilk kez Togg T10X’in sınıfının en büyük bilgi&eğlence ekranından D-Smart Go ile canlı TV kanalları izlenebilecek.
4.04.2024 Vitrin
D-Smart Go’dan ‘Oscar’ seçkisi
D-Smart Go’dan ‘Oscar’ seçkisi D-Smart GO’da, birbirinden özel film seçkileri sinemaseverlerle buluşmaya devam ediyor.
10.03.2024 Cadde
Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy'a bir talip daha çıktı! Sportif Direktör harekete geçti
Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy'a bir talip daha çıktı! Sportif Direktör harekete geçti Beşiktaş'ın genç futbolcusu Semih Kılıçsoy için bir Avrupa devinin daha harekete geçtiği iddia edildi. Siyah-beyazlıların 18 yaşındaki genç yeteneği için kilit ismin devreye girdiği aktarıldı.
8.03.2024 Beşiktaş
Türkiye'de bir ilk daha D-Smart ve D-Smart GO’da
Türkiye'de bir ilk daha D-Smart ve D-Smart GO’da Türkiye’de ilk kez gerçekleşecek olan Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası hafta sonu Kayseri’den canlı yayınla D-Smart ve D-Smart GO’da ekrana gelecek.
8.03.2024 Diğer
Güçlü kadınlardan güçlü filmler
Güçlü kadınlardan güçlü filmler D-Smart GO, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kadın filmleriyle kutluyor.
7.03.2024 Cadde
Portekiz'de dev derbi! Porto–Benfica maçı D-SMART ve D-SMART GO'da
Portekiz'de dev derbi! Porto–Benfica maçı D-SMART ve D-SMART GO'da Portekiz futbolunun kulüpler düzeyinde en önemli rekabeti Porto – Benfica derbisi Pazar gecesi 23.30'da D-Smart ve D-Smart GO'da ekrana gelecek.
2.03.2024 Diğer
Superclasico heyecanı Pazar akşamı yaşanacak
Superclasico heyecanı Pazar akşamı yaşanacak Dünyanın en ateşli futbol rekabeti olan River Plate – Boca Juniors derbisi Pazar akşamı nefes kesecek.
24.02.2024 Dünyadan Futbol
D-Smart’tan şubat hediyesi
D-Smart’tan şubat hediyesi D-Smart, 17’nci doğum gününü abonelerine hediye vererek kutluyor! D-Smart üyeleri, kullandıkları paket ne olursa olsun 10-29 Şubat tarihleri arasında tüm kanalları ücretsiz izleyebilecek.
11.02.2024 Cadde
Asya Kupası'nda şampiyon D-Smart'ta belli olacak!
Asya Kupası'nda şampiyon D-Smart'ta belli olacak! Büyük bir heyecana sahne olan Asya Kupası’nda şampiyon bugün belli oluyor. Ürdün-Katar finali 18.00’de D-Smart 77. Kanal Spor Smart ve D-Smart GO’dan canlı yayınlanacak.
10.02.2024 Skorer
Asya Kupası’nda şampiyon belli oluyor! Ürdün – Katar finali
Asya Kupası’nda şampiyon belli oluyor! Ürdün – Katar finali Büyük bir heyecana sahne olan Asya Kupası’nda şampiyon belli oluyor. Ürdün – Katar finali cumartesi 18.00’de sadece D-Smart 77. Kanal Spor Smart ve D-Smart GO’dan canlı yayınlanacak.
9.02.2024 Dünyadan Futbol
Özel seçki
Özel seçki D-Smart GO’da, birbirinden özel film seçkileri sinemaseverlerle buluşmaya devam ediyor.
3.01.2024 Cadde
Portekiz'de zirve mücadelesi! Sporting - Porto maçı D-Smart'ta
Portekiz'de zirve mücadelesi! Sporting - Porto maçı D-Smart'ta Portekiz Premier Ligin zirvesinde yer alan 31 puanlı iki takım Sporting ile Porto’nun nefesleri kesecek buluşması 18 Aralık Pazartesi 23.15’te yaşanacak.
17.12.2023 Dünyadan Futbol
Cristiano Ronaldo'dan alkışlanacak Fair-Play örneği! Penaltıyı iptal ettirdi
Cristiano Ronaldo'dan alkışlanacak Fair-Play örneği! Penaltıyı iptal ettirdi Asya Şampiyonlar Ligi E Grubu 5. maçında Persepolis, deplasmanda Al Nassr ile karşı karşıya geldi. Mücadele golsüz eştilikle sona ererken Cristiano Ronaldo'nun hareketi maça damgasını vurdu. İşte detaylar...
27.11.2023 Futbol
Cristiano Ronaldo'dan alkışlanacak Fair-Play örneği! Penaltıyı iptal ettirdi
Cristiano Ronaldo'dan alkışlanacak Fair-Play örneği! Penaltıyı iptal ettirdi Asya Şampiyonlar Ligi E Grubu 5. maçında Persepolis, deplasmanda Al Nassr ile karşı karşıya geldi. Mücadele golsüz eşitlikle sona ererken Cristiano Ronaldo'nun hareketi maça damgasını vurdu. İşte detaylar...
27.11.2023 Dünyadan Futbol
Son fırsat!
Son fırsat! D-Smart GO’da, ödüllü yerli/yabancı film ve diziler ile merakla beklenen spor karşılaşmaları için indirim fırsatları sürüyor.
26.11.2023 Cadde
Portekiz'de derbi heyecanı D-Smart'ta
Portekiz'de derbi heyecanı D-Smart'ta Portekiz Liginde 11. haftada Lizbon derbisinde Benfica ile Sporting karşılaşacak. Pazar 23.30'da oynanacak mücadele sadece D-Smart ve D-Smart GO'da canlı yayınlanacak.
11.11.2023 Futbol
Bybars Fight Night Cuma 20.00'de D-Smart ve D-Smart Go'da
Bybars Fight Night Cuma 20.00'de D-Smart ve D-Smart Go'da Kickboksta Türkiye ve dünyanın en iyileri Bybars Fight Night organizasyonunda bir araya geliyor. Dövüş sporları severleri D-Smart ekranlarında unutulmaz bir gece bekliyor.
9.11.2023 Diğer
D-Smart ve D-Smart GO'dan özel dev kampanya
D-Smart ve D-Smart GO'dan özel dev kampanya Kasım ayına özel spor, film, dizi, belgesel, çocuk ve yaşam içerikleriyle dolu mega paket kullanıcılarını bekliyor. D-Smart ve D-Smart GO’da 4 ay boyunca belgeselsever ve eğlencesever paketleri de hediye olarak veriliyor.
8.11.2023 Diğer
D-Smart GO, 'Kasımda Aşk Başkadır' kategorisini izleyicilerle buluşturuyor
D-Smart GO, 'Kasımda Aşk Başkadır' kategorisini izleyicilerle buluşturuyor D-Smart GO kasım ayına özel yeni bir kategori ekliyor. ‘Kasımda Aşk Başkadır’ ismi verilen kategori ile yerli ve yabancı filmler izleyicilerle buluşuyor.
6.11.2023 Cadde
Birçok çizgi film çocuklarla buluşacak
Birçok çizgi film çocuklarla buluşacak Dünyaca ünlü çocuk kanalı Moonbug, D-Smart ve D-Smart GO’da izleyicilerle buluştu.
3.11.2023 Cadde
Almanya Kupası heyecanı D-Smart ve D-Smart GO'da
Almanya Kupası heyecanı D-Smart ve D-Smart GO'da Almanya Kupası'nda ikinci tur maçları heyecanı D-Smart ve D-Smart GO'da yaşanacak.
30.10.2023 Dünyadan Futbol
D-Smart GO’dan Cumhuriyetin 100’üncü yılına özel içerikler
D-Smart GO’dan Cumhuriyetin 100’üncü yılına özel içerikler Cumhuriyetin 100’üncü yılının kutlanacağı 29 Ekim’de D-Smart Go yeni bir içerik kategorisi oluşturdu.  ‘Cumhuriyetimiz 100 Yaşında’ isimli kategoride Atatürk ve Cumhuriyet temalı filmler, tarihi belgeseller ve birçok sevilen içerik bulunuyor. Kategori bugün kullanıcılar ile buluşuyor.
23.10.2023 Cadde
D-Smart’ta spor şöleni
D-Smart’ta spor şöleni Futbol, basketbol ve teniste birbirinden önemli karşılaşmalar oynanacak. D Smart, hafta boyunca zorlu müsabakaları ekranlara getirecek.
17.10.2023 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

D-Smart Go ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.