D vitamini alırken en sık yapılan 2 hata! Aç karnına içiyorsanız hemen vazgeçin
D vitamini alırken en sık yapılan 2 hata! Aç karnına içiyorsanız hemen vazgeçin D vitamini organların düzenli çalışmasına, hastalıklardan korunmaya yardımcı olurlar. Ancak her vitamini alırken dikkat edilmesi gereken farklı hususlar bulunur. İşte D vitamini kullanırken yapmamanız gereken 2 hatayı açıklıyoruz.
23.03.2024 Genel Sağlık
D vitamini eksikliği yaşıyorsanız dikkat! Vücutta bunlar oluyor
D vitamini eksikliği yaşıyorsanız dikkat! Vücutta bunlar oluyor D vitamini özellikle Kovid-19 pandemisi sürecinde sıkça gündeme geldi. Eğer güneşten ve besinlerden yeterli düzeyde D vitamini alamıyorsanız vücut bir müddet sonra yoksunluk çekmeye başlıyor. Yetersiz D vitamini alımı da bir süre sonra sağlığınızla ilgili birtakım sorunlara yol açabiliyor. Günümüzde pek çok kişinin yaşadığı D vitamini eksikliğini gidermek için başvurulan şeylerin başında ise takviyeler var. Ancak bu takviyelerin kontrollü kullanılması şart. D vitamininin neden bu kadar önemli olduğunu, D vitamininin hangi hastalıklara iyi geldiğini, D vitamini ve D vitamini takviyeleri hakkında tüm merak edilenleri sizler için derledik... MİLLİYET.COM.TR / PEMBENAR ÖZEL
25.12.2020 Genel Sağlık
D vitamini hakkında bilmeniz gereken her şey
D vitamini hakkında bilmeniz gereken her şey D vitamini; kemiklerin dayanıklılığı, bağışıklık sisteminin güçlendirilmesi adına vücut içerisinde son derece kilit bir rol oynar. D vitamini yağda eriyen vitamin çeşitlerindendir. Bu nedenle vücudumuzda yağ oranının normal düzeylerde olması önemlidir.
1.05.2018 Gündem
D vitamini ne işe yarar?
D vitamini ne işe yarar? D vitaminini genellikle çocukların kemiklerinin büyümesi için gerekli olmasıyla biliriz ancak D vitamini ne işe yarar bütün detaylarıyla sizler için araştırdık.
4.05.2018 Genel Sağlık