Da Vinci Şifresi

Da Vinci Şifresi

Son dakika Da Vinci Şifresi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Da Vinci Şifresi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Da Vinci Şifresi haber sayfamızda...

Da Vinci Şifresi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 262 da vinci şifresi haberi bulunmuştur.
Gerçek hayattaki ‘Da Vinci Şifresi’
Gerçek hayattaki ‘Da Vinci Şifresi’ “Tapınak Şövalyeleri”, Haçlı Seferleri sırasında Antakya’da da boy gösterdi. Hazineleri de “Da Vinci Şifresi” filmine konu oldu. Yeni bulunan 8 şövalyenin mezarı ise tarihe yeni bir ışık tutuyor.
20.08.2023 Dünya
Da Vinci Şifresi filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Da Vinci Şifresi kaç yılında vizyona girdi?
Da Vinci Şifresi filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Da Vinci Şifresi kaç yılında vizyona girdi? Da Vinci Şifresi filmi bu akşam Kanal D ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. 2006 yılında vizyona giren gerilim türünde çekilen Da Vinci Şifresi filmi konusu ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. İşte Da Vinci Şifresi filmi hakkında merak edilenler...
13.01.2023 Bilgi Rehberi
Ercan Güven'den Jorge Jesus iddiası! Fatih Terim'i örnek gösterdi
Ercan Güven'den Jorge Jesus iddiası! Fatih Terim'i örnek gösterdi Milliyet Gazetesi yazarlarından Ercan Güven, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'la ilgili çarpıcı bir yazı gündeme aldı. Ercan Güven, sarı-lacivertlilerin Antalyaspor ile oynadığı maçın öncesinde yaşananları anlattı.
13.01.2023 Fenerbahçe
Da Vinci Şifresi oyuncuları kimler? Da Vinci Şifresi filminin konusu nedir ve oyuncu kadrosunda kimler var?
Da Vinci Şifresi oyuncuları kimler? Da Vinci Şifresi filminin konusu nedir ve oyuncu kadrosunda kimler var? Da Vinci Şifresi filmi bu akşam Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak. DRon Howard'ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin orijinal adı ise The Da Vinci Code'dur. Filmin oyuncu kadrosu ve konusu merak ediliyor. Peki Da Vinci Şifresi oyuncuları kimler?
4.09.2022 Bilgi Rehberi
Tom Hanks: Sinemayla geçen bir ömür ve birbirinden iyi filmler
Tom Hanks: Sinemayla geçen bir ömür ve birbirinden iyi filmler Birçokları için hayatının en güzel filmlerini izleme fırsatı bulduğu ve oyunculuğuyla tekrar tekrar sinemanın nasıl bir şey olduğunu bizlere gösteren bir aktör Tom Hanks. Gelin Tom Hanks’in yaşamına Molatik olalım...
4.05.2021 Portre
Dan Brown’ın aşk şifresi!
Dan Brown’ın aşk şifresi! Dünyaca ünlü “Da Vinci Şifresi” romanının yazarı Dan Brown’ın eski eşi evilikleri sırasında farklı kadınlarla gizli hayatı olduğu iddiasıyla yazara dava açtı. Yazarın antrenör sevgilisine at aldığı iddia edildi
2.07.2020 Dünya
Tom Hanks kimdir? Kaç yaşında?
Tom Hanks kimdir? Kaç yaşında? Dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Tom Hanks ve eşi corona virüsüne yakalandı. Tom Hanks'in corona virüsüne yakalanması şoke ederken oyuncu hakkındaki bilgiler de araştırılmaya başlandı.
12.03.2020 Gündem
40 yaşından korkmayın!
40 yaşından korkmayın! “Kim Tutar Seni-Mucizeni Yaşa” kitabının yazarı Nalan Miri Sözer, “Cebinizdeki tecrübelere güvenin...
12.04.2019 Ege
‘Mehmed’e dev prodüksiyon
‘Mehmed’e dev prodüksiyon ‘Er Ryan’ı Kurtarmak’, ‘Zor Ölüm’ ve ‘Tomb Raider’ gibi yapımların proje tasarımını üstlenen Thomas Brown, ‘Mehmed: Bir Cihan Fatihi’ için Türkiye’ye geldi...
5.03.2018 Cadde
Tanrının yapay zeka olduğu yeni bir din ortaya çıktı
Tanrının yapay zeka olduğu yeni bir din ortaya çıktı Otonom otomobil mühendisi Anthony Levandowski, yapay zekanın tanrı olduğu yeni bir din yarattı. Peki geleceğin teknolojisi geleceğin tanrısı olabilecek mi?
9.03.2018 Diğer
Dan Brown yapay zekanın yeni tanrı olacağını iddia etti
Dan Brown yapay zekanın yeni tanrı olacağını iddia etti ABD'li ünlü yazar Dan Brown, yapay zekanın yeni tanrı olacağını ve bilgisayarlar aracılığı ile de yeni bir din oluşturulacağını öne sürdü.
14.03.2018 Dünya
Dan Brown'ın yeni romanı 'Başlangıç' yarın raflarda!
Dan Brown'ın yeni romanı 'Başlangıç' yarın raflarda! Dan Brown’ın tüm dünyada merakla beklenen yeni romanı Başlangıç 3 Ekim Salı günü Altın Kitaplar etiketiyle raflardaki yerini alıyor. 13 ülkede aynı anda yayımlanacak romanı saat farkıyla ilk okuyan, Türkiye’deki okurlar olacak!
2.10.2017 Kültür Sanat
Dan Brown'ın yeni kitabı Başlangıç hangi ülkede geçiyor?
Dan Brown'ın yeni kitabı Başlangıç hangi ülkede geçiyor? Son yıllarda yazdıkları ile edebiyat dünyasında büyük ses getiren ve yapıtlarının geçtiği şehirleri de yeniden gündeme taşımayı başaran Dan Brown'ın yeni romanı Origin(Başlangıç) ile ilgili bilgiler gelmeye başladı.
28.06.2017 Kültür Sanat
Dan Brown’un yeni romanında istikamet İspanya!
Dan Brown’un yeni romanında istikamet İspanya! Dan Brown'ın Türkiye’de 'Başlangıç' adıyla yayınlanacak olan yeni romanı Origin ile ilgili bilgiler gelmeye başladı. Usta yazarın, romanda nerelere yolculuk yapacağı da belli oldu.
28.06.2017 Cadde
Bu kez İspanya'daki sembollerin peşinde
Bu kez İspanya'daki sembollerin peşinde Dan Brown’ın Türkiye’de ‘Başlangıç’ adıyla okuruyla buluşacak yeni romanı ‘Origin’ hakkında yeni ayrıntılar basınla paylaşılmaya başladı.
27.06.2017 Gündem
İstanbul 'Cehennem'den turist çekecek!
İstanbul 'Cehennem'den turist çekecek! Tom Hanks’in başrolünü üstlendiği, bazı sahneleri İstanbul’da çekilen “Cehennem” bugün gösterime girdi. Filmin, İstanbul’a olan ilgiyi artıracağı tahmin ediliyor.
14.10.2016 Cadde
Audrey Tautou, Antalya’ya geliyor
Audrey Tautou, Antalya’ya geliyor 'Amelie' ile dünya çapında hayran kitlesi edinen Fransız yıldız Audrey Tautou, Tran Anh Hung imzalı 'Sonsuzluk / Éternité' filmi ile 53'üncü Uluslararası Antalya Film Festivali’ne konuk oluyor.
8.10.2016 Cadde
Dan Brown’dan yeni roman
Dan Brown’dan yeni roman Çok satan kitaplara imza atan Dan Brown’ın yeni romanının ismi ve çıkış tarihi açıklandı. Brown'ın yeni romanının da din, bilim, sanat ve mimarlık tarihinden izler taşıdığı belirtiliyor.
30.09.2016 Cadde
Dan Brown şifrelerin kökenini yazacak
Dan Brown şifrelerin kökenini yazacak ‘Da Vinci Şifresi’, ‘Melekler ve Şeytanlar’, ‘Dijital Kale’ ve ‘Kayıp Sembol’ ile ‘Cehennem’ romanlarıyla tüm dünyadan geniş bir okur kitlesine sahip olan ve ‘best seller’ yazarların başını çeken Dan Brown’ın yeni romanının ismi ve çıkış tarihi açıklandı.
29.09.2016 Gündem
Dan Brown’dan yeni roman
Dan Brown’dan yeni roman Tüm dünyada fırtınalar koparan bestseller yazar Dan Brown’ın yeni romanının ismi ve çıkış tarihi açıklandı.
29.09.2016 Kültür Sanat
Dan Brown’dan kütüphaneye 300 bin euro
Dan Brown’dan kütüphaneye 300 bin euro ‘Da Vinci Şifresi’ romanıyla dünya çapında büyük bir ilgiyle takip edilmeye başlanan yazar Dan Brown, kitaplarına kaynak olan kütüphaneye 300 bin euro bağışta bulundu.
18.06.2016 Dünya
‘Da Vinci Şifresi’ gençleşiyor!
‘Da Vinci Şifresi’ gençleşiyor! ABD merkezli Washington Post gazetesindeki bir habere göre, popüler bir ‘yetişkin’ kitabı olan Dan Brown’ın ‘Da Vinci Şifresi’ adlı romanının, gençlere yönelik kısa bir versiyonu yayımlanacak.
21.05.2016 Gündem
Cehenneme gidecek son isim belli oldu
Cehenneme gidecek son isim belli oldu Cehennem filmi yeni oyuncusuna kavuşuyor.
12.03.2015 Kültür Sanat
Pena Yayınevi’nden çıkan kitap “Zincir” yazarın ilk romanı
Pena Yayınevi’nden çıkan kitap “Zincir” yazarın ilk romanı İnsan DNA’sındaki şifreyi çözmeye çalışan film tadında gerilim roma
30.12.2014 Kültür Sanat
Nuh’un filmi Ortadoğu’da  yasaklandı
Nuh’un filmi Ortadoğu’da yasaklandı Türkiye’de 3 Nisan tarihinde vizyona girmesi planlanan Noah (Nuh: Büyük Tufan) filmi Ortadoğu’dan darbe aldı.
8.03.2014 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Da Vinci Şifresi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.