Dağıtım

Dağıtım

Son dakika Dağıtım haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Dağıtım gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Dağıtım haber sayfamızda...

Dağıtım

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 13.456 dağıtım haberi bulunmuştur.
İstanbul'un 18 ilçesinde elektrik kesintisi
İstanbul'un 18 ilçesinde elektrik kesintisi Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş (BEDAŞ), İstanbul'un 18 ilçesinde hafta başı itibarıyla elektrik kesintisi yapılacağını açıkladı. BEDAŞ tarafından yayınlanan planlı kesinti programına göre, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Başakşehir, Beşiktaş, Çatalca ve daha birçok ilçede pazartesi günü planlı çalışma kapsamında elektrik kesintisi yaşanacak.
21.04.2024 Ekonomi
Özellerde yabancı öğretmen hilesi! 30 saatte unvan hazır
Özellerde yabancı öğretmen hilesi! 30 saatte unvan hazır Bazı kolejler, sırf yabancı diye uzmanlığı öğretmenlik olmayan kişilere öğretmenlik yaptırıyor. Bu kişilerin özgeçmişlerini ise sır gibi saklıyorlar. Aralarında mühendislik, veterinerlik gibi bölümlerden mezun olanlar hatta kendi ülkelerinde manavlık, çağrı merkezi operatörlüğü yapanlar bile bulunuyor.
19.04.2024 Gündem
Borsada Rönesans dönemi başlayacak
Borsada Rönesans dönemi başlayacak Portföyündeki iddialı AVM’lerle, borsadaki GYO rekabetine renk katmayı hedefleyen Rönesans Gayrimenkul Yatırım (RGY), hızlı büyümeye oynayacak.
17.04.2024 Ekonomi
TBMM'de mesai yeniden başlıyor
TBMM'de mesai yeniden başlıyor Türkiye Büyük Millet Meclisi, yerel seçim nedeniyle ara verdiği mesaisine bugün yeniden başlıyor. Meclis gündeminde önemli yasal düzenlemeler var. Enerji verimliliğini artıracak kanun teklifi ile turist rehberlerine yönelik düzenlemenin Genel Kurul'da ele alınması bekleniyor.
16.04.2024 Gündem
Ticaret Bakanlığı açıkladı: Lojistik sektörümüz dünyada 11'inci sırada yer aldı
Ticaret Bakanlığı açıkladı: Lojistik sektörümüz dünyada 11'inci sırada yer aldı Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Lojistik taşımacılık sektörümüz, 100 milyon dolarlık pazar büyüklüğü ile küresel lojistik pazarından yüzde 2,5 pay alırken dünya sıralamasında 11'inci sırada yer aldı" denildi.
13.04.2024 Ekonomi
BUGÜN VE BAYRAMDA KARGOLAR AÇIK MI, DAĞITIM YAPIYORLAR MI? Ramazan Bayramı boyunca kargolar çalışıyor mu, açık mı?
BUGÜN VE BAYRAMDA KARGOLAR AÇIK MI, DAĞITIM YAPIYORLAR MI? Ramazan Bayramı boyunca kargolar çalışıyor mu, açık mı? Bayramda kargoların durumu araştırılıyor. Özellikle internet alışverişini tercih eden ve kargo alıp gönderecek kişiler bayram boyunca kargoların çalışıp çalışmadığını merak ediyor. İşte kargo çalışma saatleri.
9.04.2024 Bilgi Rehberi
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri Teknolojinin iş hayatına olan etkisinin ve dijital dönüşüm çalışmalarının zirveye çıktığı 'yapay zeka çağı'nda teknoloji liderleri şirketleri geleceğe taşıyor...
15.04.2024 Milliyet Executive
Çiftçilere ayçiçek ve nohut tohumu dağıtıldı
Çiftçilere ayçiçek ve nohut tohumu dağıtıldı Çorum'da, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından tonlarca nohut ve ayçiçek tohumu dağıtıldı.
3.04.2024 Ekonomi
Askeri birliğinde yatağında ölü bulunan askere son veda
Askeri birliğinde yatağında ölü bulunan askere son veda Kayseri 1. Komando Tugayı'nda vatani görevini yaparken koğuştaki yatağında ölü bulunan 22 yaşındaki Samet Tahmaz memleketi Giresun'da son yolculuğuna uğurlandı.
3.04.2024 Haberler
Askeri birliğinde yatağında ölü bulunan askere son veda
Askeri birliğinde yatağında ölü bulunan askere son veda Kayseri 1. Komando Tugayı'nda vatani görevini yaparken koğuştaki yatağında ölü bulunan 22 yaşındaki Samet Tahmaz memleketi Giresun'da son yolculuğuna uğurlandı.
3.04.2024 Gündem
Şanghay borsasından nikel planı
Şanghay borsasından nikel planı Çin Demir Dışı Metal Endüstrisi Birliği'nin (CNIA), Şanghay Vadeli İşlemler Borsası (SHFE), nikel vadeli işlemlerinin uluslararası hale getirilmesi planını araştıracağını ve teşvik edeceğini bildirdi.
2.04.2024 Uzmanpara
Halka arza 4 kat talep
Halka arza 4 kat talep IC Enterra Yenilenebilir Enerji’nin 27-29 Mart tarihleri arasında Ak Yatırım, İş Yatırım ve Ziraat Yatırım liderliğinde gerçekleşen halka arzına, bireysel ve kurumsal yatırımcılardan 4,11 kat talep geldi.
2.04.2024 Ekonomi
‘Karbon depolama atlası’ oluşturulacak
‘Karbon depolama atlası’ oluşturulacak Türkiye’nin iklim değişikliği ile mücadelede 2024-2030’u kapsayan “azaltım” yol haritası hazır. Buna göre, sera gazı emisyonlarının azaltılması için “Türkiye karbon depolama atlası” oluşturulacak. Döküm sahalarına atık kabulü sonlandırılacak. ÖTV tarifelerine karbon ayarı yapılacak.
29.03.2024 Ekonomi
Büyümeyi sürdürdü yurt dışı koşusunda
Büyümeyi sürdürdü yurt dışı koşusunda Yurt içinde 500 yurt dışında ise 350 mağazaya sahip olan FLO, 2023’ü dolar bazında yüzde 40 büyüyerek 1.4 milyar dolar ciroyla kapattı. FLO, marka portföyüne kattığı Reebok’un da dünya genelindeki en iyi iş ortağı ödülüne layık görüldü.
29.03.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Dağıtım ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.