Dalga

Dalga

Son dakika dalga haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan dalga gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan dalga haber sayfamızda...

Dalga

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 12.639 dalga haberi bulunmuştur.
Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Sağanak ve çamur geliyor! İşte o iller
Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Sağanak ve çamur geliyor! İşte o iller Meteoroloji yeni hava durumu haritasını yayımladı. Toz taşınımı geliyor. Sağanak yağmur ile birlikte çamur yağacağı belirtildi. Peki çöl tozu ne kadar sürecek? İşte merak edilen detaylar...
25.04.2024 Gündem
Böyle pişkinlik görülmedi! Ücretini istediği şahıs taksici ile dalga geçti
Böyle pişkinlik görülmedi! Ücretini istediği şahıs taksici ile dalga geçti Güngören'den Mecidiyeköy’e gitmek için taksiye binen üç kişi, sürücünün araçta sigara içilmesine izin vermemesinin ardından ücreti ödemeden araçtan indi. Taksi sürücüsünün, “90 liramı verir misin?” sözlerine karşılık yolcu, “Benim param yok. Git, onlardan al. Paramla beni rehin mi alacaksın” şeklinde pişkin bir cevap verdi.
25.04.2024 Haberler
Site sakinleri ile yöneticileri arasında kavga! 'Buranın kralı biziz, polisi biziz'
Site sakinleri ile yöneticileri arasında kavga! 'Buranın kralı biziz, polisi biziz' Üsküdar'da bir sitede yöneticilerin iddiaya göre keyfi uygulamaları site sakinlerini bıktırdı. Sabah saatlerinde elektriğin yönetim tarafından kesilmesi üzerine itiraz eden site sakinleri ile müteahhit ve işçileri arasında başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.
25.04.2024 Gündem
Böyle pişkinlik görülmedi! Ücretini istediği şahıs taksici ile dalga geçti
Böyle pişkinlik görülmedi! Ücretini istediği şahıs taksici ile dalga geçti Güngören'den Mecidiyeköy’e gitmek için taksiye binen üç kişi, sürücünün araçta sigara içilmesine izin vermemesinin ardından ücreti ödemeden araçtan indi. Taksi sürücüsünün, “90 liramı verir misin?” sözlerine karşılık yolcu, “Benim param yok. Git, onlardan al. Paramla beni rehin mi alacaksın” şeklinde pişkin bir cevap verdi.
25.04.2024 Gündem
Savaşta son dakika... AFP duyurdu: İran çekildi! Artık asker yok, her şeyi kapatıp gittiler
Savaşta son dakika... AFP duyurdu: İran çekildi! Artık asker yok, her şeyi kapatıp gittiler Kuzey Kore'den havalanıp Tahran'a inen uçağı resmi ajansı tek cümlelik bir haberle duyurdu, İran medyasında sessizlik var. Uluslararası haber ajansı AFP ise, misillemeyle görünür hale gelen gizli savaştaki yeni koordinatları verdi.
24.04.2024 Dünya
Dev dalgalar arasında kalan feribottan yeni görüntüler ortaya çıktı
Dev dalgalar arasında kalan feribottan yeni görüntüler ortaya çıktı Yalova-Yenikapı seferi sırasında fırtınaya yakalanan İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) feribotunda bulunan araçlar dalgalardan zarar gördü. Fırtına sırasında araçların zarar gördüğü anlar ve yolcuların yaşadığı tedirginlik güvenlik kameralarına yansıdı. 7 araç 1 motosiklette meydana gelen hasarla ilgili İDO Genel Müdürü Murat Orhan açıklama yaptı. Orhan, "Bu olay sonrasında 7 araç ve 1 motosiklette hasar gerçekleşmiştir. Bu hasara ilişkin sigorta birim yöneticiliğimiz tarafından tüm işlemler başlatılmış ve hasarların tazmini yönünde gerekli işlemler yapılmaktadır" dedi.
23.04.2024 Haberler
İmplant tedavisinde vida beynine saplandı
İmplant tedavisinde vida beynine saplandı Bursa'da bir vatandaşın sızı yapan dişlerinin tedavisi için gittiği özel bir klinikte implant tedavisi başlatıldı. Doktor çeneye yerleştirecek vidayı zorlayınca vida çene kemiğini delip hastanın beynine saplandı. Hastaneye kaldırılan vatandaş saatler süren ameliyat sonrası hayata tekrar döndü.
21.04.2024 Haberler
Amerikan dergilerine konu olan Türk! Beyne saplanan vida
Amerikan dergilerine konu olan Türk! Beyne saplanan vida Bursa'da bir vatandaşın sızı yapan dişlerinin tedavisi için gittiği özel bir klinikte implant tedavisi başlatıldı. Doktor çeneye yerleştirecek vidayı zorlayınca vida çene kemiğini delip hastanın beynine saplandı. Hastaneye kaldırılan vatandaş saatler süren hayata tekrar döndü.
21.04.2024 Gündem
Sınıf ortamında ‘yetenek sizsiniz’
Sınıf ortamında ‘yetenek sizsiniz’ Eline kamerayı alan öğretmenler, matematik, genel kültür soruları, şarkı, tekerleme ile öğrencileri yarıştırıyor. Videolar, sosyal medyada milyonlarca kez tıklanıyor. Öğrenciler adına fan hesapları açanlar bile var.
21.04.2024 Gündem
Dünyada son dakika... Haşdi Şabi'nin genel merkezi vuruldu! Irak'ta peş peşe patlama sesleri
Dünyada son dakika... Haşdi Şabi'nin genel merkezi vuruldu! Irak'ta peş peşe patlama sesleri İran'da nükleer tesislerin bulunduğu İsfahan'da gece yarısı duyulan patlamaların yanı sıra Suriye ve Irak'ta da patlamalar oldu. İsrailli bakanın tek kelimelik paylaşımı alay konusu olurken, İran'da sosyal medyayı sallayan video hızla yayıldı. Öte yandan gece yarısı Irak'tan gelen haber yeniden gözleri İsrail'e çevirdi. Haşdi Şabi'nin genel merkezinde patlama gerçekleşti.
19.04.2024 Dünya
İsrail dalga konusu oldu! Sosyal medyayı sallayan video
İsrail dalga konusu oldu! Sosyal medyayı sallayan video İran'ın orta kesiminde yer alan İsfahan şehrinde gece yarısı gerçekleşen patlamalar, devlet medyası tarafından üç küçük silahlı insansız hava aracının havada imha edilmesi olarak sunuldu. İran medyası, saldırıyı önemsiz göstermek için şaka yoluyla minyatür insansız hava aracı fotoğrafları yayınladı.
19.04.2024 Haberler
Meteoroloji yeni harita yayımladı! İller tek tek sayıldı! Kuvvetli yağış ve fırtına geliyor
Meteoroloji yeni harita yayımladı! İller tek tek sayıldı! Kuvvetli yağış ve fırtına geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) uyarı üstüne uyarı yaptı! Cuma günü kuvvetli yağış ve fırtına geliyor. İller tek tek açıklandı. Cuma günü plan yapanlar dikkat! İşte merak edilen detaylar...
18.04.2024 Gündem
Savaşta son dakika... İsrail füzeleri İran'ı vurdu
Savaşta son dakika... İsrail füzeleri İran'ı vurdu İran'ın İsrail'e saldırısından günler sonra İsrail misilleme saldırısı başlattı. İsrail, füzelerle İran'ı vurdu. İran'da İsfahan havalimanında patlama sesleri duyulduğu belirtildi. İşte detaylar...
19.04.2024 Dünya
Datça’da teknelerin fırtınayla imtihanı kamerada
Datça’da teknelerin fırtınayla imtihanı kamerada Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Bodrum-Kaş arasında denizlerde fırtına uyarısının ardından Datça ilçesinde öğle saatlerinde başlayan ve kıyıya döven dalgalar, teknelerde büyük tehlikeye neden oldu.
17.04.2024 Haberler
Dünya petrol bağımlılığından kurtulmalı...
Dünya petrol bağımlılığından kurtulmalı... Petrol Latincede taş (yani petra) ve yağ (yani oleum) sözcüklerinden oluşan bir kelime. Taşın yağı anlamına geliyor. Bugünlerde dünyada yine taşın yağı konuşuluyor.
16.04.2024 Ekonomi
ABD ve İran Türkiye üzerinden ne konuştu?
ABD ve İran Türkiye üzerinden ne konuştu? İran'ın İsrail'e düzenlediği İHA ve füze saldırısının ardından 'Ankara ilk başta sessiz kaldı' yorumlarına ilişkin diplomatik kaynaklardan açıklama geldi. CNN TÜRK Ankara Temcsilcisi Dicle Canova diplomatik kaynaklardan edindiği bilgileri paylaştı.
15.04.2024 Haberler
ABD ve İran Türkiye üzerinden ne konuştu?
ABD ve İran Türkiye üzerinden ne konuştu? İran'ın İsrail'e düzenlediği İHA ve füze saldırısının ardından 'Ankara ilk başta sessiz kaldı' yorumlarına ilişkin diplomatik kaynaklardan açıklama geldi. CNN TÜRK Ankara Temcsilcisi Dicle Canova diplomatik kaynaklardan edindiği bilgileri paylaştı.
15.04.2024 Dünya
Meteoroloji uyardı! Çok kuvvetli geliyor! Marmara ve Ege bölgesi dikkat
Meteoroloji uyardı! Çok kuvvetli geliyor! Marmara ve Ege bölgesi dikkat Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) uyardı. Yeni harita yayımlandı. Kuvvetli geliyor! Marmara ve Ege bölgesine özellikle dikkat çekildi. Kuvvetli yağış, kuvvetli rüzgar uyarıları peş peşe geldi. İşte hava durumu ile ilgili merak edilen detaylar...
12.04.2024 Gündem
Su birikintisine düşen topu, kamyonetiyle dalga yaparak çocuğa ulaştırdı
Su birikintisine düşen topu, kamyonetiyle dalga yaparak çocuğa ulaştırdı Diyarbakır'da topu su birikintisine düşen çocuğun yardımına kamyonet sürücüsü yetişti. Sürücü, girdiği suda aracıyla oluşturduğu dalgayla topu çocuğa ulaştırdı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
10.04.2024 Haberler
'Kızıl İnek' hortladı! Mescid'i Aksa'yı yıkıp Üçüncü Tapınak kurmak istiyorlar
'Kızıl İnek' hortladı! Mescid'i Aksa'yı yıkıp Üçüncü Tapınak kurmak istiyorlar Bir uçakla ABD'den geçtiğimiz yıl Ağustos ayında getirilen beş kızıl düve, Kudüs'teki Zeytin Dağı'nda kurban edilmek isteniyor. Perde arkasında ise, Mescid-i Aksa'nın Yahudilere açılması var. Newsweek 'Kutsal savaş: Kızıl inekler, Gazze ve dünyanın sonu' başlığını atarken, Binyamin Netanyahu'nun dolaşıma giren fotoğrafı radikal Yahudileri daha da kışkırttı.
10.04.2024 Dünya
'Siyasi rüşvet' mektubu! Uğur Dündar'ın sözleri gündemde: Buna susamam
'Siyasi rüşvet' mektubu! Uğur Dündar'ın sözleri gündemde: Buna susamam Gazeteci Uğur Dündar, bir televizyon programında eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında 'siyasi rüşvet' iddiasında bulunmuştu. Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından Uğur Dündar'a ağır eleştirilerde bulunarak yanıt verdi.
9.04.2024 Gündem
Bayramda hava nasıl olacak? Uyarı geldi! İstanbul, Ankara, İzmir...
Bayramda hava nasıl olacak? Uyarı geldi! İstanbul, Ankara, İzmir... Meteoroloji genel müdürlüğü yeni harita yayımladı. 9 günlük bayram tatilinin ardından hava durumunun nasıl olacağı merak konusu oldu. Vatandaşlar uyarıldı; kuvvetli rüzgar ve sağanak yağmur geliyor! İşte detaylar...
8.04.2024 Gündem
2024 yılı yaş çay sezonu için hazırlıklar sürüyor
2024 yılı yaş çay sezonu için hazırlıklar sürüyor Doğu Karadeniz Bölgesi'nde 2024 yılı yaş çay sezonu öncesi çay müstahsilleri bakım, budamaları ve gübre vermek için çaylıklara girmeye başladı.
8.04.2024 Ekonomi
Uyarı geldi! Meteoroloji illeri tek tek saydı! Sağanak yağış geliyor
Uyarı geldi! Meteoroloji illeri tek tek saydı! Sağanak yağış geliyor Bayram tatili başladı ve hava durumu merak ediliyor. Meteoroloji sağanak yağış uyarısında bulundu ve illeri tek tek saydı. Bu şehirlerde yaşayanlar dikkat! 12 ile de sarı kodlu uyarı geldi. İşte detaylar...
8.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dalga ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.