Dalga Geçti

Dalga Geçti

Son dakika dalga geçti haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan dalga geçti gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan dalga geçti haber sayfamızda...

Dalga Geçti

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.759 dalga geçti haberi bulunmuştur.
Böyle pişkinlik görülmedi! Ücretini istediği şahıs taksici ile dalga geçti
Böyle pişkinlik görülmedi! Ücretini istediği şahıs taksici ile dalga geçti Güngören'den Mecidiyeköy’e gitmek için taksiye binen üç kişi, sürücünün araçta sigara içilmesine izin vermemesinin ardından ücreti ödemeden araçtan indi. Taksi sürücüsünün, “90 liramı verir misin?” sözlerine karşılık yolcu, “Benim param yok. Git, onlardan al. Paramla beni rehin mi alacaksın” şeklinde pişkin bir cevap verdi.
25.04.2024 Haberler
Site sakinleri ile yöneticileri arasında kavga! 'Buranın kralı biziz, polisi biziz'
Site sakinleri ile yöneticileri arasında kavga! 'Buranın kralı biziz, polisi biziz' Üsküdar'da bir sitede yöneticilerin iddiaya göre keyfi uygulamaları site sakinlerini bıktırdı. Sabah saatlerinde elektriğin yönetim tarafından kesilmesi üzerine itiraz eden site sakinleri ile müteahhit ve işçileri arasında başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.
25.04.2024 Gündem
Böyle pişkinlik görülmedi! Ücretini istediği şahıs taksici ile dalga geçti
Böyle pişkinlik görülmedi! Ücretini istediği şahıs taksici ile dalga geçti Güngören'den Mecidiyeköy’e gitmek için taksiye binen üç kişi, sürücünün araçta sigara içilmesine izin vermemesinin ardından ücreti ödemeden araçtan indi. Taksi sürücüsünün, “90 liramı verir misin?” sözlerine karşılık yolcu, “Benim param yok. Git, onlardan al. Paramla beni rehin mi alacaksın” şeklinde pişkin bir cevap verdi.
25.04.2024 Gündem
Euroleague'de Fenerbahçe Beko, Barcelona'yı devirdi! Jasikevicius, İspanya'da gündem oldu: Kan döktü
Euroleague'de Fenerbahçe Beko, Barcelona'yı devirdi! Jasikevicius, İspanya'da gündem oldu: Kan döktü Fenerbahçe Beko, THY EuroLeague'nin 30. hafta maçında Barcelona'yı evinde ağırladı. Sarı-lacivertliler karşılaşmadan 88-74 galip ayrıldı. Fenerbahçe Beko'nmun galibiyeti sonrası İspanya'da gündem Saras Jasikevicius oldu.
Bitcoin'i 1 dolarken keşfeden milyoner! Evini sattı, karısı boşadı ama vazgeçmedi
Bitcoin'i 1 dolarken keşfeden milyoner! Evini sattı, karısı boşadı ama vazgeçmedi Sıradan bir yazılım geliştiricisiydi. Ancak ne olsuysa 2013 yılında oldu. Çektiği videolarla takipçilerine Bitcoin'e yatırım yapmalarını tavsiye etmeye başladı. Şansı da yaver gidince yaptığı 1 dolarlık yatırımla hayatı değişen Davinci Jeremie şimdilerde ise milyoner.
18.02.2024 Yaşam
Almanya'da yollar trafiğe kapatıldı! Çiftçilerden traktörlü eylem
Almanya'da yollar trafiğe kapatıldı! Çiftçilerden traktörlü eylem Almanya’da hükümetin tarımsal sübvansiyonlarını kademeli olarak kaldırma kararı nedeniyle sokaklara dökülen çiftçiler, traktörlerle yolları trafiğe kapattı.
8.01.2024 Dünya
Rehine yakınlarıyla dalga geçti! İsrailli vekilden skandal
Rehine yakınlarıyla dalga geçti! İsrailli vekilden skandal İsrailli vekil Keti Shitrit, rehine yakınlarıyla adeta dalga geçen bir paylaşımda bulundu. Keti'nin sözleri kısa sürede tepki çekerden İsrail medyasında da eleştirilerin odağı haline geldi.
8.01.2024 Dünya
Ebru Şancı eşi Alpaslan Öztürk'le yaş farkını tiye aldı!
Ebru Şancı eşi Alpaslan Öztürk'le yaş farkını tiye aldı! Bir dönem podyumların aranan isimlerinden olan eski manken Ebru Şancı, futbolcu eşi Alpaslan Öztürk'e gönderme yaparak sosyal medya hesabından eğlenceli bir paylaşıma imza attı. Şancı, eşiyle arasındaki yaş farkına vurgu yaparak, takipçilerini güldürdü.
4.01.2024 Cadde
Mehmet Sevigen'den CHP'ye 'ortak bildiri' tepkisi: Birinin kariyeri için CHP'yi yok etmeye değer mi?
Mehmet Sevigen'den CHP'ye 'ortak bildiri' tepkisi: Birinin kariyeri için CHP'yi yok etmeye değer mi? CNN TÜRK canlı yayınında Göksu Öngören Özgür'e açıklamalarda bulunan eski CHP'li Mehmet Sevigen şehitler için TBMM'deki bildiriye imza atmayan CHP'ye tepki gösterdi.
26.12.2023 Gündem
Pedro'dan Jose Mourinho cevabı! 'Beni güldürüyor'
Pedro'dan Jose Mourinho cevabı! 'Beni güldürüyor' Lazio'nun yıldızı Pedro, Jose Mourinho'nun kendisi hakkında söylediği sözlerle dalga geçti. Pedro, Jose Mourinho'nun açıklamasının kendisini güldürdüğünü belirtti.
18.11.2023 İtalya Serie A
Ünlü modelin tarzı olay oldu! İç çamaşırını pantolonunun üstüne giydi
Ünlü modelin tarzı olay oldu! İç çamaşırını pantolonunun üstüne giydi Geçtiğimiz sene Kanye West ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen model ve oyuncu Julia Fox, beyazlar içindeki tarzıyla görenleri şoke etti. İç çamaşırını patolonunun üstüne giyen Fox, kameralara poz verdi.
14.10.2023 Cadde
Putin noktayı koydu, eski komutan resti çekti: Uçakta el bombası patladı
Putin noktayı koydu, eski komutan resti çekti: Uçakta el bombası patladı Dünya Rus ordusunun 50'den fazla sivili füzeyle öldürmesini konuşurken Rus lider Vladimir Putin'den bambaşka bir konuyla ilgili dikkat çeken bir açıklama geldi.
6.10.2023 Dünya
'Deprem kahini' haritada işaretledi: Burada 48 saat içinde deprem olacak
'Deprem kahini' haritada işaretledi: Burada 48 saat içinde deprem olacak Kahramanmaraş'ta yaşanan depremleri üç gün öncesinden bilen 'Deprem Kahini' lakaplı Avustralyalı gökbilimci 48 saat içinde yeni deprem beklediği yeri açıkladı.
3.10.2023 Dünya
Donald Trump bir kez daha hakim karşısına çıkıyor
Donald Trump bir kez daha hakim karşısına çıkıyor ABD’nin eski Başkanı Donald Trump, dolandırıcılık suçlaması nedeniyle hakim karşısına çıkacak.
2.10.2023 Dünya
Bu kareyi paylaşıp dalga geçti! Musk'tan Zelenskiy'e para göndermesi
Bu kareyi paylaşıp dalga geçti! Musk'tan Zelenskiy'e para göndermesi Dünyanın en zengin iş insanlarından olan X platformunun sahibi Elon Musk, Ukrayna lideri Zelenskiy hakkında yaptığı son paylaşım dünya medyasında infial yarattı.
2.10.2023 Dünya
Türk düşmanı senatör köşeye sıkıştı! ABD basını dalga geçti
Türk düşmanı senatör köşeye sıkıştı! ABD basını dalga geçti Türkiye'nin her fırsatta karşısına çıkan ve şu sıralar yolsuzlukla suçlanan ABD'li Senatör Bob Menendez evinde bulunan ve rüşvet olduğu iddia edilen para ve altınlar için bir açıklama daha yaptı. Menendez'in açıklaması ABD basınında dalga konusu olurken Washington Post konuyla ilgili Menendez'in ağzından yazılmış gibi bir haber yayınladı.
27.09.2023 Dünya
Napoli kendi oyuncusu Osimhen ile TikTok'ta dalga geçti! Nijeryalı yıldız her şeyi sildi
Napoli kendi oyuncusu Osimhen ile TikTok'ta dalga geçti! Nijeryalı yıldız her şeyi sildi İtalya Serie A'da Napoli 33 yıl sonra şampiyonluğa ulaşırken Victor Osimhen şampiyonluğun mimarlarından biriydi. Napoli, Nijeryalı yıldız oyuncusuyla resmi TikTok hesabında dalga geçti. Bu gelişmenin ardından Osimhen'in menajeri kulübü dava etmeye hazırlandıklarını açıklarken Nijeryalı yıldız kişisel Instagram hesabından Napoli ile ilgili tüm gönderilerini sildi.
27.09.2023 İtalya Serie A
Dembele, Mbappe'yle alay etti! 'Bunu beğendin mi?
Dembele, Mbappe'yle alay etti! 'Bunu beğendin mi? PSG forması giyen yıldız futbolcular Mbappe ve Dembele arasında antrenman maçından sonra dikkat çeken bir olay yaşandı. İşte detaylar...
12.09.2023 Dünyadan Futbol
Hayal Köseoğlu: İntikam için 5 ayda 36 kilo verdim
Hayal Köseoğlu: İntikam için 5 ayda 36 kilo verdim 'Aşk-ı Memnu' dizisinde Pelin karakteriyle hafızalara kazınan Hayal Köseoğlu, katıldığı bir YouTube programında samimi açıklamalarda bulundu. Hayal Köseoğlu yaşadığı aşk hikayesini ilk kez anlattı ve şaşırtan itirafta bulundu.
1.09.2023 Cadde
Danimarka'da ilginç olay! Maç ortasında tuvalete gitti
Danimarka'da ilginç olay! Maç ortasında tuvalete gitti Danimarka Süper Ligi’nde Hvidovre-FC Kopenhag maçında sahalarda az rastlanan olay yaşandı.
19.08.2023 Dünyadan Futbol
Eşek arısı fobisi yüzünden maçı kaçıracaktı! Yeşil sahalardan bir Buffon geçti
Eşek arısı fobisi yüzünden maçı kaçıracaktı! Yeşil sahalardan bir Buffon geçti Gelmiş geçmiş en iyi kaleciler arasında gösterilen Gianluigi Buffon, sahalara veda etti. Panter kıvraklığında atlayışları, kuvvetli refleksleri, takımını geriden yönetmesi, rakip oyuncularla dahi sahada iyi iletişim kurmasıyla futbolun simge isimlerindendi.
6.08.2023 Futbol
‘ABD ve Avrupa’daki mermi sayısı yetersiz’
‘ABD ve Avrupa’daki mermi sayısı yetersiz’ Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna’nın ABD’den misket bombalarını teslim alması sonrası yaptığı açıklamada, “Misket bombaları bize karşı kullanılırsa aynı şekilde karşılık veririz” dedi, ABD’nin mermi stoklarıyla da dalga geçti.
17.07.2023 Dünya
Günler sonra sızan ilk kare! Prigojin Telegram'da ortaya çıktı
Günler sonra sızan ilk kare! Prigojin Telegram'da ortaya çıktı Günlerdir ortalıkta gözükmeyen Wagner grubunun lideri Prigojin'in son çekilen fotoğrafı dünya basınında ses getirdi.
15.07.2023 Dünya
Bir günde 30 milyon kullanıcı
Bir günde 30 milyon kullanıcı Facebook’un sahibi Meta’nın sosyal medya platformu Threads, çarşamba gecesi bir patlama ile çıkış yaptı. Twitter’a rakip olarak sunulan Threads’in kullanıcı sayısı bir günde 30 milyonu geçti. Çok sayıda politikacı ve ünlü isim Threads’te ilk mesajlarını paylaştı.
7.07.2023 Dünya
'Ya Çok Seversen' ilk bölümüyle sosyal medyaya damga vurdu! Ateş ve Leyla’nın yolları tekrar kesişti
'Ya Çok Seversen' ilk bölümüyle sosyal medyaya damga vurdu! Ateş ve Leyla’nın yolları tekrar kesişti Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı merakla beklenen yeni dizisi 'Ya Çok Seversen' heyecan dolu ilk bölümü ile ekrana geldi. Başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın yer aldığı, yönetmen koltuğunda Ali Bilgin'in oturduğu ve senaryosunu Kübra Sülün'ün kaleme aldığı 'Ya Çok Seversen' sosyal medyada da oldukça konuşuldu. 'Ya Çok Seversen' ve 'Kerem Bürsin' etiketleri Twitter'da gündem oldu.
7.07.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Dalga Geçti ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.