Damat Tween

Damat Tween

Son dakika Damat Tween haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Damat Tween gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Damat Tween haber sayfamızda...

Damat Tween

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 395 damat tween haberi bulunmuştur.
D’S damat, Cezayir’de ilk Kamerun’da 2. mağazayı açtı
D’S damat, Cezayir’de ilk Kamerun’da 2. mağazayı açtı Afrika kıtasında Damat Tween ve D’S damat ile dokuz ülkede mağazaları olan Orka Holding yeni yıla yurtdışında yeni mağaza açılışlarıyla girdi.
7.01.2024 Ekonomi
Damat, futbolun devler liginde
Damat, futbolun devler liginde Global moda markası Damat Tween, yeni bir iş birliğine imza attığını duyurdu.
14.07.2023 Ekonomi
Avrupa ‘Damat’ görsün!
Avrupa ‘Damat’ görsün! İtalya’da hızlı adımlarla mağaza atılımına hazırlanan Türkiye’nin erkek giyim markası Damat, İspanyol devi Atletico Madrid anlaşmasıyla da marka ve bilinirlik adına önemli bir adım atacak.
14.04.2023 Ekonomi
Rota sürdürülebilir moda
Rota sürdürülebilir moda Türkiye’nin önde gelen moda şirketlerinden Orka Holding, 2025 yılı itibarıyla koleksiyonlarının yüzde 90’ını geri dönüştürülmüş malzemelerden üretmeyi hedefliyor. Sürdürülebilir ve dijital modaya öncülük etmek için çalıştığını dile getiren Orka Holding Pazarlama Grup Başkanı Büşra Orakçıoğlu Biberoğlu ile bu iddialı hedefi ve şirketin gelecek planlarını konuştuk...
15.02.2023 Milliyet Executive
Damat Tween, Meta mağazasını açtı
Damat Tween, Meta mağazasını açtı Damat Tween, GoArt’ın meta evreninde ilk meta mağazayı açan moda markası oldu. Dijital yatırımlarına hız kesmeden devam eden ve fiziki dünyada yarattığı sürdürülebilir moda akımını sanal dünyaya taşıyan Damat Tween, Metaverse’teki mağazasında yeni sezon defilesi de düzenledi. Şirketten yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
8.11.2022 Ekonomi
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Asırlık binada görkemli açılış İstanbul’un popüler yapıları arasında yer alan İtalyan asıllı mimar Giulio tarafından 100 yıl önce yapılan Maçka Palas, önceki akşam tarihi günlerinden birini daha yaşadı...
10.10.2022 Cadde
Metaverse toplantısına avatarıyla katıldı
Metaverse toplantısına avatarıyla katıldı Damat, Tween ve D’S damat markaları ile dünya moda perakendesinin önde gelen kuruluşlarından Orka Holding, 400’ün üzerinde bölge müdürü, mağaza müdürü ve müdür yardımcılarının katılımıyla metaverse’te bir toplantı gerçekleştirdi.
8.10.2022 Ekonomi
İş dünyasında önemli atamalar var
İş dünyasında önemli atamalar var Türkiye’nin önde gelen şirketleri, ekim ayında da stratejik birimlerdeki yönetici atamalarını sürdürdü. Bankacılıktan telekomünikasyona, tekstilden teknolojiye geniş bir yelpazede gerçekleşen atamalar ağırlıklı olarak pazarlama, finans ve insan kaynakları birimlerinde gerçekleşti.
7.10.2022 Milliyet Executive
82 ülkede 411 mağaza
82 ülkede 411 mağaza Orka Holding Genel Koordinatörü Osman Arar, 82 ülkede 411 mağazaya ulaştıklarını belirterek, “Damat markamızın İtalya’nın Biella bölgesinde üretilen lüks ve premium kalitedeki kumaşlardan oluşan koleksiyonunu dünyanın dört bir yanına sunuyoruz” dedi.
26.08.2022 Ekonomi
Marka DNA’ya işli!
Marka DNA’ya işli! “Farklılığımız, tüketicilerin değişen satın alma alışkanlıklarını gözlemleyerek lüksü ulaşılabilir hale getirmek oldu. Bunu yapacak gücü de ileri teknolojiden aldık”.
4.08.2022 Milliyet Executive
52 ülkeden bayiyi İstanbul’da ağırlıyor
52 ülkeden bayiyi İstanbul’da ağırlıyor Damat, Tween ve D’S damat markalarını çatısı altında bulunduran Orka Holding, geleneksel Yurtdışı Bayi Toplantısı’nın kapılarını İstanbul’da açtı.
29.07.2022 Ekonomi
Yaz partisi
Yaz partisi Hürriyet Kelebek, özel partisiyle yaza hızlı bir başlangıç yaptı. Partiye ünlü isimler konuk oldu, şıklık yarışı yaşandı
18.06.2022 Cadde
Doğaya saygılı hammadde kullanıyor
Doğaya saygılı hammadde kullanıyor Damat Tween, sürdürülebilirlik misyonuyla hareket ettiği tasarımlarını hayata geçirmeye devam ediyor.
5.06.2022 Ekonomi
Sıra dışı tanıtım
Sıra dışı tanıtım Damat Tween, 2022 İlkbahar/Yaz koleksiyonunu dijital dünyayla modayı buluşturduğu sıra dışı bir lansmanla duyurdu.
4.04.2022 Cadde
Türk markalardan metaverse’e hücum
Türk markalardan metaverse’e hücum Türk markalar birer birer metaverse mağaza projelerini duyuruyor. Perakende yanında teknoloji ve elektronik markaları bu teknoloji için hazırlık yapıyor. Metaverse fiziki ve sanal alışverişi birleştirip yeni bir düzen yaratacak.
11.03.2022 Ekonomi
Moda buluşması
Moda buluşması Damat Tween, İstanbul merkez ofisinde düzenlediği trunk show’la dünya moda takvimini takip eden üretim sürecini ve önümüzdeki sezon koleksiyonunu paylaştı.
21.02.2022 Cadde
Damat Tween Metaverse’de mağaza açacak
Damat Tween Metaverse’de mağaza açacak Orka Holding Pazarlama Grup Başkanı Büşra Orakçıoğlu, dijitalleşmenin 2022’de büyüme hedeflerinin en önemli yapıtaşlarından biri olduğunu belirterek, şöyle konuştu:
13.01.2022 Milliyet Executive
Metaverse hızla AVM’ye dönüşüyor
Metaverse hızla AVM’ye dönüşüyor Yeni teknoloji metaverse markaların yeni yatırım alanı oldu. Dünyada yeni trend olarak ünlü markalar bu sanal dünyadaki mağazalarını duyuruyor. Türk firmalarından da hazırlık yapanlar var. 2022’de bu alan daha fazla gündeme gelecek.
31.12.2021 Ekonomi
'Metaverse'ün Damat’ı!
'Metaverse'ün Damat’ı! Dünya moda devleri ‘metaverse’ ile yeni trendleri yakalamayı ve mağazayı müşterinin ayağına götürmeyi planlıyor. Damat da seneye bu yeni evrene iddialı bir giriş yapma hazırlığında.
20.12.2021 Ekonomi
Berlusconi'nin doktoru Zangrillo, Genoa Kulübünün başkanı oldu
Berlusconi'nin doktoru Zangrillo, Genoa Kulübünün başkanı oldu İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Genoa'nın ABD merkezli 777 Partners isimli girişime devri tamamlandı ve yeni başkanı Alberto Zangrillo oldu.
15.11.2021 İtalya Serie A
Cenova takımını Damat giydirecek
Cenova takımını Damat giydirecek Dünya moda perakendesinin önde gelen şirketlerinden Orka Holding’in markası Damat Tween, İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Cenova Kriket ve Futbol Kulubü’nün 2021/22 ve 2022/23 sezonları için resmi giyim sponsoru oldu. Damat Tween, takımın futbolcu ve teknik heyetini giydirecek.
22.10.2021 Ekonomi
30 milyon TL’ye yeni Damat’lık
30 milyon TL’ye yeni Damat’lık Damat, 30 milyon TL yatırımla üçüncü üretim tesisini planlıyor. Orka Holding Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, “Giresun’daki yeni yatırımla gömlek ve pantolonda üretim kapasitemizi iki kat artıracağız” dedi
13.10.2021 Ekonomi
Zamansız şıklık
Zamansız şıklık Orka Group, dünyada 200’den fazla mağazada sunacağı yeni koleksiyonunun tanıtımını Novikov İstanbul’da gerçekleştirdi
1.10.2021 Cadde
Damat e-spor için lig kuruyor
Damat e-spor için lig kuruyor Türkiye’nin önde gelen erkek giyim markalarından Damat Tween, e-spor’a başlıyor. FIFA üzerinden oyunların oynanacağı Damat Tween Lig, ekim ayı itibariyle başvuruları almaya başlayacak. Orka Holding bünyesinde yer alan marka, e-spor’da da Damat Tween Ligini açarak, e-spor severlerle buluşacak.
1.09.2021 Ekonomi
Orka Holding Amerika’da büyüyor
Orka Holding Amerika’da büyüyor Damat Tween ve D’S Damat markalarını bünyesinde bulunduran Orka Holding, Amerika kıtasında büyümek üzere Kanada merkezli yatırım danışmanlığı ve markalaşma şirketi World17 Group ile anlaşma yaptı.
24.06.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Damat Tween ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.