Damga

Damga

Son dakika Damga haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Damga gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Damga haber sayfamızda...

Damga

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 23.439 damga haberi bulunmuştur.
Bakan Koca'dan aşı üretimi paylaşımı! Yüzde 86'sı Türkiye'de üretilecek
Bakan Koca'dan aşı üretimi paylaşımı! Yüzde 86'sı Türkiye'de üretilecek Devam eden inşaat çalışmasıyla ilgili açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Merkezin hizmete girmesiyle, 2028'den itibaren bağışıklama programındaki aşıların yüzde 86'sının ülkemizde üretilmesi sağlanacak" dedi.
25.04.2024 Gündem
Panathinaikos'ta Samet Akaydin'den büyük hata! Fatih Terim'den tepki: Sen saygı duyulacak bir adam değilsin!
Panathinaikos'ta Samet Akaydin'den büyük hata! Fatih Terim'den tepki: Sen saygı duyulacak bir adam değilsin! Yunanistan Süper Ligi şampiyonluk turu maçında AEK ile Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos karşı karşıya geldi. Samet Akaydin'in hatası maça damga vururken Fatih Terim adeta çılgına döndü. İşte detaylar...
25.04.2024 Dünyadan Futbol
Alman medyası dönerin damga vurduğu ziyareti yazdı: Türkiye vazgeçilmez ve zor!
Alman medyası dönerin damga vurduğu ziyareti yazdı: Türkiye vazgeçilmez ve zor! Cumhurbaşkanı Erdoğan Steinmeier'in ziyareti sırasında nüktedan bir ev sahibi olduğunu kanıtladığını belirten Alman basını, 'Döner kebap baharatlı mı, baharatsız mı?', 'Kebap şişiyle dış politikanın mayın tarlasında' ve 'Bu kez skandalsız' gibi başlıklar attı.
25.04.2024 Dünya
Sera Kutlubey Nehir oldu
Sera Kutlubey Nehir oldu ‘İnci Taneleri’nde haftalardır merakla beklenen Azem’in kızı Nehir’i canlandıracak isim belli oldu. Nehir’e Sera Kutlubey hayat verecek.
25.04.2024 Cadde
İzmit'te dövülerek öldürülen Kıvanç'ın ailesinden tepki: Hayatı bu kadar ucuz olamaz
İzmit'te dövülerek öldürülen Kıvanç'ın ailesinden tepki: Hayatı bu kadar ucuz olamaz Kocaeli’nin İzmit ilçesinde lise öğrencisi Kıvanç Uman'ın (15) öldürülmesine ilişkin açılan davada mahkeme, tutuklu sanıklar H.M.K. (16) ve Y.A.’ya (16) ‘Ağırlaştırılmış yaralama’ suçundan 8’er yıl hapis cezası, Y.K.’ya (14) ise 3 yıl 9 ay hapis cezasına karar verdi. ‘Azmettirme’ suçundan tutuksuz yargılanan A.B.K. ve Y.S.K. hakkında ise mahkeme, beraat kararı verdi. Duruşma sonrası açıklama yapan Kıvanç Uman’ın annesi Derya Uman, karara itiraz edeceklerini belirterek, “Oğlum geri dönüşü olmayan yola gitmiştir. Benim oğlum hayvan değildi, insandı” dedi. Baba Orhan Uman ise “15 yaşındaki çocuğun hayatı bu kadar ucuz olamaz. 8 yıl. Hayvana yapılan saldırılarda bile insanlar daha fazla ceza alıyor” ifadelerini kullandı. Kıvanç Uman’ın dövülerek öldürüldüğü olaya ilişkin mahkeme dosyasında yer alan görüntüler de ortaya çıktı.
24.04.2024 Gündem
Oyuncu 🎭 Cem Davran kimdir, kaç yaşında? Cem Davran nereli? İşte oynadığı diziler, filmler, sunduğu programlar
Oyuncu 🎭 Cem Davran kimdir, kaç yaşında? Cem Davran nereli? İşte oynadığı diziler, filmler, sunduğu programlar Demet ve Jess'le Gel Konuşalım programına konuk olan Cem Davran ile ilgili meraklı sorular gündeme geldi. İzleyiciler yıllara damga vuran Cem davran hakkında; Cem Davran kimdir, kaç yaşında? Cem Davran nereli? soruları araştırıyor. İşte Cem Davran'ın oynadığı diziler, filmler, sunduğu programlar
24.04.2024 Bilgi Rehberi
Erdoğan ile Özel haftaya görüşecek
Erdoğan ile Özel haftaya görüşecek Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP lideri Özel dün TBMM resepsiyonunda sürpriz bir şekilde bir araya geldi. Erdoğan, kendisinden görüşme talebinde bulunan Özel ile buluşması için “Haftaya görüşeceğiz” dedi.
24.04.2024 Gündem
Finale beş kala!
Finale beş kala! Kanal D’de üç sezondur izleyicileri ekran başına kilitleyen ‘Yargı’da, final için geri sayım başladı.
24.04.2024 Cadde
Tümer Metin'den Sivasspor-Fenerbahçe maçı sonrası VAR tepkisi: Kanun değil ki!
Tümer Metin'den Sivasspor-Fenerbahçe maçı sonrası VAR tepkisi: Kanun değil ki! Sivasspor-Fenerbahçe maçında uzatma dakikalarında ev sahibi ekibin kazandığı penaltı tartışmaları beraberinde getirdi. Müsabakayı değerlendiren Tümer Metin, penaltı pozisyonu ile ilgili de yorum yaptı.
23.04.2024 Fenerbahçe
‘Yargı’ yine zirvede!
‘Yargı’ yine zirvede! Kanal D’nin fenomen dizisi ‘Yargı’, son bölümüyle hem reyting hem de sosyal medyaya damga vurdu.
23.04.2024 Cadde
Umut yolun sonunda mı?
Umut yolun sonunda mı? Kanal D’nin MF Yapım imzalı dizisi ‘Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nun fragmanı merak uyandırdı.
23.04.2024 Cadde
Fenerbahçe'nin puan kaybı sonrası İsmail Kartal'a patladı! 'Sezonun emeğini bitirdi'
Fenerbahçe'nin puan kaybı sonrası İsmail Kartal'a patladı! 'Sezonun emeğini bitirdi' Süper Lig'in 33'üncü haftasında Sivasspor ile Fenerbahçe puanları paylaştı. Zirve yarışında sarı-lacivertlilerin yaşadığı kritik puan kaybını spor yorumcuları değerlendirdi.
23.04.2024 Fenerbahçe
Yunus Emre'den Aleyna'ya "Sulu" şaka! Survivor'da ortam bir anda gerildi
Yunus Emre'den Aleyna'ya "Sulu" şaka! Survivor'da ortam bir anda gerildi Survivor tüm hızıyla devam ederken yarışmanın olaylı ismi Yunus Emre ile Aleyna arasında yaşananlar geceye damga vurdu. Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesinin iletişim ödülünde "Yunus Emre'den uzak dur" uyarısı sonrası pek bir araya gelmeyen Aleyna'ya Yunus Emre'den kızdıran bir şaka geldi.
22.04.2024 Cadde
Acun Ilıcalı yeni kulüp alıyor! Panathinaikos cevabı
Acun Ilıcalı yeni kulüp alıyor! Panathinaikos cevabı Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, yeni kulüp satın almayı hedeflediğini açıkladı. Panathinaikos iddialarını cevaplayan Acun Ilıcalı, Hull City'deki durumu anlattı.
22.04.2024 Dünyadan Futbol
İrfan Can Kahveci'den penaltı tepkisi: Futbolu biraz bilmek lazım!
İrfan Can Kahveci'den penaltı tepkisi: Futbolu biraz bilmek lazım! Fenerbahçeli futbolcu İrfan Can Kahveci, Sivasspor maçından sonra konuştu.
22.04.2024 Fenerbahçe
Sivasspor - Fenerbahçe maçına damga vuran karar! İrfan Can Kahveci çok sinirlendi
Sivasspor - Fenerbahçe maçına damga vuran karar! İrfan Can Kahveci çok sinirlendi Süper Lig'in 33'üncü haftasında Sivasspor ile Fenerbahçe puanları paylaştı. Son dakikalarda verilen penaltı kararı İrfan Can Kahveci'yi çok sinirlendi.
23.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Fred fırtınası! Gol sevinci dikkat çekti
Fenerbahçe'de Fred fırtınası! Gol sevinci dikkat çekti Fenerbahçe, Süper Lig'in 33'üncü haftasında Sivasspor'a konuk oldu. Sarı-lacivertlilerin Brezilyalı yıldızı Fred, müsabakada attığı golden sonra dikkat çeken bir sevince imza attı.
23.04.2024 Fenerbahçe
İzmir'de olay! Hakem, yaralanmasına rağmen maça devam etti
İzmir'de olay! Hakem, yaralanmasına rağmen maça devam etti Bucaspor 1928-Esenler Erokspor maçında yardımcı hakem Hasan Erdoğan tribünden atılan yabancı maddeyle yere yığıldı. Hasan Erdoğan tedavisinin ardından maça devam etti.
22.04.2024 2.Lig
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
22.04.2024 Futbol
Osman Şenher, Galatasaray'da kulis bilgisini açıkladı: Ailesinden öğrendim
Osman Şenher, Galatasaray'da kulis bilgisini açıkladı: Ailesinden öğrendim Galatasaray, Süper Lig'in 33'üncü haftasında Pendikspor'u 4-1 mağlup etti. Mücadeleye damga vuran isimler Icardi, Barış Alper Yılmaz ve Abdülkerim Bardakcı oldu. Spor yazarları mücadeleyi köşelerinde değerlendirdi.
22.04.2024 Galatasaray
Trabzonspor'da Berat Özdemir mutluluğu!
Trabzonspor'da Berat Özdemir mutluluğu! Kayserispor deplasmanında Enis Destan ve Nicolas Pepe’nin golleriyle kazanan Trabzonspor’da deneyimli orta saha oyuncusu Berat Özdemir başarılı istatistikleriyle maça damga vurdu.
22.04.2024 Trabzonspor
Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe ile yenilere gün doğdu!
Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe ile yenilere gün doğdu! Beşiktaş’taki ikinci macerasına galibiyetle başlayan Serdar Topraktepe, Santos döneminde devre arasında alınmasına rağmen kulübeye mahkum olan Worrall’ın yanında son maçlarda yedek kalan Musrati’ye de ilk 11’de forma verdi.
21.04.2024 Beşiktaş
Galatasaray'da Okan Buruk'un imza tarihi belli oldu!
Galatasaray'da Okan Buruk'un imza tarihi belli oldu! Galatasaray’da önceki gün 5 futbolcunun katıldığı ve gövde gösterisine dönen imza töreninin ardından, Teknik Direktör Okan Buruk’un sözleşmesinin uzayıp uzamayacağı merak konusu oldu.
21.04.2024 Galatasaray
Fenerbahçe'den sağlık heyetine sürpriz takviye! Lenka Jurisicova ile anlaşıldı
Fenerbahçe'den sağlık heyetine sürpriz takviye! Lenka Jurisicova ile anlaşıldı Fenerbahçe'de yaşanan sakatlıklar sonrası taraftarların sık sık eleştirilerde bulunduğu sağlık heyetine takviye geldiği iddia edildi.
21.04.2024 Fenerbahçe
Savcı Ilgaz kaçırılıyor!
Savcı Ilgaz kaçırılıyor! Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı dizisi ‘Yargı’nın fragmanı heyecanı artırdı.
21.04.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Damga ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.