Damien Comolli

Damien Comolli

Son dakika damien comolli haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan damien comolli gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan damien comolli haber sayfamızda...

Damien Comolli

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 634 damien comolli haberi bulunmuştur.
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım: Birçok Avrupa kulübünü geride bıraktık
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım: Birçok Avrupa kulübünü geride bıraktık Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'un Başkanı Yüksel Yıldırım, hedeflerinden transferdeki son gelişmelere kadar birçok konu hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
2.09.2023 Samsunspor
Samsunspor ile Toulouse arasında iş birliği anlaşması imzalandı
Samsunspor ile Toulouse arasında iş birliği anlaşması imzalandı Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor, Fransa Ligi ekiplerinden Toulouse ile 3 yıllık iş birliği anlaşması imzalandığını duyurdu.
30.08.2023 Samsunspor
Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar fırtınası! Hazırlık maçında şov yaptı
Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar fırtınası! Hazırlık maçında şov yaptı Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, Almanya'daki kamp çalışmaları kapsamında Strasbourg ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlıların yıldızı Vincent Aboubakar'ın performansı maça damga vurdu.
21.07.2023 Beşiktaş
PSG'nin yıldızı Donnarumma'ya hırsızlık şoku! Birbirlerine bağladılar
PSG'nin yıldızı Donnarumma'ya hırsızlık şoku! Birbirlerine bağladılar Paris Saint Germain ve İtalya Milli Takımı'nın yıldız kalecisi Gianluigi Donnarumma, geçtiğimiz gece skandal bir hırsızlık olayının kurbanı oldu. İşte detaylar...
21.07.2023 Dünyadan Futbol
Fenerbahçe yıldız futbolcuyla anlaşma sağladı! İstanbul'a gelmek için bekliyor
Fenerbahçe yıldız futbolcuyla anlaşma sağladı! İstanbul'a gelmek için bekliyor Transfer dönemine adeta fırtına gibi giren Fenerbahçe, uzun süredir peşinde olduğu Wilfried Zaha için şartları zorlarken, alternatif isimlerle görüşmeleri de sürdürüyor. Sarı-lacivertli ekip, bu isimlerden biri olan yıldız isimle her konuda anlaşmaya vardı ancak transfer açıklanmadı. İşte sebebi...
21.07.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe Beko'dan Obradovic'e transfer çalımı! Yıldız basketbolcuyla anlaşma sağlandı
Fenerbahçe Beko'dan Obradovic'e transfer çalımı! Yıldız basketbolcuyla anlaşma sağlandı Gelecek sezon çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe Beko, transferde bir bombayı daha patlatmaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertli ekip, Obradovic'in de istediği yıldız basketbolcuyla anlaşma sağladı. İşte detaylar...
Rodrigo Becao, Süper Lig tarihine geçti! Eski Galatasaraylı yıldızı geride bıraktı
Rodrigo Becao, Süper Lig tarihine geçti! Eski Galatasaraylı yıldızı geride bıraktı Transferin hızlı takımı Fenerbahçe, uzun süre peşinde koştuğu Rodrigo Becao’yu renklerine bağladı. Brezilyalı stoper transferiyle birlikte Süper Lig tarihine geçti.
21.07.2023 Fenerbahçe
ÖZEL | Fenerbahçe'nin eski idari menajeri Onur Başar'dan itiraf! "O sürece adapte olmak zordu"
ÖZEL | Fenerbahçe'nin eski idari menajeri Onur Başar'dan itiraf! "O sürece adapte olmak zordu" Fenerbahçe'nin eski idari menajeri Onur Başar, Skorer TV'nin konuğu oldu. Nergis Aşkın'ın sorularını cevaplayan Onur Başar, sarı-lacivertlilerde Phillip Cocu ve Damien Comolli döneminde yaşananları anlattı.
21.07.2023 Futbol
Beşiktaş rotasını Uzak Doğu'ya çevirdi! 2+1 yıllık anlaşma
Beşiktaş rotasını Uzak Doğu'ya çevirdi! 2+1 yıllık anlaşma Kevin N'Koudou ve Nathan Redmond'un ayrılığı sonrasında kanat arayan Beşiktaş rotasını Uzak Doğu'ya çevirdi. İspanyol futbolcu ile 2+1 yıllık sözleşme konusunda el sıkışıldı.
21.07.2023 Beşiktaş
Volkan Demirel, Fenerbahçeli eski takım arkadaşını transfer ediyor!
Volkan Demirel, Fenerbahçeli eski takım arkadaşını transfer ediyor! Süper Lig'de bu sezon maçlarını Mersin'de oynayacak Atakaş Hatayspor sürpriz bir transfere imza atıyor. Teknik Direktör Volkan Demirel eski Fenerbahçeli futbolcu ile görüşme sağladı.
21.07.2023 Hatayspor
Fenerbahçe'nin eski idari menajeri Onur Başar'dan Damien Comolli ve Phillip Cocu itirafı! 'Kimyası çok farklı'
Fenerbahçe'nin eski idari menajeri Onur Başar'dan Damien Comolli ve Phillip Cocu itirafı! 'Kimyası çok farklı' Fenerbahçe'nin eski idari menajeri Onur Başar, Skorer TV'nin konuğu oldu. Nergis Aşkın'ın sorularını cevaplayan Onur Başar, sarı-lacivertlilerde Phillip Cocu ve Damien Comolli döneminde yaşananları anlattı.
21.07.2023 Fenerbahçe
Süper Lig'in eski yıldızından Arda Güler ve Angelino sözleri! 'Bunu başaracak yeteneği var'
Süper Lig'in eski yıldızından Arda Güler ve Angelino sözleri! 'Bunu başaracak yeteneği var' Bir dönem Başakşehir formasıyla Süper Lig'de boy gösteren Clichy, etkili performansıyla takımının tarihindeki ilk şampiyonluğuna ulaşmasına yardımcı olmuştu. Fransız bek oyuncusu, gündeme dair açıklamalarda bulunurken Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler ve Galatasaray'ın yeni yıldızı Angelino hakkında da önemli ifadeler kullandı.
17.07.2023 Süper Lig
Comolli'nin takımında skandal olay! Takım arkadaşlarına borçlandı
Comolli'nin takımında skandal olay! Takım arkadaşlarına borçlandı Fenerbahçe eski sportif direktörü Damien Comolli'nin başkanı olduğu Toulouse'da krizler devam ediyor. Takımda forma giyen Rasmus Nicolaisen, online olarak oynadığı oyun borçlarını kapamak için aldığı borçlardan dolayı başı dertte.
18.05.2023 Fransa Ligue 1
Yannick Bolasie'den Fenerbahçe ve Beşiktaş itirafı! 'Arda Güler önemli takımlarda oynayabilir'
Yannick Bolasie'den Fenerbahçe ve Beşiktaş itirafı! 'Arda Güler önemli takımlarda oynayabilir' Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un tecrübeli futbolcusu Yannick Bolasie gündeme dair açıklamalarda bulundu. Everton'da oynadığı dönemle ilgili çarpıcı ifadeler kullanan başarılı santrfor, Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler'i değerlendirdi.
13.05.2023 1.Lig
Al Nassr'dan Cristiano Ronaldo'ya servet değerinde hediye! Fiyatı dudak uçuklattı
Al Nassr'dan Cristiano Ronaldo'ya servet değerinde hediye! Fiyatı dudak uçuklattı Al-Nassr'a transfer olan Cristiano Ronaldo, bu kez kendisine verilen hediye ile gündeme geldi. Al-Nassr'ın Portekizli futbolcuya verdiği hediyenin değeri dudak uçuklattı.
28.01.2023 Dünyadan Futbol
Galatasaray'dan stopere transfer hamlesi! Teklifin detayları ortaya çıktı
Galatasaray'dan stopere transfer hamlesi! Teklifin detayları ortaya çıktı Süper Lig'de zirvede yerini alan Galatasaray, transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için düğmeye bastı. Sarı-kırmızılı ekip, savunma bölgesini için Fransız stoperi radarına aldığı öğrenildi.
28.01.2023 Galatasaray
Joao Pedro için Fenerbahçe'nin istediği bonservis belli oldu! Temsilcisinden transfer mesajı
Joao Pedro için Fenerbahçe'nin istediği bonservis belli oldu! Temsilcisinden transfer mesajı Fenerbahçe'nin tecrübeli oyuncusu Joao Pedro, bu sezon sakatlıklar nedeni ile fazla süre alamadı. Brezilya asıllı futbolcunun temsilcisi, sarı-lacivertli kulübün oyuncu için istediği bonservis bedelini açıkladı ve çıkan transfer haberleri hakkında konuştu.
28.01.2023 Fenerbahçe
Cemal Ersen duyurdu! Juventus'un Andrea Pirlo planı
Cemal Ersen duyurdu! Juventus'un Andrea Pirlo planı Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'ün teknik direktörü Andrea Pirlo hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Milliyet Gazetesi yazarlarından Cemal Ersen, İtalyan çalıştırıcı hakkındaki gerçekleri okuyucularıyla paylaştı.
28.01.2023 Karagümrükspor
Fenerbahçe'de Jayden Oosterwolde'de Jorge Jesus arzusu! Transfer için geri sayım
Fenerbahçe'de Jayden Oosterwolde'de Jorge Jesus arzusu! Transfer için geri sayım Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus’un özellikle üzerinde durduğu sol bek transferinde mutlu sona yaklaşıldı. Jayden Oosterwolde konusunda Parma ile 7 milyon euroyu bulan bir bedel karşılığında pazarlıklar tamamlandı ve anlaşma sağlandı.
28.01.2023 Fenerbahçe
Beşiktaş'ta Cenk Tosun tarihe geçti! İnanılmaz hatayı Dele Alli affetmedi
Beşiktaş'ta Cenk Tosun tarihe geçti! İnanılmaz hatayı Dele Alli affetmedi Spor Toto Süper Lig'in 21'inci haftasında Beşiktaş ile Alanyaspor karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlıların santrforu Cenk Tosun attığı gollerle Beşiktaş tarihine geçti. Öte yandan Dele Alli, Alanyaspor savunmasının inanılmaz hatasını affetmedi.
28.01.2023 Beşiktaş
Beşiktaş, Alanyaspor engeline de takılmadı! Şenol Güneş'in öğrencileri seriye bağladı
Beşiktaş, Alanyaspor engeline de takılmadı! Şenol Güneş'in öğrencileri seriye bağladı Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 21'inci haftasında Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılar rakibini 3-0'lık skorla devirdi ve Spor Toto Süper Lig'deki galibiyet serisini 5 maça yükseltti.
28.01.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Dele Alli sosyal medyayı salladı! 'Yeni transfer'
Beşiktaş'ta Dele Alli sosyal medyayı salladı! 'Yeni transfer' Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 21'inci haftasında Alanyaspor'u konuk etti. Siyah-beyazlılarda uzun süre sonra ilk 11'de yer alan Dele Alli'nin performansı takdir topladı.
28.01.2023 Beşiktaş
Oscar Gloukh, Salzburg'a transfer oldu
Oscar Gloukh, Salzburg'a transfer oldu Avusturya Bundesliga ekiplerinden RB Salzburg, Maccabi Tel Aviv'den Oscar Gloukh'u kadrosuna dahil etti.
27.01.2023 Dünyadan Futbol
Gençlerbirliği, Souleymane Doukara'yı transfer etti
Gençlerbirliği, Souleymane Doukara'yı transfer etti Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, Senegal asıllı Fransız forvet oyuncusu Souleymane Doukara’yı kadrosuna kattı.
27.01.2023 1.Lig
Ankaragücü resmen açıkladı! Tomas Kedziora transferi gerçekleşmedi
Ankaragücü resmen açıkladı! Tomas Kedziora transferi gerçekleşmedi Spor Toto Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü'nde Tomas Kedziora transferi rafa kalktı.
27.01.2023 Ankaragücü

Benzer Haber Etiketleri

Damien Comolli ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.