Damla Ersubaşı

Damla Ersubaşı

Son dakika Damla Ersubaşı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Damla Ersubaşı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Damla Ersubaşı haber sayfamızda...

Damla Ersubaşı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 106 damla ersubaşı haberi bulunmuştur.
Babasını kaybeden Damla Ersubaşı, eski eşi ve kardeşine ateş püskürdü!
Babasını kaybeden Damla Ersubaşı, eski eşi ve kardeşine ateş püskürdü! 'Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı'nın babası, hayatını kaybetti. Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran ünlü isim, sinir krizi geçirerek eski eşi Mustafa Can Keser ve kardeşi Serkan Keser'e ateş püskürdü. Ersubaşı'nın hakaretlerinin ardından, Serkan Keser'den cevap gecikmedi.
13.04.2024 Cadde
Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı'ndan aşk karesi! 'Enişteniz seçti'
Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı'ndan aşk karesi! 'Enişteniz seçti' Bir dönem ekranlara gelen Sihirli Annem isimli dizide ‘Tuğçe’ karakteriyle tanınan Damla Ersubaşı, çocuklarının babası Mustafa Can Keser ile olaylı bir şekilde boşanmıştı. Ünlü isim son olarak sosyal medya hesabından yeni bir aşka yelken açtığını duyurdu.
4.04.2024 Cadde
'Annem yüzüme tükürdü' demişti: Kızı evlenmeden hamile kaldığı için utandı!
'Annem yüzüme tükürdü' demişti: Kızı evlenmeden hamile kaldığı için utandı! Son olarak 2016'da 'Kaçma Birader: Taksim Yolcusu Kalmasın!' adlı yapımla kamera karşısına geçen, 'Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı, Mustafa Can Keser ile olaylı boşanmasıyla sık sık magazin gündemine gelmişti. Geçtiğimiz günlerde hamile kaldığı için evlendiğini ve annesinin hamilelik haberini duyduğunda yüzüne tükürdüğünü açıklayan Ersubaşı, 'Aramızda Kalmasın' programına konuk olarak yaşadıklarını anlattı.
10.02.2024 Cadde
'Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı: Annem öğrendiğinde yüzüme tükürmüştü!
'Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı: Annem öğrendiğinde yüzüme tükürmüştü! Bir dönem ekranlara gelen Sihirli Annem isimli dizide ‘Tuğçe’ karakteriyle tanınan Damla Ersubaşı daha sonra yayınladığı bir videoda uyuşturucu kullandığını itiraf ederek gözleri üzerine çekmişti. Ersubaşı şimdi ise katıldığı bir YouTube programında hamile kaldığı için evlendiğini ve ailesinin kendisine büyük bir tepki gösterdiğini açıkladı.
7.02.2024 Cadde
Damla Ersubaşı: Çocuklarım annesiyle ilgilii haberleri okuyunca ne yapacağım!
Damla Ersubaşı: Çocuklarım annesiyle ilgilii haberleri okuyunca ne yapacağım! Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı Tuğçe karakteriyle tanınan Damla Ersubaşı olaylı şekilde ayrıldığı eski eşi Mustafa Can Keser ile çocuklarının velayeti için karşı karşıya gelmiş, araç içinde çektiği itiraf videosu ile herkesi şoke etmişti. Daha sonrasında videoyu tehdit edildiği için çektiğini belirten Ersubaşı, son olarak Nişantaşı'nda görüntülendi.
28.12.2023 Cadde
Büyükçekmece'de el bombası alarmı! Binanın önünde bulundu
Büyükçekmece'de el bombası alarmı! Binanın önünde bulundu Büyükçekmecede bir apartmanın önünde el bombası bulunması üzerine polis bölgede geniş çaplı güvenlik önlemi aldı.
23.12.2023 Gündem
Damla Ersubaşı'ndan uyuşturucu ve kumar itirafı sonrası yeni açıklama!
Damla Ersubaşı'ndan uyuşturucu ve kumar itirafı sonrası yeni açıklama! 'Sihirli Annem'in Tuğçe'si olarak tanınan Damla Ersubaşı, eski eşi Mustafa Can Keser ile çocuklarının velayeti konusunda karşı karşıya... Dava devam ederken, ünlü oyuncuya ait bir video sosyal medyada gündem oldu. "Uyuşturucu batağına düştüm. Eşimin ailesinin parasını kumarda yedim" diyen Ersubaşı, videonun 1.5 yıl önce çekildiğini, eski eşinin montajlayarak medyaya servis ettiğini öne sürdü.
23.12.2023 Cadde
Sıla Türkoğlu ile Alp Navruz birbirlerini takipten çıktı! Ayrılık iddiası hayranlarını çok üzdü
Sıla Türkoğlu ile Alp Navruz birbirlerini takipten çıktı! Ayrılık iddiası hayranlarını çok üzdü Ünlü oyuncu Sıla Türkoğlu ile Alp Navruz birbirlerini takipten çıktılar. Sosyal medya hesaplarından çokça fotoğraflarını paylaşan çiftin ayrılık haberi hayranlarını çok üzdü. İşte detaylar...
22.12.2023 Cadde
Okul bahçesinde can pazarı! Hüseyin öğretmen: İçimdeki hissiyatı anlatmam mümkün değil
Okul bahçesinde can pazarı! Hüseyin öğretmen: İçimdeki hissiyatı anlatmam mümkün değil Amasya’da bir öğretmen, okul bahçesinde kalbi duran 13 yaşındaki öğrencisini kalp masajıyla hayata döndürdü.
22.12.2023 Gündem
50 yıl boyunca hastaneye gitmedi, 2 kiloluk kitleyle bir ömür yaşadı
50 yıl boyunca hastaneye gitmedi, 2 kiloluk kitleyle bir ömür yaşadı Denizli'de boynun ön alt kısmında büyük bir şişliğin oluşmasına rağmen doktorlardan korktuğu için hastaneye gitmeyen kadın 50 yılın sonunda başarılı bir operasyonla ameliyat edildi.
22.12.2023 Gündem
İstanbul'da emniyet müdürüne darp şikayeti! Görüntüler ortaya çıktı
İstanbul'da emniyet müdürüne darp şikayeti! Görüntüler ortaya çıktı Avcılar Emniyet Müdürü Murat Özburun; iddiaya göre kendisine küfür eden eski polis memuru Abidin Beytullah Öztürk'ü iş yerinde darbetti. Görüntüler ortaya çıkarken olayla ilgili adli ve idari işlem başlatıldığı belirtildi.
22.12.2023 Gündem
DAMLA ERSUBAŞI KİMDİR, kaç yaşında, evli mi? Sihirli Annem dizisinin Tuğçe'si Damla Ersubaşı son hali
DAMLA ERSUBAŞI KİMDİR, kaç yaşında, evli mi? Sihirli Annem dizisinin Tuğçe'si Damla Ersubaşı son hali Damla Ersubaşı'nın hayatı ile ilgili ayrıntılar merak ediliyor. Yayınladığı son video paylaşımı ile dikkatleri üzerine çeken Damla Ersubaşı hakkında çıkan haberlere yanıt verdi. Ayrıldığı eşi Mustafa Can Keser ile çocuklarının velayeti konusunda mahkemelik olan oyuncu Damla Ersubaşı paylaştığı videoda kumar ve uyuşturucu itirafında bulundu. Peki, Damla Ersubaşı kimdir?
22.12.2023 Bilgi Rehberi
Damla Ersubaşı: Uyuşturucu batağına düştüm, kumar oynadım!
Damla Ersubaşı: Uyuşturucu batağına düştüm, kumar oynadım! Oyuncu Damla Ersubaşı, 2020 yılında ayrıldığı eski eşi Mustafa Can Keser ile bu kez çocuklarının velayeti konusunda mahkemelik olmuştu.Ersubaşı, hakkında çıkan haberlerin ardından sosyal medya hesabından yanıt verdi. Oyuncu, paylaştığı videoda kumar ve uyuşturucu itirafında bulundu.
22.12.2023 Magazin
Damla Ersubaşı: Uyuşturucu batağına düştüm, kumar oynadım!
Damla Ersubaşı: Uyuşturucu batağına düştüm, kumar oynadım! Damla Ersubaşı, 2020 yılında ayrıldığı eski eşi Mustafa Can Keser ile çocuklarının velayeti konusunda mahkemelik olmuştu. Ersubaşı, hakkında çıkan haberlere sosyal medya hesabından yanıt verdi. Ünlü oyuncu, paylaştığı videoda 'kumar' ve 'uyuşturucu' itirafında bulundu.
23.12.2023 Cadde
Damla Ersubaşı'ndan hakkındaki iddialara yanıt: Ne yaptıysam kendime yaptım!
Damla Ersubaşı'ndan hakkındaki iddialara yanıt: Ne yaptıysam kendime yaptım! 'Sihirli Annem' dizisindeki 'Tuğçe' karakteriyle tanınan Damla Ersubaşı, 2020 yılında ayrıldığı eski eşi Mustafa Can Keser ile bu kez çocuklarının velayeti konusunda mahkemelik oldu. Ersubaşı’nın 'yasaklı madde bağımlısı' olduğunu ileri süren Mustafa Can Keser'e, oyuncudan yanıt gecikmedi.
21.12.2023 Cadde
Ünlü isimlerin Bodrum isyanı!  'Şov yapmanın anlamı yok'
Ünlü isimlerin Bodrum isyanı! 'Şov yapmanın anlamı yok' Havaların ısınmasıyla birlikte magazin dünyasının ünlü isimleri de tatil sezonunu açmaya başladı. Önceki gün Raffles Hotel İstanbul'da gerçekleşen bir davete katılan modacı Ivana Sert, manken Özge Ulusoy ve sunucu Özlem Yıldız, Türkiye'nin popüler turizm bölgesi Bodrum'da bazı işletmelerin uyguladığı yüksek fiyat politikasından dert yandı.
2.06.2023 Cadde
Michele Cedolin ve İrem Doğan'dan romantik evlilik yıl dönümü kutlaması
Michele Cedolin ve İrem Doğan'dan romantik evlilik yıl dönümü kutlaması Kanal D'nin bir döneme damga vuran 'Sihirli Annem' dizisinde hayat verdiği Kerem rolüyle hafızalara kazınan Michele Cedolin, geçtiğimiz yıl 'Kim Milyoner Olmak İster'e katılmış ve seyircilerin gözü önünde sevgilisi İrem Doğan'a evlilik teklifi etmişti. 2022'nin mayıs ayında hayatını birleştiren çift, evliliklerinin birinci yılını kutladı.
29.05.2023 Cadde
Sihirli Annem'in Cem'i 30 kilo verdi
Sihirli Annem'in Cem'i 30 kilo verdi Kanal D'nin bir döneme damga vuran 'Sihirli Annem' dizisinde Cem karakterine hayat veren Buğra Özmüldür, uzun zaman sonra ortaya çıktı. Sihirli Annem'den sonra ekranlarda yer almayan genç oyuncu, 30 kilo birden verdi ve bambaşka bir görünüme kavuştu.
9.05.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Bayram sürprizi Melek Mosso, yeni eseri ‘İlletim’i bayramın ilk günü yayınlayacak...
18.04.2023 Cadde
'Müstehcen fotoğraf' iddiası! Damla Ersubaşı suç duyurusunda bulundu
'Müstehcen fotoğraf' iddiası! Damla Ersubaşı suç duyurusunda bulundu ‘Sihirli Annem’ dizisinde canlandırdığı 'Tuğçe' rolüyle tanınan Damla Ersubaşı, yakın arkadaşı Müge Işık'ın, eşi Sönmez Işık'a müstehcen fotoğraflar gönderdiğini öne sürdüğü açıklamalarına tepki gösterdi. Avukatıyla Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunan ünlü oyuncu, "Kimse elinin kirini benim üzerimden temizlemesin. Yüz kızartıcı bir davranışta bulunmadım. Kendi ayakları üzerinde duran, iki çocuğuna bakan bir anneyim” dedi.
17.04.2023 Magazin
'Müstehcen fotoğraf' iddiası! Damla Ersubaşı suç duyurusunda bulundu
'Müstehcen fotoğraf' iddiası! Damla Ersubaşı suç duyurusunda bulundu ‘Sihirli Annem’ dizisinde canlandırdığı 'Tuğçe' rolüyle tanınan Damla Ersubaşı, yakın arkadaşı Müge Işık'ın, eşi Sönmez Işık'a müstehcen fotoğraflar gönderdiğini öne sürdüğü açıklamalarına tepki gösterdi. Avukatıyla Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunan ünlü oyuncu, "Kimse elinin kirini benim üzerimden temizlemesin. Yüz kızartıcı bir davranışta bulunmadım. Kendi ayakları üzerinde duran, iki çocuğuna bakan bir anneyim” dedi.
18.04.2023 Cadde
Damla Ersubaşı'dan arkadaşının 'müstehcen fotoğraf' iddiasına yanıt!
Damla Ersubaşı'dan arkadaşının 'müstehcen fotoğraf' iddiasına yanıt! Sihirli Annem’in Tuğçe’si Damla Ersubaşı, özel hayatıyla gündeme geldi. Ersubaşı'nın yakın arkadaşı Müge Işık, oyuncunun, eşine müstehcen fotoğraf attığını iddia etti. Ünlü oyuncu, hakkındaki iddialara sosyal medya hesabından yanıt verdi.
16.04.2023 Cadde
Kahramanmaraş'taki depremin ardından ünlü isimlerden art arda paylaşımlar geldi!
Kahramanmaraş'taki depremin ardından ünlü isimlerden art arda paylaşımlar geldi! Türkiye'nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgeleri, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.7 büyüklüğündeki depremle sallandı. Deprem yaklaşık 30 saniyeden fazla sürdü. Korkutan depremin ardından ünlü isimlerden peş peşe sosyal medya paylaşımları geldi. Deprem sonrası açıklamada bulunan ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk, anneanne ve teyzesinin enkazdan çıktığını duyurdu.
7.02.2023 Cadde
Yüzündeki değişim çok konuşulmuştu! 'Ufak dokunuşlar yaptım'
Yüzündeki değişim çok konuşulmuştu! 'Ufak dokunuşlar yaptım' 'Didem' parçası ile küçük yaşlarda adını duyuran Azerbaycanlı şarkıcı Günel Zeynalova, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. İlginç giyim tarzı ile bakışları üzerinde toplayan ünlü isim, yüzündeki değişimle ilgili konuşarak dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
14.01.2023 Cadde
Ünlü isimlerden Düzce depremi paylaşımı
Ünlü isimlerden Düzce depremi paylaşımı Afet ve Acil Durum Yönetimi BaşkanlığI'ndan (AFAD) verilerine göre saat 04.08'de merkez üssü Düzce ili Gölyaka ilçesinde 5,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, çok sayıda ilde şiddetli şekilde hissedildi. Korkutan depremin ardından ünlü isimlerden peş peşe sosyal medya paylaşımları geldi.
23.11.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Damla Ersubaşı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.